Inte bättre precis

Varit i stan med Cajsa och fikat. Fina vänner jag har :)
Trots en bra dag, med ny jacka och gammal vän så fick jag även idag höra dåliga saker. Jag trodde jag hade hört det värsta igår men du har fan sjunkit till en helt ny nivå!  Du har ingen som helst plats i mitt liv längre! Fy fan!

Fett arg!

Var på Väla och i stan med bästa vän idag. Tack för det <3
Men, idag fick jag även reda på något som gjorde mig sjukt arg. (Jag hade använt andra ord om inte mamma läst bloggen) Jag vet i alla fall nu att jag har gjort helt rätt, och du finns inte längre! Så gör man inte! Dålig stil.. Fett hejdå på dig alltså!!

Avundsjuka kallas det

Har läst lite på olika bloggar om Blog Awards. Inte populärt hos någon (förutom Egoina då som vann pris för årets bogg, duktigt) Jag tror att det är en och skär avundsjuka från dom som inte vann. Jag är precis likadan, men jag kan i alla fall erkänna det. Men det var inte det jag ville säga egentligen. Landskronabon Egoina vann. Årets blogg. När jag såg det så visste jag inte riktigt hur jag skulle reagera. Nu vet jag. Jag gillar det inte. Sen hon blev redaktör för Devote är det en helt ny Egoina som vi får läsa om. Den kaxiga Egoina som nu tror att hon superkändis. Tro vad du vill, du är inte det. Jag tycker att det är pinsamt och löjligt att man förändras så. När jag träffade Egoina på en av hennes bloggfester var hon helt underbar. Hon var smickrad över att jag och Bästis åkt dit för att träffa henne och hon var väldigt trevlig. Nu är hon en helt annan person. Jag stör mig på det.

Erfarenhet liksom

Jag har lärt mig i natt att inte ligga för nära Max. Vakande (som tur var!!) tre gånger och han håller på att armbåga mig i huvudet. Så det var bara att ligga nära väggen. (Och det absolut bästa är ju att jag kan använda detta mot honom sen.. Höhö) Men förövrigt var det mysigt. Nu är jag galet trött och ska nog vila en stund. Nattinatt :)

Söndag

Usch! Söndag, det innebär ensam, trött, skola i morgon och sjukt ont i magen! Vad händer? Jag har haft ständig magont i flera dagar nu och jag hatar det! Men trots magont har jag haft en superhelg! Först Bästis i fredags och igår till idag var Maxiboy här. Mysigt må jag säga!

Wiho!

Max är hemma från Stockholm och det betyder att han ska hem till mig! Hihi det gillar vi!
Bästis var här igår och gjorde mig sällskap. Det blev mys i soffan med god mat, chips och en halvbra film. Men det gör inte så mycket för Bästis va ju med! Uppstigning kvart över sju då hon skulle spela match tidigt idag. Lyckades somna om runt tio. Nu har jag ätit frukost och ska faktiskt ut och springa en runda. Duktigt va? (Fast den egentliga anledningen till att sticker ut är för att jag har lite att fixa hemma och skjuter bara på det, hmm.. bra där)
Nej, dags att göra något vettigt. Puss på er !!

Blä

Idag är inte min bästa dag. Jag är tjurig. Lite irriterad. Är inte alls på humör för skola idag, eller konfirmation. Dumma dumma dag!

Pinsamt!

I Aftonbladet idag stod det att Reinfeldt kommer frysa ut Åkesson. Han vägrar sammarbeta och beter sig som en barnunge. När jag läste det så blev jag lite rädd. Vår statsminister, STATSMINISTER FOLKET, beter sig som ett barn! Sandlådepolitik som Robin kallar det. "Jag vill inte leka med honom för han tog min spade" PINSAMT REINFEDLT! Alltså, du har satt dig själv i denna jävliga situation, nu tar du och löser detta! Bete dig som en vuxen man och en respeterad politiker (som jag antar att du vill bli sedd) och sluta upp med att bete dig som ett barn! Väx upp!

