:@

Men ohhh! Död åt facebook! Vad jag än gör hamnar jag bara på startsidan hela iden! jaja, jag pluggar lite iaf. Är så trött på skolan nu att jag nog inte kommer gå dit efter jullovet. Så trött på det.

Nu ska jag återgå till min läxa och hata skolan lite mer.

Lilla melodifestivalen

Jag kollar på det nu, och ja vad säger man om det? Herregud. Låtarna är ju skrivna av barn det märks.
Men det jag stör mig på är att ingen håller mikrofonen vid munnen.. Hmm, hur ska man då kunna höra låtarna?

Jag tänker inte säga så mycket om gårdagen förutom att Jonny får umgås med killarna själv ett tag framöver.

Jag är trött nu, har pluggat lite och snart ska jag äta.


Xbox

Innan jag kommer till poängen måste jag bara säga tt min syster är störd.. Du är big sis. Jimmy är Jonnys bor och malin är han flickvän. Jag svarar inte på dina kommentarer för jag vet inte hur man gör. (Bloggen är nya facebook)

Anywho. Gårdagen. Mycket mycket trevlig. car på fest hemma hos Hanna. Nytt folk och gamalt folk. Vi hade super kul och var inte hemma förrän halv 3. (och för lilla mig så är det seeent)

Idag ska vi hem till Viktor för att spela Xbox. Hmm, kan se mig själv sitta med konsollen i handen och trycka på X när alla andra trycker på  Fyrkant. Jag gör alltså helt fel och förlorar.. Som hemma hos Jocke för någon helg sen. jag och Burle spelade ett skidspel och jag trodde att jag var asgrym på det. Min gubbe åkte helt perfekt. Jag bleev dock misstänksam när han inte gjorde dom tricken jag ville att han skulle, men jaja tänker jag, dum som jag är. Sen när min gubbe åker i mål ser jag hur Burle lägger ner konsollen och säger "jag vann". Alltså, jag trodde att jag var bäst och vann men det visade sig att min gubbe hade dött sådär fjorton gånger..jag suger på tv-spel..


Men vi får se hur det blir idag. Blir det mariospel ska jag nog klara av det!

Jonny sover och jag vill duscha. Jag låter Jonny sova och går in och duschar.

Världens bästa <3

Död

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva. Bortsett från att jag har världens ångest över skolan. Det finns inte en jävla chans att jag ska hinna bli klar med svenskan och historian till jul. Inte en jävla chans. Jag vill egentligen lägga mig ner och gråta och ta sönder något. Jag är så sjukt förbannad på skolan att jag inte vet var jag ska ta vägen. Inte bara för att systemet suger utan för att ingen funkar på den jävla skolan. Alltid kallt, luktar förjävligt, allt. Är så sjuuuuukt trött på den nu. Och jag vet att jag inte är ensam om det.

21

Sitter i Jimmys lägenhet ( eller ja, hans fasters, men han lånar den) och myser. Jimmy fyller 21 idag så vi ha varit ute och ätit på Sam´s bar, väldigt gott må jag säga. Jimmy bjöd, tack så mycket :D

Blir lugnt ikväll, Jimmy och Malin ska ut sen ikväll och då drar vi hem till Jonny <3

Love you big sis <3 ;)

Svininfluensan

Jag blev vaccinerad mot den igår. Vaknar upp med feber, huvudvärk, ont i kroppen men min hosta var som bortblåst. Lurigt va? Nu sitter jag i soffan med min dator och Will Smith är på tv. Kan det bli bättre? Haha.

Älskling har precis åkte hem, så jag är febrig och ensam.. Men, febern går neråt hela tiden så i morgon ska jag tillbaka till praktiken. Äntligen. Jag saknar det verkligen. Och i morgon ska Pälskis och jag gå i stan och köpa presenter. Julklappar ska inhadlas. Det ska börjars i tid. Ska köpa en present till dagis också :)

På lördag fyller Jimy år så det blir tårta och kalas :D Perfekt!


i know

Dålig uppdatering. Shit happens.

Jag har verkligen inget att skriva. Praktiken är bra och jag trivs. På onsdag kommer Roger och tittar till mig och mina bäbisar :D Skoj, och då ska jag hålla i sångstund. Perfekt om bara min hals ger med sig.

You can´t knock em out, you can´t wak away.

nu är det snart sovdags för mig, ska nog läsa lite i min lilla bok också. Natt natt.

Praktikdag 1

Jag har praktik nu i tre veckor på mitt gamla dagis! Skitkul är det! Eftersom jag har tystnadsplikt (kontrkat och grejer) kan jag ju inte säga vad som händer under mina hektiska dagar, men det får ni leva med ;)

Kollar på Ullared. haha, att dom har gjort en dokumentär om det. Hysteriskt. Men vilka idioter som finns alltså. Jag har varit på Ullared en gång i mitt snart 18åriga liv och summan totalt blev 700:- hmm, platsar inte riktigt (a)

Nu ska jag återgå till tv-tittandet och bloggläsandet.

:D

....


 I don´t love you like I loved you yesterday.

  Because one day I'll leave you,
A phantom to lead you in the summer,
To join the black parade.


                                                                             I am not afraid to keep on living
                                                                             I am not afraid to walk this world alone








RSS 2.0