A hard work work

Hej kompisar! Nu sitter jag i skolan och gör projektarbete. Min lärare valde att flytta fram inlämningsdagen till den 20 maj i stället för den 3. Skööönt! Så himla skönt att snart ta studenten och aldrig mer komma hit. Vill ha sommarlov, jobb och börja plugga till Leif GW Persson. Det gillar vi!
Jag ser litre crazy ut men hey, I'm crazy for you ;)

Mysigt!

Hejsan kompisar! Fy vad jag älskar våren! Eftermiddagen/kvällen spenderades först med en cider på Hamnkrogen med Sebbe och Max och sen mysig middag på Haket med Max. Älskar att kunna sitta ute och ha det mysigt.

Lönt med sovmorgon

Jag hatar att ha sovmorgon, för jag kan aldrig njuta av den. Jag vaknar alltid tidigt av att jag är kissnödig, eller att mamma rör om för mycket i sitt te, eller att de som lägger tak på andra sidan gatan är jättehögljuda! Hatar det! Men jag har lyckats somna om flera gånger och vaknade när jag skulle klockan tio. Halv ett börjar jag idag med matte till tjugo över tre. Då ska jag in till stan och träffa Sebbe aka Baldejt. Men innan dess ska jag pussa lite på Max.
Jag har träningsverk i precis hela kroppen idag, har svårt att röra mig. Men ska försöka röra mig ut i köket och fixa lite frukost. Njut av solan kompisar (enligt min iPhone så ska det bli sämre väder)!

Jag undrar..

Såhär. Jag håller på att jobba med mitt projektarbete och googlar "Boxning för nybörjare". Vad får jag upp? Bilder på porrtidningsomslag. Lite lustigt är det allt. Att Google förknippar boxning med porr. Inte alls konstigt..
Jag vet att det bara är tisdag idag (dvs DESPERATE HOUSEWIVES) men jag längtar tills lördag! Valborg då folket! Och det tycker vi om! Nog för att ja redan tjuvstartat våren genom att sitta på Hamnkrogen med Filip och dricka cider på uteserveringen, men då är det vår på riktigt! Jag hoppas på bra väder (så jag kan ha fin klänning) och härlig grillning hemma hos Tessi med underbart folk! Och jag ska även träffa Max hela helgen. Inte alla har det så bra som jag.

Lovet är slut

God kväll kompisar! Nu sitter jag hemma och har precis pluggat. Ska snart poppa lite popcorn och se film. Får se till att mysa till det ordentligt nu sista dagen innan skolan börjar igen i morgon. Vill. Inte. Dit.
Lovet har varit så bra! Fick ju äntligen träffa min älskling igen efter hennes operation! Så underbart att träffa Bästis igen! Och jag har varit med Max i princip hela lovet. Mysiga promenader i Landskrona, glass och kubbspel. Och vi gjorde slut i typ tre sekunder. Herregud vad jag är en dålig förlorare. Men Max förstod att jag inte menade det och gick med på att bli tillsammans med mig igen. Vilken tur jag har. Jag älskar min Max!
Nu är det filmdags, puss på er kompisar!

VÅR

Vet ni vad kompisar? Det är VÅR! Igår var jag och Max ute och gick. Vi hade köpt glass (första glassen för säsongen) och jag kände av pollen! Hur härligt är inte det? Men nu så måste jag hem och hämta allergitabletter, men det gör inget, för det är vår! En annan bra sak är att jag äntligen får träffa Bästis på fredag! Och det känns häääärligt! Saknar henne väldigt mycket!
Snart ska jag och Max åka in till stan och sen hem om mig och sen tillbaka till Max. Men i väntan på bussen bloggar jag och Max spelar TapTap. Gå ut i solen nu kompisar!

