Jag? Uttråkad? Nehej!

Fy vad tradigt jag har. Jag vet inte vad jag ska göra. Är van vid att Max alltid är inne på msn när jag vill prata med honom, men nehej då. Kvällen spenderar han i Ödåkra med sina nördProCivitas vänner och kan inte va inne på msn. Kan lika gärna gå och lägga mig. Godnatt folkens.

vad har man annars vänner till?

Efter att ha terroriserat Max på msn om mitt tjat om ostbågar har han slutat svara.
Skickade sms till Gabbe.
V: Ska jag gå och handla ostbågar?
G:Nä, inte nyttigt.
V: Typiskt. Jag vill jättegärna ha
G: Du får äta i helgen:)
V: Jag köper nog ändå.

Vem ska man annars säga emot liksom?


Vadå? Fullkomligt normalt ju.

Var hos doktorn idag. Den andra doktorn som min förra doktor skickad mig till för att han inte kunde komma på vad det är för fel på mig. Och jag blev inte förvånad nu heller. Han visste inte heller. Det är inget fel på mig. Att svettas sjutton liter om dagen är fullkomligt normalt. Vadå, gör inte alla det?
Jag vet att det bara är måndag, men gud vad jag längtar till helgen! På fredag ska Fredde-Pedde firas och på lördag blir det shopping/bio dag med Max. Låter bra tycker jag!

Paaaardey!

Hihi idag är det party! Det tycker jag om. Alla finaste ska med ut så jag tror att kvällen kommer bli väldigt bra :) Hihi. idag hade vi yoga på alternativ medicin. Alltså, den som kom på yoga borde skjutas. helt ärligt. För att citera Fredrik, "Yoga är morgondagens tortyr". Ja, så farligt var det. Usch nej, vill inte göra om det.
Nu sitter jag hemma hos finaste Bästis. Snart blir det mat hoppas jag (för jag svälter) och sen som sagt utgång! Det var väldigt längesedan jag var ute så det ska bli himla roligt! Ses i dimman?

Lurad!!

Jag har blivit lurad! Jag har nämligen hört att Malmöfestivalen slutar på fredag, och inte lördag som jag har trott! Grrr! Nu måste jag planera om och det kan ta tid! Typpe..
I skolan idag kallade Linnea mig för gris. Wtf liksom? Men, jag har en svag känlsa av att det var för att jag råkade sparka på mitsen så den träffade i henne huvudet, men är inte säker..

Pliktetik, effeketik, jag-skiter-i-vilket-etik

Sitter och pluggar etik och moral. Jag som trodde att kursen skulle bli rolig. På lektionstid är det kul, jag får prata mycket och diskutera. Men att sitta hemma och plugga har aldrig varit min grej. Inte alls faktiskt.
Jag har även städat mitt rum idag. Stolt. Mamma hotade med att spika igen dörren från utsidan (då jag är kvar på insidan) så det va bara till att städa. Men rätt nöjd nu efteråt.
I skolan idag lyckades jag lura med mig Robin till Burger King. Jag gillar det. Och, jag läser två kurser paralellt! Historia B och Bild och Form samtidigt! Jag älskar min skola! Och jag älskar att jag inte fick Engelska C. Dumt.

Tittar på Two and a half men nu. Det avsnittet där Alan och Charlie måste låtstas att dom är bögar. Oh va roligt! Fast Oshikuru-avsnittet är också sjukt bra!

Streetrace

Det var jättekul! Massor av snygga bilar. Jag har lärt mig nya bilmärken som jag inte ens visste fanns och massa annat om bilar. Varför man nu vill veta sånt men ja, kul i alla fall :) Tack Danskish, bästa Bästis och Max för en väldigt bra kväll!
Fast som vanligt finns det folk som inte kan bete sig. Jag blir trött på människor som ska försöka leka tuffa och skrika fula ord till polisen. Det är inte lönt. Du kanske är kaxig när du står i en folkhjord och ingen ser att det är du som skriker, men när det händer dig något så är du inte så kaxig längre. Väx upp.

Da Vinci koden

Jag har ensam movienight idag. Har sett Dobido med mamma och nu ser jag film. Ensam med mitt godis. Men det gör inte så mycket. Med tillräckligt mycket geisha och en Max på msn så är det en rätt bra fredagkväll.
I morgon ska jag jobba halv sju, (det är anledningen till att jag är hemma ikväll) sen efter jobb ska jag och mamma handla skolgrejer till mig. Både jag och mamma har jobbat mycket i veckan så vi har inte hunnit köpa än. Om jag är snäll kanske det blir ett par skor också :) Hoppas!
I morgon kväll ska jag, Bästis, Danskish och Max på streetrace. Vi ska kolla på det, inte åka. Hoppas jag.. Jag har aldrig varit på det innan så det ska bli rätt spännande : )
Vi får hoppas att detta inte händer...

