To tell you the truth

Life sucks.

Att vara brutalt ärlig har aldrig varit min grej. Stör jag mig på någon eller något, håller jag det helst för mig själv och låter personen eller saken störa mig ytterliggare. Sen går jag och gnäller till någon annan. Jag säger aldrig till personen som stör mig att hon eller han är jobbig. Vilket jag borde i väldigt många lägen. Jag låter mig själv tryckas ner av personer som tar alldeles för mycket plats. Tar på mig ansvar och uppgifter jag vet om att jag inte klarar av, men jag vill inte att någon ska bli sur för att jag inte gör det.
Jag låter mig ryckas med och säger inte nej. Vilket gör att jag tillslut hamnar i obehagliga situationer. Jag hamnar i sisten där jag får skit för att jag inte säger ifrån i tid.

Nu har jag satt mig i sitsen och får skylla mig själv.

Jag orkar snart inte längre. När jag ska bli tuff och få mod nog att säga ifrån? Inte förrän någon trampar ner mig totalt och jag knappt kommer upp.

Ibland vill jag bara gråta. Begrava mig under täcket och inte gå upp. Vill släcka allt ljus omkring mig och ligga under täcket och se. Inte höra. Inte veta.

Jag vill vara tuff. Men det kan jag inte. Jag är för rädd för vad adra ska tycka om mig.

När jag gick i 8an brydde jag mig inte om vad andra sa om mig, intalade jag själv. Men så var inte fallet. Jag tog åt mig mer än någonsin och till slut blev det för mycket. Det blev en tuff tid med massor av misstag. Jag lärde mig tillslut att hantera det någorlunda men nu är det likadant. Det är kört.Det är slut. Fuck

Borde inte sitta här

Borde räkna matte eftersom jag har matteprov i morgon. Men, jag räknade en del i torsdags och fredags så jag har typ 3 tal kvar. Ingen fara! Sitter i mitt nya rum nu och stormtrivs. Tapeten är superfin och öbleringen blev toppen. Riktigt nöjd nu.

Ska plugga nu, sen blir det popcorn och läsk till Hitch som går ikväll klockan nio på trean. Gillar den filmen, riktigt rolig!

Nej, mattedax!

Sick and tired

Trött. Idag har vi fixat med mitt nya rum, allt är målat och tapetserat. I morgon flyttar vi in möblerna. Bästis var här och hjälpte till. Det blev pizza till mat och jag är mätt och galet trött. Försöker få pälskis att logga in på msn ett litet tag så vi kan prata lite :) <3

I morgon ska jag även till kyrkan och sjunga.

Just nu är jag väldigt sugen på lite läsk, så det ska jag hämta nu :)

To be left all alone

Idag har jag varit i skolan och faktiskt jobbat på bra. Sen åkte jag till apoteket och sen till mammas jobb och pluggade lite matte. Det var egentligen tänkt att jag skulle övingsköra idag men det blev inte så, både mamma och jag var väldigt trötta. Handlad lite färg till rummet, och sen maaaat! Det blev tacos idag! Mums!
Ikväll blir det mys med mamma framör tv:n. Mona Lisas leende. Lösgodis och smörpopcorn!

Älskis är på lan denna helgen. Saknar honom massor. Saknar alltid han lite mer än vanligt när han är på lan, vet inte varför.
Igår ringde älskis mig innan han skulle sova bara för att kolla att allt va bra med mig. Världens bästa pälskis. Försök inte ens påstå att er pojk/flickvän är bättre än min pälskis, han är världen bästa människa! <3 Jag älskar dig Jonny <3


Vet ni vad?

Jag blev supersugen på att se Ugly Betty nu. Gillade första säsongen, men sen spårade det ur lite tyckte jag, men jag fick en sån nostalgikänsla och längtar tills Amanda och Mark börjar synas i rutan igen.

