Host host, rättelse!

Ni som läser min söta  vän Fies blogg (www.svarthallon.blogg.se) vet att hon ska på Green Day i Globen. Rättelse om jag får be! Det är nämligen så att jag, Fie och hennes vän Charlotte ska på GD i Köpenhamn:D:D Oh vad jag älskar Green day! Har lyssnat på dem sen sexan. Då fick jag deras Bullet in a Bible när jag fyllde år :D Yes! oh va kul :D

Idag ska jag till Torekov med min älskling! Jag älskar att vara i Torekov. Vi åker ikväll, så vi får väl se vad som händer. Kommer hem på söndag. <3

Idag har hag redan varit aktiv. Jag har redan hunnit slänga in, inte bara en utan TVÅ maskiner tvätt. Jag märkte i typ förrgår att jag hade kris med både trosor och strumpor. Lyckat..

Så om några minuter ska jag ner i källaren och hänga tvätten sen ska jag duscha och lite så sen springa ner i stan och impuls köpa ett par ballerinas. Jag känner inte för att gå runt i vita ( numera gråa) tygskor med sprucken sula i sommar. Suck..

Så, nu ska jag smsa älskling, sen ska jag hänga tvätt.

Puss :D

Söndagar..

är ingen bra dag. Det är sista dagen på helgen, och partysize chipspåsen är slut och 1.5 liters fantan är slut. Jag skyller på en viss Herr Larsson. Liksom, på söndagar är mitt sötsug som störst, och är godiset slut. Och hasselnötter hjälper inte!

Nu börjar Supernatural.. Ska jag se det, eller bara stänga av tv:n? Jag måset håla mig vaken till midnatt. Jag ska vara den första som gratulerar min älskling på hans 18års dag.
Men vafan, sjlävklart handlar avsnittet om halloween, den högtid jag fruktar mest eftersom det är mörkt hela tiden och det är spöken vart man än vänder sig. Nej det är dags att byta kanal. Grannfejden lockar.. Varför är det så att i Grannfejden så är det alltid en som ska leka ängel? Båda gör fel. Oh vad jag stör mig på detta skitprogram.
Jag bytade kanal. Herre på täppan..

Och till  min stora sorg dog Hello Kitty för några dagar sedan. Begravningen skedde genast på Knutpunkten.. Jag sörjer.

Nu ska jag borsta tänderna, lägga fram kläder tills i morgon, fixä träningskläder, lägg mig ner, läsa lite, förhoppningsvis är klockan 12 då så jag kan sova.

Nu är det jul i stugan.

Haha, ja hos mig är det. Jag har precis slagit in älsklings 18års present.. med julpappaer. Vi hade inget annat hemma.

Min söta älskling har sovit här hela helgen, supermys. Nu är han hemma. Det känns helt tomt i rummet nu. Igen älskling som ligger i min säng och filmar mig upp i näsan. Oh vad jag älskar honom! Min, bara min älskling<3

Jag har varit effektiv idag. Gick hem till Johanna för att hämta en klänning sen tog jag bussen hem.
I morgon ska jag vara superfin på älsklings släktkalas. Och vi ska äta äcklig tårta. Det är nämligen så att Jonny älskar marräng och jag hatar det. Men eftersom det är hans födelsedag så bir det Snövittårta.

Nu ska jag städa -.-

Nyklassicism

suger. Det är så tråkigt. Och jag förstår knappt hälften av ne.se faktan jag hittade. Och vad betyder syfte? Oh, vill bara lägga mig ner och dö nu!

I alla fall, i skolan idag hade vi föreläsning av en kille som cyklar från Stockholm till Lissabon för att det är kul. Nej, men han och en kompis ska föreläsa om miljön och så vidare. Hele okej. Så nu ska jag köpa en fin rosa cykel och cykla runt i vackra helsingborg :D Fint. Hade sen andra lektioner som var tråkiga.

Nej, jag måste plugga. Men jag förstår mig inte på nyklassicsim. Oh! Störigt.

Men i mogon ska jag först till Väla med Fie och kolla på en klänning och hämta min älsklings 18års present och sen träffa älskling. Jag saknar honom! <3


Three letters for hillarious.. D A D

Har precis kommit hem från Fie. Gjort vår filmanalys. Det gick ganska bra. Vi analyserade OC :D Hur bra som helst. Tänk att man kan titta på en av världens bästa serier som läxa. Soft. Till och med Kim var duktig. Han lånade till och med hem boxen. Men vem kan inte älska Seth Cohen?

Ska göra min läxa nu. Har konst jag ska göra tills onsdag. Oj då..
 
Saknar min älskling supermycket!! Åh..

Back from Beddingestrand.

