En väldigt glad Veronica

Gissa vem som åker til Dublin den 16 maj? Jo jag och Cajsa! Nu är jag sukt glad och vi kommer ha så kul! Lycklig lycklig lycklig!


Nu ska jag fira med ett glas Cola Zero och kanske lite chip ;) hehe...

9 medaljer, 5 guld

Så duktiga har vi vairt i OS. Curlingmatchen var tydligen en ritktig rysare men Sveriges Annette Norberg klarade pressen och tog guld. Heja oss!

Hemma. Det var skönt att sova i sin egen säng, vara i sitt eget badrum med golvvärme. Jag sov väldigt gott inatt.

Tänkte på en sak för någon dag sen när vi såg på skidsatfett på tv. Jag borde nog inte kolla på sport. När jag såg att Litauen låg sist bev jag ledsen. Varför ska just dom ligga sist? Jag vet ju att det är en tävling, men ändå? Han låg riktigt mycket efter alla andra och slet som ett djur. Nej, jag tyckte synd om honom.

Idag ska jag färga mitt hår igen, börjar få en sådär snygg utväxt.. hehe. Sen får vi se vad som händer idag ;)

Svart backe

Idag har jag åkt svart backe. Två gånger. En gång av misstag, vi visste inte att den var svart, och sen en gång med flit. Det var kul fast svårt, och isigt. Jag gillar inte is. Blä på is. Och jag har åkt utan stavar idag. Så sjukt mycket skönare. Fast synd om Jonny som fick bära dom (a)

Men jonny har lagat god mat idag så jag är glad. Och vi har ostbågar kvar, hehe, jag ska äta! Och fanta exotisc. hehe..

I morgon åker vi hem för på lördag ska det bli ett himla väder, vinterns värsta trafikhelg, så vi åker på fredag. Så det blir bara skidor tidigt i morgon i någon time, så vi måste packa ikväll. Tur för mig eftersom alla mina saker ligger kvar i väskan..


Day 4

Johanna har nu lovat att hon ska bli gladare så det uppmuntrar jag. Jag kan hjälpa till lite. Johanna, min storasyster är den finaste som finns. Nu tror kanske du att jag säger det bara för att hon är min syster men icke, jag hade tyckte det i alla fall. Min vackra syster, jag älskar dig!


Idag har jag trillat. Jättemycket. Men det är okej att trilla i offrouad faktiskt. Jag utmanar mig själv varje dag i skidåkningen och det går ara bättre och bätre. ( om man bortser från att jag trillar då)

Hehe..

Dag tre

Har varut i Sälen, Lindvallen i tre dagar. Ha trillar för första gången idag. Rakt på rumpan. Har blåmärke och allt. men stolt är jag för att jag åkte röd backe. Jonny vill att jag ska åka svart, men vi får se.


Har precis spelat Buzz och vi ser slutet av Family Guy. jonny är bäst tycker jag :) allra bäst av alla!


Nu är det mamma som bestämmer vad som ska visas på tven, och då är det OS som gäller. Jag har börjat tröttna på skidor nu..

I just want to say

Att jag älskar min storasyster Johanna otroligt mycket! Du är finast! <3


Är i sälen nu. Har hunnit åka lite skidor och bäddat sängen. Har inte orkat packa upp. Men fint väder och 19 minusgrader, det kallar jag vinter!

Nu är det Greek på tv, sweet

Jag erkänner

Jag tittar på Melodifestivalen. Jag lovade ju för två veckor sen att aldrig mer se detta skit, men jag blev överröstad.

Men vi har hunnit spela tre rundor Buzz, och Jonny vann alla. Kul.. Men efter Melodifestivalen blir det nog lite OS, sen läggdags. Det blir att gå upp tiiidigt i morgon för att kunna åka skidor iaf på eftermiddagen.  Skoj skoj skoj att skida lite.

Men såhär, är inte Måns och Christine dom sämsta prograledarna? Dåliga skämt, de läser aldeles för mycket i manus, och Christine är lite bromsad.. (ett annat ord för efterbliven) Hmm, nej tider var det när Perta Mede stod för programledare och Björn Gstafsson stod för underhållningen. Det kallar jag bra tv!


Trekant på toarullen

Jag, mamma och Jonny sitter på ett hotellrum i Karlstad och åker inte till Sälen förens i morgon. Vi kom igår kväll och jag behövde gå på toa. Jag hittade toarullhållaren men ingen vikt trekant! Vad hände med den? Sorgligt asså..
Men jag träffade Tim Och Matilda! Dom bor på samma hotell som oss och vi såg Let´s dance igår. Btw, vem åkte ut?

Jaja, idag blir det vilodag och tidigt i morgon drar vi vidare till Sälen :d

Man måste få ha dessa dagar

Idag är en sån dag när jag bara vill lägga mig i fosterställning på golvet och gråta. Varför vet jag inte helt riktigt en jag känner så. Jag känner verkligen inte för att vara gulig och söt idag. Jag stör mig på Jonnys gulliga sms. Jag vet att han menar väl och att han bara vill säga att han älskar mig, men jag pallar inte det idag bara. Hela dagen har varit en dum och dålig dag. Jag känner mig så ful och dum idag. Blä




15 minutes

Idag har jag lekt modell med Bästis och Lina. Vi blev sminkade och stylade och fotade av fina människor. Köpte med mig tre bilder hem. Ruskigt dyrt så min plånbok gråter lite.. Men fina blev dom. Funderar på att göra riktiga bilder av det och ge bort i present ;)
Sitter hemma hos Becci och Johanna just nu och väntar på att vi ska gå till pappa och äta cheesecake! Mums!
Idag är det alla hjärtans dag och det är ingen bra dag. En jävla skitdag faktiskt.
Men gårdagen va bra då jag fick va med min älskling och mysa! <3 Tack för igår lovilove <3
Jag lägger upp bilderna sen så ni får se hur dom blev ;)

Kvällen som gick

Var ute med fina Bästis igår! tack <3

Träffade först alla andra på Tapaz och satt där ett tag. Sen gick vi till Tivoli :) I kän träffade vi Sebbe och Alex och det resulterade i att vi va med dom hela kvällen. Mycket dans, shotar och språngmarsch till Puls och sen tillbaka till Tivoli. Tack så mycket för kvällen!

