...

Jag skiter i att blogga idag. Behöver tänka!


Tänkte att nu var det nog dags.

Har läst en massa andra bloggar, så nu tänkte jag att dte var dags för mig att blogga själv.

Gårdagen hos Jocke var kul. Jag lärde mig nästan moonwalka på balkongen, Julia var stolt över mig och Jonny sa att jag var dålig och inte hade tekniken. Jag tror att Jonny hade rätt. Vid 11 kom Fie, mycket trevligt. Hon var redan ganska dragen, vilket var ganska kul. Det slutade dock inte så kul, inte för hennes del i alla fall. Jag var på hemväg strax efter ett, och somnade bredvid min älskling ganska snabbt. Sen vaknade i redan vid 9, dels för att jag fick sms. Sen myste vi och kollade film. Sen åt vi, och vid två gick vi till tåget så jag kunde komma till kyrkan. Repade, gick inte superbra men hyffsat. Kom hem  och nu sitter jag här :D Tada! Börjar bli lite hungrig.

I alla fall, tack älskling för en superbra helg! Love you <3

Sämst på rubriker?

Hej kära läsare. Nu sitter jag hemma hos min älskling, och han räknar kemi. En liten plugghäst är vad han är! Och Jimmy är allmänt udda :)

Jonny sov hos mig igår. Supermys. Fy vad jag har saknat det!
Nu ska vi snart äta, sen ska vi göra ve oss, sen ska vi bege hos hem till Joakim! Party all night long. Nej, kanske inte all night long, men länge i alla fall. Ska bli skoj. Sen sover jag här.
Kyrkan på söndag. Ska bli mycket kul. Måste träna på min dumma visionboard som jag inte gjort färdigt och börja göra svenskaläxa. Blä. Trött på det nu. Ganska så trött.

Nej, nu orkar jag inte blogga mer. Kommer mer i morgon!

XoXo

Jag är en liten plutt, bara för mig att inse det -.-

Hej. Skolan idag var helt okej. Har haft kul med Fie. var dock inte med på karaten, min hals mår inte bra, så vill inte förstöra den mer. Sen skyndade jag mig när i stan för att träffa älskling, Mårran och Theo på Ebbas. Älskling bjöd på fika. Sånt gillar vi :D Sen gick vi bara och myste i stan. Det var längesedan jag och älskling pratade så allvarligt. Men det behövs ibland. Nu känns det skönt, har fått säga saker som tynger mig. Vad skulle jag gjort utan min underbara Jonny?  Tack för att du finns älskling! <3

Nu är jag hemma, precis ätit och ska nu skriva ut blilder till min visionboard i engelskan. Mamma får fixa det, jag och skrivaren brukar alltid bråka. Den ger ju sig aldrig. En vacker dag kommer den få se min gräsmatta -.-

jag är nu lite frustrerad över att jag är minst. Alla (nästan) mina kompisa fyller 18 nu iår. Känns mindre roligt. För mig är det 362 tills min artonårsdag :D Gissa om jag längtar?

Nej, nu ska läxan bli färdig.

XoXo

Ouzzt.

Dagen började helt sämst genom att först bli skallad av Linnea på näsan och tänderna, och sedan få en riktigt jävla örfil av Fie rätt i huvudet. Hon påstår dock att hon inte gjorde det med flit. Det blev dock roligare på träningsläran. Vi skulle prata om protein, och vi kom fram till att kött, fisk, bönor, ouzzt, ust, och ost innehåller protein.

Har toksaknat Jonny. Fy vad livet är tråkigt utan honom! Men Fie gör ju sitt bästa och får mig ofta glad :)

Igår fyllde jag sjutton. Nu är jag gammal och rynkig. Nej skoja. är fortfarande lika söt som vanligt. Var i kyrkan och repade. Fy vad skönt det var. Sen åt Jonny hos mig. Mys!

Saknar min Sötnöt sjukt mycket!  Finns för dig älskling! Det vet du! <3


XoXo


Movietime.

Hej. idag har det varit en okej dag. BJJn va rolig, men jag tror jag dog en sekund. Helt slut i kroppen, efter uppvärmningen!! Pinsamt värre. När vi körde tekniker sa Robson ( uttalas Hobson) att Fie var ett proffs. Det fick jag höra ett antal gånger under träningen, och Fie märkte att jag hade väldigt vassa armbågar. Så går det! Sen hade vi svenska, helt okej, sen medicin. Tråkigt. Robson frågade mig innan idag om jag ville träna BJJ med honom och en massa andra stora ( på båda hållen) pojkar. Men jag sa nej. Inte riktigt min stil att brottas med killar som väger minst 20 kilo mer än mig.

Kom hem, planerade lite grejer som händer de närmsta veckorna med mamma. En annan är ju skilsmässobarn, så jag har allt planerat hos både far och mor.