Det hela började att Kvistofta pastorat samlades vid Rydebäcks kyrka för att bege oss till Ingrids "stuga" i Beddingestrand. När vi kom dit öttes vi av ett palats. Vi hade alltså blivit lurade. I trädgården låg 3 palats till. I det ena bådde vi tjejer. Vi har lagat god mat, lekt lekar och haft mys. Och i dag åkte vi till Svedala för att ha gdstjänst där. Allt har varit ganska bra, och det ända jag har gjort har varit att längta hem..

Men just nu är det så. Har märkt att det blir svårare och svårare att vara utan Jonny. Det suger helt enkelt.

Nu ska jag börja packa. Ska till pappa i mogon.

:D

Det har hänt.

Jag har lyckats lura till mig en resa till Kanarieöarna.
Mamma försökte lura med mig till ett ställe sista helgen i maj, men tyvärr, då firar jag och älskling ett och ett halft år så jag ville stanna hemma. Jag sa dock att jag kan tänka mig en resa till Mallorca. Så i november bär det troligtvis av :D Jag har alltid velat åka dit.

Skola idag, tråkigt. Bryr mig inte ens om att berätta vad som hände. Men det måste ha sett konstigt ut när jag och Fie letar efter symfysen. :)
Jag måste börja plugga. har stor slutprov på miljö och hållbar utveckling i morgon.  Ojdå.


Nu ska jag plugga. Eller snart. Senare.. Förmodligen aldrig..

Danmark!

Idag ska jag och älskling till Danmark med min kära mamma. Fint väder och dansk glass, det är sommar det.
Jag är snart klar, ska bara borsta tänderna, ta på ny mascara och bädda sängen. Det är svårt att bädda sängen när en söt liten älskling ligger och sover där.. Få nog väcka honom snart. Vi ska åka om 40 minuter..


Gårdagen var bra. Var i stan med mamma, åt god lunch på Roy´s med mamma och älskling Egentligen skulle vi ju grillat med killarna, men dom är mästare på att avboka det man bestämt. Så jag och älskling var hemma hos honom och tittade på film, och åt chokladbollar :D Mums

Nu ska jag väcka älskling. Önska mig lycka till..

Bloggtorkan är ett faktum.

Jag har inget att blogga om. Förlåt.

Men igår var jag på  påskmiddag hos min moster. Ganska skoj. Massa mat och godis, så jag nästan rullade därifrån.


Nej, jag och mamma ska in till stan sen, kolla lite och sen äta en sen lunch med älskling. Sen blir det kanske grillning med killarna. Nu sk jag välja kläder, sen hoppa in i duschen.

:D


(Som ni ser har jag inget att blogga om. Ge mig lite idéer!)

Behöver du hjälp?

Är du fattig? Var bara lugn, vi skänker dig.. ett par stilettklackar! Grattis!
Sjukt! Tyra Banks har alltid verkat vara en vettig kvinna men hallå? Vad hände? Idag på The Tyra Banks Show, så handlade det om kvinnor som har det dåligt ställt, så Tyra, Liegthon Meester ( Blair i Gossip Girl) och massa andra kändisar skulle skänka stilettklackar till de behövande kvinnorna. Det funkar nog.

Idag väckte mamma mi klockan tio. Hon ringde, men det var inte föräns hon la på som jag faktiskt fattade att telefonen ringde. Hade legat vaken ett tag och inte fattat att det var telefonen som lät. Sen gick jag upp och gjorde pannkakor till frukost. Det var gott. Sen gjorde jag inte så mycket, tvättade lite, duschade.Sen vid 5 åke jag in till stan för att träffa Fie. Vi gick lite i affärer först, men sen drog vi vidare till gröningen för att bara sitta och snacka. Mys :) Kom hem vid lite efter 7, det var så kallt i stan. Jag slapp betala på bussen, gött :D

Hemma nu, pratar med älskling på msn. Saknar honom <3 Du har inget val, vi ska träffas i morgon :*

Jag ska se efterlyst ikväll. En serievåldtäktsman i Helsingborg. Gaaahhh! Jag bor ju där! Helt sjukt! Nu vågar jag inte gå ut. Jaha, så ni vet så kommer jag sitta isolerad på mitt rum tills jag dör. Ni kommer få följa mitt otroligt spännande liv genom bloggen.

Karlsson på taket.

Hejsan. Lilla Veronica ar trött. Är hemma hos mamma nu.
Fie var hos mig innan, vi pratade lite och bakade chokladmuffins :D Och Fie är söt som Karlsson på taket. Den var bra!

Har packat upp, tagit på mig pyjamas, ska nog se film sen, och det ända som fattas är min älskling. Men han är på lan.. Va dumt. Men okej, för att vara en söt liten nöt så kan jag väl bara säga, ha så kul älskling. :* På torsdag ska jag minsan pussa honom. Du kommer inte undan!

