Det gick bra

A rose for Emily gick bra. Fick frågan, "Vad är rosen?" Ehm, en blomma? Men jag fick bra betyg på det i alla fall. Nästa text är The crucifixion of the Outcast av W.B. Yeats. Ska bli spännande. sitter just nu i telefon med Lina och försöker reda ut vårt arbete som inte riktigt kommer gå ihop eftersom vi fattas Linneas del av det. Men det löser nog sig, förhoppningsvis.. Lite dåligt.. Men vi får skylla på tekniken här.

A rose for Emily

Läser den shortstoryn nu och dör lite inombords. För det första är den fruktansvärt tråkig och för det andra har den ingen handling. Hur ska jag kunna diskutera den på onsdag? Jag fattar ingenting. Får panik på denna texten.
På vägen hem från skolan kollade jag på Konferansresan på kanal5play och det var hur roligt som helst! Ska se det mer. Och jag vill också ha studiedag i morgon som alla andra! Men nej, jag ska gå i skolan tills 4!! Dåligt!

home sweet home

Hemma efter en mysig kväll hemma hos Tessi. Dumma mej och Easy A stod på schemat och det var väldigt bra. Sen körde Bästis mig hem. Tack älskling.
Inte för att jag är särskilt trött, men jag måste nog sova snart och ladda inför VM i morgon. Någon (mamma) har biljetter till i morgon! Lycka alltså! Ska se VM på plats i Malmö och jag ska köpa en Larholmtröja. För han är nämligen min absoluta favorit i landslaget och hat alltid varit det! Så det så!
Försökte få Max att logga in på msn, men jag tror han sover.. typiskt.
Men puss på er kompisar :)

Det är en order!

Med order från Bästis uppdaterar jag. Hehe, oups. Sticker snart iväg till Tessi för filmkväll med dem bästa. Mysigt.
Gårdagen var också väldigt bra. Hemmamys med Maxis, Let's Dance och P.S I love you. Märks det att det var jag som fick bestämma vad som skulle visas på tv? (a) Får ju passa på när jag får chansen.
Ser den "fantastiska" matchen mallen Sverige-Serbien. Väldigt slarvigt spel från Sveriges sida, men vi hoppas ju på vinst! Älska!!
Blev du glad nu då Gabbe? ;) <3

Bra dag

Idag är en bra dag. För det första, Bästis tog sitt körkort idag! Så stolt över henne! Du världens bästa! Och jag klarade min uppkörning! På onsdag gör jag teoriprovet och sen är det bara att hoppas på det bästa :)

19 år

Idag är det min B-day! Jag fyller 19. Jag älskar att fylla år (jag får tårta till frukost dagen efter). Och allt det där som hör till. Har haft en mycket bra dag, mysig middag med syster och mamma, och sen världens finaste tårta som Johanna hade gjort till mig! Du är bäst!
Nu ska jag göra mig redo för sängen, då spännande saker kommer ske i morgon och jag måste vara utvilad :) Puss kompisar!


Är du speciell eller?

Hittade en blogg på Blogg.se om en homosexuell tjej. Har läst hennes blogg innan och hon skriver bra. En sak jag undrar dock är att varför, homosexuella utgår från att dom är speciella på något sätt. Numer är det så vanligt att människor blir tillsammans med personer av samma kön. Ingen kan väll bli förvånad längre? Och att många faktiskt klagar på att de blir orättvist behandlade på grund av detta, men det kan ju vara för att de faktiskt själva säger att de är speciella. Det är inte så. Det är 2011, någon känner alltid någon som är gay. Så är det ju. Jag vet. Så ni är precis som alla andra, människor.
Ville bara få det sagt, nu ska jag gå upp till mamma och se handboll, Sverige - Sydkorea. Go go go!

Nära nu

Sådär, uppskrivning idag. Vill verkligen klara det! Är så taggad inför det nu och sen uppkörning snart. Och min födelsedag i morgon. Det kan inte bli bättre. Det får bli ett kort inlägg, hejdå kompisar!

Världens finaste!

Jag har världens finaste vänner! Firade min 19års dag i fredags och mina fina kompisar var här och gjorde kvällen perfekt! Ni är himla underbara alltså!
Nu är jag själv igen och precis gjort teori. Jag känner mig faktiskt redo inför uppskrivningen i morgon! Så nära nu! Lycka alltså.
Nu ska jag se vad som finns att äta och bara ta det lugnt resten av kvällen. Måste ladda inför i morgon.
Och, jag har världens bästa Max. Bara så ni vet

Steg 4

Idag är det steg 4! Klockan tre ska sista steget innan uppskrivning avklaras! Sen blir det Maxis! Men först skola nu halv elva, har bara en lektion, och om jag har tur så blir det ett besök hos sjukgymnasten också. Nu måste jag gå och borsta tänderna, sen gå. Hejdå kompisar!

