Fake smiles and sarcasm.

Hej. En trött Veronica sitter här och äter frulle. Inte särskilt hungrig. Men glad är jag idag. Känns toppen! 

Gårdagen blev superstressig och superkul. Först UM, sen dk ( men fail på det. Båten gick inte föräns en och enhalvtimme efter att vi kom ner i stan. Mot Scandlines tänkte vi. Men nej, det ville icke Viktor, så det var bara att vänta. Belv en tripp inom H&M och köpte fina röda trosor. Sen bar det av) Efter det åkte jag och älskling hem till mig, hämtade lite grejer till kvällens hålligång och duschade. Skönt måste jag säga, jag var genomfrusen. Sen var det hem till pappa för påklädning och sminkning. Sen skynda till bussen och sedan festa loss! Jag hade väldigt kul, hittad een massa trveliga Wieselvänner. Jonny hade dock inte lika kul. Tyvärr. Men vi begav hos hem vid kvart i tolv. Ännu en gång, FAIL! Vi hade missat sista bussen, så det var bara att gå hem. Jag själv är mörkrädd, men med min hjälte vid sidan om gick det bra. Hemma vid kvart över 1. Kollade lite förhäxad och sen sussade jag gott.

Vaknade vid tio. Läste ett tag, tog bort mitt nagellack. Ska ha svart på mig idag i malmö. Och nu sitter jag här.
Ska snart hoppa in i duschen, och sen ikväll ska jag, tessi, gabbe och malin till malmö och kolla in Björn Gustavfsson, och några andra små lustiga figurer :D

Nu ska jag välja en outfit! c ya :D

I´m a playboy bunny :)

Hej! Idag firar jag och min älskling 11 månader, grattis till oss. Jag älskar dig Sötnöt! <3
Idag har vi varit extremt aktiva må jag säga. Först in till stan för att köpa maskerad kostymer till i morgon, jag ska vara playboy kanin. NI kan ju gissa vem som kom med det förslaget. Och Jonny ska vara pirat. Kul kombination! :D Men annars har vi bara sprungit på stan och sen ätit kräftor. ( Jag vet, vem äter kräftor i oktober? VI :D För det är gott och så är det! ) Sen åkte vi hem till pappa och Jonny ska sova här!

Igår blev det kväll med Gäääbz! Så kul! Det blev ingen spa, det blev Disney"maraton" i stället! Peter Pan, Herkules och Robin Hood. Göttans! Älskar verkligen disney!  Skulle sett Pocahontas också, men när Peter Pan var slut var klockan redan 3, dags att sova! Hade verkligen superkul med dig hjärtat! You know you love me. XoXo, Veronica Arvidssson.

*Tittar mot Jonny*
Han ser ensam ut, nu ska han få en puss!

Våga vägra muffins!

Hej. Nu är jag så trött på muffins att jag kan spy!  Vi bakade massvis av choklad och hallon/blåbär muffins i kyrkan idag, och nu vill jag bara spy så trött jag är på det! Jag vågar vägra muffins! Men annars har det varit kul ii kyrkan. Jag vann NÄSTAN på "Bibelbingo" som Mia så gulligt kallar det. Jaja, sen på hemvägen blev det innom H&M och köpte nagellack och taights och sen in på Åhlens och införskaffa mig knästrumpor till mina bruna stövlar! Vackert värre. Jag är så nöjd. Ska bli tunkia människa nu! Bara för att jag har nya taights. :D

Snart ska jag hem till min Bff ( Gabrielle) och vi ska ha en mysig spa-kväll med ansiktsmasker, skitsnack, och DH. Lovley!! HIHI! Har inte träffat Gabbe på lääänge, så det ska bli wonderful att träffa henne! Happy happy happy!

Okej, nu kommer ni läsare få ett uppdrag! Svarar ni gör jag avd som helst för er.
Okej, en halloweenkostym ska hittas på. Vad ska jag vara? Hitta på det till mig. Gärna till i morgon! Love you if you do!

Got to go! C ya

Halloween around the corner.

Helgen är över = jobbet är över. Jag är sjukt glad över att slippa jobba nu. Snart väntar 2000 på kontot. Alltid nice.
Jonny sov här igår, massor av mys. Film, med läsk och massa andra onyttigheter. Mysigt var det i alla fall. Hade kul i morse också. Dom som känner Jonny vet att hans fantasi är helt utflippad. Vi hade en datakille här idag, (Annes dator är lite lustig av sig) värsta datanörden. Ganska tjock, glasögn och pratade i telefon hela tiden. Jonny fantiserar ihop en liten historia om den här killen. Han är tydligen fotomodell, och en lurendrejare. Han kan inget om datorer, utan frågar hela tiden min pappa om han vet var processorn sitter. Och massor därtill. Man har aldrig tråkigt med Jonny. Sötnöt! Kom och tänka på nu när Viktor och Jonny fantiserade ihop en liten histora om hur de astar ut Jocke genom fönstret och han simmar upp. Galet, deras humor är oslagbar!