I morgon ska jag träffa Fie, kul kul.
Förhoppningsvis träffar jag älskling på torsdag.

Tittar på Next nu. Sjukt dåligt, men man måste ju se det :D

Förlåt.

Men detta kommer bli ett sjukt klagoinlägg!

Hej. Först vill jag bara säga att små pojkar som inte kommit i målbottet ännu borde sitta inlåsta i en mörk källare och inte komma ut föräns de är i målbrottet. Och de borde förbjudas från HIF-matcher. Jag gick hem med en kompis som heter Tinnitus!

Folk som enbart tänker på sig själva, och faktiskt tror att det är en bra sak, borde också låsas in och inte komma ut förän de är vuxna nog att leva bland folk. Jag tänker inte uppge bloggadresser eller namn, men förfan, ett skott i pannan så kanske ni förstår!!

Göteborgare som är elaka bara för att jag råkar vara helsingborgare. Förlåt mig, det var faktiskt inte jag som gjorde att HIF vann. Där fick ni!

Och kan någon som designa bloggar höra av sig till mig? Skulle behöva hjälp :) Tack!

Och för att säga något positivt, så vill jag bara säga att jag har haft det superbra med min älskling nu i flera dagar. Längtar tills torsdag. Jag älskar dig <3

Och jag vet äntlgen vad jag ska köpa till honom i 18års present! :D 
  

Det finns inte i min värld!

För mig så ska det vara så att när jag loggar in på datorn, kopplar upp intenet är Blondinbella den första sidan jag gå in på. Har alltid varit så ( ja, det började ju när jag upptäckte hennes blogg) Men nu de senaste dagarna har den inte fungerat. Har inte fattat varför men inte tänkt så mycket på det. Och nu har jag precis läst en annan blogg, och där står att Blondinbellas blogg blivit nerlagd.  NERLAGD?! Vad menas med detta?? Jag är helt förstörd!

Hej i alla fall. Nu har detta förstört min dag. Typpe. Men jag ska försöka göra så bra av den som möjligt. Ska ju träffa Johanna en runda sen när hon vaknat. Hon hade inflyttnngsfest igår, så ja. Jag förväntar mig inte att hon ringer inom en snar framtid.
Sen ska jag träffa älskling :D:D Äntligen!! Saknar dig :*
Sen ska vi bege oss till Henke. Det ska bli kul :D

Nu ska jag sura!

Rolig dag.

Dagen har varit ganska rolig. Var inte med på träningen eftersom jag inte är helt frisk. Sen tittade v på film på svenskan, This is england. Den är bra. Sen skulle jag, Fie, Sandra , Hagel, Fredrik och Stefan bege oss till ett ställe som jag gömt namnet på för att spela in en röst"intervju" om skolan som sen ska bli en kortfilm. Vi blev fotade också. Nu blir jag kändis :D

Nu är det påsklov! Så skönt. Och jag har städat mitt rum. I morgon ska jag till Henke som fyller 18. Grattis :D
Har inte planerat så mycket inför lovet. På måndag ska jag och älskling på fotboll. :D

Älskling är fortfarade sjuk :( Krya på dig. Jag älskar dig :*

Frisk!

Eller, ja, nästan. Var i skolan i alla fall. Hosta och förkyningen sitter i. Skolan var helt okej. Hade samhälle och konst. Sen gick jag i stan med Fie, köpte duschkräm och trosor. Fint. Sen träffade vi Becci och Roon. Vi fikade snabbt på Espresso House sen tog dom bussen till farliga Bårslöv. Jag som bor tio minuter från stan tog bussen. Det är inte långt att gå, bara jobbigt. Hur jag än gör måste jag gå upp för en satans massa trappor. Jag tränar 4 dagar i veckan, detta borde jag få unna mig. Satte i gång mina nerladdningar ( jag vet att det är olagligt nu, men om jag redan börjat ladda ner för någr dagar sen, kan jag väl få dom klara och sen sluta?)

Var på fotboll med mamma innan. Stattena - Djurgården. Bra start för lilla Helsingborgslaget. Förlust med 7-0.
Lyckades dock fjäska till mig biljetter till HIF till mig och älskling nu på måndag. :D Tack mamma :*

Är lagom trött nu. Ska sova efter reys anatomy. Men 22.25 är det Girls at the playboy mansion, jag måste nästan se det! Jag saknar lilla Holly. Enligt mig är hon den snyggaste, Kendra ser ut som en man. En transvestit. Men jag vet inte o jag orkar vara uppe så länge. Vi får se.

Nu ska jag läsa lte bloggar. :D

RSS 2.0