Hemma

Från kära lilla Torekov. Och ja, jag och Jonny ska bo där sen! Det suger att vara hemma. Hade jag fått bestämma hade jag aldrig lämnat Torekov. Att bara få vara där med älskling gör mig sjukligt lycklig.

Ska snart packa upp, och sen ner igen för i morgon åker man på läger. Till Odengården. Konfaläger, som jag ska vara ledare på. Sen åker jag till Barcelona den tredje, så det blir antagligen inget inlägg förrän den åttonde ;) Jag vet att ni kommer sakna mig ;)

Så alltså, det är 17 dagar tills jag och Jonny träffas igen. Jag trodde att jag hade kommit förbi stadiet där jag låter gråten ta över och räknar sekunderna tills vi träffas igen men icke. Har varit gråtfärdig hela dagen och när jag kom hem kunde jag inte hålla det inne. Och nu gråter jag igen. Det funkar inte för mig att vara utan Jonny.
Jag älskar dig <3

Nu ska jag gråta lite till och packa.

                     


                

Besviken

Det jävla vaxet funkade ju fan inte! Ont gjorde det, sved som bara den och inget hår följde med den förbannade vaxremsan. Arg och besviken.

Men nu ska jag packa, ducsha och städa mitt rum och sen ta tåget till älsklingen min. Midsommar ska firas i Torekov. :D Jag är lycklig. Jag ska nog bosätta mig i Torekov när jag blir stor. Vad sägs om det älskling?
Det finns inget bättre än gå på stranden när solen håller på att gå ner, och man har världens bästa älskling vid sin sida. Då tror jag att jag är som lyckligast.

Nu måste jag sluta dagdrömma och börja jobba. Väskan packar inte sig själv och rummet städar till min besvikelse inte heller sig själv.. Suck

11.44

Hejsan.
Nu sitter jag och väntar på att äsklingen min ska komma. Han är hos tandläkaren. Sen ska han komma till lilla mig

Nu tittar jag på Heartbreakers. Den är faktiskt ganska bra. Har dock sett den 27 miljoner gånger men det gör inget.

I morse vakande jag och hade bara trosor på mig. Läskigt eftersom jag somnade med tröja och tajts. Men sen  kom jag ihåg att jag hade vakant och varit helt genomsvettig och tagit av mig kläderna. Jag blev rädd för en sekund där.

Nu måste jag dock städa lite på mitt rum. Suck..


The D-day

I morgon är dagen här. Jag ska vaxa mina ben.. Jag vågar inte! Döda mig.

Idag har jag varit aktiv. Jag har varit hosläkaren, ungdommottagningen och Lantz. Duktig Veronica och henns hjälpreda Jonny :D

Sen har jag varit med Jonny och myst. Min underbara pojke :*

Moget trött. En viss älskling har ju snarkat och tagit upp plats i natt!

Yeah baby, yeah!

Idag är jag glad.
1; Jag ska få Johannas rum. Hjälpa till att bära möbler älskling? ;)
2; Idag kommer älskling till mig :D:D:D:D <3
3; Jag och Annie-Bannie har "tagit upp kontakten" eller hur man nu vill formulera det. <3

Jag bara sitter och vänta på att älsklingen min ska vakna så vi kan leka :D

Suck..

Konserten blev intäll på grund av blåst. Suck. Jag som hade tagit mig in till stan. Men stället blev det ett trevligt telefonsamtal med Annie :D

Hemma iaf. Har varit det ett tag. Yr är jag fortfarande. Inte lika mycket nu som det har varit men ändå.

Är inte på blogghumör


Sommarkonsert

Idag är det Wieselgrens åriga sommarkonsert och självklart ska man dit och titta. Ska bli underbart roligt att träffa alla Wieselbarn igen och självklart Annie-Bannie som ska dit :D <3

Nu har jag precis duschat och letar kläder för fullt. Mina byrålådor svämmar snart över och ändå hittar jag inget. Ska slänga alla kläder nu och alltid gå naken. Nudist någon?

Blir ett kort inlägg nu, blir kanske mer sen :D

Att göra en pudel

Den filmen är på tv nu och jag ser den. Jag gillar inte svenska filmer och denna är inget undantag. Filmen är ett typiskt exempel på en svensk film som vill vara amerikansk. Så jävla löjligt.




