Bloggstrul!

Hej. Bloggen strular som in i. Störigt som tusan men ska försöka göra något åt det. Skönt att vara hemma hos mamma nu. Åt precis en supergod gratängliknande sak med tonfisk ris och bärnässås ( jag kan inte stava) med sallad som JAG gjort! Sen satte jag mig här. Hur bra som helst. :) Ledig i morgon. Superduperskönt. Ska träffa Fie och vi hittar förmodligen på något roligt. Det brukar bli så. :) Och ja just det. För 2 veckor sedan lurade kanal5 mig att DH skulle börja då. Men idag börjar det äntligen och ingen är lyckligare än mig!

Unga aktiesparande osv...

Nu har vi precis haft föreläsning av en kille från Unga aktiesparare. Han såg ut att vara 25 och till min stora förvåning var han 18. Och har redan två bilar. Vilken höjdare. Nu är det aktier som gäller! Skolfoto också. Blev väldigt nöjd. Och sen fick jag G på medicinprovet. Överlycklig eftersom bara några få fick godkänt. Heja mig. Annars har dagen varit lite sådär, utan Fie hade den varit förjävlig. :) Nu sitter vi båda här och bloggar. Kolla mycket gärna in hennes. http//www.svarthallon.blogg.se Dagen igår var mycket bra. Mat på Mezo och mysig fika på Espresso House. Det sved i plånboken. Jonny blev glad för sina vantar som han fick. Och jag blev superglad för chokladen och ljuset! Jag har världens bästa pojkvän! <3 I alla fall så är det psykologi som är nästa ämne. Gillar psykologi men nu är jag för trött för att faktiskt använda min hjärna det minsta, så vi får se hur det går. Idag blir dte hem till mamma som gäller. Onsdag, ledig. Mycket skönt. Torsdag, kyrkan med söta små konfirmander Fredag, hem till Jonny. Sova där. Lördag, Ullared med Jonny, teater med Johanna och mormor. Söndag, upp tidigt ska sjunga i Glumslöv.

I skolan!

Hej! Nu sitter jag här med Linnea i skolan. Har rast nu så det är ett nra tillfälle att blogga. Hann inte igår. Kvällen i lördags hos Jocke var jättekul! Sen sov jag hos Jonny. han väckte mig, inte ett big fan av det, men han väckte mig på ett bra sätt så det gjorde inget! Sen var jag hela kvällen i kyrkan. Hur bra som helst. Var mega trött runt halv tio, så jag gick och la mig ( ganska logist) Idag är det 10 underbara månader med min söta pojkvän Jonny! Jag älskar dig! <3 Idag är det också lära känna dag i skolan. Inte superroligt men det funkar. Nu är min rast slut så nu ska jag betge mig utåt och bygga Eifeltorn! "look at this styff, isn it neat?"

Polka vagabond!

Bandet igår var helt makalöst bra! Gustav and the seasick sailors! Galet bra. Ladda ner eller köpa skiva? Det är frågan. Ja, dom var jättebra. Lite soft, lite rock härlig mix. Och det var inte sanslöst mycket folk heller. Perfekt sätt att spendera sin fredagkväll på. Träffade även min söta kusin Tim och hans flickvän Mathilda. Kul! Sen blev det nattfika på Mezo. Kom hem vid tolv och var megatrött. Och sen vaknade jag i morse vid typ tidigt för att någon började dammsuga utanför mitt rum! Tack för den! I alla fall så började jag göra ve mig, och nu sitter jag här för att snart åka till väla med min storasyster. Kul. Sen ska jag hem till Jonny för att göra ve mig, och sen ikväll blir det hem till Jocke. Mys! Vet inte rktigt vad jag ska handla, förmodligen inget förutom kanske lite fika och present till Jonny. Sen måste jag spara till Ullared den 4de oktober. Vaknad också upp med en förkylining, satan! Inte det jag behöver nu direkt. Har nyst och snörvlat hela morgonen. Nu ska jag snart bege mig. :) "There´s something sweet, and almost kind"

Hej stentvättade jeans!

Usch va det gör ont i magen! Jag verkligen avskyr när jeansen är precis nytvättade! Skitsvåra att få på. Fick lägga mig ner på sängen och dar och slita för att få upp dom. Tänkte på det som stod i Veckorevyn för ett tag sedan. Cheap Monday jeans är som ett modernt kyskhetsbälte. Lika svåra att få av som på. Men nu är jag söt införr kvällens hålligång! Svarta jeans, vitt linne med rött tryck. Sött. Och ny frisyr och allt. Hur bra som helst! Och det ska bli superkul att träffa min blondin igen! :)  Nä, när jag målade naglarna innan, hade jag inte tålamod att vänta, så det kletade ut sig. NU måste jag måla om dom! Tråkigt. Men vill man vara fin får man lida pin. Men naglarna får vänta, har inte lust just nu, och jag sa ju inte träffa dom andra förrän klockan 8 :) Plus att det är Simpsons på tv. ;)

Nej, naglarna måste målas, sen måste jag äta.
Tjingeling!

Gustav and the seasick sailors!

