Bye bye 2010

Det är dags att lämna 2010 bakom oss och satsa stort på 2011! Gott nytt år på er!

Tänk vad lite korv kan göra

När Bästis och jag var på Maxi och handlade stannade vi kvar och tog en korv i väntan på bussen. Vi summerade 2010 och la upp nya mål inför 2011. 2010 har varit ett väldigt bra år, men jag hoppas på bättring i 2011. Körkort, student och allt det där andra. Nyår i morgon, i morgon börjar vi om på nytt.

YAAAAAAAAY!

Min Mac kom hem i morse. Så jag har ägnat hela morgonen åt att få den att funka. Och det gör den. Det enda jag inte kan får den att göra är att skapa ett dokument. Får fråga Max sen när han bestämt sig för att vakna... Jag är helt kär i denna lilla vita sötnos.
Ska träffa Bästis lite senare och handla inför i morgon, nyår ju :)

10 minuter

Igår var en underlig dag. På tio minuter blev jag av med 10 000 kronor. Men en Macbook rikare. Det gillas. En söt liten macbook är i denna stund på väg hem till mig och kommer snart göra mig lycklig. Yay! Sen ska jag bara lära mig den också. Ni förstår, när det komemr till teknik förstår jag ingenting. Jag lär mig fortfarande min Iphone som jag haft sen i somras. Men som tur är har jag en väldigt duktig pojkvän som kan Mac (vilket är bra eftersom han har en själv) Duktig maxipaxi.

Nu ska jag och Bästis bädda lite och krypa ner under täcket. Riskutbildning 1 på körskolan i morgon och den börjar halv nio. Godnatt kompisar!

Paaaaaarty!

Julafton var bra! Och som variant på julmat (då ingen i min familj, förutom jag tycker om julmat väldigt mycket) blev det kalkon på engelskt vis. Med stuffing och grejer. Väldigt gott var det. Och tonvis med julgodis och annat gott. Det blev en del BUZZ-spelande och jag kan inte säga att det är min grej. Jag var nära att hamna i matkoma och gick säkert upp 20 kg. Men nog om julafton..
Idag är det party som gäller! Min älskade syster fyller 23 och det ska firas! Grattis (lite i förskott) min fantastiska syster! Du är bäst!

GOD JUL!


Skärpning alltså

Jag får väll ta och skriva ett seriöst inlägg. Inte bara tre rader. Idag ska mamma och jag baka julgodis. Jag har önskat snickerskakor och knäck. Mumsigt värre. Jag är lättad över att alla julkappar är inhandlade så jag slipper tänka på det. Men nu är jag pank.. wiho! Skulle egentligen gått ut med Sebbe och Eric men ekonomin tillät inte det. Men så är det. Men efter jul ska det dansas. Jag brukar vara väldigt duktig på att skriva milslånga önskelistor, men detta året så ser min önskelista ut såhär;
1) En ny byrå
2) En ny klocka
3) Bidrag till en ny dator
Den blev inte längre än så. Känns lite konstigt faktiskt. Och jag är så trött på min dator nu, vill verkligen ha en ny!

Ojsan

Glömde typ bort att jag hade en blogg att sköta. Hej hej bloggen. På en vecka har det inte hänt mycket, julklappsinhandling och göra det sista i skolan och så. Jag har inget att säga just nu men vi höres folket :D

Yay! Jay!

Jay vann igår och jag är nog lyckligast av alla! Han är så bra! Sen alla skandaler kring honom är bara dumt att hänga upp sig på Minnah faktiskt inte är helt oskyldig hon heller. Bra, då lämnar vi det! Kvällen igår spenderades hemma hos Carro, med trevliga tjejer. Tonvis med godis och annat gott och Jay som vann. Väldigt bra kväll.
Idag ska jag var funktionär på BJJ-SM (Brasiliansk jui-jutsi) på Idrottens Hus. Kom och titta! Kanske dags att ta sig upp ur sängen..
Hahahah fatta roligt! Googlade bjj för att hitta en bra bild, och hittar denna bilden på Larsen och Hagel i min klass, ni är bra ni!

