Herr Travolta

Det blev visst ett litet Travoltamaraton igår. From Paris with love och Linje 123 kapad. Sen när blev han ett sånt badass? När någon säger John Travolta tänker jag bara på Grease. Nåja, filmerna var väldigt bra.
Snart ska vi åka till Landskrona igen, för att Max mamma har kalas. Trevligt.
I morgon börjar skolan igen och jag har lite ångest. Jag vill inte! Jag vill bara ta studenten och få det gjort.
Men men, får härda ut ett tag till.
Puss kompisar!

Draknästet

Hej kompisar. Är hemma hos Max i Tågarp och har nästan precis ätit. Snart blir det film, vilken är ännu oklart. Max är smått besatt av Cut the rope som jag har på min mobil. Men det är bara bra, för då klarar han alla banor, så slipper jag. Vi tittar på Draknästet och jag är finner det ganska underhållande. Det är kul att se när de som visar upp sin produkt blir så besvikna, och lite arga för att de framgångsrika affärsmännen (och kvinnan) inte vill investera. Men kom med en bra produkt då! Sen kanske produkten är bra, men inget för dom, och man måste ju kunna ta kritik. Man ska inte ge kritik om man inte kan ta det. Am I right?

Nighty night?

Snart läggdags kanske? Max och jag nördar med våra datorer, eller ja, Max nördar Blocket. WTF? Blocket liksom.. Jag nördar i alla fall blogg.se.
Matchen igår gick väldigt bra. Vinst med 21-6, jag gjorde ett mål. Jag var ganska noga med att inte gå för nära tjejen som slog mig förra gången, man vet ju aldrig vad hon kan göra igen. Knäar mig i huvudet? Jag aktar mig lite grann.
Nej, nu ska jag be Max snällt (läs:tvinga) att stänga av datorn så jag kan sova. Godnatt folket!

127 timmar

Idag har mamma och jag varit på bio. 127 timmar. Den var bra, men det var allt. Den var mer hemsk än bra. Men ja, se den. Ta lärdom av den kanske?
Men innan dess var jag hos Bästis och testade balfrisyrer. Och vi kom fram till vilken jag ska ha! Känns väldigt skönt att ha sånt avklarat. Ska bara viss det för min dejt så han kan godkänna det. (inte för att han har så mycket talan i det, men för sakens skull) Så nu fattas bara smycken, skor och väska, sen är det klart! Och sen ska jag ju gå på balerna också, det är ju typ det viktigaste.
Snart läggdags kompisar, i morgon kommer Max och på kvällen har jag match! (Mot tjejen som gav mig en riktigt fin blåtira och ömma tänder i två månader, men nej, inte hämnas vi här inte)
Nej, godnatt kompisar! Puss!

:)

Jag har snott Max dator så jag ska kunna blogga. Väntar på mat och ser Two and a half men. Tacos ikväll, det gillar vi. Fast det vi gillar mest är att det är sportlov och jag kommer kunna träffa Maxis jättemycket! Fast en del plugg blir det också, hatar matte. Men det får man ta. Men ändå sjukt skönt med loov! Nu ska jag återgå till att vara en mysig flickvän och inte blogga mer. Puss kompisar!

Mys mys

Hemma från Foorzamässan. Trevlig värre. Jag hade superkul och sprang runt till alla möjliga företag och ville ha godis och i utbyte mot godis fick dom berätta för mig om deras produkt. Jag köpte en väldigt mysig halsduk. Även om Max produkt är väldigt bra (en supergullig barnbok) så kan jag ju inte köpa den. Har ingen att ge den till. Så nu väntar jag bara på att klockan ska bli efter nio så jag kan prata med min pojke igen.
Mamma står och gör pizza och det är bra för att jag är väldigt hungrig.
Och i morgon ska jag till Max och vara där hela helgen. Mys!

Min hero

Jag vill inleda inlägget med att säga att Jenny är min hjälte! Hon kunde följa med mig i morgon till Forzamässan, där både Max och Herr Baldejt aka Sebastian ska ställa ut. Känns bra! Liite stressigt blir det allt men det ska säkert bli bra.
Har nyss ätit upp mina popcorn (de som inte landade i sängen) och tittar på American Pie, Naked Mile. För den har man ju inte sett trettitre gånger.. Klädd som en bjuvsing sitter jag i sängen (som är full av popcorn) med min cola. Snart läggdags kanske?

Jag tänker inte

ha "Glad alla hjärtans dag" som rubrik. Icke! Och till alla på facebook som gnäller på oss som har någon att fira den med, så är det! Ska vi göra slut med varandra enbart för denna dag så singlarna slipper känna sig utanför? Tror inte det.
I alla fall, jag har precis ätit frukost och väntar på att Filip ska komma hit och hämta sina saker som legat här ett tag. Sen ska jag städa lite, fixa mig och sen kommer Max :) Och jag vill att han ska komma nu så jag kan öppna påsen med choklad som jag fått ;) Vill ju veta vad för choklad det är i den.
Men glad alla hjärtans dag på er :)

Minnen

Såg på Facebook nyss att Bob Hund spelar i Lund snart. Det fick mig att tänka på första gången jag träffade Max. Vi stod och lyssnade på dom på Helsingborgsfestivalen i somras. Hur han tittade på mig (hela tiden) och tog tag i min hand när vi skulle gå därifrån.
Bara något som jag kom att tänka på. Lite gulligt sådär

And party, and party, and party, and party

Inte för att skryta men det gick väldigt bra att köra själv. Filip tyckte att jag var bra och jag är nöjd.
Nu är jag hemma hos Bästis och ikväll ska vi ut. Middag hos Tessi först bara. Ut med mina fina favorittjejer!
I morgon ska jag träffa Maxis. Vi kör en favorit i repris,  dinner and a movie på vår 5 månadersdag!
Just nu tittar jag och Bästis på Jerseylicious och en ful kille har precis bjudit sin flickvän på världens mest romantiska middag med rosor, tända ljus och en kille som spelar fiol. När kan jag vänta mig det från Max?


Nervös var det ja

Är så nervös att jag håller på att dö. Idag är det första gången sen jag fick mitt körkort jag ska kör helt själv! Försökte desperat få tag på någon att åka med mig och smsade Filip! Men neeeej, han jobbar så han var ju redan där vi skulle träffas! Men fick ett sms innan idag att jag ska hämta honom på Råå. Så det är bara en liten bit att köra själv. Men det går säkert bra, men är ju nervös.

RSS 2.0