Ja, det är namnet på bandet jag, Cjasa, Sabina och Daniel ska se ikväll på The tivoli! Ska bli skoj! Hihi. Oh jösses. Massor att hinna med inna  man ska träffa dom på Mezo. Mys..

I morgon blir det att gå hem till Joakim och ha kul. Vit eller svart klänning? Tufft val. Men först blir det väla med syster. Köpa present till min söta pojkvän då! 

Dagen har varit skitdålig. Redovisningen gick åt helvete , på gund av att NÅGON inte var klar med sin del av arbetet! Dålig stil mot oss andra. 

Nejnej, nu ska jag duscha och lite sånt roligt. 
ses någon dag!  

Nyklippt och mobilen funkar!

Hej. Dagen har varit bra. Boxning på träningen, toppen! Fick dock två rätt rejäla smällar på ögat av Linnea. Tack för den! Annras så har det varit bra. Klar med arbetet nu, så himla skönt. Och jag är så sur på Frigo. Resturangen som vi äter på. Varför finns det aldrig ( nästan) vegetariska alternativ? Min lunch idag besto av bröd sallad och  4 pannkakor. Pannkakor i all ära, men det är ingen lunch man blir mätt på. Och oftast får jag äta pasta med tomatsås med kikärtor. Mmm, mums...

I alla fall efter skolan åkte jag och klippte mig. är väldigt nöjd, fast bakifrån ser jag ut som en tant! Lite gulligt om man tänker efter på hur gulliga vissa tanter är! Sen åkte vi för att fixa min mobil. Det tog två minuter. Han tog ur minneskortet och satte in det igen. Korkat att inte komma på det själv! Sen körde mamma mig hem!

Nu vill jag äta. För jag är hungrig!


Back from lunch

Hemma igen. Lunchen var urgod och syster kom och överaskade! Sen körde vi Johanna tillbaka till jobb, och mamma släppte av mig hemma i lägenheten.  Nu sitter jag här och tittar på film, "Two Ninas". Inte superbra, men den funkar.
Ska byta om till lite mer avslappnade kläder till sen, ska som sagt träffa min söta pojkvän, och vi ska gå och äta. Behöver ju inte vara uppklädd. Känner att jag var väldigt fin på lunhen idag, klänning och allt. Vill jun alltid vara fin för Jonny, men jeans och en snygg tröja blir bra.

Så nu ska jag leta fram nya kläder, ( jag målade naglarna innan, så det behöver jag inte göra) sminka migoch noppa ögonbrynen. Superbra planering. Heja mig!

Nu ska jag förbereda mig.

You know you love me.
xoxo gossip girl.

Det är galet men sant..

..min katt kan flyga. Mellan vardagsrummet och hallen har vi en grind för att inte min bamse till hund ska gå in och lägga sig i den vita soffan om hon är blöt. Den grinden är oftast stängd, precis som idag. När jag gick ut o käket gick jag över grinden, orkade inte resa den upp. När jag stog i köket såg jag min lilla katt Pepsi stå alldeles bakom mig och undrar hur hon kom ut. När jag sitter i vardagsrummet igen ser jag henne verkligen flyga över grinden som är mer än en halvmeter hög. Hon hoppar sjukt högt. Helt galet.

Nu sitter jag här och tittar på Itzaks julevangelium. Jag längtar så mycket till julen så det fick bli den filmen denna morgon.
Sen ska jag börja göra ve mig, för jag ska äta lunch med mamma. Gott gott. Det blir lunch på Asia Kock. Mums! Och sen ska jag träffa Jonny. Superkul!

I morgon får jag äntligen mina pengar, och då blir det väla med syster. Ska köpa present till älskling. Jag skriver sen va det är, för han är ju så söt och läser bloggen, så kan inte avslöja något. Lovar att berätta på tisdag.

Nu har jag ett dilemma. (Stavas det så?) jag vet inte vilka kläder jag sak ha på mig till lunchen med mamma. ( herregud, vilket i-landsproblem) Det löser sig, jag har ju mina idéer! :)

"who put the glad in gladiator?"

"Vi är en"

God kväll.
Läste min systers blogg innan och kom på att hon är superrolig. Hon har sånna klockrena kommentarer. Hon är cool. Kom också på att hon flyttar till Norge snart. Det vill inte jag. Jag vill att hon ska vara hemma hos mig, och mata mig med chippe och chocke! Men istället drar hon till Norge och rensar fisk. Dödstrist enligt mig, upplevelse och rikedom enligt henne. Jaja, det är hennes liv, och vilket innebär att om hon bor där länge så blir det att hälsa på henne. I Oslo! Jag vet inte om Oslo toppar Dublin ( för dubbe är faktiskt min absoluta favoritstad) men det får jag ta reda på. Ska bli spännande att se hur hon får det i Norge.

När jag tänker på Johanna kommer en låt från lejonkungen 2 upp i huvudet. "Vi är en" Den är superfin, precis som Johanna.

Nu är det vänner.

"I can show you the world"

Pain!

