Vilken dag!

Ojoj! Gårdagen var jättebra. <3

Vi åkte till Helsinghör redan tjugo i två. Var framme i Köpenhman strax efter 3. Vi gick till Tivoli och kollade runt. Jonny klöpte brända mandlar. Dom är dock godast varma. Vi gick och kollade på allt som fanns. Det var jättefint. Dock regnade det, men det stoppade inte oss från att ha roligt. Vi kurade ihop oss under mitt fina lila paraply. Vi hittad een affär där man gjorde sin egen nalla. Eller, man valde ut vilken nalle man ville ha, sen gick man till en tjej som stoppade upp den. men lätt var det inte. Man skulle trycka på en jävla massa knappar, sen skulle man springa runt en pelare 2 gånger, sen skulle man ta ett hjärta gnugga det över huvudet, under benen. Galet! Allas krattande åt mig. Speciellt Jonny. Tack för den älskling. Jaja, jag fick min isbjörn tillslut. Tack<3 Sen köpte Jonny lite fler brända manldar. han gillar nog det. Sen köpte jag popcorn som smakade råttkiss. Blä. Men dagen var sjukt lyckad. Tack älskling!! <3 Sen åkte vi hem. Kollade på Sex and the City, halv i alla fall. Sen mös vi! Tack för gårdagen min älskling! Jag älskar dig! :*

Och tack Frida för att duringde och sa grattis när ingen annan gjorde det! Jo, tack Fie! :*

Bäst för er att ni säger grattis!

För i dag är det min och älsklings 1års dag! Vi sia till Köpenhamn för att fira detta. Ska alldeles strax få skjuts ner till båtarna ( eftersom det regnar) sen bär det av! Oj vad glad jag är.

Haha, en rolig sak. Igår kväll poppade vi popcorn och lät påsen ligga kvar på Jonnys skrivbord under natten. Nu har en härlig popcorn doft spridit sig i hela rummet! Gött!

Nu ska jag skynda mig!


C ya!

Det var nog bättre på deras tid.

Hej. Idag har varien en konstig dag. Eller kanske inte, jag har bara inte mått bra idag. Började må illa på träningen, och fick gå hem på medicinen. Men frukta ej. Nu mår jag bra. Sitter hemma hos min älskling, för här ska jag sova i natt!

På väg hem idag såg två äldre damer som det heter på fin svenska. De var väldigt upprörda av klottret som så fint prydde ett staket. Oj va de malde på om det där klottret. Ja, det är inte lätt att vara gammal i ett samhälle som detta.

Nu ska jag tvinga min älskling attvi ska se på tv. Måste vila upp sig inför morgondagen!  I morgon bär det av till den danska huvudstaden Köpenhamn för att fira vår 1års dag! <3

C ya

En ska jag hatar..

är  hål på strumpor! Märkte idag efter träningen att mina rena strumpor jag hade med mig, var sönder. I alla fall den ena, i alla fall nästan. Trodde nästan att jag hade fått en av Fies strumpor! Ett gott skratt spred sig i omklädningsrummet. Alla som känner Fie vet att hon nog inte har ett enda par hela strumpor! Men idag, tills hennes egen förtjusing sms:ar hon mig " Jag har köpt nya strumpor". Bra Fie! Sånt gillar vi!

Och bara för att jag är sprudlande glad idag så ska jag säga er mina kära läsare detta: Jag och min underbara pojkvän firar 1år på lördag! Glad glad glad glad glad glad glad glad glad glad! <3

Nu blev jag inte glad. En orm uppenbarade sig på min tv:ruta! ÄCKLIGT!

Måttlig road mamma.

Hej. På bussen hem idag såg jag utanför en två, blivande 3 barns familj. Två små söta pojkar satt i en tvillingvagn med en blå filt på sig. Filten fastnar i hjulen och filten åker ner på marken. Den gravida mamman blänger på sin käresta och tar upp filten. Sedan går hon och ser måttligt road ut. Stackars människa!

Annars har min dag varit väldigt bra. Och vad jag och Fie har skrattat idag. Nej, kanske int mer än vanligt, men på träningsläran går inte att hålla sig. Mats tappar pennan och säger " Där ligger den inte så bra" och vem går runt och säger det resten av dagen? Jo Fie! Småretligt, men så är det. 