Skjortlös

Sebastian försökte hitta en skjorta till mig idag när vi gick i stan innan idag. Det gick inte så bra. Alla skjortor hade fult krås och grejer. Dumt. Nu har vi en diskussion om vem som är bäst. Rihanna eller Gaga. Ehhh, Gaga!! Han vet ju ingenting. Och han ska jag på balen med. Börjar tveka lite alltså.. Vi gick en runda i stan innan, rätt bra att lära känna varandra nu. Rätt bra att lära känna sin baldejt. Men fy vad roligt det ska bli!
Min äckliga förkylning vill inte försvinna så jag får snart panik. Måste bli frisk tills lördag! Nu har jag engelska c som väntar på mig. yay!

Ostron och lamm

Tittade på Halv 8 hos mig för en stund sen, och konstnären Michel bjöd på ostron och lamm. Och gissa vad jag är sugen på nu? Jo, ostron och lamm. Jag har hört att ostron smakar snor, men jag vill ha det nu! Och lamm, med massor av vitlök. Det måste jag göra någon dag. Kanske ska slå på stort i morgon då jag ska äta med Sebbe. Eller se till att Max blir trollkarl i köket och fixar till lite ostron och lamm sådär en tisdag. (Får nog se till att Max börjar läsa bloggen så han kan se vad han kan göra en tisdag då vi inte har något bättre för oss)
Då jag är sjuk (eller väldigt gnällig, välj själv) så ska jag bädda ner mig och förhoppningsvis inte somna förrän Desperate Huousewives är slut :)

Sjuknos

Jag är sjuk! Eller, jag är dunderförkyld och gnällig, det räknas som att vara sjuk va? Har varit hos tandläkaren idag för att kolla mina tänder. Inte räckte det med att Kim skulle slå mig i huvudet i fredags, utan i söndags var det dags igen. En tjej slog till mig under handbollsmatchen och nu är jag en blåtira rikare. Och galet ont i mina tänder, så det vara att få akuttid hos min tandläkare och få det kollat. Som det ser ut nu är det ingen fara men ska på återbesök om en månad.  Färgade håret igår, nu är det mörkt. Och snyggt! Gilla gilla gilla! Nu sitter jag i min ensamhet och äter lussekatter. Nu ska jag kolla lite balklänningar! Hejdå folkens!

Lila kanske?

Gårdagen va såå bra! Due Date var sjukt rolig och sällskapet va bra! Efter bion tyckte jag och Sebb att det var en bra idé att ta en öl på Stinsen. Där hade vi trevligt tills toaletten gick sönder och med snabba ryck förflyttade vi oss till Tapaz för att kissa. Vidare till Steakhouse och hemma kvart över två. Helt okej ändå :) Tack för kvällen!!
Nu ska jag klä på mig, gå till Konsum för att handla hårfärg och sen hem till syster och färga mitt hår. Det gillar vi:)

Biokväll

Idag, ikväll, ska jag på bio! Due Date med världens bästa pojkar. Kalle, Sebbe, Kim och Eric! Yay! Rogge dissade oss för jobb och bästis skulle bowla med sina andra kompisar. Lite tråkigt, men det ska nog bli bra.
Idag har jag blivit misshandlad. Kim i min klass gav mitt ett knytnäveslag rakt i ansiktet, helt utan anledning. Läppen sprack och näsan bruten.. Nej, så gick det kanske inte till, jag stod helt enkelt för nära när Kim skulle vifta med armen och får en hård smäll under hakan och upp över näsan. Jag bet mig själv i läppen och fick ett BLÅMÄRKE och näsan gör ont. Sådär kul men jag får väll skylla mig själv. Nu ska jag börja göra ve mig för biokväll, senare folket!

Baaaal!

Hehe, då jag inte kan ta med mig min underbara pojkvän Max på balen i juni så har jag ägnat de senaste dagarna till att hitta en baldejt. Jag ville inte använda bloggen till detta, hur många killar läser den liksom? Nej, det fick lösas på annat sätt. Men nu, nuuuu folket, har Veronica en baldejt! Jo minnsan! Det har hon! Han heter Sebastian. Han är snäll och ville ha med sig Helsingborgs (Skånes?) snyggaste tjej på balen. Jag då :) Så nu måste jag ju hitta en klänning. En blå helst. Typ marin. Och inte för dyr. Och skor. Och hår. Och smink.. Typ allt. Men en dejt har jag, alltid något...

RSS 2.0