Ung och bortskämd

Då min dator bestämde sig för att ta självmord för en vecka sedan har det varit dåligt med blogginlägg. Men en kille på mammas jobb fixade den och den är mer levande än nånsin! Yay! Har varit hos Johanna idag och tränat med henne (äntligen kommit igång med projektet) och ätit bakad potatis! Gooott! Vi tittade på ung och bortskämd och systern min tyckte att jag skulle vara med där. Mitt svar tillbaka var att skulle dödat alla med en kökskniv när dom låg och sov. Inte lovande. Men helt seriöst hade jag aldrig rensat den där fisken, glöm det! Men jag är tillbaka och fett trött på snö!

Sacomässa

Idag har jag varit på Sacomässan i Malmö. Det är en mässa där jättemånga högskolor och universitet samlas och berättar om sina utbildningar. Perfekt för mig eftersom jag inte kan bestämma mig. Hittade en massa roligt och ska kolla igeom allt noga. Kul kul kul! I stället för att ta tåget med skolan körde Larsen och jag åkte med. Att åka i en bil med fyra killar kanske låter enkelt men det är det inte. Man får höra saker man absolut aldrig trodde att man skulle få höra. Men roliat var det i alla fall. Blev en liten rolig roadtrip eftersom vi körde helt fel inne i Malmö men det löste sig. En halvtimme senare. Tack Gud för gamla tanter som kan beskriva vägen!


Bara för att

Mamma har varit i Oslo med jobb sen i söndags eftermiddag och Max har varit här sen dess. I två dagar har han varit här och det har varit supermysigt. Nog för han är väldigt retlig ibland och faktiskt tar all kudde och andas rakt in i mitt öra är det så mycket bättre än att sova ensam. I natt ska jag sova ensam. Känns kanske lite knäppt att säga att man vant sig vid att sova tillsammans med någon efter bara två nätter men så är det. Det känns inte bra att sova själv. Känns liksom inte lönt. Så bara för det ska jag inte sova i natt. Bara för att.

Gud måste hata mig

OOOOOOOOOOOHHH! Dålig dag alltså! Fett dålig!! Max som sovit här i två dagar tyckte att han skulle sova hemma i natt. Vafan liksom?? Nu måste jag ju sova ensam.. men det slutar ju verkligen inte där! Nejdå! Jag är för det första ensam i natt, sen har jag jättemycket plugg, min dator begick självvmord, mammas word på hennes dator fungerar ej, det var äcklig julmust i skolan, jag har mensvärk, jag ville ta sovmorgon i morgon men kan inte det då vi ska till Malmö i morgon, jag har tvingats att höra på Grotesco i skolan (död åt dom alltså!!), jag hinner inte träna, Max svara inte på mitt sms och det värsta är att allt detta inte fick plats på facebook! Jag fick sålla av denna viktiga information och göra en ofullständig statusuppdatering! Så nu sitter jag och lyssnar på en blanding av jullåtar och depplåtar.. idag är verkligen inte min dag!


Fett!!

Lady Gaga var helt sjukt bra! Helt fantastisk show och hon är grymt bra live. Lätt värt 1400 kronor. Men jag tyckte helt ärligt att det var lite folk. I alla fall på ståplats. Men det var fullt på alla sittplatser så det var ju bra. Förbandet var också jättebra! Fett bra alltså!
Nu är Max här. Jag har typ tvingat honom att bo här medan mamma är i Oslo i två dagar. Glöm att jag sover hemma själv.. Och pluggat har vi gjort. Eller ja, jag har pluggat och han pluggar fortfarande. Tråååååkigt! Så jag får väll fördriva tid här och inne på facebook. Han retar mig för att jag inte visste när den stora börskrashen var i USA. Och det vet jag visst. 1929 var det! Men han vet inte vad metylering är för något. Och det vet jag! Så ha! NU vill jag se How I met you mother men vet inte om jag vågar starta tvn.

Lady Gaga!

