Söt

haha jag kollar på ett program om familjen Bernadotte. Jag tycker att kungen är söt. Hans tal till Tsunamioffren var fint och han har drömt om att bli traktor förare. Kan man inte göra både och? Alltså, vara kung och styra Sverige och brumma på sin traktor då och då? Gulligt sådär.
Jo just det. De visade en reklam för något som heter Polisstationen på trean. Yes tänkte jag. Sen såg jag reklamen en gång till och hörde att det var den danska polisen man följde. Jag ska inte se den serien. Jag ser hellre Wallander där det inte ens går till så i verkligheten. Förstår ni vinken?

:)

Så, nu är hotellet bokat och klart. Perfekt. Och jag är så mätt att jag knappt kan röra mig. Typpe..
Mamma köpte hem Ben&Jerrys och lyckas böja skeden när hon ska ta glass. Tummen upp!
Hade nationellt prov i engelska idag. Det gick faktiskt riktigt bra. Sen åkte jag till tych för att hälsa på Jonny för att sen bege mig till Cajsa.
Jag är för mätt för att blogga just nu.

You wish

Jo just det, igår fick jag en förfrågan om att visa brösten för femtio kronor. Jag tackade faktiskt nej. Nog för att erbjudandet lät frestande så tänkte jag att nej, lägg på några nollor så kanske. Det verkade inte aktuellt så jag gick därifrån. Knäppt folk det finns.

En passande rubrik?

Så, klockan är 08.54 och jag är klarvaken. Men Bästis sover fortfarande så jag tänkte berätta lite om gårdagen.
Jo, Egoina, hade igår en liten fest i Landskrona igår, på en nattklubb där hon bjöd in sina bloggläsare att delta i detta. Jag och Bästis åkte dit. På bussen dit träffade vi på två män som inte var vid sitt fulla tillstånd. När vi upprepat att vi är på väg till Landskrona och är i Glumslöv för femte gången kändes det tryggt att veta att dom var på väg hem. När vi kommer fram blir vi stående utanför och vågar inte gå in. Vi väntar kanske en kvart innan vi bestämmer oss för att följa efter nästa sällskap som ska in på klubben. När vi väl gjort det skyndar vi upp på andra våningen och möts med öppna armar av Egoina herself. Vi blir bjudna på drinkar och shotar och efter ett tag trivs vi ganska väl. Vi träffade på en dansk som hette Janus. Fast han pratade svenska. Sen tog vi bussen hem. Gårdagen var skitkul och Egoina är en otroligt trevlig människa.

Oh nej

Sitter hemma hos Bästis nu och väntar på mat. Det nalkas kyckling hehe..
Det är spännande att åka buss, idag har jag bevittnat detta:

1, det är nog tanternas dag idag. Ett stort sällskap tanter satt på bussen när jag gick på och senare på varje hållpalts gick det på en eller flera tanter.
2, Biljakt. Vid Ramlösa station kom det en lite blå bil körande i alldeles för hög hastighet för en rondell och två minuter senare kör en polisbil med blåljus efter den. Tror jag..
3, En familj med en otroligt ohyfsad unge. Den lille killen satte sig bredvid mig på bussen innan. Fine tänkte jag och tittade ut genom fönstret. Men eftet en liten stund märker jag att den lilla killen sparkar på mina fötter. Hans pappa säger åt honom att sluta men han fortsätter. Och det räcken inte med att sparka mig på fötterna, nej nej, han ska klättra på sätet, lägga sig i mitt knä och störa. Tillslut tar pappan bort kilölen och jag kan åter njuta av min bussfärd. Nu ska vi äta och sen göra ve oss. Vi gör Landskrona idag. Vi ses där!

Money money money

hehe, jag har fått jobb. Jag var på arbetsintervju idag och fick jobbet! Gissa vem som är lycklig nu? Jo, jag! jag gick sen och lyckoshoppade och sen unnade jag mig en Chailatte och sen var det dags för träning.
Att jag fått jobb betyder att jag kommer för första gången tjäna mina egna pengar och vara vuxen. Jag gillar det.