Jo, en sak jag glömde skriva i tisdags var Kims sjukt roliga kommentar på samhällen. Vi pratade om raion, och Kicki sa att SR måste sända program på finska och arabiska för att det bor folk med det språket i landet. 
Kims kommentar: Varför kan inte alla bara stanna i sina egna länder?
Förlåt, men den var så klockren! :)

Jaja. nu har jag pluggat samhäll och ska snart plugga medicin. Vill hellre mysa med älskling. Men det får jag i morgon.!!! Happy happy happy!  Jag älskar dig Sötnöt <3  

Borde uppsäga all sin vänskap.

Nej, det vill jag verkligen inte, men allt blir så dyrt. Gud! Var i stan med Fie idag och shoppade lite. En tröja till mig själv ( som jag ska har på lördag) och julklappar till Johanna och mamma. Dyrt som fan var det. Jaja, sen åkte vi hem. Ujuuj.. jobbig dag.
Fie var rätt söt idag. Vi hade precis ätit kebab(kyckling för min del) och skulle mot H&M. Hade sagt innan att jag ville kolla på ett par nya stövlar, men det glömde jag så fort vi lämnade KebabHouse.
F: var ska du?
V:Bruksgatan! Vadå då?
F: Men Scorett ligger ju här. Du skulle ju kolla på skor.
V: Vad skulel jag göra utan dig?
F: Ja, förmodligen gå upp på Bruksgatan.
FYNDIGT!   Jag tycker om dig!

En fråga! Kan man få abstinens på en människa?
För jag sakanr min lilla älskling vääldigt mycket!  oh, vill bara ligga och mysa med honom nu! Det är mega långt tills fredag! :(

A big piece of pie!

Oh, precis ätit hallon/fläder paj. Gryymt gott. Och nu kollar jag på Ugly Betty. Allvar, det har totalt flippat ut.
Det var bra, typ första säsongen, sen gick dt överstyr, med könsbyten, jobbbyten och jävlig kärlek. Nej. totalt tappat stinget. Men sen har jag fördrivit en del av kvällen att läsa på veckorevyns hemsida. Visste ni att vanilj kan höja sexlusten? Det visste inte jag. man lär sig nya saker varje dag. Sen extremt hysteriskt roligt att läsa pinsamma sexstunder. Och diskuterat bajs med min älskling.
Vad hade du gjort om du hade upptäckt att du hade bajs på ditt ben?

Nu är det DH. Oh, spännande!

See ya, wouldn´t wanna be ya!

A very funny day!

Hej! Oj vad dagen har varit rolig. Först curling, trillade dock. 2ggr. En gång på mit lår/knä sen på rumpan, fy vad det gjorde ont. Ajaj, sen ett dumt psykologiförhör. Klarade det dock. Sen som vanligt. Oh träningsläran. Alltid kul, iofs, men idag var det bättre än någonsin. Alla som läser min blogg vet att Fie inte alltid är så smart. Och som jag skrev igår hade jag och Fie en lek igår som gick ut på att beskriva saker, utan att säga ordet. Så skulle ju hon beskriva George W Bush. Det gick ju som det gick. För att komma till det rolig så idag på träningsläran var jag o Fie övertrött och Mats börjar prata om att Kristian liknar George Bush! Hysteriskt roligt.

Sen träffade jag Jonny i typ tio minuter för att säga hej. :*

Och nu ska jag plugga.

Jo just det, igår sa Jonny att man blir lättare sjuk om man sover precis under fönstret ( min säng står precis under fönstret) så jag la mig vid fotändan och sov. Sov ritktigtbra. :) prova!

NU ska jag plugga.
C ya

Dubbeljuwiiee!

Ja, så utalar Fie w  på engelska! Fy så roligt vi hade!
Jaja, annars har dagen varit bra. Två pass psykologi eftersom mats inte var här. Orka! Jaja, så är det ibland.

Helgen har varit väldigt bra. Lördag hos Jocke. Mucho fun! Söndag, bara mys med min älskling, sen sjunga i Glumslöv. Gick riktigt bra förutom att det stod fel i mina och Louises papper och vi sjöng fel för att jävlarna på "Ung psalm" kan tydlige inte läsa. Stämmning på G! Annars gick det finfint! Sen blev det mackor och choklad, massa gott. Kom hem vid ca halv tio. Da Vincikoden skulle ses.

Jag sitter här med min Sötnöt, och nu ska jag kolla upp tågtider i Danmark!

C ya


Ja, det är gjort nu.