Känslor går inte att beskriva, speciellt inte mina känslor för dig älskling. 
Du är  mitt allt, ljuset i mitt liv. Min superhjälte <3
Varje dag utan dig så försvinner en liten bit av mig men när
jag träffar dig igen gör du mig hel. 
Vi två älskling, alltid.  

Avslutning!

Skönt som fan att sluta skolan nu. Kommer sakna vissa som tar studenten nu, men vi ses väl? ;) Och jag lovar att hälsa på Maxen i Dublin. Perfekt att Johanna flyttar dit nu :D
Åt mat och det blev prisutdelning. Vissa som vann var ganska uppenbart, men rätt kul ändå. Rätt åt studentera att det regnar, "vem vill gå i ettan nu, alla alla, för vi kommer att få jobb"

Är hemma och gör inget så värsta. Älskling är på lan, så han kan jag inte leka med. :@

I morgon ska jag (0m det inte regnar) till Wiesels sommarkonsert. Kul kul att träffa alla igen :D

Nu ska jag försöka få inte lite bilder i datorn. :D

Älskling Pälskling

Annie länkade till mig på sin blogg, så självklart får Annie- Bannie en länk av mig. Kolla in hennes blogg :D

Idag har jag varit ledig och fick superstressa upp till Tych för att möta älskling. Vi gick till Ebas för fika och sen gjorde vi stan. Jag köpte vax, så nu ska jag faktiskt vaxa benen. Jag vågar inte. Sen fick jag två par superfina trosor av min älskling :* Love you <3
Fortfarande yr idag, det börjar bli jobbigt.
Sen har jag varit på handledarkurs för att får börja köra. Så snart är jag på G!

I morgon slutar jag och jag skiter i det om det regnar! Så ni vet! Jag ska nämligen ha min afin fina gladiatorsandaler och det funkar ju inte om det regnar. Den som uppfann regn börjde skjutas!


Jag i Berlin dock. Har ingen bra bild på Ellendellen. :)   Saknar Berlin!

Byt ut O:na i Knoll och Tott mot U

Okej, går var jag sjuk och orkade inte blogga. Jag vakande, satte mig upp och sprang in på toan och kräkte. Fick stanna hemme från skolan. Jag vet totalt väck igår. Bara jag lyfte huvudet blev jag svimfärdig.

Så idag när jag vaknade mådde jag bättre, men fortfarande yr, men gick till skolan. Hade en halvtimmes lektion, å jag stack in till stan med syster för att äta lunch. Sen har jag ränt runder med Johanna, Becci och Gäbz hela dagen. Väldigt kul. Jag kom hem med två tröjor och en ny bikini. :D Fint! Har saknat min lilla bästis, kul att träffa henne :D

I morgon ska ja träffa älsklingen min! Och jag har saknat honom! Väldigt mycket! Älskar min Sötnöt <3


Jag är ledig i morgon ;)

Nej!

Jag har suttit och stirrat på startsidan till Facebook. Ska jag eller ska jag inte? Efter mycket tveknade beslutade jag faktiskt mig att inte följa strömmen och klickade ner sidan. Våga vägra Facebook. Johanna berättar om vilka hysteriska tester hon gör alltid. Det går inte så bra för henne. Vilken kändis är du? Hon blev killen i American psycho som dödar alla. Ja, det är min syster det ;) Heheh, nu hänger jag ut henne på bloggen, i love you :)

Säg ett program på tv som inte slutar med att någon faktiskt gråter? Alla vet redan att Leanne kommer vinna Project Runway. För att hon är bäst. Vem hejar på de totalt blåsta bruden med en påfågel i pannan?


I morgon ska jag töta rundor i Pålsjö i en vääldigt kreativ lek, Mästarnas mästare. Våga vägra mästarnas mästare! ;)

Leanne vann btw ;)

Bara för att..

Jag är gravid! Så, nu är det ute. Så om nio månader får jag en liten bebis. Känns konstigt.

Gick ni på det? Är jag känd nu? Såhär, det är helt sjukt att man inte ska kunna vara en helt normal(?) människa och ha en känd blogg! Nej, men okej..