Stolt Helsingborgare

igår vann mitt kära HIF mot MFF. heheh vi toppar nu tabelllen och det var värt att sitta och frysa i 90 minuter.
Jag kom fram till detta igår :
1, Herr Lindström är nog mobbad inom laget, för ingen ville passa honom.
2, Mff gnäller lite för mycket och spelar fult
3, Rasmus Jönsson är inte längre min favorit utan Herr Lindström är nu favvis :)
4, När Johanna avr på en pub i Dublin under förra Champions Leage, sjöng hon spanska kampsånger och några killar frågade 0om hon vilel ha stryk. Vad väntar man få för svar på den frågan? Allt eller inget säger jag. Antingen sitter du tyst på din stol och störs av skrikika tjejer eller så går du fram och nitar idioten. För om du frågar någon om de vill ha stryk kan jag garantera dig att de svarar "Nej"

Lite lättad

Det är ju tänkt att det ska bli en Rhodos resa i maj med mammi och syster. Men sen fick ju en vulkan på Island utbrott och det såg mörk ut. Men i dag på nyheterna sa de att viss flygtrafik öppnar i morgonbitti så det är möjligt att det blir resa ändå! Så jag är lite lättad nu och hoppas att det kommer gå vägen.
Det dåliga med det här dumma vulkanutbrottet är att det inte finns någon att skylla på. Inte en enda människa att skylla på. Vem ska man vara sur på då? Skit också

Fredagkväll

Så, hemma hos Jonny efter en rolig kväll hos Viktor. Kvällen började med Hercules, Ben&jerrys och Sherlock Holmes och avslutades med klipp på youtube om bilar. Då började jag tröttna och vi cyklade hem.
Nu blir det nog film och sen nannedags!

I morgon ska jag till msoter Jessika som fyller år :)

Fantastiskt

Har precis ätit middag. På menyn stod panerad torsk med potatis, smält smör och remuladsås. Min favoriträtt. När man är sjuk får man lov att bestämma vad man vill ha att äta och självklart väljer jag detta. Jag fick till och med pappa att gå och handla remuladsås till mig. Toppen! Remuladsås är min last. Vissa har rökning, jag har remuldsås. Jag har det på nästan allt. Jag har växt ifrån det en del från när jag var liten men jag älskar det fortfarande. Mums!
Nu ha jag tagit en treo, (för att spara på alvedon) och simpsons är på tv. Kvällen är räddad.

Kan man längta mer?

Först, ja, jag är fortfarande sjuk. Lär väl vara det i början av veckan i alla fall. Typiskt också. Men, hehe mamma ringde mig innan och vi, jag, mammi och johanna åker på solsemester i maj! Längta längta längta! Johanna röstade på Egypten, men mamma sa att det var för farligt och att hon skulle behöva ha en pistol med sig, och jag tror att vi kommer bli kidnappade. Nej, det blir nog Kreta eller Barcelona. Jag är sjukt glad!

Som i ren protest liksom

När Johanna var här konstaterade vi att Champions Leage, stavas det så?, går samma dag som Eurovision finalen. Vad tittar man på då? Jo, som i ren protest mot att fel låt vann i Sverige så ska vi se fotboll. Bara för att protestera! Ingen av oss är särskilt intresserade av fotboll, så det är verkligen protest från våran sida.

Roligt hehe

Såg en pytteliten snutt av Körslaget nu. Älskade Mojjes kör sjöng sista refrängen. Haha, jag skrattar fortfarande. I Mojjes kör står där en tjej med ingen som helst tatkänsla och hennes ansiktsuttryck skriker "Döda mig". Hehe. det såg kul ut.
Och jag älskar personer som är överentusiastiska. Det är så roligt att skratta åt dom. En sak att visa att detta brinner jag för, men man behöver inte se ut som en psykpatient för det. Körslaget är bra grejer. Och jag gillar att i lag Rongedal är det en liten gubbe som ser ut som min farfar.