Steg tre avklarat

Mörker avklarat och har nu bara en sak kvar innan uppskrivning. Känns skönt. Och det gör jag i morgon. Sen ska jag träffa Max äntligen. Tar alla tillfällen jag kan att träffas, då det inte blir så ofta nu när skolan börjat igen. Men hey, det är bra att sakna varandra också. Eller? Snälla säg att det är bra. Annars är det typ kört. Men jag har inte tid att grubbla över det, mat nu!

Det gick fort

Kan knappt förstå hur snabbt allting gick tillbaka till rutin igen. Det har bara gått en dag, och jag har inte ens hunnit vara i skolan. Men inte för att jag hade väntat mig mycket annat heller, trodde bara inte att det skulle gå så fort. Men nu är det bara att bita ihop och se det positiva i det. Puss kompisar

Ett steg närmre

Nu är jag ännu ett steg närmre mitt körkort! Halkan avklarades idag, gick väldigt bra! Och rätt kul. I morgon är det mörker, på onsdag är det utbildingskontroll och sen nästa vecka är det dags! Fett skönt! Nu ska jag föröska lura min dator att det fortfarande är 2010 så jag kan installera det här (fakking) officeoaketet!

Sova är överskattat

Jag borde sova. Jag borde redan ligga nerbäddad och på väg att somna. Men icke, jag sover ensam i natt så jag drar mig verkligen för att lägga mig. För att sova är väll egentligen överskattat. Och inte alls mysigt att sova själv. Har spenderat kvällen med Solsidan och börjar bli väldigt trött. Så jag antar att det är dags för bingen. Har halkan i morgon. Godnatt kompisar!

Bytt

Jag var tvungen att byta design på bloggen. Jag växer ifrån Hello Kitty mer och mer och kan inte ha det som design längre. Hoppas det blir bra ändå :)

Vad hände?

Vänta nu, när blev det redan skoldags? Jag börjar egentligen i morgon men har halkan så det blir ingen skola då. Så jag börjar på tisdag. Var har hela jullovet tagit vägen? Men mycket har hunnits med och det har varit bra. Och det är ju bara en termin kvar så det är ju skönt. Jag vill ha mer lov! Men ja, nu ska ju körkort tas och jag ska fylla år. Och sen går det nog rätt fort till studenten. Hoppas! :D

Let's Dance

Ser reprisen av Let's Dance då jag missade det igår. Inte för att det gjorde så mycket. Middag och förfest hemma hos Hannah och sedan utgång. Dock tog jag taxi (bra va mamma?) hem redan kvart i ett. Jag var snäll och gav taxichauffören dricks och sprang in genom porten. Dock kom jag inte i säng förrän halv 3. Max smsade och väckte mig tio i tolv, men det är väll lika bra att gå upp.  Godmorgon kompisar!

Udda?

Det är inte på något sätt udda att jag smsar Bästis 23.41 och säger att jag är sugen på chicken nuggets och toast skagen va?

Feeett!

The Town var fett bra! Se den, se den , se den! Tjatigt? Hehe, se den! Fast något av det roligaste igår var nog ändå Max otroliga koncentration på sitt ris. Gulligt Maxis :) Dinner and a movie, bra sätt att "fira" 4 månader på. Du är bäst Max <3
Kom hem från mormor för ungefär en timme sen och tittar på Forgetting Sarah Marshall på 6an. Skulle installera Office på datorn så jag kan börja plugga men den gick inte! Så fakking irriterad! (Inte för att jag sett fram emot att börja plugga, men vill ju att programmet ska funka!)
Men nu är frågan, ska jag orka vara vaken till halv ett och se World Trade Center och gråta mig till sömns eller ska jag bara lägga mig snart, riktigt irriterad?

The Town

Snart kommer Max! Ikväll ska vi på bio och se The Town. Min först ska vi ut och äta, mysigt värre. Jag har varit duktig idag och städat mitt rum, och haft körlektion. Det gick jättebra idag, förutom det lilla missödet då jag nästan körde på en tant. Men jag menar, sånt händer ju (a). Nej, men helt allvarligt var det inte mitt fel. Jag hade grönt och började köra, och då går tanten rakt ut i gatan. Fast hon hade rött. IQ! Såna personer borde få en liten knuff av bilen så att de lär sig! He He...