Halv 8 idag börjar konserten i Malmö! LADY FUCKING GAGA FOLKET! Hur coolt är inte det?? Hörde dock på radion att man sålde sittplatser för 3500 kronor på svarta marknaden. Det skulle jag kanske gjort? Och tjänat lite pengar? Nääää, jag vill så se detta! Baaaaallt!
Har studiedag idag men har redan hunnit med en del ärenden och nu sitter jag och kollar utbildningar. Är lite sugen på mäklare faktiskt.. Men eftersom det enbart är provisionslön är det lite risky.. Jag får se. Ska leta lite till :')

:)

När till och med lärarna sågar lilla Niklas från Expo så säger ju det en hel del. Dååååligt! Det roligaste var ju att han köpte alla våra argument. Det var nog inte det som var meningen.. I alla fall har jag varit duktig och lånat böcker på biblioteket till mitt historiaarbete. Klapp på axeln. Jag har pluggat till båda mina prov i morgon och städat mitt rum. Känns bra alltså.

Hehe lyckat

Idag hade vi föreläsning om rasism på skolan. Tyckte lite synd om den här Niklas som kom till min skola där ungrfär hälften är Sverigedemokrater. Men vi var duktiga och lyssnade på allt han hade att säga, nickade och mumlade "jag förstår" och satt snällt under den timmen. Sen sågade vi honom under frågeställningen. Och som jag väntat mig, fick jag inget bra svar på min fråga. Hej okunnighet. Men ja, det var intressant och jag ar lärt mig saker jag inte visste innan. Och Niklas-jag-stoppar-händerna-i-fickorna-och-kommer-från-Tyringe, du var duktig. Men inte på att svara på min fråga. Och sen satt Anders med mig i nästan en timme och gick igenom ett av proven jag ska ha på torsdag. Snällt. Snart träning (Y)

Yay!

Efter att ha åkt hem från min (underbara) pojkvän har jag pluggat lite och ätit lite för stark mat. Hej tråkig söndag. Nu ska jag packa mina saker, åker till mamma i morgon igen. Nästa vecka är fylld med plugg, vilket betyder att jag inte har tid till något annat, yay! Jag älskar att gå i skolan. Men på fredag är det studiedag och då slår vi på stort med LADY FUCKING GAGA! Yay!!! Snart är det Gossip Girl!

Konversation mellan mig och pappa innan. Jag går ut i köket för att se när maten är klar och får syn på kakor i en påse
V: Har du fått dom av farmor?
P: Ja, vill du ha?
V:Vilken får jag?
P: Vilken du vill, men det är min favorit, (och pekar på en av kakorna)
V: Då tar jag den andra.


Underbar pojkvän

Jag har världens bästa pojkvän. Han är superrolig. Han ändrar min facebookprofil till massa skit, som att jag är man, är muslim och har bott i Afghanistan i 6 år. Roligt va? Hehe.. ändrar nog min relationsstatus sen.

Kaaaaaaallt!

Fatta vad kallt det är på mitt rum! Jag har elementet på, men det drar från mitt förbannade fönster! Äntligen ska dom bytas ut! Nu i november ska alla fönster bytas ut så det är bra.
Hade skola innan. Hade idrott B idag, så vi hade fotboll. Jag tycker själv att den som kom på fotboll borde skjutas men jag antar att killen redan är död så då kan han stanna där. Jag är livrädd att jag ska få bollen i huvudet och vad hade jag fått idag om jag inte skyddat mig med armarna? Jo, bollen rätt i ansiktet! Tack för den Krille ;) Nej, ingen skada skedd. Men när det kommer till idrotter som jag inte tycker om gör jag det roligt. Som att hoppa upp på Hagels rygg så han inte kan skydda målet. Så tillslut blev det bra. På alternativ medicinen såg vi film. Pay it forward. Och har ni inte sett den så gör det! Och om ni har sett den så se den igen. Så himla bra! Nu väntar jag på att Maxis ska komma, och det lär ta tid..

Belöning

Belönar mig själv just nu med pringles och julmust. Jag följer Blondinbellas motto om att belöna sig själv när man gjort något bra och idag har jag minsann varit duktig och pluggat mycket. Heja mig! Eftersom det är absolut nada på tv ikväll blir det film på datorn i stället. God kväll på er :)

Doping

Det blev inte att jag stannade i skolan och pluggade utan jag satte mig i matsalen hemma i stället och skriver etikarbete. Valde att skriva om doping. Ett ganska lätt ämne att diskutera så det blev det. Fick VG på det förra arbetet som jag och Robin gjorde tillsammans, så ny måste jag försöka uppfylla MVG kriterierna. Det ska nog gå bra. Så nu sitter jag här med hög hästsvans och nördbrillor. Hehe. Pappa ska ut till Pålsjö och bada (ja, han är en av de konstiga människor som vinterbadar) och Jatta ska på middag med några kompisar. Alltså, bara jag och Nala hemma. Ska gå och köpa lite godis sen tänkte jag för att belöna mig själv för att jag pluggat så bra. Hörde jag applåder? Hehe..