Idag har jag varit i stan med syster. Blev massa shopping, för hennes del. Hittade själv ingenting. Har försökt hitta en väst, en tjock som man har under hösten, men alla finns typ bara i päls, och det är mot mina principer att använda päls. Så är det. Man jag ska hitta en! Sen blev det fika på Ebba´s. Gött gött! Johanna åker till Dubbe över Halloween. Kul för henne. Köpte värsta sakerna till sina kostymer hon ska ha. Riktigt kul att se alla lösögonfransar, glitterstenar och pom-poms. Jag själv älskar Halloween. Älskar allt med spöken, kostymer och godis. Men ingen vill ju gå "Bus eller godis" med mig. Och ingen vill klä ut sig och busa. Jag ska tvinga Jonny att klä ut sig med mig :D 
Jag ska ordna en Halloween fest, och om man inte är utklädd till oigenkännlighet får man inte komma in. Själv ska jag nog vara Hulken. Han är cool, han är grön. Perfa! Tanken av att måla mig helt grön är rätt rolig. Med vitb tröja och lila byxor. Hmm, Hulken ska nog bli min grej. I morgon blir det kanske spa-kväll med Gabbe, och på onsdag är det 11 månader med min Sötnöt! <3 Säg grattis! :P Nu ska jag kolla tv och sen äta. Sen sticker jag och sis till Rydebäck och sover där :) 
Yjo! 


vimmelkantig!

Jag hatar galgar. Ärligt, jag har fått men för livet. Shit, att jobba på Pumas utförsäljning är det värsta jag gjort i mitt liv. Och varje år säger jag att jag inte ska göra om det, men varje gång säger jag ändå att jag gör det. Ja, pengar som pengar! Nu har jag ont i mina jävla fötter :(

Jag vill bara säga tack till anonym som så gulligt kommenterade min blogg. Jag står för det jag sa, syn om dig att du valde fel skola :)

Jag sitter nu hos min älskling som såm duktigt pluggar matte, fastän jag sitter i hans knä och bloggar. Duktig Jonny! I morgon ska jag upp tidigt ( jag menar typ halv 6) för att återigen jobba. Jonny var snäll och lät mig sova här för då har jag nära till jobb. Syn bara att jag tänker tvinga upp honom i morgon för att göra mig sällskap! :*

Nu ska han ha datorn :( Dummis!" Nu ska jag ha datorn .. bla bla bla.. " bäst att göra som han säfger. Annars får jag inga pussar :)

hejdå!

Oh yes, ledig!

Hej. I mogron har jag studiedg, därav rubriken. Anyway..

Dagen har varit helt okej. Kollade film på svenskan, rätt kul. :) Sen vanliga lektioner, inget speciellt. Jag har mycket att klaga på, men jag tror inte att ni vill veta det, så jag struntar i att skriva det. En sak bara, ni som känner er nertryckta av något slag, stå upp för er själva. Sätt den jävlen på plats. Det tänker jag göra!

I morgon ska jag även leka modell för Jessica. Det jag inte visste var att fotot ska vara 50x60. Lite stort för ett foto på mitt ansikte. Tur så känner jag inte så många på olympia. Puh! Ha, jag kommer bli kändis i Helsingborg sen :P Toppa det!

Jag vill hitta på något. Jonny gör matte, vilket suger ( men av någon anledning så var det jag som sa att vi skulle sätta skolan i förstahand. Jag ångrar det nu) Och sen vet jag inte alls vad som finns att göra.

Jag ska kidnappa Jonny. Så det så!

FEVER!

I vanliga fall kan den låten vara rätt rolig, men enligt min fars händer har jag feber. Sug. Jag har inte tid för någon feber. Jag måste ju till skolan, och så ska jag jobba i helgen o massa annat. Och sen är det ju lov! Nej, någon feber har jag icke!

Det blev inget modelllekande med Jessica idag. Någon lärare var inte där som hon behövde, så på fredag ska vi fota :D
I alla fall. Det blev att jag gick till Olympia för att möta Jessica, men sen när vi märkte att vi inte kunde fota, gick hon hem och jag tog en mysig runda i Fredriksdal. Skönt att komma ut lite, men någon rolig bieffekt blev det inte.