?

Jag tycker att alla mina favoritbloggare uppdaterar alldeles för sällan. Eller är det bara jag som inte har något bättre för mig än att sitta vid datorn och vänta på nya inlägg?

sådär onödigt

Tränade, gick som väntat. Sen gick jag raka vägen till konsum och köpte ostbågar. Och cola. Det var gott. Snart läggdags för i morgon händer det en massa saker. Städa mitt rum, körlektion och sen på kvällen ska jag och Maxis gå på bio. (På ett sådär gulligt (eller töntigt) fira att vi varit tillsammans i 4 månader) Mysigt värre. Nej, nu blir det bingen, puss kompisar!

Första träningen

Iiiisch! Idag är första träningen på väldigt länge och superpepp är jag väll inte. Men på söndag är det match så jag måste ju. Var hos Max i Tågarp igår och det absolut första jag gör är såklart att skämma ut mig inför hans pappa. jag älskar det. Men det kanske är ganska bra, för nu behöver jag inte skämmas för något längre. Och för att Max pappa är häftig så blir det nog inga problem. Men nu är jag hemma och laddar inte inför träning. Men jag är fett sugen på att spela match så det är bara att gå till träningen och göra det bästa av det :) yay!

Juno

Det är fjärde filmen idag. Är hemma hos Johanna och vi har haft systermys hela dagen. Vi har nördat med våra datorer, ätit god mat och sett filmer. Och som vanligt skrattat åt roliga filmcitat. Dagen film blev Easy A. Se den om ni inte redan gjort det, och ni som sett den se den igen, den är bra. Och hur det nu kom sig råkade jag lova Max en kärleksförklaring här i bloggen, (ja, jag är SÅ töntig) så då får jag komma på något gulligt att skriva..
Okej, here goes. Jag träffade Max den 30 juli, på Helsingborgsfestivalen. Helt ärligt var jag inte så intresserad just då. Jag åkte till Mallorca i två veckor och vi snackade lite på Facebook. Men när jag kom hem började vi prata ännu mer och jag började bli intresserad. Max är ju ett år yngre än mig och det gjorde att jag tvekade lite. Men sen tänkte jag att ålder faktiskt inte spelar någon roll när man är kär. När vi träffats en månad ungefär blev vi tillammans. Efter att ha skämt bort mig totalt och skickat ett sms då jag inte var vid mina sinnes fulla bruk om vi skulle bli tillsammans och fått ett svar tillbaka som sa att jag skulle fråga vid ett senare tillfälle. Första gången vi som över, den 4 september, frågade jag (med påminnelse från Max) om vi skulle bli tillsammans. Ni vet som man gjorde när man gick i trean, "Vill du bli tillsammans med mig?" Trots det ville han det. Happy day. Sen den dagen (natten) har jag varit glad varenda dag. Vi har varit tillsammans i snart fyra månader och fortfarande pirrar det i magen när jag tänker på honom. När jag tänker på första gången vi träffades, och jag vet att han smygtittade på mig under Bob Hunds dåliga framträdande. Eller första gången vi kysstes. Att jag i tanken kallar honom älskling, och att jag aldrig vill vara utan honom. Tanken att sova utan honom är hemsk. Hatar att lämna honom vid bussen och veta att vi inte kommer träffas på några dagar. För att summera, jag är kär, helt galet kär i honom och min största rädsla är att inte få vara med honom mer. Puss på min fina, underbara Max <3 Såå, nu har jag varit gullig för hela 2011.

2011

Nu är det allltså 2011. Vet ni vad som händer då? Inte? Då ska jag berätta för er. Under 2011 kommer jag; fylla 19 år, ta körkort, ta studenten, njuta av livet och ha ett helt awesome år. 2010 var ett otroligt år med massvis av olika (bra och dåliga) händelser och nu gör vi det bästa av det här!
Tänkte att jag skulle summera lite av 2010. (Dom bra grejerna)
Jag och Bästis åkte på vår första resa tillsammans (med pappa Jörgen)
Jag träffade Max
Jag fyllde 18
Jag, Johanna och Cajsa, åkte på partyresa till Dublin
Jag har skaffat mig fina nya vänner och massor av fantastiska minnen
Puss på er fina kompisar!

RSS 2.0