Jodåmensåatteh

Idag har vi ingen tränare så vi fick vara med på Robsons träning med Högastenskolan. Vi hade SW spärring och det var ganska korkat med tanka på att igår på handbollsträningen trillade jag och slog handleden. Och har ännu ondare nu. Smart drag Veronica. På historian sen åkte Fida, Sandra och jag in till biblioteket för att låna böcker. Vi är så bra. Jag belönade mig själv med kakor när jag kom hem.

Manboy manboy, you can call me Manboy

Svårt att lista ut vem jag och Sara stötte på i stan idag? Höhö Eric Saade minsann :)Han satt bakom oss på Haket. Sara blir helt starstruck och smsar alla hon känner! (Hade jag haft batteri på mobilen hade jag nog gjort samma sak) Av Dvärgen får Sara svaret, "Be om pengar". Ehm, alltså va? "Hejsan Eric, du, skulle jag kunna få lie pengar?" Njaa, kanske inte. När han går därifrån tar han på sig världens största solglasögon och nerdragen hatt. Ehm, alltså, så känd är du inte gulleponken. Du blir inte kändis förens du har en livvakt på 200 kg med dig. Bara så du vet. Fjolla...
Annars var dagen mucho bra! Tack hjärtat! Fick med mig lite bra shopping också. Tummen upp! ♥

Kom på en sak

Detta är ju underbart! Eftersom Maxiboy inte läser bloggen, kan jag be er (mina underbara 18 läsare) o hjälp. Det är så att lilla Max fyller år snart och jag måste köpa present! Vad köper jag?! Det hade underlättat otroligt mycket och då hade ni varit världens bästa! Hade verkligen uppskattat alla tips! Kärlek på er!

Lite annat

Tänkte att jag kanske skulle blogga om något annat än politik för en gångs skull. Det har blivit mycket politik på senaste tiden, men det förstår ni säkert varför. Problemet är nu att jag faktiskt inte har någon aning om vad jag ska blogga om. Politik är ett hett ämne just nu och det är svårt att hitta något annat. Jag vill uttrycka mig, revolutionera och göra min röst hörd! Men jag vet inte vad jag ska säga.. Two and a half men på 6an, se det!

Vem är förvånad?

Inte jag i alla fall. Jag var stensäker på att SD skulle komma in i riksdagen. Man kan ju undra varför. Vi pratade väldigt mycket om det i skolan idag och vild diskussion utbröt. Jag har starka åsikter, både för och emot SD. Och idag fick klassen höra dom och jag alla andras. Jag vet inte om jag tycker att det är så dåligt att SD kom med i riksdagen. Nu kanske Sveriges riksdag börjar ta tag i saker. Uppenbarligen är svenska folket inte nöjd med invandrarpolitiken och protesterade genom att rösta på SD. Inte fel enligt min åsikt. Jag påstår inte att jag tycker att det är bra, UTAN nu kan kanske Alliansen göra något åt det. Det handlar inte om att kasta ut någon från landet, det handlar om att inte ta in flyktingar i det antal vi gör idag. Såhär, det känns kanske elakt att säga att man ska avvisa krigsdrabbade flyktingar, men det går inte att ta in alla! Snälla, ta inte detta på fel sätt! Allt jag säger är att det finns en anledning till varför SD är med i riksdagen nu, och nu är det upp till Alliansen att göra det bästa av det. Vad som händer nu är bara att vänta och se, men jag personligen kan inte tänka mig att saker blir värre än vad det varit.