För övrigt är onsdagar en dålig dag. Ingen annan är ledig, det är inget bra på tv, man kan inte sova länge eftersom tredje världskriget utbryter i köket klockan 6 vajre morgon och man inte kan somna om. Nej, det verkligen suger att inte bo i en ljudisolerad lägenhet och rummet inte är vägg i vägg med köket! :@ Jag flyttar till mamma!
Nej, jag trivs riktigt bra hos pappa så det vill jag inte. Inte på heltid i alla fall.

En sak jag verkligen hatar, asså, riktigt hatar så att man vill slänga något riktigt hårt i väggen. Jag hatar att sakna Jonny. Jag saknar honom jättemycket. Ska inte träffa honom förän om en vecka. Lång tid. Men nå är det när man är i ett förhållande. Sakanden är en del av det hela. Saknaden är ändå bra. Tänk så hade jag inte saknat honom? Va dåligt det hade varit. Okej, saknaden får vara något positivt! :)

Nu är det vänner på tv och jag ska snart äta. Dock är jag inte säskilt hungrig, men har bara ätit frukost idag så mat ska det bli!

Älskling, du är bäst! <3 Jag älskar dig!

En fin morgon.

Det är mycket fin morgon utanför mitt vardagsrumsfönster. Funderar på att ta en promenad i Fredriksdal. Men vill bara att min förkylining ska lägga sig något. Den tar kol på mig. Drömde en totalt sinnessjuk dröm. I blame the förkylning! 

Min dag ser ut såhär: 
Nu ska jag titta färdigt på Top Model. Sen ska jag leka med min dator och sen klockan 2 ska jag träffa sötaste Jessica och leka modell till hennes foroarbete! Superkul. Nästa gång ni ser mig är på omslget till Vouge. ( ack, önskedröm) 
Så jag ska sminka på, fixa håret, ja, göra allt för att dölja mitt lilla virus. Lycka till säger jag. 

So long!

Ditt eget problem!

Hej. Har precis (nästan) kommit hem, hunnit ta en snabbisrunda med Jonny och kollat tv. Gick igenom lite olika bloggar och på alla bloggar stod det att " jag behöver verkligen en paus i pluggandet. Lite lediget skulle inte skada"  Nej, det är såå synd om er. Ni visste när ni började skolan att det skulle vara mycket plugg. Väljer man ProCivitas så fattar du väl själv att det inte är någon barnlek? Jag förstår att ni vill att alla ska tycka synd om er för att ni har mer plugg än oss andra, men så är det inte. Ni har själva satt er i den situationen. Jag tänker i alla fall inte visa någon empati för något som är så sjukt. Ni kan komma och klaga när ni inte gör annat än pluggar 24/7. För enligt era bloggar festar nu ju varje helg och hittar på andra roligheter. Hade ni ägnat en helg eller två till att plugga, så voila! Inte lika mycket läxor :)

Nu har jag sagt mitt. Puss på er alla.

Prov -.-

Har precis haft prov i samhällskunskap. Gick helt okej. Men varför är det alltid så att det frågor man faktiskt kan och kan utveckla riktigt bra aldrig kommer med? Det stör jag mig på. Men jag fråågade Kicki om jag fick skriva ner det jag kunde som inte kommit med för att visa att jag kan mer än, och det fick jag. Två sidor fram och bak fyllda med BNP, högkonjuktur och sånt. Och inte en ända fråga om aktieskitet. Det kunde jag ju. Äsch, dåligt av dig Kicki, ännu en gång.

Jag sitter här och väntar på att Fie ska bli klar med sitt prov så vi kan leka. Och min förkyling har bara blivit värre. Det suger. Kunde inte heller vara med på träningen. Sug. Men det var en riktigt jobbig täning så lite skönt.
Snart är det psykologi. Men det är bara film så rätt soft. Sen hem och sova. Ledig i morgon ju :P Och sen har jag studiedag på fredag. hehe, nice ;) Men, det är typ bara vi som har studiedag, så det blir förmodligen att jag inte hittar på något. Tråkigt. Men sen ska jag ju jobba på kvällen. Jobb jobb jobb hela helgen. Tråkigt eftersom det är fest, men jag tjäner fett med pengar. Hihi, då är jag rik och kommer förmodligen bränna alla pengar på shopping. Har sett en superfin tröja på Gina, och den ska jag ha. 200 kronor. Lätt värt det!

Nu ska jag och Fie äta godsaker :)

En förkylinig har invaderat mitt revir!

