Amerikanska armén om jag inte misstar mig.

Hej. Var i stan med Viktor och älskling idag. Fick tvinga Viktor att köpa nya skor. han gillade dom., hittade inga fel på dom, men ville inte köpa dom. Han är lite lustig. Gick och fikade sen. Rätt mysigt. Sen kom det in en fullegubbe som tydligen tyckte att vi snacklade skit, och att det var krig i andra länder ( på andra sidan jorden) och att vi skulle gå med i armén. Helt knäpp.

Nu sitter jag hemma hos älskling, Han lagar mat! Gott.

Igår firade vi 13 månader. Mysmys! jag fick vita rosor! Jättefina! :* Nu har jag bara lite tråkigt.

Simon i morgon! Oh yes!  Hur ska ni fira nyår?

13 månader.

Ja, så länge har jag och min älskling varit tillsammans. I morgon. Hel 13 månader. Det är sjukt lång tid, och jag blir bara mer och mer kär för varje dag!  Jag älskar dig min underbara älskling! <3
  Jonny, jag älskar dig! <3 :*


Idag har jag och min kära mamma umgåts. Vi spelade bowling, dock vann mamma, men jag slog 7 strikes. Det är duktigt! Sen åkte vi till Haket för att äta. Gott! Nu sitter jag här, trött, mätt och ska snart packa. Ska till pappa i morgon, ska vara där i tre veckor. Och snart fyller jag sjutton. Lite mindre än tre veckor!

Min önskelista:
- Laptop
- Böcker
- Pengar
       


Lalal, hejdå! <3


Juldagen.

Idag har jag varit i Pålsjöskog med mamma och syster och gått 7 kilometer. Johanna sa den perfeekte kommentaren.     " Det är ju nästan en mil" duktigt hanna!

Jag kan inte rikgt leka med mina julklappar hela dagen som jag gjorde när jag var mindre. Fick dock väldigt fina presenter. Rosa Skullcandy hörlurar, pengar, film, underkläder, lite presentkort och en resa till BARCELONA! Jag och Tim (kusin) åker dit i juli :D Gött! Heheh! Lalalla, jag ska till España!

Jaja, idag var det tänkt bio med min älskling, men självklart går inte filmen som vi ville se. Dumt! Men vi ska se den i morgon! 

 Måste bara säga det : Limewire suger!

GOD JUL!

God jul till er alla! Hoppas ni får massor av fina paket ( jag har redan fått mina) och att ni har det bra! Vill bara önska er en god jul, för nu går jag igen! Hörs i mellandagarna! :D

23 december, klockan 10.15

När ska det bli jul? Tiden går sjukligt långsamt och jag får snart panik! (Denna långa ganska onödiga väntan på tomten, november och februari är bara utfyllningsmånader, helt onödiga, och ska tas bort).

Märkte att jag blivit en dåklig bloggerska. Inte uppdaterat på 4 dagar, jag har haft annat för mig.

Bio tillexempel men min älskling, såg "Yes man" med Jim Carrey. Faktiskt riktigt bra. Sen massa annat. Middag hos pappa, och var hos familjen Persson igår.
Vi åt god mat, snackade massa och sen blev det viuxenprat, då gick vi barn ( Johanna räknas dock inte längre som barn enligt henne själv, men det är hon jämfört med de andra vuxna) upp för att spela singstar! Småsyskon mot storasyskon vilket innebar att jag och Sara var i ett lag, logiskt nog var Johanna och Emma i ett annat lag. Kan säga en sak, småsyskon regerar! :D Riktigt kul var det. Sen kom Alex och Carl för att hälsa på, massa skoj. Tittade på den här komikern Jeff Dunham.  Han med dockorna. Ni vet den döda terroristen, Achemd. ( I kill you) Oh så kul det var. Igår fick Achmed reda på att han var död. Lite sorgligt. vi hade kul i alla fal, hegång vid halv ett.

Idag ska vi hem till min moster Jessika. Mys. Ska fira lite jul där och ha trevligt.
Halv fem ska vi köra mot Påarp, och klockan är nu 10.26...

Gud vad spännande! (SARKASM!)

Att få veta vad Nils ska få i julklapp. Första gången jag såg Blondinbellas tv-dagbok ( i typ onsdags) höll jag på att trilla av stolen av skratt. Hon må vara en väldigt duktig bloggerska, men nog världens sämsta på att agera framför en kamera. Nej, dumt och falskt, men ett gott skratt förlänger livet som dom säger. 

