God kväll :)

Hej. Blev inget bloggande igår kväll. Var ju hemma hos min söta pojkän.
Såg nu att någon ville veta vad jag fick i 9 månaders present. Jo, vi hade bestämt att inte göra någon big deal av det. Jonny fick först sitt örngott av mig. ( Det stog Puss o Kram på det) Sen gick han in i sitt rum för att "förbereda" presenten. När jag väl fick komma in, så stannade vi till utanför dörren, för vi skulle öppna den, och då luktade det värmeljus och tändstickor. Udda lukt att komma fran ett rum tyckte jag. Sen när jag öppnade dörren, hade han lagt ut en massa ljus överallt i rummet. Hur fint är inte det? Bara för att vi skulle ha lite mysigt. Oh ni anar inte hur glad jag blev. Okej, vissa kanske inte tycker att det är värsta grejen, men tanken bakom är nog den finaste. Han hade gått och köpt ljus, för att han vet att jag älskar det, och ansträngt sig för att vi ska ha det lite mysigare än vanligt. Det är stort för mig, och jag blev så glad. Sen hade vi det mega mysigt. Och hela rummet luktade ljus, jag jag älskade min present.
Sen fick jag bege mig till kyrkan. Var mycket intressant. Kul att träffa vår nya pedagog. Sen blev det pizza och skitsnack. Lovley!! Och sen på en konstig vänster, blev jag och Elin ledar för konfirmandrar. Kul va?

Nej, nu är det film som gäller. En prinsessas dagbok 2. Heja prinsessor!

kram.

Puss på ryggen!

God morgon! Nu sitter jag här i Jonnys knä o bloggar. han var snäll och lånade ut sin dator till mig :) Därför är han världens bästa pojkvän.  <3
Igår hade vi mys. Tittade på Ondskan. Hm, den filmen får en 6:a. Visst, den var bra men det var lite för mycket blod och bajs.. Sen fick han sin present. Och han sa att han blev glad så jag hoppas han blev det :) Sen fick jag min! Oh va glad jag blev! Sen gick vi och la oss.
Vaknade upp hos Jonny vid halv 8 (!) Fy vad tidigt. Så ville jag inte väcka Jonny, men tillslut blev jag så uttråkad att jag väckte honom vid 9. Sen myste vi lite och kollade tv. Sen blev vi hungriga, då åt vi. Logiskt va? Och nu sitter vi här.
Ni undrar kanske över rubriken? Jo, Jonny pussade mig på ryggen innan när jag skulle skriva rubrik. Enbart hans fel. Nä, nu vill jag mysa lite till, så nu går jag.
Kram.

Jag ber om ursäkt.

Hej. Jag måste be er om ursäkt. Jo, för ett tag sen skrev jag att min söta pojkvän skulle ta bort sin tandställing den måndagen, men det var fe.Han ska ta bort den den 8 september. Nu vet ni det :)

"Får jag ta på dina bröst Veronica?"

Som rubriken lyder ville någon ta mig på brösten idag. Nej, det var inte min söta pojkvän, utan en flicka ( jag nämner inget namn). Flickan går i min klass. När vi bytte om till träningen frågade hon om hon fick ta på mina bröst. Det fick hon INTE!
Träningen idag var superkul. Vi hade boxning. Oh va kul det var. Hade dock sträckt mig lite i nacken, så var rätt stel, men det gick bra i alla fall. Jobbade tillsammans med Sandra idag igen:) Det gick riktigt bra, och det var kul. SEn när vi skulle slå(!) på varandra, alltså mot kroppen, jobbade jag med Fredrik. Fick in en del bra smällar. Men det fick tyvärr Fredrik också.
Nej, sen efter träningen blev jag trött, så jag fick rida på Linus rygg de 20 meterna till omklädningsrummet :) Hihi.
Ja, dagen har varit mycket bra. Medicinen va dock tråkig för att Tord är så FRUKTANSVÄRT seg.
Har mest varit med Linus och Sandra idag. Nu börjar vi bli en riktig klass. Det är superskönt.

Nu ska jag sitta här och äta lite. Sen ska jag hänga tvätt, och sen ska jag bege mig till min underbara pojkvän. Vi firar nämligen 9 månader just idag!! Grattis på oss<3

Kram.

