Glömde

Jag träffas Kristoffer (Pingu) på metalkonserten. Han ville vara med i mitt spränga-danmark-projekt.
Såhär ser det ut.
Vi går in i Danmark med tanks (en ska vara rosa så man vet att det är min) sen har vi flygplan över hela Danamrk. Och sen, de danskar som vill lära sig svenska får väldigt gärna följa med till Sverige, men de som inte vill spränger vi. Sen gör vi Danmark skånskt. Sen efter det tar vi över Norden, Europa och till sist världen. Sen styr vi världen oh allt blir jättebra.

Tack!

Out trigger

Var på metalkonsert igår. Annie lurade med mig till Gåsebäck för att titta på Out trigger. Out trigger är ett band med fem killar från wieselgren. Alltså, jag känner alla utom en. Jag trodde verkligen inte att jag tyckte om metal men jag är fast! Out trigger var sjukligt bra! Tack Annie för igår!
Har dock väldigt ont i nacken idag, jag headbanga nog lite för mycket igår :/

Snart ska jag och älskling gå på bio. It´s complicated med Meryl Streep och Steve Martin. Det ser jag fram emot.
Nu ska vi nog till Subway och äta mat Ärligt är jag lite sugen på Big buddah men vi får se ;)


OMG!

Hahahaha! Sitter och kolalr igenom gamla bilder, detta är jag för snart tre år sen

Lite man har ändrats..

Snart ska jag bege mig tillbaka till skolan för idag är det tjejkväll! Singstar ska sjungas och chips ska ätas ;)

Det var det

Hm.. Tårtan var god idag också, det vra ju tur. Mitt knä vill jag genast avlägsna från mitt ben och min läxa har jag verkligen ingen lust att göra. Bra dag va? Jag har ont i ryggen också. Varför vill någon döda mig? Gillar det inte. I morgon ska jag leka 18åring för jag ska till banken och prata pengar. Vuxet och viktigt. Nej, Johan Glans är på tv, han leder Guldbaggegalen. Oj jösses. där sitter en tant i publiken med världhistoriens fulaste glasögon. Vissa gillar det så. Haha, Krusty kan inte nationalsången och den kan till och med jag

Söndag den 24 januari 2010

Jag har haft världens bästa födelsedagsfest. Fredagen den 22 januari 2010 var en av de bästa dagarna i hela mitt liv! tack alla! Fast för er som inte kom, saknade er mycket, men vi får ses en annan gång!

Idag börkar kyrkan igen, och jag ska bjuda på tååååårta! Just det!


Men jag är sur på tv3. Dom gör reklam för SATC men tror ni att det finns där?! NEJ!!!! Sur som attan är jag!


Finnaly

Äntligen ny design. Fin va? hello kitty!!
I alla fall. Min dag började med körskola, sen engelska och matte. Sen lunch med Storasyster och sen UM och tillsist lasarettet för att ta blodprover. det gjorde ont och jag har fortfarande ont i armvecket. Typpe..
På fredag i alla fall blir det utgång för hela slanten! Kul att vi blir så många.Jag ser fram emot fredag väldigt mycket. Och vill ni ge en försenad födelsedagspresent går det givetvis bra ;)
Nu lagar Johanna mat till mig, henne själc och Marcuus.
På fredag blir det färgning av håret igen. Börjar få en sådär snygg utväxte. fast bättre det än att se ut som sonen i Jetson, eller hur Sandra?  ;)

.,.,.,.,.,.,.,.

Bra rubrik va?
Bla bla bla, har egentligen ingeta tt säga förutom att skolan är redan tråkig, jag vill ha mitt körkort och i morgon fyller Sandra 18.

Jonny är plugghäst. han sitter och ritar något konstigt i sitt block.. Hmm...

Happy happy happy!

Syster flyttar hem till Sverige igen på min födelsedag. Alltså nästa måndag! Längtar massor!



Love you Big sis <3

Och ja, jag fyller 18 på måndag! Ha!

Skolan började idag. Vad finns det att säga? Det var tråkigt..


Vet ni vad?

Världens mest onödiga sak är läppglans. Såhär, man tar på sig sitt glossiga läpglans, går utanfö dörren och håret fastnar direkt. Sen när man äter försvinner det mer och mer och tillslut när man pussas blir det bara klet och dumt. Onödigt!!!!!!


I alla fall. Idag ska jag va md Frida. Vi ska fika vad jag vet sen får vi se. Jonny är hos Ralle och busar.

Nu sitter ja bara och vänta på att klockan ska bli ett så jag kan möta frida.

TTYL ( jag är cool Parisstyle) 

 

...

Det kom ljud från Jonny. Han lever i alla fall..

Tystnad

Nu har jag och jonny inte sagt något till varandra på typ en kvar. Helt jävla knäpptyst har det varit. ja, förutom nu då när man hör tangenterna men annars helt tyst. Det är lite läskigt. Jag och jonny brukar prata med varandra.

Hmm, ska kanska säga något?

Storasyster

Ny bloggdesigne. Snart. Snälla. Tack. Älskar dig.

2010

Usch. ett nytt år. Nyårslöften? icke. Jag hade för två år sen och det gick faktiskt bra, och för att inte göra mig själv besviken så har jag inga i år. Bra det där.

snart börjar skolan igen :( jag har faktiskt ingen lust. men innan det har jag körskola nu den fjärde oxh sjunde. Sen den 18 fyller jag 18! Så ha! fast dumma Sandra fyller år den 14. och på det en massa plugg. Men jag har lärt mig att inte ta på mig för mycket denna terminen. Gör bara det jag tror jag hinner. Sbsolut inget annat. och sen ska jag ju ta körkort så detta blir tajt :S  Dumma bajsskola.

fast nu är jag hos Jonny och lyssnar på Flogging molly. Dom är bra! Fast nu lyssnar jag på Foo Fightres. Dom är också bra! Och igår fick jag värsta nostalgitrippen tillbaka till Wiesel när jag hörde Rockstar med Nickelback. Den sjöng jag och några till på rockkonserten. Det saknar man lliksom..

Nu ska jag pussa på Jonny. ;)

RSS 2.0