Smärta! Ont! I fötterna! Har vabndrat Helsingborg runt med Jeanette och letat frisörer. Hittade tillslut en som verkade bra, och på torsdag klockan halv 4 ska jag sitta i stolen och bli klippt. Skönt. Så nu har jag så ont i mina fötter.

Dagen har varit bra, träningen var superrolig. Fick äntligen fälla Jeanette. Så det var superkul. och Bodil Mårtensson kom till skolan och berättade om sitt författarskap. Superintressant. Måste läsa hennes böcker.  Annars har väl dagen varit bra.

Jonny känner mig alldeles för bra. Sitter och pratar med han på msn, och jag frågade vad han gjorde. Han behövde inte ens fråga samma sak, utan sa dirket att jag sitter och bloggar. Han känner mig för bra..
Saknar han massor! Och i morgon (?) får jag äran att träffa honom! Veronica mycket glad.

Nej, nu är jag hugrig. Nu ska jag tvinga pappa att göra mat till mig!

" I just can´t wait to be king"

Nu jävlar är det höst!

Nu är jag hemma från en supertrevlig middag på Mezo med syster. Gott gott med kyckling och mozarellasallad med couscous. Mums! Tänkte sedan ta bussen hem eftersom det regande men min buss gick inte förrän sju, så jag gick. Pratade med Jonny undertiden och vi bestämde att han skulle komma hit. Yes!
Så nu sitter jag här väntar på Jonny och tittar på Christine på femman. Jag älskar det programmet! Hon är så störd. :)

Nu är verkligen hösten här. Det regnar, man behöver vantar när man går till bussen på morgonen och man känner att man måste investera i en ny halsduk. Och mössan står högt på önskelistan. och allt detta ska jag inhandl den 4:de oktober! Heja Veronica.

Nej, nu får Jonny komma så vi kan mysa.

"From zero to hero in time flat"

På gott och ont.

Hejsan. Min dag har varit både bra och dålig. Projektarbetet går bättre än någonsin och min mobil är paj! Jag hatar verkligen min telefon. Nu har all musik och alla bilder försvunnit spårlöst! Jävla skit. Måste ju lämna in den, men det betyder att jag måste vara utan den, kanske länge! Inte så jättekul för mig som verkligen är beroende av min mobil. Jaja..

Nu väntar jag på att min syster ska komma hem så vi kan åka till stan och fika. Mys mys. Undrar var vi ska fika, och vilket betyg min kaka kommer få. :)

Jaja, helgen har varit bra. I söndags blev inte superlyckat först, men sen så sms:a Jonny och sa att han ville träffas för Malm skulle hem. Så han kom till mig vid typ halv sju? Sen bikerridade han hem vid halv 11.Vi gick ut och gick vid halv nio kanske så vi var borta länge! Jag förvirrade nästan bort mig i Helsingborg. Dåligt Veronica, dåligt. Men jag hittade hem och nu mår jag bra. :)

Jonnys cykel är dock elak. Den välte så nu har min söta pojkvän ont i handen. Usch då. Krya på dig. <3

:)

JEANSJACKA!

Kom på en sak. Satt här och tittade på min supersöta klänning, och kom på att den, ett par svarta tights, mina bruna stövlar och en jeansjacka hade varit så fint. Men har jag någon jeansjacka? Nej! Vilket är sååå störigt. Och jag har inga pengar. För första gången ska jag få mitt studiebidrag och då måste man ju snåla som in i. Och jag som så gärna vill ha en jeansjacka. Dumma dumma sudiebidrag som är så lite! Vet ni någon snygg billig jacka, så säg till. :*

Har även kommit på att jag är beroende av Blondinsbellas blogg( men det visste ni nog redan), men att jag också ÄLSKAR Pernilla Wahlgrens blogg. Jag har alltid älskat Pernilla Wahlgren och nu har hon blogg så jag kan följa hennes liv! Oh va glad jag är! ( gud så pinsam jag är)

Nu ska jag titta på One Tree Hill.
Enjoy your night!


kaffe muntrade upp min dag!

Hej. Känner mig fortfarande nere, men allt går lättare.
Var på bio igår med Gabbe, såg Mamma mia. Mycket bra. Fast satt hela filmen och väntade på Waterloo, och den kom till eftertexterna. Dåligt men så är det. Sen träffade jag Jonny. Vi gjorde inte så mycket, var bara hemma och mös. Sen sov han här. Kändes superskönt att få sova nära honom. Även om han tar supermycket plats i min lilla 90 säng. Han har slutat snarka, underbart!
Dagen idag har väl inte varit super. Skulle iväg till kyrkan klockan 3 för att repa, men det blev inget, så det var bara att ta bussen hem igen. Jonny skulle till Malm, så han kunde inte träffas igen. Så jag tog en runda på stan och köpte kaffe från Alexandras. Då kändes allt mycket bättre. När jag kom hem märkte jag att jag hade det v'äldigt tajt med underkläder, så det var bara att tvätta -.-

Nu är kaffet kallt, Gossip girl är på tv och jag hittade en supersöt klänning som jag köpte i somras. Funkar utmärkt till hösten också. Super!


