Inte ens Kenza kan

Om inte ens Kenza klarar av att ha gummistövlar till jeansshorts kan ingen! Lämna något av det hemma! Det är inte snyggt.
Festivalen igår blev något av en besvikelse. Rix fm var bara störiga och jag och bästis gick innan det var slut! Och jag trodde faktiskt att Pussycat Dolls looken var pasé men tydligen inte.. Love Generation, inte ok! Bästis och Hannah är två riktiga galningar! Dom åkte Booster! Fiiii fan! SEn blev det god tacomat och hemgång. Skönt att vara hemma någorlunda i tid.
När vi sprang till bussen igår försökte en kille fälla mig! Han sparkade mig på foten men som tur var trillade jag inte. Ser jag honom idag ska jag nita honom, pappa sa att jag fick. Att vissa inte klarar av att bete sig som folk!

Helt slut

Hemma igen efter en lång shoppingtur med bästis. Jag fick med mig hem en ny bikini, två linnen, solkräm, fuktkräm, shampo och en kjol. Nya skor blev det också eftersom mina favoritsandaler från Paris gått sönder. Väldigt nöjd. Sen hade jag ju bästis med mig så det var ju världens bästa bonus. Snart ska  bästis hem och jag ska hoppa in i duschen.

Shooooooopping

Ska snart bege mig ner i stan för att Mallorca-shoppa med Bästis.
Idag efter jobb åkte vi och körde gokart. Det är verkligen skitkul. Jag kom sist, men hey, jag hade riktigt roligt. I morgon är sista dagen på jobb. Väldigt skönt, men samtidigt lite sorgligt. Jag har haft väldigt roligt dessa tre veckorna. Minnen säger jag bara.


Är det så svårt att se?

Hmm, fick nyss ett sms av en kille som jag träffade på Dickens för två veckor sen. Jag har valt att inte svara på hans sms för jag är inte intresserad. Men det förstår han nog inte.. han fortsätter att smsa hela tiden. Är det så svårt att förstå att jag inte är intresserad? Vissa ser det alltså inte.
Jobbet är snart slut och då väntar Mallorca. Kan livet vara mer underbart? Jag tror inte det.

Jag är rätt bra på det

Jag och johanna var hos farmor och farfar innan och åt de ur huset. Jag är bra på det, äta folk ur huset. Men gott var det i alla fall.
Tänkte bara upplysa folket att jag åker till Mallorca om 4 dagar! Tagga Bästis, TAGGA!!!
Det ska bli underbart skönt att åka bort. Både jag och Bästis behöver det tror jag. Älskar dig finaste!


Så fel det kan bli

Jag läser mycket bloggar, speciellt alla dom här storbloggarna. Den roligaste är Kissie. För hon är så trög. Hon skrev nyss att hon ville tatuera ljumsken och hade lagt upp en bild på sin mage och markerat med texten "Tatuering" längs med höften. Hmm, var gick det fel? Så dum..
Jag är sjukt trött. Har vilat i tre timmar och är inte alls på hugget liksom. Vi får se vad som händer senare.

Lugn söndag it is

Sitter hemma hos sis och äter henne ur huset tydligen, men hey, jag måste ju äta ;) Det har blivit väla, tacos och massa Sex and the city. Känns bra. Det är perfekt mysväder ute. Man kan sitta inne hela dagen och kolla på film utan att få dåligt samvete, det gillar jag.
Kan knappt fatta att det är mindre än en vecka kvar till Mallorca. Jag längtar så sjukt mycket. Bästis, jag och pappa Jörgen. Det ska bli så underbart skönt! Right Bästis? Bara vi i två veckor. Längtar!
Johanna diskar och jag är för mätt för att resa mig. Har behövt gott på toa ett bra tag nu men faktiskt inte orkat resa mig. Men det sista jag vill är att lämna kissfläckar i Johannas soffa..

Lugn söndag kanske?

Vaken. Trodde att jag hade sovit jättelänge men så är klockan 08.22.. Suck. Jaja, jag kan ändå inte sova mer. Kollar på amerikanska Wipeout, det är rätt kul.
Gårdagen blev väl sådär.. Fredrik körde oss hem redan efter 11 så ni kan ju själva tänka er stämningen. När vi hade släppt av Kalle sjöng jag och bästis för kung och fosterland. Fredrik kanske inte gillade det.. När vi släppt av bästis fick jag själv sjunga. Och det gjorde jag. Jag höll party i Fredde-Peddes bil.
Idag blir det nog väla med min fina syster och bara ta det lugnt :)
Poooooooss!

Godis

Just nu väntar jag bara på att Bästis ska höra av si så vi kan cykla till Bogarts. Filmkväll med Bästis gillas extremt. Undrar vad det blir för film bara..
Kan inte släppa att jag är så glad. Jag har inte mått såhär bra på väldigt länge! Nästan lycklig, inte helt, men nästan!

