Dagen efter.

Vaknat och ätit frukost redan. Helt fantastiskt.

Gårdagen blev rätt bra. Var först hos Nina. Trevligt. Hade superkul med att vara "Busdriver" och träffa människor som bodde i Billeberga. (som om det finns på kartan liksom?) Vid elva drog vi vidare till Veronica och där dansades det på biljardbord och träffa gamla kompisar.
Hem cyklade jag och jonny vid ett och jag somnade så fort jag la mig ner. Skönt.

Idag ska vi hem till farmor med Johanna och Marcus.
Sen får vi se :)

Så.

Nu har jag underhållt mig med Kvarteret Skatan och Parlamentet. Jag börjar bli hungrig och funderar på att väcka min fina älskling. Jag vill äta och sen vill jag spela Wii! Det är kul.
Igår när jag och älskling spelade så tog han i riktigt mycket för att slå iväg bollen hårt och snabbt. Sjävklart drämmer han till mig på armen. Det kändes som att han la en varm stekpanna på armen. Sjukt ont. :(

Nä, älskling får inte sova längre. Dags att vakna!!!


Träningsvärk..

God morgon bloggen. Sitter hos älskling nu. Han sover och jag är vaken. Ingen bra kombination. Fast jag har lovat att han ska få sova länge idag. Får väl underhålla mig på annat håll.

Jonnys pappa fyllde 45 igår. Grattis grattis. Vi var ute och åt och hade mysigt. Han fick ett Wii, så det har jag och jonny lekt med :D är det ok att få träningsvärk av att spela Wii? Jag har, och det är så mycket att jag precis kan lyfta fingrarna på tangentbordet..
Pinsamt dåligt..

Nej, nu ska jag nog hitta någon rolig film jonny har på datorn!
';)

Facebook?

Fattar ni Facebook? Det gör inte jag. Jag måste vara den enda som inte fattar det skitet. Johanna har citerat:facebook är en cancersvulst på samhället! jag hatar facebook! facebook är bara problem! facebook är djävulen i social media-form! facebook är självplågeri! sa jag att jag hatar facebook?
You said it sis ;) Och Ralle bajstolle, tror du är nåt för att du fattar Faceook, tönt.

Skolan idag var sjuuuuukt tråkig. Hoppa av? Nej, det ska jag såklart inte, men hade jag fått buta linje utan at gå om ettan hade jag nog gjort det..

Har pluggat och känner mig duktig. Är redo inför provet i morgon!

Ska till Camilla idag och prata om Dubberesan! PÅ fredag åker ifrån kalla Sverige till kalla Irland i stället.
Oh yes ;)

Diabetes typ?

Klockan är halv 6. Jag kom hem halv 4, sprang i på toan och kissade. För en halvtimme sen kissade jag igen, och nu precis. 3 gånger på två timmar. Är det normalt? Tur att moster läser bloggen, kan fråga om det är något allvarligt. Är det det?

 Freaky..

Det är krig!

Mellan Fabian och mig. Jag antar att jag får skylla mig själv, och nu är det krig.
Jag tyckte nämligen idag efter träningen att det var hysteriskt kul att trycka in min svettiga strumpa i Fabians ansikte. Vi hade delade meningar om det. Det slutade med att han brottade ner och och tvingade mig att äta min strumpa. När jag inte gjorde det så började han kittla mig, då bröt helvete ut. Jag sparkade och slog allt vad jag kunde för att komma loss. När jag väl kom loss sprang jag in i omlädingsrummet och gömde mig. Jag är rädd nu..

För övrigt var det en helt okej dag. Är trött och måste plugga massor. Har prov i både Historia och Svenska i veckan. Panik!

Ska hem till mamma nu snart Hon hämtar mig vid 6.

Nu ska jag göra något annat. ;)

Badminton!

Hehe, idag är dagen då jag ska vinne över min älskling i badminton. Han påstår att han är bäst, men jag är fan bra jag med! Passa dig Jonny!

Idag har jag redan hunnit med att gråta, och klockan är bara strax över 12. Hur det nu gick till vet jag inte men jag slog huvudet i min dörr. Jag trillade ner på golvet och skrek och grät. Det gjorde ont ih jag fick en bula :'(

Jag har också hunnit lägga in en tvättmaskin. Den är snart klar. Jag är duktig jag.

 me in my nya glasögon ;)

Lyxfällan

Jag och pälskis sitter och tittar på Lyxfällan. Jag har faktiskt aldrig riktgt sett ett helt program. Det är dåligt, och folk är dumma i huvudet.