Jag är moderat och stenrik! Jag ska vara med i en film och spela en 16årig pojkflicka. Jag tar studenten på onsdag! Helt överlycklig! Äntligen slutar jag skolan. Och min pojkvän vägrar köpa champagne till mig..

Gick ni på det?


"Hej, ja, jag vet väl om att jag har en känd blogg.  Har någon missat mig? Va?! Vet du inte vem jag är????!!!!  Jag är har ju råttfärgat hår och Barbierosa läppstift! Det är ju bara två personer i hela världen som har det!"

Är jag känd nu?

Äh, jag skiter i det nu.

Trött.

Jag är sjukt trött. Är hemma hos mamma nu.

Helgen har bestått av mys med älskling, fotboll hos Ralle och ännu mer mys med älskling!!!!

Idag har jag varit på 16års kalas hos min lilla kusin Tim. Grattis. Sen blev det fotboll, Stattena mot Piteå, 2-2. Sen hem och plugga. Jag har skrvit färdigt projketredovisningen äntilgen.

Jag äckligt trött, ska poppa popcorn och sen se tv.

:D

Bara massa gnäll

blir det nu. Först vill jag gnälla för att varken jag eller Annie fick något sommarjobb. Gnäll nummer ett. Och innan jag börjar gnälla på det andra vill jag bara säga att jag har haft det supermys med min älskling! Älskar dig <3

Gnäll nummer två.
Okej, here goes. Jag är arg! Faktiskt riktigt jävla förbannad. Vissa människor förtjänar fan inte att bli älskade! Jag är så frustrerad nu.
Man gör bara inte sånt!! Hur fan tänker vissa människor? Jag tänker inte hänga ut någon på bloggen, men jag måste skriva av mig. Har hört jävligt mycket, ville dock inte tro det, men jag var inte förvånad heller. Jag är så jävla arg nu!
Tänk efter före! Känn dig inte utpekad.

Egentligen

borde jag vara påklädd och göra mig redo för att gå till bussen, men istället sitter jag halvfärdig vid datorn och tittar på MTV. För en timme sedan skickade jag iväg älskling till sitt matteprov. Läste igenom hans matte igår och jag som tycker matte a är svåt. Shit. Matte D ska inte läsas.

Gårdagen var väl okej. Fixade färdigt manuset till vår talkshow och hade prov, och nej, mvg blev det inte, men ett vg kanske? Sen hade vi betygsnack i medicin. Jag fick g. Mitt ända g. Men jag hade inte väntat mig högre. Medicin är inte min grej.

Nej, nu måste jag fixa mig så jag inte kommer försent. Bara för att säga att jag är bäst så har jag bara kommit försent en gång under ettan. ;)

Jag är en modig jävel

Så ni vet. Jonny tvingade precis mig att ringa hans mentor för att han inte vågade själv. Och som världens bästa flickvän ställer man alltid upp. Jonny framstår nu som fegis. Det är han inte. Inte alltid. Bara nu.
Jag ä också lite fegis eftersom jag la på i örat på stackars Jan-Åke. Jag är en jävla idiot också. Men är man världens bästa flickvän så är  man ;)

Jag har ont i ryggen, men för övrigt mår jag bra. Det hjälpte med lite sömn och plugg. Hheh. Jag kan nu allt om det som kommer på provet. Jag satsar på MVG! 

Snackade betyg i engelska idag. Ligger på vg. Det känns bra. Satsar på MVG i engelska B i stället. Fast svenskan hoppas jag på mvg. Måste börja på texten..
Jag funderar på antingen en krönika eller en novell. Det lutar åt en krönika. Heja mig!

Vad ska min krönika handla om?

Blä!

Hej. Nu sitter jag här med en chipspåse och cohklad. Kräng! Jag gick hem tidigare från skolan idag, har mått dåligt hela dagen. Har vilat lite och nu ska jag plugga. Slutprov i morgo i samhälle. Suck.

Jag fick inget sommarjobb. Fuck! Jaja, detta får lösa sig. Får jobba lite för mamma ;)

Helgen har varit bra, myst supermassor med min älskling! Han följde med mig hem igår och sov. Vill inte vara utan honom. Vi såg film och bara myste. Jag älskarnär jag och Jonny bara ligger under mitt täcke och tittar på tv tillsammans. Bara vara. Oh vad jag älskar honom :D :* <3


Pluggdags.

RSS 2.0