"Det är inte 69an om ni tror det"

Idag var det brottning på träningen. Oh herregud vilka ställningar. Om jag inte visste bättre, så hade jag trott att brottningsställningar är tagna ur Kama Sutra. Förstår ni så mycket skratt det var på träningen? Äh, det var helt galet roligt. Sen var psykologin väldigt rolig. Det är verkligen mitt favoritämne. Det finns så mycket man inte vet om sig själv. Det är verkligen intressant. 

Nu är jag trött. Och jag måste äta. Sen höra av mig till Emelie. Och sen måste jag läsa lite på medici läxan. 
Nu blev det mycket. 

Kram

Den goda färgen.

Varför är det så att det är alltid the bad guy som har svarta kläder? Varför måste just svart vara den "dåliga" färgen? Vem har sagt att det är just svart som den onde i alla filmer ska ha? Det tycker jag är dåligt. Varför kan inte vitt vara den elakes färg? Sånt här stör jag mig på. Och varför är det alltid den starka i alla filmer som ska synas hela tiden? Give room for the little guy! Varför kan inte den "klena" vara huvudperson? Och varför ska alltid de svarta bli diskriminerade? Varför är vår samhälle så sjukt? Hur kommer det sig att alla starka, vita, med vita kläder alltid hyllas? Jag blir så trött på sånt.

Stressdagar är roliga.

Hej! Oh vad min stressdag var rolig. Först av allt tränade jag med Sandra. Såå duktiga är vi :) Sen blev det lunch på Grafitti med pappa, sen fick jag min efterlängtade jacka. Och jag visade väskan. Pappa tyckte att den var fin, och inte för dyr, så jag fick den!! Oh så glad jag blev. Sen blev det fika påWaynes, en mycket god kaffe latte. Sen gick jag upp till Tych för att möta Cajsa. Träffade min älskling, så vi stannade och pratade med honom ett litet tag. Sen gick vi till stan. Där köpte jag ett linne och en kofta. Sen tog vi en fika. Jag var fruktansvärt mätt, så Cajsa fick halva min kaka. Men hon spillde på sin vita tröja. :) Sen gick jag och köpte en present till min älskling. Vi firar 9 underbara månader på fredag, så det fick bli en liten sak.
Sen åkte jag hem.
Och nu sitter jag här, tittar på Las vegas, äter tictac och ska måla mina naglar svarta som natten.

XoXo.

Stress!

Hej. Usch, idag blir det en stressfylld dag. Ska först in och träna med Sandra, sen lunch med pappa och sen ska jag ta mig upp till Tycho Brahe skolan och träffa Cajsa. Ska även försöka pussa på min älskling också när jag ändå är där.
Träna ska bli skönt, sen blir det en speeddusch för att hinna med bussen tio i 1, träffa min pappa, LUNCH! och så kanske jag kan få valpögon så han köper en jacka till mig. Hihi, sen blir det stan med Cajsa. Det lär förmodligen bli en fika också. Oh just det! Ska köpa en väska också i dag ju. Oh vilken rolig dag det kommer bli. Och jag hoppas verkligen att min älskling väntar på mig så jag kan pussa honom.

ÄÄÄÄh, nu ska jag titta lite tv, sen får jag skynda till bussen.

XoXo

Att vända ut och in på sig själv.

Det är inte lätt alltid. Att inte komma på vad man ska skriva till sin engelska uppsats, eller till ditt cv. Man vänder hjärnan ut och in och man går helt enkelt i taket.

Det hela börjar med att man sitter vid köksbordet med papper och penna framför sig, och är redo för start. Men efter fem minuter har man fortfarande inte kommit på något så man går ut i köket och hämtar lite vatten. Efter ytterliggare femton minuter är man fortfarande helt nollställd i hjärnan. Man sätter sig på ett annat sätt, men det går ändå inte att komma på något. Sen kollar man på klockan, ( ajdå, jag skulle börjat tidigare) och ändrar ställing igen. Sen byter man plats. Kanske soffan, eller sängen. Soffan är ju bra, där har man ju tv:en. Så sitter man där ett tag och tänker.  Vad ska jag skriva? Om politik? Om världssvälten eller om fotboll? Äsch, efter ett tag lägger man undan pappret och tittar på det där spännande avsnittet av Family Guy. Men oj, sen var helt plötsligt klockan jättemycket, och man börjar gripas av panik. Ännu en gång tänker man att man skulle börjat tidigare. Man börjar slita sig i håret och och paniken blir bara värre och värre. Och ännu en gång tänker man att man skulle börjat i tid.

Och vad har vi lärt oss av detta? Jo, attalltid börja med en uppsats i tid.