Jag och älskilng har bättrat oss. Vi har gått från ostbågar till low fat glass! Riktigt gott!

Jag har dock ont i magen nu, ska vila lite.

;)

Nu är det ett faktum.

Jag är glasögonorm. (och den som kallar mig det kommer jag slå) Men jag trívs bra idom :)

Blev övingskörning också idag. Det gick faktiskt bra. Snart ska jag börj på körskola så snart ska jag väl få mitt körkort ;) Och be inte om skjuts till matan, för det är ändå bara Robin och Fie som får åka med. Robin har fått framsätet. Men än har han inte ockuperat mitt konsum. Ha!

Mamma köpte en vänner-dvd till mig idag, så den ska jag se sen!


Blä!

Jag är trött, hungrig och trött. Är sjukt sugen på chips för en gångs skull.

Skolan va tråkig. Min förkylning har lagt sig så pass att jag kan vara med ordentligt på träningen. Skönt att få svettas lite idag ;) För övrigt var dagen tråkig och Fredrik har retats! Jag är inte alls med i green peace..

Nu väntar jag på min älskling för vi ska räkna lite matte.
Puss hej


Kanelbullebak

Jag och Jonny bakar kanelbullar. Det gick superbra fram tills jag kom på att vi hade glömt socker och kanel.. Oups!  Men vi har nog löst det nu. Därför bakar aldrig jag..

Ikväll är det fotboll! Jonny har lovat att se matchen med mig, om vi ser 2fast 2furious senare ikväll.

Burle ringde nyss och det blir nog Laserdome sen ;) Nice! Jag är grym på det!

Kanelbullarna löste sig, så snart blir ätning :D

Ny frisyr

Jag har nu klippt och slingat håret. Jag blv supernöjd och Emelie gjorde en jättefin uppsättning sen.
Mamma hämtade mig och vi åkte och handlade och jag köpte nya stövlar! Yes!
I morgon ska jag till doktorn för att kolla min huvudvärk. Hopas att det inte är något allvarligt bara.

Igår på bussen hem började tänka. Vad hände efter nian?
Jag var bra kompis med en tjej, Emelie. Vi hade varit kompisar redan som små när vi gick på samma förskola och sen i samma klass. Vi slutade umgås i sjuan, vet ej varför. I slutet av åttan och hela nian umgicks vi igen, ständigt. När vi slutade nian, upphörde vår kontakt. Varför? Jag vet inte. Men jag saknar Emelie grymt mycket! <3


Snart snart snart!

                                                   

Huvudvärk!

Den tar fan aldrig slut! Jag blir väl antagligen iprenfögiftad snart.

Fie lärde mig idag några roliga saker om bloggen så det blir roliga förändringar snart :)

Vill bara inflika snabbt att min moster är bäst i världen! Klart jag inte är sur! (jag undrar bara hur du fick tag på min bloggadress) ;)

Och min dumma storasyster som retas. Jag är ingen glasögonorm. Jga är coolare än dig! Och jag kommer nog vara hemma eftersom min huvudvärk inte ger sig. Så det så!

Egentligen ska jag på tjejkväll på skolan men det blir nog inte det för min del. Mitt huvud leker en tidsinställd bomb och kommer sprängas snart.


En förvirrad Veronica

Hej Sitter hemma med min huvudvärk som värgar att försvinna.
Var hos optikernidag och fick reda på att jag ska få glasögon. Jaså du? Så nu har jag tre olika bågar med mig hem för jag kan inte bestämma mig. Förvirring nummer 1.

Pälskis ligger hemma med feber och jag saknar honom sjukt mycket! Krys nu på dig finaste <3

Nu, bara för en stund sedan klikade jag in mig på en väns blogg. Även där blev förvirringen total.

Vad menar du? Det är ända frågan jag ställer. Vad har jag missat? Vad menar du?
Dolda budskap, inte min grej.

Nu måste jag återgå till att välja bågar. Svårt.

First of all

Först av allt vill jag bara säga att jag älskar min Bästis! Jag älskar dig så mycket! Bffs alltid! Alltid alltid alltid! <3

Sen vill jag säga att moster ha blivit påkommen. Hon läser min blogg. Älskar dig moster <3

Sen till det jag egntligen skulle säga. Dessie. Suck. Nu ger hon drinktips på bloggen, och man vet direkt att texten är kopierad från en annan hemsida. Hur vet jag detta? Jo, för där är inga som helst stavfel i texten. Lyckat.

Och pälskisen min är sjuk :( Men han ska hem till mig i morgon. Bara så han vet!<3 Krya på dig älskling :*

Huvudvärk. Ge dig nu

RSS 2.0