Hej. Idag har varit en helbra dag. Först sprang jag o Johanna in på Nicolaiskolan klockan tio för att kolla på dom små esteterna. Sen sprang vi till Tych för att pussa på Jonny. Eller i alla fall jag. Det  var rätt kul. Vi såg många fina hus. :) Vi träffade även Cajsa och Sabina. Snöbollskrig uppskattas inte! Sen gick jag och Jojjo ner i stan, fikade och shoppade loss. Och och och, nu har jag en söt piercing i örat. Tack för den Johanna! Sen gick jag hem

Nu har jag målat naglarna, ska snart äta lite och faktiskt bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll. Kvällen spenderas hos Jocke. Sen sover Jonny hos mig!  Hmm, dilemat för kvällen är: Klädsel, smink, frisyr.
Ja, jag vet. Förlåt. Jag ska tänka på barnen i Afrika som inte har kläder att välja på, eller något smink eller fint hår.

 
Jaja, nu ska jag laga lite mat och sen ska jag göra ve mig.
Haha, fail! Skulle ladda telefonen, märkte efter ett tag att jag glömt sätta i laddaren i eluttaget!

Thank God it´s friday!

Det bästa med syskon är att de alltid uppuntrar när man gjort något dåligt. Johanna saatt det var bra att jag fuska. Tack sis ;)

I alla fall har dagen varit bra. Svenska, helt okej, träning med Sofies loverboy Stefan och Conny. Jobbig träning. Först lite fys (Y) sen sparkar. Men jag gjorde två miljoner sit-ups i stället eftersom min höft inte pallar när jag sparkar för mycket. Usch. Och jävla Stefan. jag får gnälla precis hur mycket jag vill under ett träningspass. Allt från att det svider i magen efter en miljon sit-ups till att han inte gillar Snorkfröken i Mumindalen. Så det så.

Jaja, nu sitter jag här, ska snart göra ve mig. Ska på bio med storasyster sen. Twilight eller något sånt hette den. Ska bli spännande! Oh, snart ska jag bege mig ut i snöstorm. Suck...


Utrotningshotade arter!

Ja, det ordet var med på mitt engelskaläxförhör idag. Jag kunde det inte. Vad gör man då? Jo, man tar en bläckpenna och skriver det i handen. Faktiskt, jag fuskar aldrig. Men jag vill så gärna behålla mitt betyg, och detta var ända gången. Lovar att plugga mer nästa gång.

I alla fall. Dagen har varit bra, förutom att Hunbunbaby dissade mig på engelskan. Lite dumt. Jaja, jag sviker henne en annan gång :*

hej och hå. Nu sitter jag här, halft aktiv, pratar med älskling och sofie, och pluggar. Går sådär med pluggandet.
Men fy så stressad jag var igår. Först TL, sen svenska, satt vid datorn till typ kvart i elva. Ojojoj va trött jag var. och sen vaknar man ju klokan 6! Hatar att bo vägg i vägg med köket. -.-

Träffade Jonny en sväng också innan. Han kom på att min halllampa ser ut som en spermie. Moget.. :*

Cya

HD= ett roligt sätt att fördrvia en onsdag.

Hej. Först vill jag bara säga förlåt för dålig uppdatering. Varit lite busy på sista tiden.
 Nu har jag precis varit med BÄSTIS! Always fun! <3 Och jag är bättre än henne på ett spel där man ska ta bort färgade bollar :D HAHAHa!

Igår var jag med älskling. Oh supermys! Vi köpte biljetterna till Köpenheman, så nästa lördag bär det av! Jag är sjukt lycklig! 1 år om mindre än två veckor. Jag har aldrig varit lyckligare! Tack underbara älskling! <3

Idag har jag egentligen varit ledig, men Kicki hade bokat in ett studiebesök på HD. Vi fick lära oss om tidningens historia ( okej, kalla mig nörd, men jag tyckte att det var mäktigt intressant) Sen fick vi spela ett journalistspel. Jag och Fie ägde ut alla! <3 Sen körde Kicki mig hem :D

Nu tittar jag på Vänner, och pratar med världens bästa pojkvän! Ska snart plugga träningslära och svenska.

C ya

Monday with my Hunbunbaby!

Hej. Skolan idag var helt ok. Hade tyngdlyftning. Döjobbigt! Men pinsamt att jag tycker att fem kilo är grymt jobbigt och faktiskt vägrade att lägga på mer vikt. Jag förblir klenis! Helt sjukt frustrerande sitter Dum-LInus och säger att han är bättre än mig, och det är han INTE! Dummis! Jaja, som tur är har jag ju min Hunbunbaby som alltid gör mig superglad! Min lilla Fie! Alltid kul med dig.