Idag har jag jullov. Gött! Ska städa lite idag och fixa lite, sen förhoppningsvis ska jag träffa älskling! <3 Annars ska det vara en lugn dag.

Har noll fantasi idag.  Sorry!

C ya :)

  Jag ska klippa lugg igen. Vad tycks? :)

Jag har fått en ny vän.

Jag kallar honom för "Soldaten". Han är tydligen militär. Oj, vad spännande. Han är en vän till Stefan, och gick på skolan innan. Idag blev vi vänner. Kul va? Alltid kul med nya vänner :)

Idag hade vi julavslutning. Det var helt okej. Vi fick våra betyg, fick dock bara ett denna terminen, i psykologi. Jag fick VG. Yes, jag är nöjd!Sen hade vi lunch med prisutdelning. jag fick dock inget pris, men både Max o Frida hade röstat på mig :D Thank you! Max tycker att jag ha skönast stil på skolan och Frida tyckte att jag skulle få julklapp. Snällt. jag tyckte dock att helt fel människa vann i vissa kategorier. Helt fel! Tyvärr..
Seb åkte jag hem, hämtade Gabbes julklapp och in till stan igen. Jag blev superglad för min! Oh lätt att jag har världens bästa bästis! <3 
( På tal om bästa, jag och Fie diskuterade om vem som hade bäst pojkvän, Jonny vann solklart! Bara för att han är världens underbaraste! <3)

Nu väntar jag dock på att Jonny ska logga in på msn! IIIh! saknar honom så sjukt mycket, och i morgon ska jag äntilgen få träffa honom. Om han inte blir sjuk vill säga. Nästan alla hemma hos älskling är sjuka. Bli inte sjuk! :* Love you <3

Jaja, nu väntar ett härligt jullov.
C ya!

Endast tjejer.. och Mats

Vi var bara tjejer på tyngdlyftningen idag. Och Mats givetvis. Blev mer prat än lyftning men det gjorde inte mig nåågot. Såg en film på medicinen om jorden. Och alla epoker som tiden är indelad i. Vem bryr sig om vilken tidsepok dinosarier levde? Den har ett konstigt namn, kan ej uttala det, därför skiver jag det inte heller. Sen hände en sak som för nuläget kommer hållas hemligt. Ni kommer få reda på det, men inte just nu. Sen julshoppade jag helt själv Nu är alla utoms pappas julklapp klar, den fixar Johanna senare. Gött, slutet gott allting gott.

I morgon är jag ledig, så jag ska sova hela dagen. Kanske duscha också. Annars sova!

    Jag idag :D

Ett löfte är ett löfte.

Nu kommer det detaljerade inlägget.

Laserdome: Först träffades vi på knutan, sen gick vi till laserdome. Vi var indelade i 3 lag, så vi fick spela två rundor och sen de bästa lagen gick vidare till final. Första rundan kom jag 11/16, inte så bra. Andra rundan var jag Sniper och då vann jag :D YES! vårt lag gick till final och fick därför spela en tredje runda. Vi vann då också, så vi var bäst!
Sen gick vi hem till Ingrid för att äta tacos!  Gott! Hemma hos Ingrid blev det mycket god mat, skratt och väldigt mycket prat. Sen blev det sång och sen hemfärd. Kul var det och jag längtar redan till nästa år.  :D

På torsdag ska jag träffa BÄSTIS! och på fredag ska jag förhoppningsvis träffa min älskling! <3

 Underbara BÄSTIS! <3

Ni betyder allt! <3

  Underbara pojkvän <3

Julpyssel med Törnrosa!

Hej. Sorry för dålig uppdatering. Det blev bara så. :)

Nu är jag i skolan och bloggar. Hatar numera skolans datorer. Hittade tillslut en som funkade. Idag har vi julpyssel, och jag och Fie sprang in till filmvisningen för att se Törnrosa. Mycket mycket bra val. Innan idag gick tvåorna Lucia. Tobbe var en söt Lucia. Knutit fast kronan på huvudet. Gulligt värre.

Nu ska vi pyssla, ska nog göra något fint till min älskling. :*
Saknar honom grymt mycket redan. Träffade honom senast igår.

Igår var det Laserdome och tacos hemma hos Ingrid. Jag vann en runda. Jag är sjukt stolt. Jag massmördade Fie :) Nu börjar jag, ska ge er ett mer dataljerat inlägg senare idag.

C ya

Hur off får man bli?

Hej. Sitter i skolan nu och blogga. Märkte att jag inte gjort det på ett tag. Hej i alla fall :) Har precis haft medicinprov, gick helt ok och nu väntar jag på Fie.