Stan med Ellen, mycket kan hända.

Hej du. Idag har det varit såå tufft på träningen. Men fy vad duktig man känner sig efteråt. Lite stolthet. Det är överjaget som talar  ( haha, som psykologin sätter sina spår) Men, sen blev dte en fika med Ellen på stan. Hur trevligt som helst eftersom Ellen dellen är världens bästa, och fika är aldrig fel. Men Ebbas är inte mitt favvofik längre. Jag beställde, en helt vanlig brownie. Vad får jag för kaka? Jo, en kladdkaka med en jävla massa nötter!!!!  Jag gillar nötter, men inte i kakor! Kakor ska vara fina , fulla med socker och ätbara. Min kaka var, ful, full av socker och äcklig. 1 rätt av 3. Så dåligt. Jag ger den kakan IG. Fy.
Men sen gick vi en runda i staden, och tittade på jacka åt mig. Hittade många fina, men får se i morgon när jag åker in med pappa för att handla. Hittade också en mycket fin väska som jag vill ha. Men är man en liten flicka med inte mycket pengar, så får man se. Sen behver jag nya skor. Äsch, jävla skit ekonomi! Men vi får se helt enkelt.

I morgon ska jag till stan med Cajsa, då ska det inhadlas 9 månaders present till min underbara pojkvän. Förslag? Sen blir det väl fika också. Men INTE Ebbas! Fy!

Hej!

Kom nyss hem från skolan, så nu sitter jag här, trött och med läxor upp över öronen. Nej, skämt åsido, men jag har två läxor. Skolan idag var rolig. Psykologin var mycket rolig, engelskan var sådär, och träningen var megakul. Visst, akrobatik är inte min grej, men det är alltid värt ett försök. ÄSCH, DET GÅR BÄTTRE NÄSTA GÅNG :)

Idag har min älskade pojkvän tagit bort sin tandställing. Jag är så nervös för hjur han kommer se ut. Han var jätterädd att han skulle se ful ut, men det gör han inte. Dumheter. Han är så söt så.

Nej, nu ska jag försöka få någon mat i mig, sen ska jag hit the books som dem säger i Amerika.
Ha en bra dag :)

Kram så länge :)

Godmorgon.

Hej och godmorgon.  Idag har jag sovmorgon, o börjar inte förrän halv 11. Då har jag ju tid att blogga lite.
Igår kväll kom ju Johanna :) Det blev massa snack med sockerkaka. Sen gick vi ut en runda och pratade ännu mer. Johanna är en sån person man kan prata om allt med. Det är det fina med henne. Men sen, när jag skulle lägga mig, blev jag lite ledsen. Ingen Jonny bredvid mig :( han som legat där i två nätter och sett söt ut, låg inte där nu. Usch vad jag hatar att inte vara med honom.

Idag har jag jätteroliga lektioner ( jag trodde aldrig att jag skulle säga det) ! Jag har psykologi! Det är mitt favoritämne. Och sen har jag givetvis träning, och idag är det juijutsi. Fy vad jag älskar min skola.

En sak jag tänkt på, både JC och Cubus har i princip samma typ av reklam. Tonåringar som står och mimar i en mikrofon och låtsasspelar på en elgitarr. Varför detta? Har någon av dom inget eget reklamkoncept?  Vem kom med idén först? det tåls att tänka på.
Nu ska jag börja göra mig i ordning för skolan. Ha en bra dag.

Kram så länge. :)


Mitt första inlägg.

Hej. Först av allt vill jag välkomna dig till min blogg. Jag hoppas att du gillar den.

Så, lika bra att börja direkt. Idag har jag inte gjort mycket. Jag vaknade runt tio, med min underbara pojkvän liggande bredvid mig. Som vanligt tar han alldeles för mycket plats, så jag fick tillslut väcka honom. Sen blev det frukost, pappa hade köpt nybakta bullar, så det mumsade vi på. Sen bev dte bara en massa tevetittande. Project Runway har ju ett satans maraton, så det blev vi lite intresserade av. Det blev också en del kortspelande. Jag vann (?) Sen, när Jonny åkt hem, blev jag sugen på att träffa Johanna, så hon kommer om bara några få minuter. Jag har bakat sockerkaka, så det blir mys med kaka, te och skvaller.
Nu tittar jag på Gossip Girl, och väntar på Johanna.

Kram så länge. <3

P.S Ni kommer nog märka att några bilder kommer det inte bli frågan

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0