Nej, men jag har inte mått särskilt bra de senaste dagarna. Känner mig helt nere och har egentligen inte lust med något. Vill ligga kvar i min säng och bara sova bort allt. Med min älskling bredvid mig. That makes me happy!

Nu ska jag hänga tvätt, -.-

C ya.


Jag och bästis! <3

Sunday, I´m in love!

Hej. Idag har det varit en bra söndag. Först var jag i skolan, öppet hus. Jag fick pris för världens bästa guide. Nej, men dom berömde mig! Sen skynda hem för att åka till kyrkan och repa. Gick väldans bra. Och sen tog jag tåget hem till min älskling. Han satt och nörda CS när jag kom. PINSAMT!
Hihi,. tycker om dig ändå! <3

Så ja, nu sitter jag här och är supersöt. :D
Ont i halsen har jag fortfarnade, men det hoppas jag ska gå över nu så jag kan träna igen. Men i morgon har jag tyngdlyftning. Scäry. Han Mats är lite läskig. Och kortare än mig..


C ya

Goder afton både herre och fru!

Kollade på Sunes jul innan. Dom sjunger den låten där. Oh vad jag längtar tills det blir jul!

Oh vad jag är trött.  Jag har suttit vid datorn sen typ två och skrivit den dumma engelskanovellen. Och jag är fortfarande inte klar. Men snart så. Har bara lite kvar. Har roat mig med att spela "Sanning eller konsekvens" på msn med Jonny. Otroligt udda frågor. "Vad badar du helst i, bajs eller spya?"  Jonny valde bajs. Han är äcklig. Sen spelade vi " Sten , sax, påse" jag förlorade. -.-

Gårdagen är jag mycket nöjd med. Hämtade ut våra halsband från Lyxxa. Dom är superfina, men dom ska inte bäras förrän om två veckor. Sen hem till han, och träffa hans släkt. Dom var inte så farliga som jag trodde. Fast hans famror såg ut att vara lite av en gangster. Så jag får nog passa mig.


Och nu ska jag hitta på en passande rubrik till novellen så jag kan bli klar med den.
 Och i morgon blir det fullt upp. Öppet hus på skolan klockan 11, sen repning klockan halv 3.
Och nu dricker jag ramlösa.
C ya

Mardrömmar om Ullared!

Oh shit! Hade värsta äckliga mardrömmen om Ullared i natt. Helt galet. Vakande upp helt svettig. Klockan står på halv 8 och jag är livrädd för att somna om. Jaha, vad gör man då? Jo, sätter på tv:en. Halv sov framför den ett tag och sen gick jag upp och åt frukost. Sen har jag varit extemt duktig och städat mitt rum. Tog lite mer än en timme. Och nu sitter jag här. Måste skriva klart den jävla engelskan, men jag har noll fantasi så det går inte. Orkar inte!

Jag har verkligen inget att göra idag. Ring om ni vill hitta på något :)
Nä, nu får jag se till att göra klart den jävla engelskan.

C ya

Top of the morning to you!

Hej. Om bara en ynka timme ska jag ta mig till Norrehedshallen för att ha Idrott och Hälsa A. Sen ska jag in till Mezo och fika med Fie. Toppen!

Igår var älskling här :D Jättekul. Saknat honom jättemycket. Så vi låg och mös framför tv:en. Syn bara att älskling hade jättemycket huvudvärk. Och han mådde inte så bra i dag heller. Krya på dig min älskling! <3

Annars händer inte så mycket just nu. I dag, va med Fie, i morgon vet jag inte, förmodligen plugga något. Och sen fredag äntligen hämta vår 1års present! Hoppas det blev fint.

Sitter här nu och kollar på Hipp Hipp. Tiffany är dörolig! :P

Ha de gött idag, det ska jag!

Kottar på hjärnan!

Hej, Dagen har varit mycket bra idag. Började dock dagen med ett hårt fyspass, men det är skönt att komma igång så efter en seg helg. :) Sen hade vi psykologi, helt okej. Sen lunch och sedan engelska. Oh yes. Blev störlyklig eftersom jag fick MVG på mitt läxförhör. Fick ju bara G på mitt förra, så jag är supermegahappy! :D Sen träningsläran. Mats är lika skön som alltid. Sen för att göra mig lite irriterad så var bussen sen. Tur att min nya jacka värmde mig. Jaja, nu är jag hemma och ska börja plugga lite samhälle. Prov i morgon. Det kommer nog gå väldans bra.
Och i morgon ska jag träffa älskling! Ska bli jättekul, för jag har inte träffat honom på megalänge ( typ fredags) så jag har längtat riktigt mycket! :D

Nu ska jag gå och göra ost-och-aprikosmarmeladmackor! Mums!
C ya

So what?