Märkligt att jag inte visste det inann

Idag har jag varit en sväng hos storasyster och hälsat på. Kände att jag behövde komma ut lite efter att ha legat hemma sen i onsdags, men icke. Jag sätter foten utanför dörren och börjar svettas och mår illa. Inte bra. Jag är alltså sjuk..
Men hemma hos Johanna satt jag och tog foton med min mobil. Då märkte jag att om man har kameran igång utan att göra något på ett tag så stänger kameran av sig. Jag har haft mobilen i två år snart och inte märkt det förrän nu. Bra att man är uppmärksam.

Haha

I brist på annat tittar jag på Barnkanalen. Just nu handlar det om glutenallergi. En tjej berättar hur det är att vara intolerant mot gluten. Det är jättekul. Hon visade upp en hylla i skafferiet där hon hade sina egna glutenfria saker. Hon hade till och med en egen brödrost. Det vill jag med ha. En cool rosa brödrost. Nu är hela hennes familj på en "träff" för andra som intoleranta mot gluten. Det visste jag inte ens att det fanns. Jag visste att fanns för människor med cancer eller sådant men inte gluten. Hmm.

Fredagkväll!

Heheh, jag gillar! Och det bästa med hemmakvällar är väl att man inte får ont i fötterna :D

Sweetchilisås på makaroner

Det var gott vill jag lova. Nu när ja fått lite mat i mig känner jag mig piggare fast huvudvärken hänger kvar. Världens bästa superälskling kom förbi efter sin anställningsintervju ( det låter vuxet) och stannade en stund innan han fick gå tillbaka till skolan. Du gör mig glad <3
Det är soligt idag, silket skit. Jag bara ligger hemma och det är fint väder. Typiskt.
Gordon Ramsey kallade en kvinna gammal och fick en tallrik kastad efter sig, det kallar jag underhållning!

Kunde knappt tro det

Enda sedan jag fyllde 18 har jag sett fram emot varje helg, varje fredagkväll. Fredagkvällar spenderas oftast med Bästis på Tivoli! Dansandes till över två och sen sista bussen hem och skratta åt kvällen. Men inte idag. Jga ligger hemma med förmodligen halsfluss och kan inte gå ut och dansa idag inte. Jag får inte ens träffa Jonny! Det suger att vara sjuk. Tipsa om roliga klipp på youtube?

<3

Johanna var här precis. Hon kom med ostbågar, glass och choklad och självklart ett strålande humör! Jättekul att hon kom och höll mig sällskap. Thank you sis <3

Lite gladare med magen full av mat

Har precis ätit frukost. Fast det fick bli kaviar istället för ost, men det gör inte så mycket. Jonny kom förbi för en stund sen och överraskade mig! Jag blev och han fick pussar på kinden. Fast han tänkte inte gå och köpa ostbågar till mig, taskigt värre. Så, vem vill köpa ostbågar till mig? Jag gör vad som helst (a)
Kan inget annat än älska dig <3

Still sjuk

Fortfarande sjuk. Mamma och pappa tycker att jag ska vara hemma i morgon också och vila, för att bli helt frisk denna gången. Låter bra.
Jonny sa igår att jag var väldigt insatt i Efterlyst. Men hur kan man inte vara det? Det finns många idioter är ute.
Snart är det dags för frukost :)

Jag tänker hålla god min

just nu. Jag har så mycket jag vill säga nu, men jag vet inte riktigt vem som läser in blogg, så jag tänker inte yttra mig. Jag som troende kristen vet att Gud tycker att man ska vända andra kinden till men i detta fallet så kan nog inte ens Gud själv göra det. Det är så fruktansvärt att sånt här ska behöva hända! Och att polisen inte riktigt tar tag i det. Hade polisen tagit detta på allvar direkt hade detta aldrig hänt! Jag hoppas ni skäms.