Idag är det tävling på IH i bjj. Mina kompisar ska tävla så jag och Linnea ska vara moraliskt stöd och heja på! jag fick inte göra en hejaklacksramsa till Hagel, men det gör jag ändå! Hehe...

Nej, påklädningsdags och sen får jag skynda till bussen.

Sådär ensamt liksom

Här sitter jag nu, ensam. Jag har gjort middag till mig själv, pommes och falukorv och jag har hunnit duscha också. Jonny kunde inte komma hit idag. Men jag har ju Nala. Som jag lurde upp i soffan för jag vill inte vara ensam. Hon gick nu.. Mitt ända sällskap i världen är nu Simpsons. Nog för att jag gillar det men lite ensamt ändå.

På bussen till skolan idag satt jag och Stefan och läste tidningar. Jag läser sällan City för där står inget intressant, men idag fångade faktiskt Backmans krönika mig. Sen när jag läst den kände jag mig något dum för hans 8-åriga dotter Elsa( som min dotter också ska heta) förstod hela grejen med Avatar. Jag tycker bara att det är en dum film med blå människor som har onormalt smala midjor och har inte en tanke på att det handar om USA och allt. Pinsamt.. ägd av en 8-åring.
Allt som gjorde mig förbannad och illamående idag var filmen vi såg på engelskan. Bloody sunday. Efter att ha sett den ville jag spy. Under filmen ville jag gråta. IRA är inte snälla på det sättet, men jag tycker inte att brittarna ska skjuta 13 CIVILA personer! En hade vapen, men dom visst inte vem!! Sorgligt.

Förrästen, kommer ni ihåg mitt inlägg där min och Pingus plan om att spränga Danmark? Jag berättade min teori för Tord ( min naturkunskapslärare). Han jämförde mig med Hitler. Först blev jag ledsen men sen så tänkte jag, att jo visst Hitler gjorde en riktigt korkad grej och jag tycker att han var helt körd i huvudet, men sen, Hitlar hade väldigt högt IQ och egentligen en väldigt smart man. Så nej, jag är inte ledsen för det.

Just don´t get it.

jaha. Måndagkväll. Mitt största nöje är just nu 2 and a half men. I och försig är det rätt roligt, men jag har nog sett det avsnittet 27 gånger. Tradit. Är det bara jag eller känns det som söndag idag?

Nu ska jag ut i köket och ställa lite disk och dricka vatten. Och förhoppningsvis börjar jag ta järntabletter näste vecka och blir förhopningsvis piggare. Lite tråkigt att hålla på att somna klockan nio varje kväll.

Det blev ett kort inlägg idag. Hope you´re happy.

Facebook och bloggar

Har precis visat mamma hur facebook funkar. Och det pinsammma var att inte ens jag fattade allt hon ville veta.. Hmm, måste nog börja undersöka facebook i stället för att bara spela bricks breaking. Nåväl.

Jag och mamma har i alla fall varit flitiga redan. Hon lärde mig allt jag behövde veta om internetbanken. Nu är jag fulllärd och bäst på internetbanker.

Jag tittar på Huset fullt. Det är kul! Fy vilken nostalgikänsla man får då! Finns det som dvdbox? För då vill jag ha det!

Det sämsta skit som visats i tv

Är fan Melodifestivalen 2010! Har inte sett något sämre skit nånsin! Och för att inte tala om Jenny Silver.. Vi har redan en Lady gaga, vi behöver inte någon kass wannabe, tack! Nej fy vad jag skäms för Christer Björkman och hela SVT!!!  Hade det inte varit för Jessica Andersson och Salem Al Fakir så hade jag slängt ut tven genom fönstret!

Men för övrigt har dagen vrait bra, hade slälktkalas. Fick en finfin väska och plånbok med Hello KItty på, penger och ett par coola skidglasögon. Åker till Sälen vecka 8, så det behövdes! Tack alla <3

Nej, fy! Och jag missade Family guy för detta skitet!

Capoera?

Stavas det så? I alla fall har resten av min klass det nu och jag sitter här. Hade inga kläder med mig idag eftersom jag varit iväg nu på morgonen.

Gårdagen va bra. Va först hemma hos Syser och spelade xbox, tittade på Tzatsiki och fick världens sminkning. Sen var det pluggdags med Jonny. Gick sådär kanske.. Jag gilalr inte matte helt enkelt. Men idag måste jag plugga eftersom jag inte jar någon som helst lust att plugga inför matteprovet i helgen.

I morgon ska jag ut med Elin Lelin! Spännande. Egentligen skulle nog Sandra följt med men hon är sjuk, eller så är hon "sjuk" har inte tagit reda på det än.. 


RSS 2.0