I morgon ska jag ta en fika med syster, längesedan så det ska bli super, och sen hoppas jag att jag ska träff Jonny i veckan. Måste dock köpa present, 10 månader om bara en vecka. Känner lycka i hela kroppen. Bättre pojkvän finns inte. He makes me superhappy! <3
Super har tydligen blivit ett nytt favoritord ;)

Funderar på att gå till Konsum och köpa ett mega choklad. Jag får tänka ett tag till. 

xoxo  

God morgon alla pigga!

Nu har jag hämtat mig lite i alla fall. Min syster kommenterade innan och undrade vad det var för klass jag hade hamnat i. Och jag undrar exakt samma sak. Nej fy för delar av min klass. Jag överväger stark att inte gå dit på måndag. Men om jag inte gör det, är jag helt plötsligt vekling och det vill jag inte vara. Men går jag dit så kommer de trycka ner mig ännu mer. Jävla skitskola! Men jag måste säga tack till tjejerna som stöttar mig!<3 

Idag ska jag i alla fall träffa Gabbe och se mamma mia, och sen ska jag träffa Jonny. Ska bli superskönt att träffa världens bästa människor.

Ärligt så känner jag mig hatad. Jag är hatad för något jag inte ens gjort. Hur fel är inte det? Att bli nertryckt av människor som utan andledning bestämt sig för att hata mig. Varför jag?

Nu ger jag upp!

Jag ger upp kampen mot "varför är rosa en tjejfärg? varför kan bara killar ha blått?" Det är totalt meningslöst att ens bry sig. Så från och med nu är roa en tjejfärg och killar kan bara ha blåa kläder. Anyway, nu är det Simpsons på tv! Jag har saknat elektricitet! Simpsons gör mig verkligen glad. Det känns ganska dumt att några gula figurer gör mig glad, men så är det. Dagen blir bara bättre, för snart är det Family Guy! Oh vad jag har saknat tv! Sen ska jag nog lägga mig. Sov ju knappast något inatt, så nu ska jag sova ut. Läsa lite ur min urbra bok. "Smuts". har ej läst mycket, men man fastnar direkt! Oh, kom på nu att detta är mitt andra boktips. När jag läst ut boken ska jag ge ut mer fakta!
Nu ska jag fokusera på tv:en. Sen blir det napping time!

Sleep tight.

Finns det ett finare ord för efterbliven?

Märkte att förra inlägget gick helt åt pipsvängen, ska göra ett nytt försök.

Hemma från den jävla Söderåsen. Varför ska just min klass vara full med efterblivna människor? Jag har försökt jättelänge att komma på ett finare ord för efterbliven, men för att beskriva de i min klass så finns det inget finare. I alla fall, först och fräsmt kommer vi fram till Söderåsen, högst upp, utan el och vatten. Det är ingen höjdare att gå i två timmar uppför ett satans berg med 30 kilo på ryggen. Men Peter bar min väska, så för mig var det ingen fara. Men, när vi har varit på det dumma berget i kanske en halvtimme, så vill Kicki och Gunnie prata med vissa killar ( de efterblivna). och efter ett tag så blir två av dom hemskickade p.g.a att ha med sig alkohol -.-  och de skyller på MIG! Mig av alla? Enligt en tjej som tillhör de efterblivna har jag skvallrat för Kicki att de hade sprit med sig. Jag hade ingen aning om det. Tack för den. och det blir ju inte bättre av att de vänder mig ryggen och verkligen hatar mig. Vilken rolig klass jag har. Sen vandrade vi jättemycket. Jag och Fredrik och Sandra funderade länge på att "gå vilse". Sen på kvällen när vi skulle sova så fick de efterblivna att stampa mycket i golvet. De dansade tydligen. Sen fick de igång brandlarmet, fick panik och slog ner randvarnaren från taket. När den inte slutade pipa kastade de ut den genom fönstret. De sprang ut och la brandvarnaren i elden precis utanför vindskyddet där folk sov. Brandvaranren eploderade! Oväntat.. Sen blev de utslängda från huset med klättrade tillbaka genom fönstret för att väsnas ännu mer. Inte mycket sömn den natten. 
 I morse var alla småsura på "vissa" så vi strejkade genom att inte vilja vandra. Vi bestämde oss för att åka hem. Som om inte mer otur öljer. Sena bussar, lång väntan på buss och tåg, icke fungerande rulltrappor på Knutpunkten. När jag kom hem tog jag mig ett bad. Det var skönt, och jag behövde det verkligen.

Det ar varit ett jävla skit läger. Fan ta Söderåsen och efterbliva tonåringar!

Dagen blev toppen tillslut.