Idag ska jag träffa min älskling. Jag får sjuka abstinensbesvär när jag inte är med honom. Finns någon medicin mot jag-saknar-min-pojkvän-sjukan? Men idag äntligen! Vi ska sova i pappas lägenhet ( jag har liksom lovat att ta hand om min vovve tillsammans med Anne) Mamma var sjukt misstänksam. Hittad en lapp på bordet i morse. Veronica, ring mig. Kram mamma. Helt yrvaken ringer jag henne i alla fall.
Vi kom fram till detta.
* Blir det ferre dör jag.
* Det är lussevaka ( haha, det hade jag totalglömt!) ( därav mamma tror att jag ska ha ferre)
* Det ska inte bli ferre. Jag och älsklingen min ska mysa!
Så det är lugnt. Puss på mammi!

Nu ska jag längta efter min älskling riktigt mycket och försöka klara av det resterande av dagen. Film på samhällen. Det är soft!

C ya


Mitt nyårslöfte!

Är fan att ta tag i mig själv. Jag slösar alldeles för mycket pengar på (rent ut sagt) skit, jag gör alla läxor dagen innan de ska in, och jag gör inget för att visa att jag faktiskt kan ta ansvar.  Så det är dags att ta tag i mitt liv och börja bete mig som den sjuttonåring som jag blir om en månad. Gud hjälpe mig!

Idag har jag avrit på Väla med Fie och shoppat julklappar till min älskling, och BÄSTIS! Gött att ha det avklarat. Nu är det bara tre kvar.. men inga pengar.. haha, detta blir kul! Är hemma hos älskling nu i alla fall och har pluggat lite. Stolt! Han lagar mat så jag har en del tid att bränna. Trots att dörren till hans rum är stängd hör jag ändå reaggymusiken. Hihi..

Nej, nu måste jag göra något vettigt.

C ya!

Moget mycket testosteron!

Hej. Det har varit en bra dag idag. Provet gick utmärkt och träningen var superkul. Sitter nu hemma hos älskliing :D

Gårdagen var rätt kul. Fie är sjuk och var inte skolan men Linnea och jag hade kul ändå. På tyngdlyftningen ska Mats alltid jämföra allt med snoppen. Typ, dra stången upp till snoppen osv.. man känner rätt utstött.

På träningsläran är Mats alltid lika kul. Vet inte riktigt hur vi kom in på det, men han sa att det lyser ur rumpan om man käkar lysmaskar till middag. Rätt fyndigt :)


Och idag misshandlade Linnea fönsret.  Hon är sjuk..

Har precis ätit. Och nu ska vi pussas! :)Ä

C ya

Söndag..

Hej.Idag är det söndag och jag har inte rört min alls från sängen sen jag vakande vid halv tio. Jom jag gjorde frukost men det är allt. Är helt slut i huvudet nu. Gick dock inte och la mig så sent. hade tänkt se hela dokumentären om Britney Spears, men orkade bara en halvtimme. Vakande vid halv 5, sjukt varm, slet av mig strumporna och sänkte värmen på elementet. Sover ju i overall nästan. 

Har bara kollat på tv hela morgonen ( ojsan, klockan är redan tjugo över två)  och väntat på att min älskling skulle höra av sig. Och det gjorde han ( det var ju snällt) och han kommer till mig efter tre. Gött. Jonnylängtan är tillbaka. Den lilla smygtönten har lanat med sina ickesmygtöntiga kompisar ( tur att ingen av dom läser min blogg) men idag ska han leka hemma hos mig :*

Känner att mitt rum luktar lim. LImmade mina bruna stövlar ( har inte råd att köpa nya, fan vad det suger att vara student) men jag hoppas att skorna icke läcker längre. Man får ge sig ut i regn och rusk för att ta reda på det. Typiskt decemberväder.

Nu ska jag äta lite lunch, sen klä på mig.

C ya

God morgon.

Hej. Nu sitter jag vid Fies dator och ska snart ge mig av. Hon ska på gulligt scoutläger coh jag ska hem. :) Vi har haft extremt kul.