Ha. Kom på nu att om man ska kalla något för "revir" ska man ju ha kissat på det först. Jag har inte kissat mig i näsan, men en förkylning har det blivit. Jonny har smittat ner mig totalt och näsan bara rinner. Jag nyser och snörvlar och jag är täppt. Usch fy och allt det där. Ont i näsan har jag också. Damp!

Nu måste jag faktiskt börja plugga. Provet i morgon skrivs icke av sig själv. Men, jag har faktiskt koll på det mesta. Heja mig! Men, efter maten ska jag stänga datorn, ( tven kan faktiskt vara på, klara icke av att plugga i fullstänig tystand) och börja plugga. Av 24 frågor har jag i alla fall lätt koll på kanske 17 eller 18. Det är bra för att vara mig.
Men, det är faktist världens bästa Vänner-avsnitt så det måste jag ju se.

Hejdå.

Sådär.

I´m back! Jag vet, dålig uppdatering men jag har haft fullt upp. Helgen har varit späckad med roligheter. 

Fredag: mys med min söta pojkvän. Med film och kladdkaka. Mums. Fast filmen var så konstig. Fattade ingenting! :)

Lördag: Helkväll i Den goda herdens kyrka. Jag och Fie hann knappt av bussen innan vi var vilse. Och vad gör man när man är vilse i Helsingborg? Jo, man ringer farfar. Han vet allt! Tack vare honom och lite Jessica hittade vi tillslut fram. Och kvällen blev mycket lyckad :D Var hemma runt nio ( jag o jessica stack lite tidigare) Sen vid tio kom älskling och sov hos mig :D

Söndag: Gjorde inte så mycket först, sen vid fem bestämde vi oss för att ta en fika på moze. Vi satt där megalänge. Megamys :) Sen gick vi hem. Tack för en supermysig helg älskling :*

I alla fall. Dagen har inte varit min bästa. Förmodlogen vaknat på fel sida. Sur och tvär har jag varit hela dagen.  Tack Fie för att du finns och gör mig glad :) Nu ska det pluggas samhällskunskap. Prov i morgon. Lycka till Veronica :)

Tönt = coolt?

Hej. asså, inna  jag berättar om min extremt spännande dag måste jag bara säga detta. På väghem från bussen ( som jag märkte att jag kan ta nästan ända hem) såg jag en kille komma gående framför mig. Skjortan knäppt ända upp, vyxorna högt upp vid navlen, stora nörd brillor ( ni vet dom som är nästan fyrkantiga) och han hade tejpat dom. Snälla, och han va inte ens nörd på riktigt, för riktiga nördar klär sig inte så, det är bara som vi uppfattat det. Har nörden blivit trend? Asså, nej, det pallar jag inte.

I alla fall, dagen har varit som vanligt. Skulle hämta ut min dräkt idag, men dumma mats hade glömt att best'lla den! Tack för den! Jaja, sen har väl inte så mycket hänt. Inget speciellt. Köpte en cola, så nu är jag skyldig Jeanette 30 kronor. Jag kommer bli pank dirr igen efter att hatr fått mitt studiebidrag. Men jag får ju lön nu också. Ska bli superskönt att jobba nästa helg. PENGAR PENGAR PENGAR! Guud jag känner mig rik! :)

Snart kommer Jonny :D

Ps, Johanna kommer hem idag

Nej, nu har det gått aldelles för långt!

Asså, som ni alla säkert redan vet kan man beställa em det mesta från internet men nu har det gått för långt. Numera kan man tydligen beställa hem mediciner från internet. Sjukt, puckat och faktiskt farligt!

Hemsidan jag syftar på heter crimemedecine.com och skickar hem mediciner helt receptfritt. Galet. I reklmen säger de " du kanse inte får vad du tror, men man måste ju chansa för ett så billigt pris. Du kan beställa allt från smärtstillande till hjärtmedicin och anfetamin"

Okej, en man som lider av hjärtfel kommer kanske dö för att den medicinen inte innehåller det rätta och en knarkare kan ju bestäla hem sitt lilla pulver billgit och diskret.
 
Nä, nu har internet tagit ett steg för långt.

Vad händer i vårt samhälle? Jag börjar bli mörkrädd.

Tanx!

Hej! Dagen har varit v'äldigt bra idag. Kladdkaka, cola en mysig pluggstund med Fie i soffan! Men sen att Stefan av någon anledning får för sig att sno Fies sjal så hon lägger beslag på min, ganska onödigt enligt mig. Men annars har dagen varit mycket kul :D Och jag tycker att jag ska få MVG i samhällskunskap. För idag har jag vait extrmet aktiv, frågat en massa ( förmodligen dumma) frågor och Kicki sa att hon sa att jag förtjänar ett högre betyg! ( Niej, i min hjärna sa hon så, i sitt eget huvud sa hon förmodligen att jag var dum i huvudet som inte fattar vad index betyder.) Men nu jävlar vet jag det.