Godkväll. Är hemma hos mamma nu och hämat lite grejer inför min lilla hajk i morgon. ( Hoppas fortfarande att jag kommer vakna upp med 40 graders feber). Sen har jag ätit lite.
Jag blev så glad innan. Jonny smsade mig vid 4 och sa att han kunde träffas och tjugo minuter senare så var vi inne på gina tricot och kollade på halsdukar! Där hittade vi Cajsa. Söt liten jacka hade hon på sig. Sen gick vi bara i stan och sen tog vi en runda i hamnen. Mys. Sen skulle han saom sagt på teater vid sju, och då tog jag bussen ham till mamma.

gå in här! http://www.uppdragbarn.se

Kolla även in min systers blogg. http://www.johannapannas.webblogg.se  as pretty as she is :)

Nä, nu ska jag äta en bit choklad, sen får mamma köra mig hem till pappa. Ha det toppen, och jag lovar att blogga så fort jag kommer ham på fredag!

Hang in there!


Desperate housewives

Än sålänge ha jag fortfarande tråkigt. Ingen annan är ju ledig på onsdagar. Men har precis tittat på Ellen. En komediserie med Ellen DeGeneres som huvudperson. Sjukt rolig, jag verkligen höll mig för magen och skrattade! Sen var det Desperate Housewives! Väldigt gamla repriser, när Rex foortfarande lever. Och Paul Young och Zack fortfarande bor på Wisteria Lane! Oh så bra! Älskar den serien. Och nästa tisdag klockan 21.00 börjar den igen på 5:an. Gud så glad jag är! Hehe. Och massa andra superbra premiärer. Bland annat Grey´s Anatomy. Sista avsnittet var ju sååå bra! Oh vad jag längtar!

Det här med trådlöst intenet är verkligen toppen! Fast lite besviken över att donglen inte var rosa.. Fast också glad över att den inte var vit, vit är en så ful färg på vissa saker. Inte på kläder riktigt kanske, men prylar, typ donglar. Och fy vad fult ord, dongel.  Den som kom på det måste vara knäpp.
och är vi ändå är inne på fula ord, så igår tvigade Jonny mig säga massa fula ord. Inte snällt.

Nä, nu måste jag göra något vettigt. Som vadå? Ja, kanske klä på mig? Gå ner i stan? Men det är så tråkigt att gå i stan själv. Duscha borde jag i alla fall. Och det ska jag göra nu. Snart. Om en liten stund.

Teatern kom i vägen!

Big no-no! Attans! Jonny kunde inte träffas, Han skulle tydligen på teater, det visste jag dock, men trodde att han skulle det under skoltid. Jaja, nu tyckte jag att jag fick äta lite godsaker, så till min stora glädje hittade jag äppelkaka i kylen. Mums!

Märkte nu att det bara går så otroligt tråkiga tv-program såhär tiditg på eftermiddagen. Va tråkigt. Ska nog leta fram en film ur all flyttröra :)

I morgon åker jag på läger med skolan, kommer hem på fredag. Suck, Vi ska till Söderåsen och gå. Gå gå gå gå och sen ska vi gå lite till. Har verkligen ingen lust alls att följa med, men måste tydligen. Man kan ju hoppas att man vaknar upp i morgon med 40 graders feber. Inte troligt. Men allvarligt, hur roligt är det att vandra i i och för sig väldigt söta gummistövlar, kanske i regn och bara se träd efter träd? Om jag hat tur kanske jag ser en buske. Nä, det kommer nog inte bli en höjdare.

Hej dålig uppdatering!

Hej. Jag vet. Superdålig uppdetaring från min sida. Det har varit så mycket med plugg, inte fungerande datorer och så vidare. Men nu är jag tillbaka med trådlöst internet och lediga onsdagar! Härligt.

Mcket har hänt. Kul att det häder något. Har äntligen börjat sjunga igen, denna gång tillsammans med Elin. Toppen säger jag bara.

I måndags var jag på middag med kyrka. Mycket trevligt. I söndags hittade jag ett par bruna stövlar som jag köpte för två år sedan. De passar fortfarande och passade umärkt till min outfit! Sp glad man blir när man hittar snygga saker. Som dessutom inte är helt ur mode :)
Igår myste jag med Jonny. Hur bra som helst. Ska försöka ragga hit honom idag igen. Har nämligen inte mycket plugg nu eftersom jag jobbar med projektarbetet så det behöver jag inte tänka på. Hoppas han vill!

Fick en del kommentarer om mitt förra inlägg angående piercingen. Kära syster var den ända som tyckte att det var fint, så piecring blir det inte.

Sitter här i min säng, pyjamas fortfarande på och Rihanna på top ten at ten. Blir inte den människan bara värre och värre? Och är det bara jag som inte tycker att hon är det minsta söt i det korta håret? Fy säger jag! 

Nä, vad gör man på en ledig onsdag när man inte har några läxor? Äsch, nu blev ju dagen tråkig. Ska kanska ta en runda ner i stan och köpa en halsduk. Eller städa rummet? Nja, stan lät myclet mer lockande. Vi får se. 

Hang in there.  

shlurp ;)

Hej. Idag har det varit projektarbete hela långa dagen, förutom träningen då. Det var höftkasst och armlås. Det är kul! Arbetet går sakta med säkert framåt. Suck. Jaja.. annars har väl dagen varit okej. Inte så mycket att säga idag. Jo Makfira har gått runt hela dagen och sagt "Shlurp" därav rubriken :)  har alltid velat piecra mig där. hade jag passat i det?