...

Så, snart ska jag bege mig till skola för att ha två lektioner. Onödigt? Jadå. Men så är det. Idag blir det massa plugg. Stannar nog kvar på skolan och försöker få gjort lite. Nej, nu måste jag gå, vi hörs senare :)

DNA

Har precis läst igenom ett häfta som handlar om att man ska avdramatisera DNA-tester. Det är tydligen inte så farligt. Det var väldigt intressant. Gillar naturkunskap. (Trodde ALDRIG att jag skulle säga det). I alla fall är det allt plugg jag hade idag. Det betyder att jag inte har något att göra. Vilket är väldigt segt. Hade verkligen hellre satt mig mitt etikarbete men det ligger i skolan fortfarande. I morgon tar jag med det hem. Nej, nu ska jag göra teori och tjura över att Max inte har tid att leka med mig. Go kväll folket.

Ombytta roller?

I stället för att jag inte har något som helst liv och måste plugga, har nu Max tagit över den rollen och måste plugga mycket. Vad gör jag då? Jo, jag ska vara lika flitig och begrava mig i plugg. Inte idag dock, börjar i morgon. Idag tror jag faktiskt att jag ska gå till affären, köpa med mig ostbågar och njuta av Desperate Housewives. Det blir ingen träning idag då jag blivit förkyld och hostar något så fruktansvärt. Mindre mysigt alltså. Så idag blir det mys för mig själv, och i morgon ska jag fika med underbara Bästis och sen ska jag leka plugghäst. Kul va?

Hemma :)

Hemma i mitt lilla rum nu. Ensam. Fatta hur mycket det suger. Efter två dagars mys i Göteborg med världens finaste Max så är det extra ensamt nu. Men Göteborg var superbra och mysigt. Inte så mycket shopping som jag hoppats kanske men en kofta från Zara fick jag med mig i alla fall. Och jag tror till och med vad jag ska köpa till Max i julklapp! Yay! Du gör mig jäkligt glad Max! ♥

Göööööteborg!

Hejdå kompisar, nu drar jag och Max till Göteborg! Yay! Kommer hem på lördag, och eftersom jag inte har den blekaste aning om hur man mobilbloggar, blir det inga inlägg förrän jag kommer hem igen. Ha det bra!

Plattar håret

Bästis plattar mitt hår och vi tittar på Vänner. Snart är det dags för bio. Yay! Jag har varit duktig idag och klarat ytterliggare två delprov på teorin och hämtat ut biljetterna till tåget. Oh i morgon ska vi till Göteboooooorg! Gött alltså! Men, men! Först är det bio som gäller med min absoluta älskling! Känner på mig att jag kommer skratta mycket idag! Älskar dig Gabrielle!


Jobbig väntan

I morgon åker jag och Max till Göteborg. Känns som det är tusen år dit. Men för att se det fån den ljusa sidan hinner jag med att träffa Bästis idag. Vi ska ner och göra körkortsteori och sen bio i kväll. The other guys. Den ska tydligen vara väldigt rolig, och jag kan behöva lite skratt nu. Jag måste även packa idag, men det hinner jag sen!

Lov

Jag har lov, men inte betyder det sovmorgon. Hade sjukgymnasttid klockan tio. Gick bra, fick både foten och knät tejpat igen. Love it.. Sen blev det lunch med mamma på Brooklyn. Nu har jag även gjort massor av teori och det ska jag göra med i morgon då jag får sällskap av Bästis. I morgonkväll blir det bio! Nu blir det nog en vända till Emil, om han kan hämta mig ;)

He He..

Ni har inte glömt mig va? Jag har knappt varit närvarande de senaste dagarna. Men nu är det lov, vilket betyder några dagar ledighet. Hur mycket ledighet det nu blir är inte relevant, men ingen skola i alla fall. Alltid något. I morgon har jag sjukgymnasttid klockan tio,och sen ska jag nog hämta ut biljetterna till tåget. Max och jag åker till Göteborg på torsdag. Lite kvalitetstid då vi knappt träffas annars. Det ska bli superskönt. Bara jag och fina Max i två dagar, vill att det ska bli torsdag nu.

RSS 2.0