Nu sitter jag här med en halvfädrig artikel och när jag är klar med den ska jag plugga samhällskunskap. Prov på tisdag. Och det är inte så tråkigt som jag trodde det skulle vara. Förvisso är utbud och efterfrågandiagram inte kul, men ekonomi i sig är kul :) Så det ska jag gära snart.

Btw, på träningen, hysterisk! Vi had vikarie. Anton tror jag han hette. Anyeay, han skulle visa en övning med Kim.
A- kan du göra motstånd?
K- Jag orkar inte.
A- det sa din mamma igår också.
!!!!! Säger man så till sina elever? Vi blev först mycket chockade men sen skrattade vi. Fy!
Men sen, Fie, du är galen! Vi skulel göra det som Anton visat och jag la mig ner och särde på mina ben så jag kunde hålla garden på henne. Kul kommentar man får istället.
" Du särar lika mycket som tjejerna i Paris" Hur fan vet du det ?

Tack för mig!

Numera tandläkarskräck.

Nej, det har jag inte men ont i tänderna har jag. Fy vad hon slet med tandtråden. Ajaj..

Jaja, ännu en ledig onsdag och jag sitter fortfarande här med en oskriven artikel. Jag har skrivit ingressen, men inget mer. Jag har varit hos tandläkaren och sen när jag skulel hem regande det supermycet. Blev en tur inom H&M och köpte mig ett gulligt rosa paraply :) Och jag är numera medlem i club H&M. Tio procent på allt. Jag fick mitt paraply för 70kr istället för 80. Jag fyndar!

TV-shop. Suck, de testar en kudde som tydligen är superbra. Hmm, de testar med ett skelett. Skelettet mår nog bra i morgon. -.- Nej vänta. Kudden måste vara jättebra för den är fylld med 65miljoner luftfylld mikrosfärer. Snälla köp den! Du får ett vackert dubbelsifigt örngott på köpet!  Och sen när sover man med ljus tända? Dåligt av tv-shop människorna. Tänk på alla amerikaner som köper kudden, de tror att man måste sova med ljus tända.

Ja, nu använda jag mig av amerikaner som ett exempel, ni måste tro att jagt ycker att dom är dumma i huvudet. ja, det tycker jag, inte alla men dom som värmer katten i mikrovågsugnen och stämmer företaget för att det inte stod i bruksanvisningen att man inte kunde värma katten där.

Nu ska jag skriva min artikel. :)


Tatueringar!

Hej. Nu sitter jag här med en oskriven artikel om tatueringar. Det är meningen att den ska vara skriven, men nej, inte än. Så ska börja alldeles strax när jag bloggat klart.

Min dag har varit fylld av både skratt och annat. Det andra behöver jag inte säga, det är inget viktigt för er som inte heter Fie! Så det så. Medicinen var tråkig, kollade på en film om nerver. Shit, min nya favvofilm, eller inte. Så tråkigt. Satt och sms:ade till Peter som satt mitt emot mig. Det gjorde den lektionen rolig. Träning sen, rätt kul. Äntilgn lärt mig att knyta bältet rätt. Yey!! Sen hade vi samhälle. Han killen från unga aktiesparare var där igen och pratade om pension, för det brinner verkligen i knutarna nu, ska ju snart gå i pension! Jaja, i alla fall hade han en lite tävling förberedd, och jag och Fie var tre poäng från att vinna en massa böcker om aktier. Tur i oturen tycker jag. Så ja, sen var det psykologi. Jävla skit. Skulle skriva en dum fallanalys på en halvtimme och jag gjorde rätt, FÖRUTOM att skriva dom psykodynamiska termerna. Så störigt. Sen var det bara att bege sig hemmåt. Efter bara några minuter ( typ tjugo) fick jag ett sms av Jonny att jag skulle gå och öppna porten, för där stod han. Han hade dock inte tid att stanna länge, plugget tar mycket tid. På ett sätt skönt, för du kan jag börja prioritera skolan lite mer. Eftersom jag bara fick G på engelskan, visar det hur mycket jag faktiskt måste plugga.

Nu ska jag leta fakta till min artikel.

:D ses!