Jag tycker inte om Marie W

Jag i Berlin. Mycket fin klännig ;)   ( detta är ett försök till att ladda upp min första bild)


JAG TYCKER INTE OM MARIE W!!! Den här dumma fallanalysen handlar om en tjej ( Marie W). Min uppgift är att förklara, med psykoanalytiska termer berätta hur hon är som person, och varför. Men nu är jag klar i alla fall. Blir inte Stefan nöjd, du börjar jag gråta. Vi fick den här uppgiftan igår, och ska vara fördig i morgon. Hur ska jag kunna veta o Marie är lycklig på riktigt i sitt nya äktenskap? Och vem bryr sig? Jag som trodde att psykologi skulle vara roligt. Nu längtar jag till fredag. Fest hos Gabrielle och sen sova hos min söta pojkvän. Det behöver jag just nu. 
  Nu vill jag sova. ( snark snark)

En ickeskoldag med massvis av plugg -.-

Hej. Var som sagt ledig idag, men åkte ju in till skolan i alla fall. Där träffade jag Jeanette, Sandra, Linus, o Fredrik. ( Efter ett tag kom Kristian) Det blev lite pluggande, lunch på Burger King, och sen lite pluggande igen. Sen blev det mycket prat om ingenting och sen skulle jag hämta min cykel på Miatorp. Och självklart går man av på fel busshållsplats, och får gå jättelångt tillbaka. Sen cykla till Råå i värsta ösregnet och träffa syster där, sen cykla hem i regn. Sen hem, byta kläder, ta på sig gummistövlar och gå ner till affären för att Johanna skulle handla. Blöt ännu en gång. -.-

Nu ska jag sätta igång med att plugga färdigt. Jävla fallanalys som man bara får en dag på sig att göra klart!

hang in there.

God morning.

Hej, godmorgon! Blev inget bloggande igår, Jonny var här så jag tyckte att han var lite viktigare än bloggen :)
Som sagt, Jonny var hos mig igår och det var supermysigt. Har inte träffat honom på 9 dagar, så det var jättebra!

Idag är jag ledig :D Mina onsdagar kallas ju sjävlstudiedagar. Mega bra tycker jag eftersom jag har 5 läxor i veckan. Vilken förändring jämfört med Wieselgren där man hade en i månaden. Så iodag blir det plugg hela långa dagen. Den där dumma fallanalysen. Men konstigt nog tycker jag inte att den verkar vara så svår.. Har jag missuppfattat det hela?  Ska i alla fall in till skolan med Sandra, Linus, Sofie och förmodligen Jeanette :) Så kul. Så om en timme måste jag bege mig mot bussen. Så alldeles nu måste jag duscha, välja fram kläder ( vilken tur att jag knappt sminkar mig längre, annars hade jag aldrig blivit färdig) och fixa håret och sådär.  Så nu ska jag kila in på mitt rum och välja kläder, senblir det en dusch! Mys på bara det.

hang in there.


Är det mitt fel att världen är full av gnälliga idioter?

 Godkväll kära läsare. Vilken hetsig dag det har varit idag.  Ojojoj..
Skola först. Träning första lektionen, boxning.  Yeey, det gillas. Sen drog projektarbetet igång. Vi ska under 10 intensiva dagar, göra ett hälsocenter. Vi ska tänka vuxet och företagssamt för att detta ska bli så bra som möjligt. Själva arbetet går ut på att då göra ett hälsocebter, och kunna berätta vad jag behöver för just min typ av hälsoinrikting ( jag och Linus valde terapicenter) och berätta varför jag behöver just detta. Kul? Jadå! Men självklart hamnar man i en grupp, där det finns människor ( människa) som inte vill göra ett hälsoprojekt. Och då blir Veronica arg. Så Jag och Linus har gjort allt, och Jonathan har inte gjort något. Förstår ni min frustration? Sen blev det stan med Johanna :)

Johanna gör alltid livet roligt. Utan henne, ja, då hade inte jag vetat mycket. Det är sant. Johanna har berättat så mycket saker för mig,som jag verkligen inte hade någon aning om. Som jag faktiskt borde ha lärt mig på sexualkunskapen i 
8:an. Det blev en snabb runda för att köpa födelsedagspresent till kin kära bästis Gabrielle och sen fika!  :) Idag gav jag kakan MVG ;)

Föresten, min vecka kommer inte se ut som jag klargjorde dne senast. Nu kommer dte enbart handla om projketarbetet, och ska försöka hinna med lilla söta Jonny och Gabbes fest! Blir tajt, men så är det.  Lite stress är inte dumt ;9

I morgon ska jag i alla fall äntligen träffa min söta pojkvän. Plus, han tog bort sin tandställning idag, och det ska bli spännande att se han utan. ( Är lite nervös, han är kanske mycket snyggare utan) ;)

Snart är det vänner, och det ska jag se.

hang in there ;)

I stand i för hög tonart!

Hej. I am back from the church! Oh va kul det var att börja sjunga igen.Och nu med Elin as my sidekick eller nått sånt :) Mycket kul. Och med Isabelle som ny pianist, oh va spännande!