En tanke såhär under valvakan

En sak slog mig nyss. Jag har inte berättat för någon (förutom Max) vilka jag röstar på, och det tycker jag är bra. Ingen har med det att göra. Men, alla storbloggare, Kenza, Blondinbella och Kissie skrev stolt upp i bloggarna om vilka de rödstar på. Och jag tycker att det är jättedåligt. Kissie förstår jag, för hon vet inye bättre, men Blondinbella och Kenza är båda kloka tjejer och borde veta bättre. Har man en sådan roll, så tycker inte jag att man ska skriva "Rösta på Moderaterna!" För det är otroligt många som påverkas. Folk som inte sätter sig in i politiken tar åt sig och röstar på Moderaterna för att BB gör det. Och så ska det inte gå till! Som storbloggare ( eller någon annan allmän offentlig person) ska inte gå ut med sånt. Då ska man ge konkreta själ till varför och det har inte Kissie, Kenza eller BB gjort. Lite besviken måste jag allt säga att jag är. Men jag har röstat nu, och nu är det bara att vänta och se.

Det börjar kännas

Hehe, snart är det dags! Var och röstade för någon timme sedan och det börjar bli nervöst nu.
Saker som stör mig angående valet:
1) Folk som inte respekterar när man inte vill berätta vilka man röstar på. (Och det handlar inte om att man inte kan försvara sig, det handlar om att i Sverige har man yttrandefrihet och inte ska behöva "försvara" sig för vad man tror på.
2) Folk som röstar på det ens föräldrar röstar på utan ha minsta aning om vad partiet står för. Det är nog det värsta. Rösta då blankt!
3) Folk som inte röstar. Den rättighet vi har här i Sverige är sällsynt! Ta vara på det!



Den 19 semptember

Idag är det val. Idag är jag vuxen och ska rösta. Det känns bra.
Gårdagen var väl helt ok. Först middag hos mormor och sen hem till Jenny för fest. När de skulle ner i stan för utgång tog ja bussen hem kvart över ett. Det var väldigt skönt att åka hem och sova i min egna säng. Nu är det frukostdags ♥

Städdag

Nu har jag städat mitt rum. Det har tagit lite över två timmar men jag är äntligen klar. Att bara dammsuga mattan tog en kvart! Nej, nu tänker jag försöka hålla det städat alltid så jag slipper det här. Jag tänkte visa före och efterbilder, men glömde bort att fota före så, det känns bara lite dumt nu.
Nu ska jag äta lite, sen vila och sen göra ve mig inför ikväll. Party hos Jenny, men innan det ska jag på middag hos mormor. Hörs folkens :)

Det kallar jag fredagsmys

Igår efter skolan tog jag bussen till Landskrona och hem till Max. Vi beställde pizza, köpte chips och läsk och mös framför Idol och Sherlock Holmes. Det är fredagsmys om något. Lite segt dock att ta bussen halv tolv och går i 25 minuter i regn för att komma hem. Men mysigt var det och jag saknar lilla Maxiboy. ♥

Klapp på axeln

Nu har jag skickat ett mejl till Socialdemokraterna om en fråga som berör mig väldigt mycket och som jag måste få svar på. Jag har redan bestämt mig om vad jag ska rösta på, men jag måste få veta hur dom tänker kring detta. Klapp på axeln, Veronica blir seriös. Hon tar steget in i vuxenvärlden och engagerar sig. Det känns bra.

Bloggfenomen ellor?

Jag har just läst en ny blogg jag hittade på blogg.se och börjar undra. Varför ska alla bloggare ha fula kilklackskor? Alla har jättefula skor. Och alla har likadana. Är det någon blogggrej?För jag har nog missat det då.. Inte för att jag bryr mig, jag tänker inte ta på mig fula kilklackar med leopardmönster.. Fett nej på det!

Känns lönt

Var i skolan från halv ett till tre idag. Känns lönt liksom :) På etiken uppstod denna konversation;
Robin: Men om min lycka blir större än hennes smärta så är det helt ok all slå till Veronica på käften.
Stefan(även min rektor) : Sant, men då säger ju dom andra att det inte är ok, även om det är Veronica.
Jag: Ehh, va??
Kul att min rektor tycker att det är helt ok att slå mig..