Hej! Har fått en del klagomål på min nya ( underbara enligt mig) design så jag har bytat. Hoppas ni gillar det.
Anyway, min helg har varit mycket bra än sålänge. Det är ju fortfarande söndag förmiddag.
Fredag: Köpa 1års present. Det var kul och jag älskar min present! Tack älskling! <3
Lördag: Stan med mamma och syster först. Fick en jacka av mamma. Thanks! <3 Sen hem och laga mat, bjöd mormor på middag och jag och Johanna stod för maten. Räkcoctail till förrätt, mycket gott. Orientalisk currysoppa med kräftor och mango till varmrätt och Brown bread and something pudding, ( en engelsk efterrätt) Gott, men inte riktigt min bästa. Sen tittade jag på Material girls, med Hillary och Hayle Duff. Riktig tjejfilm och riktigt bra. :) Sen gick jag o la mig vid halv 11, dötrött, men jag låg och läste i en timme. Min nya bok är sjukt bra. "Mina hemligheter" av Sophie Kinsella. Orginaltitel är "Can you keep a secret" Handlar om Emma som berättar alla sinna innersta hemligheter för en främling på ett flygplan. Hon tror sen att de aldrig kommer träffas igen, men så blir det inte. Riktigt bra!
Söndag: Ska iväg till kyrkan senare, och sen ska jag träffa min älskling! <3

Bara för att alla ska veta. Pinks nya låt, "So what" , to die for. Gryymt bra!

C ya

Det är inte kul att bära bord.

 Måste bara börja säga att min syster ( jag älskar henne dock) är störd. Tack för den underbara kommentaren! :)
I alla fall. Dagen har väl varit okej. Skippade träningen, min hals tar kol på mig. Skulle egentligen stannat hemma, men ska ju till Väla med min älskling för att löpa 1års present. Tvungen att ta mig upp ur sängen. Hade prov i medicin , där av att jag inte bloggade igår. Var helt enkelt tvungen att plugga. Trodde att ag skulle få IG, men när jag väl började skriva känns det som ett VG. Gud vad medicin kan vara roligt. Tio av fjorton frågor, det är rätt bra. :) Har inte hänt så mycket idag, förutom att jag och Fie hjälpte Marcus att bära bord. Hur roligt som helst, ja, eller inte.

Nu sitter jag här, trött och kall och väntar på att älskling ska komma hem från skolan. Vem slutar kvart över 4 en fredag? Människoplågeri. Jaja, men dags att köpa 1års present. Gillas starkt!

C ya!

Vårt fantastiska nervsystem.

Det är inte så fantastiskt som det låter. Tro mig. Jag har prov i det på fredag och det är nog det tråkigaste genom tiderna. Har läst igenom hela kapitlet nu och det suger. Det är verkligen skittråkigt. Orkar inte. Och sen fick jag faktiskt IG på mitt samhällsprov, jättekul. Så jag har omprov på tisdag, så det måste jag plugga på också. Ska in till skolan nu snart och diskutera provet med Kicki. Jag vet exakt vad jag har fel på, så jag vet vad jag ska plugga på. Men vill bara kolla igenom det.
Så nu sitter jag här i älsklings ursköna tröja och måste snart bege mig. Orkar inte ta mig till skolan, men jag vill inte ha fler IG så jag har inte så mycket val. Blä.
Och sovit dåligt har jag. Drömt en äcklig mardröm om nazister. Usch. Vågade inte somna om sen :(
Men tur att "När karusellerna sover" finns så att man kan titta på det. Nu fattas bara lite julmust och pepparkakor så är det jul.
C ya!

Top of the evening to you.

Hej. Sitter här på syster rum med hennes bärbara och tittar på DH. Och bara så att alla vet, Edies man är mentalt sjuk. :S
Idag har jag haft det bra i skolan. Min dräkt är sjukt stor, men när jag tvättar den, krymper den. Gött. Hade kastteknik på träningen. NIce. Sen vanliga tråkiga lektioner. Kollade min hörsel, har nedsatt hörsel men det är ingen fara. Skönt, men nu kommer jag bli retad av min älskling. Tack för den. Jaja, idag har jag lekt med min älskling. Mys mys. Gick lite på stan först, sen hem til han, äta, kolla lite tv, och sen skynda hem till DH. Jag hann.
Nu sitter jag här med Johanna och kommenterar allt om vad som händer, och äter upp mina Toffifee. Gott gott.
Nu har jag suttit med detta inlägg i snart en timme. Johanna är sjukt störig, men därför älskar jag henne. Nu ska jag sluta.
Cya.
Btw älskling. om du läser, så ska du bara veta att du är bäst! Jag älskar dig<3

Mus i fickan?