Och jag är totalt förvirrad. Jag som hela tiden trott att middagen med kyrkan var i morgon, är NÄSTA måndag. Kalla mig förvirrad. Och jag som valt ut klänning och hela köret. Jaja, nu har jag ju måndag på mig att plugga, och fixa present till min söta bästis Gabrielle. Och sen äntligen träffa Jonny på tisdag!

Min veckoplanering ser ju kul ut.
Måndag: Köpa present till Gabbe, och plugga medicin.
Tisdag: Träffa älskling!!
Onsdag: Plugga fallanalys!! VIKTIGT!
Torsdag: Inget hoppas jag.
Fredag:  Fest hos min söta bästis! Fira hennes födelsedag ju :)

Lär antagligen få en läxa i samhälle också. Kikki ÄLSKAR att ge ut läxor som ingen förstår sig på :)

hang in there.

Sweeeeet.

God morgon. I dag är jag glad. :) Dey är jag ioförsig ofta, men idag känner jag glädje i hela kroppen. Ska till kyrkan idag och sjunga. Äntligen har det börjat igen! Och det är bara två dagar tills jag får träffa min söta pojkvän igen!
Min tråkiga hemmakväll blev inte jättetråkig trots allt. Jag ska på middag på måndag, och har fått låna en klänning av min syster, så kvällen igår gick åt att prova alla hennes klänningar och välja ut den perfekta. Det blev en vit, knälång.. jättefin :) Och sen har jag tänkt fråga om jag får låna ett par skor (a). Efter allt klänningprovande tänkte jag sätta på en bra film, men såg att Pirates of the Caribbean på tv4+. Yes säger jag. :) Men jag är ingen vidare nattmänniska, så jag orkade inte se hela. Läste ut min bok i alla fall. "Inte som andra döttrar" av Deborah Spungen. Snälla, läs den. Den är så bra. En sann historia om Nancy Spungen, knarkare och som sedan blir tillsammans med Sid Vicious från Sex Pistols. Så bra.
( Orginaltitlen är " And I don´t  want to live this life")

Bloggar sen när jag kommer hem.
Hang in there. <3

It´s all over.

Puh va skönt. Nu är allt klart. Nästan alla möbler är i lägenheten, och det firade vi med pizza och tårta. Det har varit jättekul och mitt rum är jättefint. Nu ska det bara "dekoreras". Det är jätteskönt att få komma in till stan nu, med skola och allt det där. Nu har jag verkligen nära till allt, förutom att hyra film. De är lite kasst, men annars är verkligen allt toppen.
Det som är megabra är att det tar kanske kvart att cykla till min söta pojkvän. :) Mycket bra. Nu ska jag bara skaffa en cykel..

Det var även mycket kul att träffa Gabrielle igen. Fy så längesedan det var. :)

Nej, nu blir det en tråkig hemmakväll igen. Allt blir så tråkigt när man är 16 och inte kan gå ut på samma sätt som när man är äldre. 16 är ingen bra ålder.  Jag verkligen hatar att ha tråkigt. Så, varför inte läsa sin psykologiläxa för att fördrvia tiden? Gud vilken tråkig ålder!

Hang in there.

Flyttning på gång!

Godmorgon! Nu sitter jag här i pyjamas. Har precis ätit frukost, och måste snart klä på mig. Ska hjälpa till att bära massa saker till nya lägenheten. Oh va spännande det kommer bli! Gabbes kommer ju också hjälpa till, mysigt med tanke på att vi inte träfftas på flera årtionden känns det som! Men idag ska va faktiskt träffas.
Min så efterläntade girls night in blev inte som jag hade tänkt mig. Det blev att jag och syster satt på varsitt rum med och kollade på film. Men jag lagade mat till mig själv, pommes frites med soyakorv. Mums. Hade även lite sallad till så att det inte skulle bli för onyttigt. Sen tittade jag på Leagally Blonde. Det är något med den här Elle Woods, som gör att man verkligen inte kan sluta titta. En riktig tjejfilm, det gillar jag. 

Nej, nu ska jag försöka göra något vettigt.
Hejdå <3
Hang in there.

Girls night in?


Hej. Fick ett sms innan av en kompis i Östersund. Har inte hört av honom sen längesedan. Gud va roligt. Gulligt nog har han börjat kalla mig Vickis. Jag har en känsla av att det smeknamnet kommer sitta i.
Jag är inte det minsta på språng. Vad gör man en fredag kväll? Jag och syster är ensamma hemma och hon ligger och sover på mitt rum! Nä, nu vill jag hitta på något. Är lite sugen på en girls night in, men som det ser ut nu, är inte Johanna det. Oh va tråkigt.

Johanna ( min underbara kompis) ska flytta till en orbital. Jag ska flytta med. :)

" Nåja, vad är en bal på slottet?"

<3
Hang in there

Allt är lättare med killar.

Innan jag börjar berätta om min mycket intressanta dag måste jag bara säga hur irriterad jag är. Igår kväll skrev jag ett inlägg tillägnat William som gick bort i måndags i cancer. Vad får jag för kommentar? " Hoppas att du hade en trevlig dag :) " Okänsligare människor får man leta efter.