Känna-sig-duktig-dag

Hej. Idag har jag känt mig duktig. Jag gjorde mitt allra toppbästa på träningen, jag blev klar med engelskan, jag var någorlunda aktiv på psykologin och träningsläran. Och jag stannade kvar efter skolan för att få koll på psykologin eftersom vi ska skriva en fallanalys på en halvtimme. Det kommer bli svårt, men så är det.
Dock, trots all denna känna-sig-duktig, så fick jag bara G på engelskläxförhöret. Sämsta någonsin!!  Var tre poäng från VG. Usch, känner mig så kass..

Tack Fie för ditt medlidande angående Blondinbellas upphör! Känner starkt behov av tröst!

Äntligen har min matlust kommit tillbaka. Nu ska det ätas mer än aldrig förr!


 "Strävan tillbaka har bara börjat"

Hon är ju min (blogg)idol!

Det är sant! Det är hemskt och det är sant. Som många av er redan vet är jag sjukligt beroende av Blondinbellas blogg. Hon är mion stora bloggidol ( haha, släng dig dig i väggen Ebba von Sydow) och nu ska hon sluta blogga. När jag för bara en liten stund sendan fick reda på det otroligt tragiska som hänt var jag tvungen att kolla aftonbladets hemsida. Jag har lärt mig att inte lite det minsta på det dom skriver, men jag skyndade in på Blondinbellas blogg och fick samma besked. Hon lägger av. I alla fall för nu. Det kan jag förstå, men hallå!? Min idol. Så hemskt.


Seriöst Veronica. Skärp dig! Du har suttit här och bölat över en blonderad brud som skriver om sitt vardagsliv. Hur hopplös får man bli? För det första tycker du att hon verkar vara en överklasssnobb som alla ska tycka synd om när hon bryter en nagel. För det andra så är det rätt lamt att bla över någon som du "känner" via din dator. Nej, nu går du ut och träffar riktiga människor! Ta tag i ditt liv!

God tidig morgon.

Hej. En trött liten Veronica sitter här och ska försöka blogga. Megatrött, vaknade halv 8 på grund av läskig mardröm. Varför alltid dessa mardrömmar? Anyway..

I fredags var jag hos mormor och käkade middag. Gott, men eftersom min matlust inte riktigt kommit tillbaka åt jag inte mycket.
Igår var jag på Kullaberg med alla söta konfirmander. De fick klättra och vi ledare fick titta på. Måttligt roligt. Speciellt om man har gått ända ner till havet, för att sen gå upp dirr igen för att någon  ( det vill säga Ingrid) glömt utrustningen. Inte sådär jättekul. Men som belöning fick vi Krabelurer. Det är supergott. Typ sockerkakssmet som mansteker. Massa gott. Och jag har bästemt mig för att bli Krabelurbagare. Jag är redan mästare ( faktiskt, jag är grym) på att baka sockerkaka. Hur svårt kan det va att steka smeten? Sen fick jag skynda mig hem, byta om och sedan ta bussen till min moster. Åt där. Sen skulle jag träffa Jonny halv 8 för att spela lite biljard. Jag har aldrig varit särskilt bra på det, men igår hade jag ett jävla flyt. Vann en runda ( kan bero på att Jonny satte 8:an för tidigt, men det spelar ingen roll. jag vann!) Sen vann han två gånger. Men, en runda hade båda bara 8:an kvar. Jag är fett grym! Spela snart igen älskling? Sen blev det en liten runda på stan. Mysigt.
Idag ska jag till kyrkan, repa och sen är det gudstjänst och "Bara vara". Ska bli kul.
Jag i Berlin dock. Har ingen bra bild på Ellendellen. :)   Nu ska jag äta Ballerinakex!

a long way back.

Hej.  Idag mår jag något bättre. Grät hela kvällen igår. Gick och la mig halv 9. Var helt slut av allt gråtande. Och nu har jag inte ätit på mer än ett dygn, matlusten vill sig inte. Underligt eftersom jag alltid är hungrig annars.

Träningen var bara fys. Men det var ändå rätt kul. Gjorde en nästintill dödlig situp. Äsch sånt trams.
Annars har väl dagen flytit på. Och kom på att det funkar inte att ha en politisk, eller en femenistisk diskussion med Robin. Angående politiken så har vi väldigt spridda åsikter vilket är helt baturligt. Men att Robin tror på diktatur gör saken inte lättare. Angående femenism är Robin helt konstig. Trots att vu har samma åsikt om detta ämne vägrar han att ga sig. Han har en tendens att alltid göra tvärtemot. Störigt. Men så är det nog om ens andranamn är Svampbob! Och sen att Linus bara är dum och tror på anarkism, är bara ett dunderkul(t) samtalsämne för mig och Robin. Där har vi något gemensamt. Det finns ju något fler idioter som tror på anarki. Men till er som tror på anarki, tänk på konsekvenserna. Konsekvens är ett långt ord, och därför förstår nog inte alla det. I alla fall alla anarkister där ute. Ni är dom som kommer bli drabbade mest! Nu har sagt mitt!

