A Cinderella story.

Den filmen går på tv just nu, och jag blev överlycklig. Jag älskar Hillary Duff! Men sen slutade kanal 5 att fungera, så jag satte mig vid datorn. När jag skulle se filmen första gången hyrde jag och Johanna den. På omslaget har Hillary en otroligt vacker vit balklänning och rosa consverse. Döballt! Men i filmen har hon inte denna klädkombination. Jag blev besviken. Men filmen är fortfarande bra, så det gör inte så mycket. :)


Igår, var jag med min söta pojkvän på Big Buddha och åt. Riktigt gott. Killen bredvid oss spillde ut sin flickväns läsk över sig själv och Jonny kände empati och gav honom min servett. Sen skrattade vi. Sen begav vi oss mot bion, vi såg Fredagen den 13. Den var bra och läskig för en liten plutt som mig. Det var helt superrörigt med platser, biljetter och det slutade med att jag i Jonnys knä. Men det var bara bra tyckte jag eftersom jag blev livrädd varje gång de tjejerna på första raden ( de har precis fyllt 15, och sitter längst fram på en döläskig film.Upklädda till tänderna för att sitta i mörkret på en sunkig biograf. Typiskt Rydebäcksfjortiar.)
Sen åkte jag o Jonny hem till honom och sov där. Supermys! <3  
i dag vakande jag upp av att min Sötnöt snarkade. Sen vakande han och vi mös :) Sen gick vi upp för jag hade bråttom till Johannas nya lägenhet som hon flyttade in i idag. Den var sjukt fin. Vill själv bo där.  Annars har jag inte gjort mycket idag. Kollat färdigt på OC. Grät till det sista avsnittet. Det var så sjukt sorgligt. Måste låna säsong två av Fie :)

Snart ska mamma och jag titta på circusen till melodifestival. Hoppas att någon kommer med ett vettigt bidrag.

Nu ska jag spendera lite kvalitetstid på msn med älskling, för nu är han på lan. Puss på dig älskling <3

XoXo

Vet ni vad?

Jag äter semlor. För idag är det semeldagen, och jag ska snart börja äta på min andra semla. Utan mandelmassa, för det är äckligt. Gott är det :D


Idag var det tråkigt i skolan. As usual. Men jaja. En kul grej, som egentligen inte är kul, men komisk just för att det gäller Fie. Hon tappade sin dyrbaratse ägodel ( mobilen) i golvet och displayen gick sönder. Bara halva fungerade och den halvan var ändå rätt suddig! Så ja, det skratttade jag lite åt. Så hon och Becci har kommunicerat via min telefon idag. Sofies motto " Har jag ingen mobil, skaffar jag det"

Och jag måste säga grattis till Kronprinsessan som förlovat sig idag med sin Daniel. Sveriger tjäner ca 2,5 miljarder kronor på detta bröllop ( Källa www.blondinbella.se)

Nu gör jag inte så mycket, förutom att prata med min älskling på msn. Han skröt om att han ätit en semla, jag kontrade och sa att jag ätit två. ( Om sanningen ska fram så har ag precis börjat på den andre)

Xo


1700 sms.

Idag läste jag i Helsingborg City att ungdomar skickar ca 1700 sms i månaden. Jag skickar runt tusen, så jag ligger i lä. Sen visade de en spalt med en massa sms-förkortningar. Helt galet roliga. jag kände igen typ 3, och jag använder ändå förkortningar rätt ofta. Dessa kände jag inte igen: pok ( puss och kram), SKS ( skit bakom sparkarna, vad fan är det?!!) cs ( ses) 7k(sjuk) och en väldans massa andra. Nej, helt fel.

Dagen har väl varit rätt okej, som vanligt. Men idag började två nya killar. Jonathan och Max. Kul. Och Kalle och Jerry slutade idag. Synd. Fick tillbaka mitt prov i träningslära. Fick VG. Lite synd.

Min söta Advent ska in på behandling. Internet fungerar icke på den så jag får allt lov att sitta vid mammas stationära medans Han är borta. (Jag valde att kalla mig dator som en han, för det passar inte sig att kalla honom för en sak)

XoXo

Vill inte! Vill inte!

Skola i morgon. Jag vägrar. Jag vill inte. Skolan är det tråkigaste som finns. Har verkligen ingen lust. Tänk, att efter bara en termin är jag redan trött och vägrar att gå tillbaka. Ångesten känns lite halvt i magen. Jag menar, hur kul är det? Jag känner mig som Seth Cohen. ( jag har kollat mycket OC) Jag skriver inte mina åsikter, för det är inte meningen att detta inlägg skulle bli ett hatinlägg mot min skola och mäniskorna där. Jag tycker typ om fem människor på skolan.  Det är inte bra.