Skottlossning

Tydligen har en guldbutik på Söder blivit rånad innan idag. Enligt Efterlyst hade tre män skjutit in i butiken och sedan eldat flyktbilen. Hur kan jag ha missat det? Jag har varit i stan sen halv tre. Varför är jag aldrig där när det äntligen händer något häftigt? Attans!
Och våldtäktsmannen Niklas Eliasson får antagligen bara 14 år i fängelse för 15 våldtäkter. Är det ens lönt att vi har ett rättssystem i Sverige?
Och Tommy Lindström? Varför sitter han med i Efterlyst?! Det är ju han som försvarar de som begår brott! Alltså, inte ok! Han är sämst!

Arg

Det blev inget besök hos Bästis igår. Hon mådde för dåligt. Men idag får hon åka hem från sjukhuset och det är bra!
Är på skolan och pluggar, börjar inte förrän halv ett idag men jag är redan här. Kan inte plugga hemma så bra så det är skönt att kunna komma hit och få en del gjort.
Klockan är 10.57 och min dag är faktiskt redan väldigt dålig. Det älskar vi!

Operation Bästis

Hej kompisar! Sitter och tittar på Vänner och ska snart poppa lite popcorn och se film. Jag väntar även på ett samtal från Bästis föräldrar så jag får veta hur operationen gick. Bästis har opererat käken idag så jag vill veta hur hon mår. Ska hälsa på henne i morgon på lasarettet.
Men i morgon ska jag även träffa Max! Fast han ska inte få några pussar alls. Helt ärligt kommer jag inte ihåg varför, men jag kommer ihåg att jag ska inte ska pussa honom. Får se hur länge jag klarar det.
Nu ska jag klura ut vilken film jag ska se, puss kompisar!

Impressed

Jag är hemma ikväll och tittar på Talang. En kille löste precis en Rubikskub med fötterna.. Jag är imponerad! Så fort jag ser en Rubkiskub dör jag lite inombords. Sjukt coolt är det.
Max kan inte träffas i helgen så i stället tog man en fika med älskade Bästis, och är hemma med mamma ikväll. I morgon blir det Ängelholm för hela slanten. Jag och Sandra gör staden osäker. Eller nått.
Jag överväger att poppa lite popcorn och se en film, men jag kan inte alls bestämma mig. I -landsproblem nummer 1?

Min stora kärlek

Man kan tro av rubriken att jag tänker skriva om Max men det ska jag inte. Vi ser i alla fall den filmen med Jack Black. Han är så himla bra! Men det är Max också.
Jag råkade sätta mig på chipsen innan, smidigt värre. Men Max sa att han tyckte om små chips, så det gjorde inte så mycket. Nu ska jag återgå till filmen och Max, puss kompisar!

Forever yours

Max, jag älskar dig! 7 månader, du är fantastisk! Alltid din!
Kärlek <3

Lag=sexig?

Hej kompisar! Idag var en bra dag! Jag knockade Linnea på träningen. Det var det roligaste som hände idag. Och Henrik tyckte inte att offentlighetsprincipen var sexig. Senast jag kollade var ingen lag sexig..
Nu ska jag plugga mycket, har prov på torsdag. Vi hörs när jag har tid igen. Puss kompisar!

Resumé

Hejsan kompisar! Jag har inte så mycket att blogga om idag så tänkte bara köra en liten resumé på helgen.
I fredags var jag och Max ute och åt på Basilika, mycket gott! Sen gick vi världens längsta runda, ca en mil. Jag trodde att vi var i Glumslöv men vi var inte ens i Borstahusen.. Landskrona är långt. I lördags var vi på Väla en sväng och fikade och tittade på balskor till mig. Vi hittade inga så vi körde hem igen. På kvällen spelade vi Wii och sällskapsspel. Vuxenpoäng? Och lyssnade lite på Frank Sinatra. Det är vuxenpoäng om något. Mysigt har det varit i alla fall. Älskar dig Max.

Utgång

Godmorgon kompisar! Snart ska jag och Max ut och äta frukost och gå på stan lite. Mysigt.
Igår var vi ute och åt på Basilika och sen gick vi en runda på ca 8 kilometer. Det är hurtigt om något. Men sen att jag fick skoskav, var kissnödig och hade ont i knät, det räknas inte, det var mysigt. Och Landskrona är större än jag trodde..

RSS 2.0