Killing me softly

Är så sjukt trött. Jobbar, och när jag kommer hem så somnar jag nästan direkt. Vilket liv alltså. Men idag hinner jag inte sova alls, för farmor och farfar kommer vid tre. Typiskt. Kommer somna hemma hos bästis klockan nio. Tur att vi inte ska ut ikväll alltså. har varit ute väldigt mycket denna veckan så jag får vila i helgen. Men i morgon blir det poolpaaaarty hemma hos Dansken, men innan dess blir det tårta i Rydebäck! Mumsigt!
Sån här tårta hoppas jag det blir!

:)

När jag fick reda på att teven i vardagsrummet skulle vara upptagen för kvällen fick jag akut möblera om mitt rym för att få dvdn, att nå teven. Nattduksbordet står nu på andra sidan rummet med teven uppe på och dvdn ligger i en av hyllorna. Ska bara bädda sängen så ska jag och Sara nog kunna sitta på mitt rum och njuta av godis och film.

Tjuv!

Det finns en tjuv på jobb. En som tar pengar från min väska utan att fråga om lov. Det gillar jag inte alls. Dumma dig!
Men förövrigt var det en bra dag. Hämtade som vanligt upp Sara vid kvart över 8 och cyklade till jobb tillsammans i ösregn. Oh vad jag älskar svensk sommar. Men det är sommarlov och det är bra. Sara kommer hit senare för filmkväll. Det betyder boggegodis! Heheh...

Minne för livet

Idag har jag och Sara varit superduktiga och ambitiösa. Vi skulle dela ut reklam för världens bästa karateklubb, Ippon. Vi skulle cykla till Råå, men så blev det inte. Vi hamnade helt fel och hamnade på Ramlösa. Där förvillade vi oss ett bra tag innan vi fick hjälp till en kiosk där vi skulle köpa vatten. Där tog dom givetvis inte kort så vi fick cykla upp till City Gross. Och det hållet vi ville cykla fick man inte. Men vi körde på ändå. Livrädd att en stor buss skulle komma och köra över oss. Vi hittade till Statoil och där köpte vi korv och cola. Den godaste colan i världen. Där kom jag på att jag har karta i mobilen och försökte leta upp den närmsta vägen hem. Vägen hem var 6,6 km lång och vi var tvungna att cykla på motorvägen. Det funkar ju inte. Vi ringde till Saras farmor och bad om vägbeskrivning. Det slutade med att vi hamnade på hennes altan och åt goda kakor. Bra slut på en hysterisk dag. Tack Sara!!
Plus, min fjärrkontroll till teven är borta.

Fast!

För två veckor sedan lovade jag mig att själv att inte bli för involverad. Nu sitter jag fast, djupt där inne och kommer inte ut. Hela tiden lite nervös, spänd och glad. Jag finner mig själv sitta och le. Nu är jag fast.

Fika

Ska snart möta upp Annie för fika, men tänkte göra en snabb update.
Helgen har spenderats med Bästis med flera. Tessis födelsedagsmiddag, utgång med nyfunna vänner och bio. Även en nattpromenad har jag hunnit med. Och två dagar med Paris Hiltons, My new BFF. Jag hejade på Shelley. Hon var så söt.  Min mascara försvann igår hemma hos Bästis så efter jobb i morgon ska jag springa och köpa ny :)
Nu ska jag kila, puss på er!

Hur funkar det?

Kolla, jag tittar nu på en serie och så sitter polisen och är gisslan hos en kille som inte är mer än 18 år. Han håller en liten pistol i handen och ser sådär lömsk ut. Men hur tusan funkar det? Hur fick han tag på den pickadollen? Funkar det så att man går in på en hemsida, beställer hem delar och meckar lite och, voila, du har en pistol? För det kan ju  inte var så säkert. Man missar säkert att skruva på någon skruv och det slutar med att man skjuter i taket och personen ovanför får en kula i benet? Inte riktigt ok om jag får säga det. USA är ett knäppt land..
fast jag hade nog varit rätt bra på att hålla en gissla. Och efter några dagar börjar folk tycka synd om mig. Stockholmssyndromet ni vet. Lite knepigt det där, människorna börjar tycka synd om förövarna som inte gett dom mat på flera dagar. Svenskar alltså..

Tillägnat Bästis

Lovade bästis att komma igång med bloggandet igen, så här är jag. En parisresa och dublinresa senare sitter jag med skyhöga förväntningar om Mallorca om två veckor. Bästis och jag tänkte ta med hennes pappa till Mallorca och så blev det. Den 31 juli åker jag iväg i två veckor. Göttans liksom!
Det händer mycket hela tiden, och det har hänt massor under den månad jag inte bloggat. Helt galet sådär. Men jag är glad. Väldigt glad. Och jag vill fortsätta vara såhär glad.

RSS 2.0