Jag är inte särskilt glad idag. Hoppas detta lilla wannabe-hatinlägg roade er lite. :D

Ifall ni är, precis som jag, Gossip girlfans, så tycker jag att ni ska göra testet på www.gossipgirl.se enjoy :D


Nu talar jag flytande gotländska.

Om det nu vore så väl, för den dialekten är väl så härlig? Jag är hemkommen från gotland igår, riktigt bra har det varit. Varit fast på en ö med fader, Jatta och älskade pojkvän. Har varit på gotland en gång innan, då på sommaren. Men fy vad vackert det är mitt i skogen, utanför civilisation på vintern. Riktigt mysig stuga bodde vi i, och mycket förlorande i plump och poker. Men älskling ska få igen för det där! jag har färdtas 6 timmar sammanlagt på Titanic. Livrädd. Men jag dog inte. Tur var väl det. Bilder kommer nästa vecka.

Sitter med storasyster och kollar på det som ska föreställa Melodifestivalen. Petra Mede har nog en psykisk störning, och melodifestivalen förstördes när tvåtusentalet började. Circus vill jag kalla det. Hon försökte nyss skrämma Alxander Bard med en bild på Carola, och visst lyckades hon. Vem blir inte av rädd av Carola?  Och sen en grek/ryss som sjöng på ett språk man inte förstår. Misslyckat. Suck.

Men sen ska det bli filmtittande. Hot chick går på tv idag. Världens bästa chick-flick eller vad? Smörpopcorn och läsk. Mums! Sen ska jag och syster ligga och trängas i min lilla säng, det känns som att jag kommer att lägga mig i soffan sen. men det går ju alldeles utmärkt att dela säng med älskling. Äsch, detta ska nog gå bra.

Gud, vilken circus!

Hoppsan!

Märkte att förra inlägget blev lite halvt. Inte allt kom med. Men jag stack i alla fall till Gina Tricot och köpte en kläning oh ett linne. Mycket fint. Jag vet någon som kommer uppskatta linnet ;)


Idag har jag varit i skolan. Sådär. Hade karate. Suck. Jaja, det är bara att göra. Sen lite engelska, lunch och debatten i samhälle/politik. Gick ändå ganska bra. Jag och Fie med vårt Centerparti kom två :D Jag är stolt. Sen eftersom Tord är sjuk, så slutade vi tidigt. Soft.
Pratde lite med älskling innan. Jag hatar att inte träffa honom. Snart är det torsdag och då får jag äntligen träffa honom. Vi ska vara duktiga atleter och simma. Simma är inte min bästa grej, men det ska nog bli kul. Puss på min Jonny <3

Nu ska jag hopps på att mitt internet funar hela kvällen, annars kommer en förbannad liten Veronica ringa till 3. Så det så!
Nu vill jag ha en rostemacka!

Äntilgen!

Nu funkar mitt internet igen. Jag är lycklig. Efter att jag bggat ska jag genast och omedelbart skicka min recension till Tina. Vill behålla mitt betyg, inte bra att inte göra läxan i tid. Dock kan jag skylla på att internet inte funkade -.-

Har haft det bra. Hade suerkul hos Fie i fredags. Never back down rekomenderas verkligen till folk som gillar våld och slagsmål. Och snygga killar :D
Lördags fest hos Viktor. Hade kul. Tack för allt den kvällen älskling. Har jag någonsin sagt att du är underbar? Aldrig tänker jag släppa taget om dig!
Söndag, väla med min Sötnöt. Mys! Sen middag hemma med it besök.  (Min syster)

Idag va det träning bjj i lilla dojon. Tur var väl det för det är 15 grader vart i den stora. Mina tår är altid blåa efter träningen i stora dojon. Men det var ganaka kul idag. Hade glömt min tröja hemma, så jag tog Fies så hon var ite med på träningen. Thanks baby :) Och, jag, Linnea, Fida och Kalle är bäst vi har 100 procentig närvaro på bjj. Gött :D 
Sofie sa idag att jag och Max var gifta. Jag tror inte riktigt att det stämmer. Men det var kul dom to minuterna vi skämtade om det :) Du är störd ibland gumman. SEn stack jag o

Hemma hos Fie

Nu är jag hemma hos Fie. Vi har ätit god kebabpizza med pommes på, varit ute i Bårslöv och skrämt halvt ihjäl mig och nu ska vi se film. Massa mys! Vi har 4 filmer som ska ses i kväll, vi får väl se hur det går. Jag börjar redan bli lite sömning -.- klockan 19.47.
Suck.

Min älskling, saknar dig. Jag älskar dig mer än något annat. Tack för att du finns. Din föralltid.
Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dig, men jag hoppas du förstår.
Du och jag. <3

Nu ska jag gå. I morgon är det 18års fest hos Viktor. Wihou!

Men nu ska jag se film. Puss på er.

RSS 2.0