Men nu är ett favoritprogram tillbaka! Grey´s Anatomy! Fy vad jag älskar det!
Kommer ihåg näär jag såg de allra sista avsnitten av någon säsong i Dublin innan de hade kommit till Sverige och berättade allt för Bästis när jag kom hem. Hahah.

På tal om Dublin så saknar jag den staden. Ska dit om en månad exakt idag och jag längtar sjukt! Efter att få dricka kaffe på Starbucks och shoppa galet mycket inne på Pennys. Och självklart träffa storasyster igen! Saknar henne sjukt mycket! Love you big sis ♥

♥♥When I am down and, oh my soul, so weary; 
When troubles come and my heart burdened be; 
Then, I am still and wait here in the silence, 
Until you come and sit a while with me. 

You raise me up, so I can stand on mountains; 
You raise me up, to walk on stormy seas; 
I am strong, when I am on your shoulders; 
You raise me up: To more than I can be. 

You raise me up, so I can stand on mountains; 
You raise me up, to walk on stormy seas; 
I am strong, when I am on your shoulders; 
You raise me up: To more than I can be. 

You raise me up, so I can stand on mountains; 
You raise me up, to walk on stormy seas; 
I am strong, when I am on your shoulders; 
You raise me up: To more than I can be. 

You raise me up, so I can stand on mountains; 
You raise me up, to walk on stormy seas; 
I am strong, when I am on your shoulders; 
You raise me up: To more than I can be. 

You raise me up: To more than I can be.♥♥







Jag älskar dig Jonny ♥







Glans.

Det blev ingen fest igår, och lika skönt det. Va hemma md Jonny och tittade på film i stället The wedding planner. Jag älskar den.  

Idag var det rep i kyrkan som vanligt. Dock bara en timme idag. Sen åkte jag hem tillsammans med David och Hanna.

Nu har jag precis ätit middag och tittar på Johan Glans som vanligt. Köpte lite popcorn och Blukeld innan som jag och Jonny ska ha när vi tittar på Charlies Änglar ikväll. Mys

Paaaaarty!

Igår var det 18års fest för min älskade Bästis. Var där redan vid halv 3 för att hjälpa till att förbereda. Men det spelar ingen roll när jag och Gabbe börjar göra ve oss, vi är ändå klara i sista minuten. Jag lockade håret och kände mig som en filmstjärna.  Gabbe var Hollywoodfin och hade kunnat gå ut på röda mattan när som.
Festen var myket lyckad. Massor av folk, singstar och guitar hero. Otrligt kul. Hemgång blev det klockan 1.

Nu pluggar jag och Jonny. Eller ja, han pluggar företagsekonomi oc jag ska skriva en krönika, men hittaringen riktig inspiration. Den kommer nog sen.

I kväll blir det kanske mer fest i Hyllinge hos Jessica. Det är långt till Hyllinge och bussen går typ en gång om dagen. Känns sådär inte-komma-hem-nånsin-igen. Men det löser sig nog :)

Nu ska jag återvända till krönikan, önska mig lycka till!

Mina gula vänner i Springfield

Äntligen får jag titta på Simpsons. Det avsnittet där Lisa blir tillsammans med Nelson. Har nog sett det hundra gånger men det gör inget. Det är lika bra för det.  Haha, snart kommer mitt bästa citat. "Uuuee you kissed a girl, that is soo gay!" Hahah! Så bra!

Idag var det skola. Helt ärligt så suger det. Men jag måste ju..

Ska tillägga att pälskis har äntligen fått tillbaka sin dator. :D <3

I morgon är det 18års fest hemma hos min älskade Bästis! Hon har blivit stor flicka så pressen på att köpa en bra present va stor! Men jag tror att jag har lyckats denna gången!

Hihi, det blir en tidig kväll. Ska se family guy och sen sovdags. Måste vila ut. Jag älskar verkligen när Jonny sover här, men jag sover inte så bra då. :/ Tyvärr.