Dagens citat

Älskade syster och jag sitter hemma hos henne och kollar på Top Model. Det är reklam och Mercireklamen kommer. Johanna sjunger med;
J: Merci, my little way of saying friends..
V: Men alltså, thanks säger dom ju..
J: Men det låter ju bättre med friends!

Lite ensamt allt

Tittar på Idol nu. Sådär mysig kvällsunderhållning liksom. Har varit på middag hos mormor idag. Kåldolmar (fast jag fick köttbullar, känner mig som tio år) och god paj till efterrätt. Mumsigt alltså.
Jag har inte kunnat prata med Maxiboy på hela dagen för att hans mobil kände för att inte tycka om att skicka sms längre. Känns moget.
Saknar Dublin! <3

svt24

Bara jag som ser debatten mellan Mona och Fredrik på svt24? Har aldrig riktigt gillat Mona. Hon ser väldigt nonchalant ut när Fredrik försöker debattera. Hon är väldigt personlig, trots att det inte alls handlar om henne, utan hennes parti. Det är två helt skilda saker. Ajaj, passa dig Fredrik, hon är inte nådig.

Projektplugg

Sitter i skolan och pluggar projektarbete. Kul.. det teoretiska är fruktansvärt tråkigt, men snart komemr det praktiska igång och då vill jag att du ska vara tagagd sis! Då kör vi!

Klockan är bara 14.30 men jag har redan hunnit bli rätt arg idag. Min naturkunskapslärare är knäpp. Han ger mig IG på mina frågor och jag hade ett fel.. bara jag som tycker att det är konstigt? Hmm..

Sådär taggad för matchen ikväll. Lite räädd för knät och har träningsvärk i axlarna. Känsn bra.

Nu måste jag fortsätta med detta så, ha det gött folkens :)

Mamma Mia

Har just krängt en skål popcorn och mår väldigt bra. Mamma Mia går på trean och jag sjunger med i alla låtar. Eller ja, mimar till för mamma har migrän och uppskattar nog inte min "skönsång". Jag blev så inspirerad av ABBA att jag laddat ner en massa ABBAlåtar till min iPhone. Ibland är man verkligen stolt över att vara svensk. Puss på det! ♥

Leila bakar

Jadå, hon står i tv och bakar och det gör att jag blir hungrig! Inte ok! Fast jag och mamma ska göra varma mackor senare ikväll, men jag måste ju vänta! Jag gillar det inte alls.
Var på väla och ikea innan idag. Och med mig därifrån hade jag två par jeans och ett par sjukt fina stövlar. Så nu jävlar får det bli kallt så jag kan använda dom ;)

Mysigt

Legally Blonde är på tv och jag är lycklig! Johanna har precis gått och lagt sig efter massa chips och mys. Jag börjar själv bli trött så det blir nog läggdags för mig snart också. Nej, nu har jag bara suttit och stirrat på tvn i en kvart utan arr göra något så nu ska jag göra mig redo för bingen. Godnatt folkens :)

9/11

Först vill jag bara skänka en tanke till alla som drabbats på något sätt av 9/11. 


Sådär ja, igår var det party för hela slanten. Bästis och Rasmus hade både fyllt så det blev ett väldigt bra födelsedagsfirande av dom. Först hade vi mysig middag och sen blev det förfest och utgång till Dickens. Där blev det skönsång och massa skratt. Tack för en väldigt bra kväll!! 


Nu ska vi snart iväg till O'learys för att äta god mat och se på när HIF vinner över Gefle! Och ikväll blir det sovis hos Johanna med bland annat färgning av mitt hår och Sex and the city 2. Mys!