Hej. Dagen har varit helt okej, det var fys på träningen och det var cpjobbigt. :S Men man känner sig så sjukt bra efteråt. När man är riktigt trött vet man att man gett allt. Fick tillbaka min fallanalys, bra bra. Nöjd. Träningsläran var jättekul som vanligt. Makifra satt med sin mobil och smsade, och Mats säger då
"Har du en mus i fickan eller?" Rätt kul :p Och sen "Lägger du inte ner telefonen äter jag upp den" Mats är lätt den bästa läraren. Annars inget speciellt. Nu ska jag plugga medicin, för jag har prov på fredag. Lika bra att börja nu, för jag vill ju ha tid att träffa min underbara Sötnöt. Och det ska jag i morgon, på onsdag och på fredag. :D Megaglad är ju jag! På fredag ska vi köpa 1års present. Lika bra att göra det nu, eftersom det ska beställas och ha sig. Megabra kommer det att bli i alla fall.
Jaja, nu är det dags för plugghästen att börja plugga. Hejdå!
:D

Vadå privatliv?

Hej. Nu är jag skitförbannad och arg! Mitt rum är mitt rum och ingen får rota i min byrå eller garderob utan tillstånd. Inte ens gå in om inte jag är där. Nej, Anne kom in nu precis och sa att hon hade hittat lite kläder som tillhör henne. En klänning som förmodligen kommit med i flytten, och en tröja och ett linne som blivet förväxlade i tvätten. Jag kollar aldrig min tvätt, bara lägger ner den i lådan. Saknar hon något kan hon fråga. Nej, ingen, det vill säga INGEN går igenom min byrå när jag inte närvarar. Asså, vad hände med privatlivet? Att ha sitt eget space. Nej, jag är bara sjukt ledsen nu. Ska bli skönt att komma hem till mamma på tisdag. Där får jag vara ifred. Sjukt irriterad bara.
Nej, ringde mamma precis, åker hem till henne i morgon. Jag vill inte vara hos pappa nu.

Jag hatar helgdagar!

Hej!
Jag gillar inte helgdagar. Jo, visst man är ledig och så, men om man inte vet att det är en helgdag så blir allt bara bajs. igår skulle jag och söta älskling åka hem till mig efter att vi hade sett en film. The notebook. ja, det är ebn riktig tjejfilm och jag grät. Den var sorglig. Nu vet alla det. Anyway så skulle vi ta bussen hem till mig klockan 1 men det kom ingen buss. Ingen halv 2 heller. Hmm, jag kollar tidtabellen och kommer då ihåg att eftersom det är Alla helgona helgen, så räknas lördagen som en söndag. Bussen slutade gå vid 11. Jaha, det var bara att gå hem till Jonny igen och sova där. Men det gjorde inget eftersom jag älskar att sova med han! Mys! 
Nu har vi ätit frukost och jag ska snart in och duscha :D men först ska jag pussa Jonny. Nu har jag gjort det, så nu ska jag duscha och sen ska jag till kyrkan. Sjung sjung hela dagen lång. Sen ska jag hem till mamma och få presenter. Hon har precis kommit hem från London. Mamma utomlands=presenter!!!!

Jonny utför snusk!
C ya

Daimchoklad.

Hej. Sitter hemma hos älskling nu och bloggar. Har varit på Väla precis och är lite trött. Ge mig en säng! Nej, vi ska äta snart. Vet ej vad dock. :) Kul överaskning!

Gårdagen blev väldigt lyckad. Fösrt standup, och gud så bra det var! Och bara så att alla vet, Måns Möller tog på mitt huvud. Toppa det!! I alla fall så var det helt underbart att se 4 asbra komiker live! Helt galet. Özz, Soran Måns och Björn, gudar!!
Sen blev det hem till Viktor. Väldigt kul. Roligast på länge. Sen hem och sova. Jonny sov hos mig, mycket mys!

Har inte så mycket att skriva idag, men så är det ibland.
c ya

RSS 2.0