(Den bästa rubriken jag kan komma på)

Tomt. Det är helt tomt just nu. Suck. Varför finns deppdagar? Jag fattar inte grejen liksom. Tänkte söka tröst hos mina små gula vänner i Springfield men neeeeej. Det är f*cking Champions leagu (eller hur det stavs) i stället. Vad gör jag nu?
Jag tror jag skalägga mig ner och dö ett litet tag


Scrubs

Är nog ett av mina favoritprogram. JD är bäst! Tittar på det nu men kan inte riktigt njuta av det. Det snurrar i huvudet av tankar jag inte ens borde ha.

Är inte på blogghumör. Är bara trött och hungrig och jag har skoskav. Jävla skitdag :/




Förlåt för att jag finns typ?

Jag har aldrig behövt ursäkta mig för att jag finns men idag så kände jag bara "oj". En kille på min skola fick för sig att det var jättekul att jag tror på Gud och kände för att kritisera det. Jag är väl medveten om att religion är en känslig sak men hallå?! Vad har jag gjort dig? Och inte nog med det, han är inte så tuff själv så han drog ed sig ett par andra killar som också tyckte att det var kul att skratta lite.
Varför? För att de är för fega för att erkänna att de också tror på något, eller för att inte visa sin dumhet? Jag är rätt trött på att bli dumförklarad. Låt mig vara ifred!

Skolan överlag idag sög.

Fick ett lustigt sms idag av en anonym vän.
"Du, jag kom på en sak. Asså, när man ska göra testet så måste man ju kissa, och jag är inte kissig :/"
Haha! Dagens höjdpunkt.

Men sen kommer älskling hit och sover, och dte är falukorv med potatismos till middag. Min dag är räddad!




Back home

Hemma. Har varit på återföreningsträff med min gamlaklass 9FM. Väldigt mysigt. Kul att se alla igen. Kvällen avslutades med en promenad hem tillsammans med Ronja.

Hajk. Det ordet kommer jag aldrig ta i min mun igen. Någonsin.


I morgon ska jag äntligen få sjunga igen. Ska bli superkul att få stå i kyrkan och sjunga.
Sen ska jag förhoppningsvis sova med min Sötnöt :)

Det blev ett ganska tomt inlägg men klockan är 23.10 och jag är trött.
Btw,visste ni at det visas olika skräckserier på MTv vid denna tiden?

Madrömmar i natt då.

Oh nej Jag var precis inne på Kissies blogg, och kollade på videoklipp hon har lagt in. Det är en emotjej som tydligen har gjort en liste på bloggare hon ska mörda tillsammans med hennes armé  (som dock inte finns än). Helt sjukt. Det finns bra sjuka människor..

Oh Lord!

Jag föstår inte hur man kan bli fulare! Platinablod med svarta ögonbryn. Jag trodde att Du hade liite mer koll än så.. Suck!

Hemma från skolan. På bussen på väg hem så hade det hänt en trafikolycka vid otorvägen och det var hemskt. De fick bära ut en liten flicka från den uppochner vända bilen. Fy..

Jag är trött, hungrig och måste plugga, städa mitt rum och boka tvätttid. Kul att man har någon somheslt fritid.

Btw, igår körde jag igen. Det gick jättebra ch jag växlade ända till trean :D


En sak jag tänkt på

Varför har alla storbloggare svenskaproblem? Jag menar, Kissie, Dessie, Paow. Är något fel? Hur kan ni missa så mycket tangenter, och särskrivningar och stavfel. Vill ni uppehålla era bloggar, lär er stava.

Idag har för övrigt varit en toppendag. Mycket skratt i skolan och på middagen med kyrkan. Tack för allt idag :)

Det blev även ett välbehövt samtal med Bästis! Tack för att du finns <3

Nu ska jag tvätta av mig sminket och titta på Dodgeball. Sov gott :)

RSS 2.0