Känns underbart

Idag har jag varit tillbaka i kyrkan som konfirmationsledare. Och det känns underbart! Gruppen var stökig idag, men jag tror att det kommer bli en helt fantastisk grupp sen. Oh va jag är glad!
Det var allt för nu :)

Snabbt hinner jag nog

Ska snart rusa iväg till sjukhuset för att hälsa på en ortoped. Har väntat i tre månader på denna tiden och jag är glad och lättad. Har haft problem med mitt vänstra knä väldigt länge nu så det ska bli otroligt skönt att få det kollat.
Nej, nu måste jag gå, ha det bra folkens :)

Hur mycket får man blogga på en dag?

Detta är mitt fjärde inlägg på 6 timmar. Jag har mycket att säga idag. Speciellt nu.
Kollar på Efterlyst. (Hasse Aro är ju min idol, så jag kan ju inte missa det). Och de sa precis att en tjej blivit våldtagen efter att ha åkt svarttaxi. Ja.. min första tanke var (helt ärligt) "Vad väntade du dig?" Förlåt. Det är fruktansvärt synd om den här tjejen, ingen tjej (eller kille) ska behöva bli utsatt för sånt här, MEN varför utmana ödet och ta en svarttaxi?! Man ser faktiskt skillnad på en vanlig taxi och en svarttaxi. Jag orkar inte...

Varför ens bry sig?

Såhär. Jag försöker alltid vara en snäll flickvän. I de flesta fall lyckas jag. Idag, (för bara några minuter sen faktiskt) så sa jag till Maxiboy att jag tycke att han var snygg. Vad får jag för svar? "Haha, det kan man diskutera :P". Wtf?? Här sitter jag och ger mina fina Maxiboy en komplimang, och han skrattar åt den. Nä, inte lönt att försöka alltså..

GRATTIS!

Grattis på 19års dagen älskade bästa vän! ♥

Valkaos

Nu när det snart är val, diskuterar vi detta rätt mycket i skolan eftersom nästan hela min klass ska rösta. Har kommit fram till att politik är ett väldigt känsligt ämne. Det går inte att säga något utan att få höra varför jag inte ska på just det paritet. Vad hände med yttrandefriheten? Vad hände med att respektera en annans åsikt? Det är bara Max som vet vad jag ska rösta på och jag berättade det för honom för att han inte bryr sig. Han respekterar mitt beslut. Jo, jag vet att man ska kunna stå upp för det man tycker, men jag orkar inte att andra ska lägga sig i så mycket. Jag är själv väldigt nyfiken och frågar ofta vilket parti någon ska rösta på. Vissa gånger svarar de med ett parti eller så säger de att de inte vill berätta. Visst, jag vill väldigt gärna veta MEN jag respekterar om jag inte får det. Herregud, så känsligt allt med politik är.

Sjukt

Jag har helt slut nu. Läggdags snart. Men jag är så glad! Äntligen börjat träna med mammas handbollslag och det är lycka! Det var underbart kul och ser fram emot alla träningar och matcher. Älskar det! Ren och skär lycka alltså. Ja, det och Maxiboy såklart ♥

Vadå? Jag kan inte bilar bara..

Igår när jag följde Maxiboy till bussen säger Max;
M; Titta! Där är en sån bil jag vill ha!
V; Oh vilken?
M; Nissan Skylinern!
(Jag ser mig omkring, aningen förvirrad..)
M;Den vita bilen, Veronica.
Vadå, jag kan inte bilar. Jag kan Volvo (och det är nog enbart för att mamma har en.)

Är jag okänslig?

Läste precis fröken Egoinas krönika. Dagens handlade om att hon alltid känner sympati för den åtalade. Jag måste faktiskt motsäga det. Det finns ju faktiskt en anledning till att personen är åtalad. Som hennes exempel med Mats Alm. Nu var det ju så att dom hade bildbevis på att han befunnit sig i Stockholm under den tid han påstod ligga nerdrogad i en bil. Jag har svårt att känna sympati för folk som blir straffade för något de gjort. Jag är en av dom som tror på högre straff i Sverige. Att man ska straffas med det man utsatt någon annan för är inte mer än rättvist. Att få några år i fängelse för mord tycker inte jag är en bra idé. På etiken idag diskuterade vi också idag, vilka som var för och emot dödsstraff, abort och dödshjälp. De flesta i klassen var för allt det där, beroende på situationen.
Om jag skriver alla mina åsikter om allt det där här på bloggen kommer jag snart få ett samtal av min syster som påstår att så kan man inte skriva i bloggen. Så vet ni vad, det tänker jag inte göra heller. Men ni kan nog räkna ut det.