Detta har jag lärt mig efter ett dygn hemma hos Fie:

* Fie är expert på att krossa glas mot granitskivor.
* Fie låter som en lastbilstuta när hon sover.
* Lussebullar tar lååång tid att baka.
* Kevin ska vinna Idol
* Hennes andra besatthet är The Sims.
* Han som jobbar på pizzerian är trevlig
* Sofie bor i ett tryggt område ( Går man utanför det dör man)
* Att KP är en BRA tidning ( för trettonåriga idioter som inte vet vad de ska göra om en kille ger henne ett suddi)
* Att Frida är en snäll lillasyster om hon börjar på Wiesel.
* Mysack vet exakt när alla grannar kommer hem. ( Den exakta tiden, de kan inte ljuga)
* Det går att muta Frida med lussekatter
* Fies säng är liten
* Hennes grannar är oldies ( inte riktigt oldies, men äldre än hennes föräldrar. Om nu det bara är ett år som skiljer, är dom ändå oldies)
* Bårslövs kollektivtrafik är sämre än Rydebäcks
* Anki och Pytte suger!
* Att Fie har bakben och inte baksida på benen
* Att Anki är en bitch!

Vi har haft grymt kul, och ni sitter Fie och skriker "Pytte" högt och gällt precis som Anki!
Hejdå! <3

 PS. Jag var rädd under hela min vistelse i Bårslöv. Hos mig nästa gång? (a)

Hunbunbaby<3

Hej! Är hemma hos min Hunbunbaby och här ska jag sova inatt! Vi ska snart gå och äta, sen ska vi ha julbak. Det vill säga lussekattsbakning! Hehe! Sen ska vi se film o snacka skit. Sånt är vi bra på :D Jaja, blir inget långt inlägg, ska dra typ nu. kan inte bli mer än mys. :D

Måste bara säg att jag har allvarligt talat abstinensbesvär. Min älskling! Puss på dig! Älskar dig! Din <3

Om det nu är så viktigt.

Okej, killen i tvåan kom 7a i ju-juitsi ( kan ej stava det). Det är typ samma sport. Så, nu har jag ändrat det!

Anyway, kvällen har varit rätt lugn. Pluggat lite samhälle tills i morgon, snacka lite med älskling och Fie på msn. Varit ute med min vovve.


Jag är kär. Det visste ni förmodligen redan. Jag har haft turen och träffat världens underbaraste kille. Min Jonny! Vi har varit tillsammans ett år och några få dagar. Visst, alla dagar har inte varit en dans på rosor, men det gör inget. Jag älskar honom ändå. Det är något med Jonny som jag inte ser i någon annan. Han har allt. En kille som jag känner mig trygg hos. En som jag vet att jag kan vända mig till om det är något. En som jag alltid kan lita på. Han är mitt ljus i mörkret.
Älskling, jag älskar dig något så otroligt. Du är mitt allt! Kärleken jag känner för dig kan inte beskrivas med ord. Jag älskar dig, dom orden jag kan uttrycka mig i, men det är så mycket mer! Jag älskar dig! <3

Spink!

Jag fick en spink i rumpan idag på tyngdlyftningen! Aj, säger jag bara. Och sen började jag blöda på fingret. Usch! Men sen fick jag pannkakaor till lunch. Mums! Sen hade vi tränigslära. Inte lika kul som vanligt, Mats skämtade för dåligt. Men han var tvungen att poängtera hur snäll Gunni är. Sen blev det tårta! För att uppvisningarna på Väla gik toppen, för att Mats fyller år i morgon och en kille i tvåan tydligen kom 7a i VM i brottning. Grattis! Sen blev det sång på engelskan. Oh va kul det var!  Sen skyndade jag mig hem för att hinna säga hej till min Sötnöt! :* Det gjorde jag. :) HIHI!

Men jag är sjukt nyfiken på vad Fies andra besatthet efter OC är. Sjukt spännande! Ohh! Får nog reda på det i morgon när jag ska sova där! :D Lussekattsbakning på G!

Jaja, nu ska jag göra läxan ( vilket innebär läsa skvaller, för det ska jag läsa upp för klassen i morgon)

C ya

Helt öde.

Huset är tomt, och jag sitter instängd på mitt rum med datorn. Ska plugga psykologi, äta frukost, åka till skolan för ett möte, sen förhoppningsvis träffa min älskling. Får passa på nu, eftersom han ska lana i helgen. Då kan jag ju passa på att köpa julklappar till honom. Han har ju redan köpt till mig. Änsålänge är bara två julklappar avklarade. Illa. Det är snart jul, och snart kommer även stan och Väla proppas med folk för att alla är som mig. : ute i dålig tid.

Nu ska jag bara också mejla min julklappslista till min mor så hon vet vad jag vill ha. En laptop står högst på listan! Och väldigt fina morgontofflor från Indiska. Har pekat ut dom för Jonny, får väl hoppas på det bästa. 

Nu ska jag plugga. 

C ya 

RSS 2.0