Samhällen idag gick dåligt. Hej IG. Och jag som kunde karteller. Kom inte ens med. Dååååligt av dig Kicki!

..

Jag mår dåligt, överdåligt och mer än överdåligt.
Mer skriver jag inte.

Godmorgon!

Jag har nackspärr! Sovit extremt dåligt på grund av mardrömmar och så vaknar man upp med nackspärr. Ibland är livet underbart -.-

Gårdagen bev inte alls som jag ville. Skulle egentligen varit med Jonny, men han kunde inte så vi bestämde i dag i stället. Men han kan förmodligen inte i dag heller. Skolan tar alltför mycket av fritiden tycker jag.  Jag känner mig superpatetisk, men när Jonny sa igår att han förmodligen inte kunde träffas, slängde jag mobilen i sängen ( med all kraft jag kan åstakomma) och började gråta. Kanske inte just av att vi inte kunde träffas, utan för att dagen varit ganska misslyckad redan. Jag hade ju behövt min söta pojkvän nu. Någon som man alltid har superkul med. Någon som får mig att må bra. Jävla skit.

Och när jag vaknade innan var jag fortfarande lika ledsen och irriterad. Har verkligen ingen lust att åka in till skolan för att ha idrott senare. Vill ligga hemma i min säng, gråta jättemycket och äta massa glass. Det vill jag göra.

 Jag älskar dig <3

Varför är det fel att vara kristen?

Är det fel att tro på ett visst sätt? Att inte få tycka som man vill? Jag blir så sur!

Ända sedan jag verkligen gick ut med att jag tror på Gud har jag nästan bara fått negativa kommentarer. Varför kan inte folk bara acceptera att alla inte tycker som de. Nej, detta är jag så trött på.

Det är inte så att att man säljer sin själ till Gud. Det är faktiskt det dummaste jag hört.
Du kanske inte menade det du sa men det sårade mig!

I alla fall. Dagen har som ovanstående visar inte helt perfekt. Men förutom det har dagen väl varit helt okej. Märkte att min kondition har blivit bättre. Nice! Klart blev jag trött efter träningen, men jag återhämtade mig fruktansvärt fort. Heja mig! Och jag köpte ingen kaka, konstigt nog. Kan ju bero på att jag inte har några pengar. Min ekonomi funkar inte riktgt. Den måste jag jobba på. Jag tattade lite av Jeanettes i stället :D Det tyckte jag att jag fick.

Nej, Sunes Jul lockar för mycket på youtube så det ska jag kolla på.

Hejs!

(jag är sämst på rubriker)


Märks det att jag har supertråkigt? Troligtvis.. 
Som bilden visar är jag mentalt sjuk.  Men så blir det ibland när man sitter upp över öronen med läxor. Jag orkar faktiskt inte göra medicinläxan. Jaha, IG.. Känns tungt.

Okej, nu har jag suttit i flera minuter och fortfarande inte kommit på en bra rubrik. Sämst på rubriker det är jag.

Och en massa läxor har jag! Varför ska man ha läxor? Varför kan man inte ha läxorna på lektionerna? Alltså, den som kom på läxor borde skjutas! Läxor förstör ju bara ens planer. (Veronica, du borde kanske gå på EA-tiden du har måndagar och tisdagar för att inte ha så mycket läxor?) Fine..  jag stannar på EA-tiden i morgon! 

Jaja, nu har jag bloggat färdigt för idag! Ha en superbra kväll.  

Veronica ska pierca sig!

Japp! Det är numera bestämt att det blir en piercing. Dock inte i näsan utan i övre delen av örat. Så snyggt. Jätteglad över att mamma faktiskt gick med på det!

Skolan idag. Helt okej. Fick tillbaka min fallanalys. Mycket bra! Stolt är jag nu! :) Sen som vanligt. Blev sur på min engelskalärare så jag skällde på henne lite. Köpte mig en chokladkaka. Mums! Det har inte hänt så mycket idag faktiskt. På bussen hem idag satt dte två söta pojkar framför mig. Dom kan ha varit tio-tolv år. Vi hade precis åkt förbi Lidl.
Kille nr 1: Asså, man kan inte heta von Lidl.
Kille nr2: Jo, men man måste jobba på Lidl för att kunna det!
Sött eller vad?