Sitter vid datorn nu. Har inget bättre för mig. Ska på bio ikväll med syster. Bröllopsduellen. Iiiih! Längtar! Det ska bli så kul. Den verkar vara så bra. :)

I morgon ska jag träffa älskling, och sen ska vi hem till Jocke :D

// Veronica.


Ibland händer det.

Skolan var tråkig. Karaten var dock kul, bara för att vi fick träna slag på mitsar och Fie spräckte huden mellan fingrarna. Och för att jag och Max hade ett väldigt trevligt samtal om zombiesar. Enbart det.

På buussen hem stannade den på ga, och jag tittade tvärs över gatan till andra busshållsplatsen och mindes hur vi alltid sprang från 219 till sjuan för att hinna med bussen till Wiesel. Underbara tider. Satt och tänkte på allt vi gjort och upptäckte min gamla NO-lärare John. Vinkade lite glatt, för honom tyckte jag verkligen om. Sen när jag gått av bussen, nästan vid lasarettet sprnag jag på Tobbe. En kille som gick i min klass på Wiesel. Vilket sammanträffande! Kul. SEn packade jag färdigt det sista och räknade lite matte ( faktiskt, jag ska plugga matte, lite varje dag för att träna. Han inte matte förrän i tvåan. Men hoppas kunna tenta av den till hösten i stället för våren.) sen hämtade mamma mig. Nu sitter jag vid Johannas laptop för att vår stationära inte vill funka. Sjukt irriterad! Jaja, jag har i alla fall en dator. Lucky me!

Saknar min älskling! Vill ha han här, nu så jag kan krama honom. :( Älskar min Jonny <3

Have it your way!

Suck!

Enda anledningen till att jag faktiskt går upp ur sängen på morgonen och släpar iväg mig till skolan är för att träffa min lilla Fie. Annars hade jag nog skitit i det. Suck.. Jag har massa att säga, diock bara en massa negativt om min lilla skola. Frigo är stängt = skitmat som beställs till skolan. Läxa andra dagen. Men Mats lektioner är roliga. Det kan jag inte komma ifrån!

Tittade på Let´s Dance i lördags. Faktiskt för första gången jag sett ett helt program. hade bestämt mig för tt heja på Blondinbella ( eller Isabella som hon faktiskt vill kallas). Syn för henne att hon praktiskt taget sprang efter den stackars Jonathan! Antingen sprang hon eller vickade på sin lilla rumpa.
Jag såg många kändisar som jag ville heja på, men högst på listan står Hasse Aro och Morgan Alling. Fy vad bra Morgan var. Hasse hejar jag på för att jag tycker att han är tv:s största tv-profil. Just det. Och var det bara jag som tyckte att Jessica Almenäs klänning var helt fruktansvärt gräslig? Fy skäms att se ut så i tv! Men två timmar är sjukt långt för ett dansprogram!

Sorry fär dålig uppdatering, men jag har fortfarande ingen dator. Jag hoppas verkligen jag får en nu på söndag. Jag bloggar när jag är hos älskling, så jag försöker vara här ofta :)

Skolan har varit sjukt tråkig, så det suger att gå dit. Men lilla Fie är där och underlättar! Thank you :D
För att min Sötnöt inte ska somna så ska jag hoppa lite på honom :D

Puss.

I morgon är det dags.

Skolan börjar igen och jag har verkligen ingen lust. Nej, har bara gått en termin och är redan trött på det. Ja, man kan ju hoppas att det blir bättre.

Är hemma hos älskling, och har varit här i två superhärliga dagar! Mys! IIih! Oh, det kunde inte varit bättre. Att vara med Jonny är det bästa som finns! :)
Snart ska vi nog bege oss till stan, ( dock för att fixa mitt busskort, inte särskilt romantiskt. Men i alla fall) Sen får vi se vad vi gör :D

Ni får ha det så bra. hej hej :)

Jag lever faktiskt!

I fall ni trott, som Fie gjorde att jag var död för att jag inte bloggat, så har ni fel. Jag lever, men min fantastiskt smarta fadur har lämnat våran dator i Kristianstad, eftersom datorn tillhörde polisen där. Suck! Nu har jag tjatat i flera dagar att jag ska få en egen dator, men icke. Men jag har kommit på en del bra anledningar till att jag behöver en. Tror faktiskt att jag får en när jag fyller år. Två veckor kvar bara :D

Idag har jag varit på väla med min bästis Gabrielle! Köpte mig ett par nya jeans och åt cheeseburgarer!  Äntligen får jag äta kött igen! Så gott det är. jag fattar inte att jag har klarat mig ett år utan det. Men nu jävlar är det kött som gäller!

Sitter hemma hos älskling och tittar på One tree hill. det är nog världens bästa program,  förutom, Vänner, Desperate Housewives, OC, Simpsons, Family Guy med flera. :)

Ikväll är det film :D Tretton snart Trettio men Jennifer Garner. Sjukt bra. Ska försöka lura min älskling, så vi serr den! hej hej :D

RSS 2.0