Söndag..

Hej.Idag är det söndag och jag har inte rört min alls från sängen sen jag vakande vid halv tio. Jom jag gjorde frukost men det är allt. Är helt slut i huvudet nu. Gick dock inte och la mig så sent. hade tänkt se hela dokumentären om Britney Spears, men orkade bara en halvtimme. Vakande vid halv 5, sjukt varm, slet av mig strumporna och sänkte värmen på elementet. Sover ju i overall nästan. 

Har bara kollat på tv hela morgonen ( ojsan, klockan är redan tjugo över två)  och väntat på att min älskling skulle höra av sig. Och det gjorde han ( det var ju snällt) och han kommer till mig efter tre. Gött. Jonnylängtan är tillbaka. Den lilla smygtönten har lanat med sina ickesmygtöntiga kompisar ( tur att ingen av dom läser min blogg) men idag ska han leka hemma hos mig :*

Känner att mitt rum luktar lim. LImmade mina bruna stövlar ( har inte råd att köpa nya, fan vad det suger att vara student) men jag hoppas att skorna icke läcker längre. Man får ge sig ut i regn och rusk för att ta reda på det. Typiskt decemberväder.

Nu ska jag äta lite lunch, sen klä på mig.

C ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0