Hon dog?!

Paret som jag skrev om för någon dag sen som blev misshandlade pga av ett bråk om en parkeringsplats, och kvinnan fick föras till sjukhus för sina skador har avlidit! Hon fick så svåra skador att hon dog. Vad är det för fel på människor? För det första slår man inte på någon som inte kan försvara sig, och för det andra slåss man inte alls! Vad pågick i den här killens huvud? Sjukt..

Har varit hos Cajsa idag och kollat resa nu. Vi är såå duktiga! Efter skolavslutningen åker vi :D Yes yes yes!
Sen var jag hos älskling ett tag : )
Nu kollar jag på Efterlyst. Heja Hasse Aro!

??

Hörde på nyheterna precis ( jag känner mig vuxen) att en yngre bilist har misshandlat ett 70-årigt par på grund av ett litet bråk om en parkeringsplats. Vem fan gör sånt? Vem är så jävla sjuk i huvudet och gör något sådant? Jag blir så sjukt förbannad på att folk gör så. Kvinnan är svårt skadad och har opererats för sina skador! Idioten som gjorde detta borde skjutas! Fy!

ANTM

Har precis sett det första avsnittet av Americas next top model cykel 13. Oj då.. Som vanligt ser vi helt fantastiskt söta tjejer och sen har vi som.. psykfallen. Men det är ju dom som gör programmet bra. Denna säsongens psykfall var en kristen tjej. Nog för att jag själv är troende men den här bruden var galen.
Precis som på Nobelmiddagen så pratar man inte o politik, religion och så vidare. Jag tycker det allmänt. Givetvis kan man prata om sin religion på ett alldagligt sätt, inte skrika ut sin nyfunna tro och bete sig som ett psyko.
Nu ser jag Svenska Hollywood fruar. Jag gillar det. Jag älskar Maria Montazami. En jag inte gillar är Anna Anka. Jag tycker att hon är sjukligt otacksam. Hon kunde lika gärna bott kvar i Polen. Hon borde för fasen visa lite tacksamhet!

Sorgligt men sant

För några dagar sedan fick jag ett sms av min präst. Han skrev att till hösten ska han börja jobba på Mallorca. Bara sådär. Jag visste först inte vad jag skulle svara så jag svarade inte på hans sms. Det har jag fortfarande inte gjort. Vad svarar man på något sådant? Jag blev ledsen. Riktigt ledsen. Han har varit min präst sedan min konfirmation för 3 år sen.
När man tänker på ordet präst, så tänkte jag förr att det var en gammal gubbe men vitt skägg, ganska sträng och var inte så öppen för andra tankar än bibeln. Sådan är inte Ploff. Han är rolig, förstående och inte på något sätt tvingar en att tro. Helt enkelt en idealpräst.
Det kommer bli så tomt utan honom i kyrkan. Jag kommer sakna dig Per-Olof!

Saker jag hatar!

Såg nyss den här reklamen för Lotto. "Idag kan vara sista gången du säger det här" så är det den biten med de två paren som har ätit på restaurang och de delar på notan och den ena kärringen säger att hon inte tog dessert. Och då säger den andra kärringen att kärring nummer ett minsann åt av kärring nummer tvås dessert. Paaaaaaalla!
Jag hatar snåla människor. Människor som alltid ska bli bjudna, människor som aldrig kan låna ut saker eller liknande. Fyy fan. Jag får rådamp på sånt. Nog för att jag inte alltid gillar att låna ut pengar till folk, men jag gör det för jag vet då att de lånar ut till mig nästa gång. Givmildhet kallas det. Har det nånsin skadat någon att vara lite snäll då och då? Fy för snåla människor!

Stekt gröt typ..

Idag har mamma varit duktig och gjort ugnspannkaka. Jag älskar det och ville hjälpa till. Jag mätte upp mjölk, knäckte ägg, fyllde på mjöl i mjölskålen. (applåd tack)
När maten är framdukad och ska ta en bit glider den bara av stekspaden. Hmm, när jag väl lyckas fånga upp biten ser jag hur allt ser grått ut. Jag häller på lite lingon och tar en bit. Nej, något är inte rätt. Det smakade gröt. Och såg ut som cement. Inte gott. Mamma skyndar ut i köket för att värma chili con carne, men väluppfostrad som jag är äter jag upp det som ligger på min tallrik. Jag tar även en bit till. Vad hände då? Vad gjorde vår ugnspannkaka till cement? Jo, mamma använde lantmjöl i stället för vanligt vetemjöl...

In the name of love

Dagen började med frukost på Espresso House med storasyster. Mysigt.
Senare (alltså om en timme) ska jag till kyrkan för att sjunga lite. Är fortfarande sur på Markus för att han tog bort min låt men ja, det ska väl gå bra.
Sen ska jag hem och plugga. Jag ska leka duktig och läsa mycket naturkunskap..

Kaaaarate!

Oh yes! Me likes karate. Skönt att få svettas lite ibland :P
Skolan är tradig men vad gör man? Lite skönt folk hjälper ju. Fast sen finns där ju annat folk som inte borde få gå utanför dörren. Sandra vet vad jag menar ;) Jag förstår inte att man kan bli så sjukligt förbannad på vissa människor. Morr!

Tired

Trött. Men på ett bra sätt. Igår var det utekväll för hela slanten. Först bio, I love you Philip Morris. Ja, det var en  väldigt annourlunda film, ingen riktigt handling men den hade sina poänger. Sen blev det Tiiiiiiiiiiiiivoli! Oy yes! Träffade Maries pojkvän Johan och va med hans kompisar sen resten av kvällen.
Vi träffade en del folk igår, vissa var, hur ska jag uttrycka mig.. udda. Och andra var riktigt trevliga. Tack för igår/natt Bästis! <3

Nu är det Simpsons :D


Helg med Bästis

Idag är första dagen av tre som jag ska spendera med Bästis. Helgen börjar med bio och pizza. I love you Philip Morris. Vi ska äta biopopcorn och jag ska köpa choklad. gabbe påstår att det inte är så gott, men hon ljuger, för hon tycker om det men hon är bara avundsjuk för att hon är mjölkallergiker.
Gabbe skulle ta fram pizza ur fysen och öppnar dörren, och öppnar luckan och får den i handen. Luckan trillar av.. heheh klantgabbe! Men, hon lyckades sätta tillbaka den så helt efterbliven är hon ju inte : ) 


Det går inte att ladda upp bilder... Fuck blogg.se

gabbe vill lyssna på en dålig låt. Eller, dålig är den inte, men inte bra heller. jaja, som bästa vän får jag väl offra mig ;)



:)

helgen har varit bra. I fredags var vi ute, tapaz och tempel. Och igår var det hemmakväll med family guy.
jag har även hjälpt Jonnys bror, Jerry att flytta. han har en väldigt fin lägenhet så jag funderar på att få honom vräkt sen när jag ska flytta hemmifrån.

En rolig sak som hände i skolan i torsdags. Jag står och masserar Larsen.

Larsen: Detta är sjukt skönt för mig
Jag: Fattar du hur ont det är för mig?

Sandra tyckte det var väldigt kul. Misstolka är roligt!

hehe.. idag ska ajg till kyrkan, men först ska jag övingsköra lite med mammi. jag måste träna på att backa.
jag vill ha mitt körkort nu!

RSS 2.0