Back to the prison

Fy! Usch! Nej! I morgon börjar skolan och jag vill inte! Vill ha sommarlov föralltid! Det är mysigt. Fast som Sandra säger, det blir kul. Sista året, bara tänka på studenten, bara ha kul nu. Jag kan väl göra det då Jag gillar det inte, jag går dit motvilligt! Typiskit..
Sandra och jag på skolavslutningen :)

It's a hard work

Har nu börjat jobba på Tretornlagret. Tungt värre! Hej träningsverk. Nej, men kul hat det varit. Känns skönt att få jobba lite till innan skolan börjar. Sandra påstår att det ska bli skojsigt, jag tror henne inte riktigt. Men, Sandra har adrig ljugit för mig innan så varför skulle hon börja nu?
Har ätit middag med fina syster idag på Haket. Mums helt enkelt. Har inte träffat Juhanna på flera veckor så det var skönt att träffa henne och prata lite. Älskar dig Juju!
Nä, trött nu. Snart läggdags, uppstigning klockan 6. Sånt älskar vi!

Dags nu kanske?

Hemma från underbara Mallorca. Två fina veckor med Bästis, sol, bad och massvis av skratt! Minnen för livet!
Med mig från Mallorca har jag ett halvt kilo övervikt (bra jobbat, med tanke på packningen och mängden shopping) presenter och en rätt hyfsad bränna. Jag kommer alltid vara den vitaste men jag är brun för att vara jag så lite nöjd får man väl vara. Skrattar fortfarande när jag tänker på det väldigt formella sms Gabbe fick av en av danskarna vi träffade. En 23-årig kille, Kim, väldigt snäll och rolig. Men att börja ett sms med Dear Gabrielle och avsluta det med Regards Kim, då börjar man undra vad som pågår i hans huvud. Visst, man ska vara trevlig men ett enkelt Hi eller Hello hade räckt liksom. Gulligt!

A dop in the ocean

Har ingen som helst aning om "dop" är rätt ord för ett dopp i havet pa engelska men det skiter jag i. Gabbe och jag har parasailat! Helt sant! Bilder pa det kommer upp när vi kommit hem! Lätt värt varenda krona! Helt sjukt coolt!!!!!

När vi satt och at lunch innan idag sa satt en annan familj vid bordet bredvid oss. En spansk familj med ett liet barn. Jörgen tittar pa barnet och säger

J; hon ser ju imbicill ut!
V; vad är imbicill?
J; Ja, hon ser dum i huvudet ut!

Far man lov  att säga sa om barn? hahah kul var det!

Vi har spelat strandtennis idag. Ungefär sahär ser det ut.

2. Antal ganger vi spelat.
43. Sa manga ganger vi lyckats spela bollen mellan oss utan att tappa den
5773. Ganger vi missat bollen. Känns bra det där...

Gabbe och jag konstaterade att vi ser ut som pepparkakor.
Fröken Gabbe är pepparkaka medium.
Jag är pepparkaka light
Jörgen är pepparkaka medium med röd glasyr. Jag gillar när man jämför saker med mat :)

A bullet in your face!

Kan inte annat än älska Jörgens kommentarer ibland! Jag blir sa glaaad! jag älskar mallis (älskar hur svenskt det är att säga mallis) och älskar faktiskt livet väldigt mycket. En vecka kvar i paradiset sen börjar snart skolan. Fast, deprimerad över det tänker jag inte vara nu utan tänker njuta av livet.

Mamma var kanske inte sa glad att jag hade skakat rumpa till klockan 4 pa morgonen men det är semester och jag lever bara en gang! Jag är rädd om mig, lovar!

Idag sag vi en liten pojke som rökte. Han kan inte varit mer än tretton. Jag far faktiskt lite ont i hjärtat när jag ser sant. :( Sen satt vi pa en resturang och väntade pa maten i nästan en timme. En kvart senare satt vi pa en annan resturang och at.

Jag mar väldigt bra nu. Otroligt bra.
Jag har lovat Ryan att nämna honom i bloggen för den läser han tydligen. Ryan är bäst. Jag är lite osäker pa hur mycket jag ska nämna om det men jag kan säga att han gör mig otroligt glad. <3

Torsdag pa mallorca

Idag är det torsdag. Vi har solat och badat än salänge idag. Riktigt skönt!

Igar blev det spännade vill jag lova. Först regnade det nästan hela dan. Mattligt road alltsa. Men pa kvällen gick vi och at vid ett ställe nära där vi bor. Det bjöds pa allsang och väldigt trevligt hade vi! Senare gick jag och Bästis ut för att se hur utelivet ser ut här pa Alcudia. Vi hittade en bar med bra musik. Efter ett tag blev vi uppraggade av tre danskar och hade väldigt kul med dom. Som alla vet är ju danskar väldigt speciella människor men det blev rätt bra ända. Vi kom hem klockan 4 och mattligt trötta. Men värt det! älskar livet pa mallorca! fast jag har bränt mig pa öronsnibben! Hur fasan lyckas jag?!

Puuuuuuuuss!

Mallllllllllllis!

är pa mallis med finsate bästa vän och fina pappa jörgen! Det är sa underbart här! Som ni ser kan jag bara göra än och ön, inga andra prickar. Med detta ska nog lösa sig. Har bara varit här i tre dagar men väldigt kul har det redan hunnit bli.
Citat fran stranden igar. Jag och Gabbe leker Titanic med var luftmadrass.

Veronica; Men Gabbe, Jack sjönk väl nerat?
Gabbe; Men jag vill inte blöta haret!

hahah, hade Jack sagt det när Titanic sjönk hade nog den historien slutat väldigt annorlunda! Love you! <3

RSS 2.0