Nu ska jag göra min psykologi läxa. Det ska bli skoj -.-

xoxo Veronica.

Anything goes.

Hej! Jonny var en underbar pojkvän och fixade min blogg i fredags. Hallelulja! Så nu ska allt funka som vanligt.

Fredags var mysig med en dålig komedi och choklad. Somnade tidigt eftersom vi skulle till det efterlängtade Ullared! jag som aldrig varit där tyckte ju att det skulle bli en helt fantastisk upplevelse. Det var det också. Dock stod vi i kö en timme innan vi kunde komma in i själva butiken, och jag var otålig som ett litet barn. Sen blev det shopping! Det blev en väska, en t-shirt, en kofta och mössa och tillhörande vantar! Flott.
 På vägen hem stannade vi och åt på en mysig resturang "Laxhuset". Jättegott. Sen var det att komma hem och göra ve sig för kvällens äventyr. Teater med mormor och syster. Anything goes. Trevligt. Tråkigt nog förstod jag inte riktigt vad teatern handlade om. Kom också på att jag borde läsa in mig i föreställningen innan jag ser den.

Idag var det att ta sig till Glumslöv för att sjunga på gudstjänsten. Vi var en man (kvinna) kort med det gick bra ändå. Och nu är jag supertrött och ska sätta mig framför tv:en med min chipspåse som JOnny köpte till mig igår. (Han göder nog mig) Och sen kommer ju han hit! Toppensöndag!

I morgon far min syster till Miriam ( där hon nu bor) och sen blir det Norge. Ha det bäst syrran! :*

Hejhej!

-.-

Hej. Idag har vi varit på Stadesteatern med klassen och gick en mysig liten rundvandring där. Fick en del funderingar. Har jag verklitgen valt rätt gymnasie? Teater är ju superroligt. Varför valde jag inte det? ( Johanna, jag veta att du tänker nu "I told you so" men jag lyssnar inte) Jaja, det var jkättekul.
Sen på träningen så hade vi judo. Det var helt okej. Sen hade vi medicin och samhälle. Det funkar.
Och igår var jag supernyttig och tyckte att jag förtjänade en kaka. Så det köpte jag. Och idag faktiskt förtjänade jag ett snickers, för att om man är nära sin mens får man lov att unna sig ett choklad. Det är en mänskilg rättighet. Syn att killar inte har den rättigheten. Och sen har Fie precis lärt sig att killar inte får mens. Bra jobbat Fie. Du är inte det minsta blond :)

Och nu har jag fem miljoner läxor plus ett samhällsprov om UA, välfärd och ekonomi om tre veckor.
Hej-du-pluggís.

So long / Plugghästen!

kcal? KJ?

Ja, vad är det? Det är min läxa tills i morgon. Borde nog kolla upp det. I alla fall så var det mycket roligt idag med Fie. Stan först med supermysig fika på Alexandras och sen hem till henne. Kollade igenom gamla skolkataloger! Fy vad mycket man har förändrats. Ojoj.. hinner knappt med. Nu är jag här i alla fall och ska alldeles strax göra min träningsläraläxa. Långt ord men så är det. Kan nog fråga min söta pojkvän. Han brukar veta saker jag inte vet. ""Alla pluggisar som inte pluggar är våltäksmän. Gäller hela dagen mellan 08.00 till 00.00 XD"" Det får man höra från sina så kallade vänner när de får reda på att man faktiskt pluggar. Tack för sen Sebastian! Nej, nu måste jag plugga!

Ny design.

Jag har bytat design på bloggen. Nöjd. Visst den andra var fin, men lite förnyelse har aldrig skadat. Nu är jag snart färdigvigjord och nu väntar jag bara på att Fie ska höra av sig. Och att jag ska få låna Johannas skärp. Sen blir det fika! Jag älskar fika. Och jag sak betygsätta min kaka. Jag hoppas att det blir ett MVG. En maffig chokladkaka med massvis av grädde. Det kallar jag mums. Eller en söt morotskaka. Göttans alltihop. Idag är jag nog mest sugen på den där chokladkakan.

Ledig onsdag tillsammans med Fie.

Bloggen strular fortfarande. Så störigt! Jag kan inte hller fixa det. Ska be Jonny hjälpa mig på fredag. Dumma blogg. I alla fall ska jag träffa Fie idag. Vad vi hittar på vet jag inte. Hon ska ringa mig först. Hon är en liten sömntuta! Nu ska jag i alla fall titta på Mysteriet på Greveholm. Världens bästa julkalender. Bloggar mer sen. See ya!

RSS 2.0