På ett sätt vill jag bli polis, för att förhindra just detta, men polisen får ju ett så himla dåligt rykte när de inte tar saker på allvar. Så på ett sätt vill jag inte. Vad ska jag, som ensam individ göra för att polisen ska få upp ögonen för sånt här? Vet någon så ge mig svar.
Vi kan säga såhär, jag vet vilka jag ska rösta på i riksdagsvalet i september.

Kom igen Efterlyst!

Kollar nu på Efterlyst och de hade precis ett reportage om den 78-åriga kvinnan som dog i Landskrona förra veckan. Kom igen, säg rätt namn. Nog för att det lätt kan hända misstag och man säger fel, men i tv, om en stackars liten tant som blivit slagen och dött, och man säger fel namn?! Inte ok.
Men heja Hasse Aro, du är alltid bäst!
En kvinna har blivit misshandlad och rånad i sin egen lägenhet! Vem är så fruktansvärt feg att man ger sig på en äldre tant! Jag blir äcklad. Det är ju säkert någons mormor eller farmor det handlar om. Tänk om det hade varit min mormor eller farmor. Jag känner bara hat mot de människorna!

Kul att ta del av modet

Igår var jag och Bästis på Väla. Vi gick in på H&M för att tittat på utbudet av bikinis. Vilken besvikelse. Nästan enbart halterneckbikinis. Jag gillar trekantsbikinin men tydligen ska inte jag få sola och bada i sommar. Typiskt. Nej, besviken blev jag.
Idag ligger jag hemma i sängen och är sjuk, igen. Jag har inte kunnat träna på nästan två veckor och jag bara ligger hemma och degar. Men, jag är smartare denna gången. Just i denna sekund tankar jag ner, Big bang theory, Hannah Montana och How i met your other! Hehe.. Och snart kommer pappa med glass. Det är väl det positiva med att vara sjuk, man blir lite bortskämd (a) Haha!

Se,

I told you.

Det där med att ta tempen.

Jag kom på en sak nu. Jag älskar att ta tempen. När jag ligger hemma och är sjuk, så tar jag tempen var tjugonde minut. För att se hur det är med mig. Typ. Hehe, fast det jobbiga är att termometern hela tiden håller på att glida ur munnen. Inte så stabilt.
Jag tog tempen precis, och kommer ta den igen om ett tag. För att se efter.
Bara för att min syster är så bra:
"Men det är ju Hannah Montanas pappa, eller nej Miley Cyrus pappa, eller nej, det är ju bådas pappa!!

Aktiva dagen

Idag har jag minsann varit aktiv. Jag har hunnit övningsköra, varit på ikea, fikat hos moster Jessika och skruvat ihop möbler i Johannas nya lägenhet. Duuuktigt. Som belöning ser jag nu Legally Blonde och äter popcorn och glass :D heheh gott..
Omänskilgt trött har jag varit de senaste dagarna, jag börja undra va det beror på. Börjar bli lite obehagligt. Men i morgon ska Doktor Nils ringa så jag kan få en remiss till min husläkare för att se om jag är frisk. Känns bra..
I morgon börjar skolan och jag är inte särskilt taggad. Men något positivt är i alla fall att naturkunskapen är över. Yes

Happy

Sitter på mitt lilla rum just nu och har precis ätit glass med päronbitar i( tror att det blir nyttigare då) och choklad. Har repat innan, kanske inte det mest effektiva repet med vi kom fram till några viktiga saker. Duktigt av oss.
Jag har även hunnit med att BOKA FLYGBILJETTER TILL DUBLIN! Oh yes! Den 14 juni, klockan 16.35 flyger jag, Cajsa och storasyster till Dublin och ska vara borta i 4 dagar! Lycklig, nu oh ja!
Ja just det, bästis, jag älskar dig! Jag finns med dig hela vägen! Du betyder allt! <3

RSS 2.0