Rubrik?

Sämst på att hitta på rubriker.. I alla fall så har dagen varit helt okej. Jag och Hagel var sjuklisar och var inte med på träningen. Men nu har min förkylning lagt sig så pass att jag kan träna i morgon. Tummen upp. Efter skolan kom Max hit :) Det gillar vi mycket! Jag må ha en väldigt jobbig förkylning men Max gör mig så glad :) Tihi. ♥

Jag är glad!

Max Torkar ♥

På bloggen passar jag på

Eftersom Max inte läser bloggen (tror jag) passar jag på att kalla honom allt det jag inte får säga till honom. Typ Maxiboy eller Maxis. Heheh..
I alla fall har Maxiboy precis åkt hem. En väldigt bra helg har det varit måste jag säga. Igår var vi och shoppade. Jag fick med mig en tröja från Filippa K, trosor från Björn Borg och en t-shirt från MQ. Max fick efter många om och men med sig ett par jeans och ett skärp. Present till bästis fick jag också med mig :) Vi gick på bio igår kväll och såg Vampyrer suger. Och den sög. Visst, vissa saker ar roliga men själva filmen i helhet var faktiskt inte bra. Nästa gåvg vi går på bio bestämmer jag film :) ♥

Sammanträffande?

I don't think so. Haha. Igår hemma hos Fredde-Pedde kom Ted Gärdestad på tal och idag ser jag ett inlägg på Saras blogg (www.sarasju.blogg.se) om Teddans låt Himlen är oskyldigt blå, fast på engelska. Lyssnar på den i skrivande stund och den är fantatisk. Denna låten har en speciell betydelse för mig.
Igår var det pardey hemma hos Fredde. Lilla skiten fyllde 19. Dock blev det ingen utgång för min del utan var hemma vid tolv. Min förkylning tyckte inte att det var en bra idé att gå ut och dansa så jag gjorde det ända rätta. Gick hem och kom tidigt i säng. Men tack för en kväll med massa skratt! Ni är finast!
Idag blir det mys med Max. Först shopping (känns nästan lite för bra att hitta en kille som har lika stort shoppingbehov som en själv, behöver jag oroa mig?) och sen bio ikväll. ♥

Tråkiga sms

Fick höra av Max innan att mina sms ät tråkiga. Typiskt, nu måste jag ju anstränga mig.
Skolan har väl varit ok. En massa att göra bara. Usch, och en förkylning har jag lyckats dra på mig också. Lyckat  nu inför helgen liksom. Men lite snor i näsan stoppar inte mig utan i morgon blir det utgång för hela slanten och mys på lördag med Max. Känns bra det där.
Nu ska jag plugga lite till. Hörs folkens.

Nytt inlägg

God kväll folkens. Klockan är 21.18 och jag tittar på Fångarna på fortet. Det är snart dags för något lag att vinna och få tillgång till Skattkammaren. Jag hejar på Lag Handboll. Jag blir alltid så sjukt nervös när det är final i något så jag brukar byta kanal och byta tillbaka efter några minuter när jag tror att någon vunnit. Lag Handboll vann i alla fall och jag är glad : ) Herr Wislander är så sjukt bra! Time Out nästa!
I skolan idag har jag frusit! Så mycket att jag satt med jacka och halsduk på. Sen fick jag låna Hagels tjocka tröja och då blev jag glad igen. Och bilden var inte så hemsk som den brukar. Det såg faktiskt ut som det jag ritade av. Stolt Veronica här alltså :)

RSS 2.0