Nå, min dag har varit toppen. Men tyvärr har min rektor felinformerat (igen) så vi missade träningen. Sandra och jag blev sura, så vi tog en runda förbi Burger King och köpte glass. Sen slutade vi. Sen träffade vi mycket roligt folk på skolan, så har inte kunnat slita mig förens nu. Kom även på att prata med killar, är så mycket lättare än med tjejer. Killar är inte lika ytliga, vilket gör samtalet hundra gånger roligare. Tack för en ubertrevlig eftermiddag.
Nu ska jag ta mig lite att äta, och sen blir det väl lite tvtittande :)

ha en bra dag<3


P.S, puss på Jonny<3

William.

Jag vill bara skänka en tanke till min lilla granne William 12 år som gick bort 01/09/08 i cancer.

Varför är livet så orättvist?

Jesus rocks!

Hej! Det blev en extrem hatdag idag. Men nu känns det bättre. Stack ner en runda till kyrkan för att träffa konfirmandrarna och prata lite med Ploff. Gud så skönt. Jag och Filip kom också på att han ska tatuera "Jesus rocks!" i pannan. Gulligt va? Han är lite speciell ;)
 Men sen sa Elin att man inte kunde gifta sig i Sverige, så man får åka till Norge och göra det. Som ni märker är Elin mycket speciell. Men jag tycker om henne ändå! 

Nu sitter en trött Veronica och svara på roliga sms från hennes kompis Sandra.  Hon förstår inte samhällsläxan som ska vara inlämnad i morgon! Sandra är söt :)

Puss på er alla! <3

Jag strejkar!

Jag strejkar mot skolan! Mot min rektor! Han är sämst på att ge ut information, och därför kom vi en halvtimme försent till rugbyn. Annras har hela dagen gått helt jävla fel. Allt från att springa till bussen, till extremt äcklig böngryta till lunch som jag fick  bildligt talat slänga i mig. Och sen, efter rugbyn kände jag att jag behövde lite uppmuntring, så jag skickade ett sms till min söta pojkvän om han kunde träffas. Men det kunde han inte. Kan min dag bli mer förstörd?

Nu är jag även sjukt förbannad på min jävla samhällsläxa som inte vill samma sak som jag. Dumma Kikki! Oh! Nu är jag så irriterad! Men nu just precis fick jag ett ubergulligt sms av min söta pojkvän. Tack älskling, jag behövde det!
Nu ska jag skriva lite mer på min läxa, sen ska jag äta, ta mig ner till pappa och lämna cykelnyckel, och sen ska jag ner till kyrkan och planera inför nästa torsdag :)

hejdå! <3

Smack!

God kväll. Nu sitter jag här och äter glass. Min absoluta favoritglass; Smack. vanlijglass med kolasås innuti och chokladtäcke utanpå. Så himmelskt god. :)

Nu ska jag göra min engelskaläxa. Sen maila den till Tina. Fast nu är jag nörd enligt min syster. -.- Enligt mig är hon nörd :D

God kväll på er alla.

Bara för att jag är kung :)

Hej! Det blev inte så värst mycket pluggande. Robin kom för det första inte, och Linus stack efter 5 minuter, så det blev jag och lilla Sandra kvar. Vi bara satt och snackade ett tag, sen bestämde vi oss för att bege oss hem. När vi kommer utanför dörren möter vi lila Jeanette :) Så hon hängde med oss till Burger King för att köpa pommes till mig :) Där blev jag även krönt till Kung. Mycket fin krona må jag säga.
Sen blev det en del telefonpratande med min söta pojkvän. Han får krya på sig nu tycker jag. Det är så tråkigt att han är sjuk. Kan inte riktigt åka dit heller. Risken att jag blir smittad är ganska stor. Men i alla fall så en massa pussar till dig <3

I morgon är det rugby. Hoppas att knäet orkar det, vilket jag hoppas. Sen blir det kyrkan med små konfirmandrar. 
 

xoxo, aaarvidsson

God morgon :)

God morgon på er alla. Nu sitter jag här och ska snart äta frukost. Jag är ju ledig idag :D Eller, halvt. Ska in och plugga, med Sandra, Linus och Robin sen vid halv 12.

I natt hade jag en jättemysko dröm. Jag skulle först och främst vara med i Time out och möta Blondinbella i duellen. Det var två utmaningar. Den ena var att knäppa upp bh:ar som satt på galgar, Blondinbella vann. Sen skulle man äta sig fram i en balja med skagenröra. Jag vann. Och sen hade jag ett väldigt intressant samtal med Gry Forsell.
Sen var jag Meg i Family Guy och vi flög på en guldfärgad flygande matta i en skog.
Sen i den skogen hade min bästis Gabrielle en sommarstuga och skulle ha fest där. 
Och jag fick pussa på min söta pojkvän som jag inte fått göra sen i söndags! Enligt mig var den här drömmen ganska så konstig.

Även idag hälsar jag till min underbara pojkvän som har feber! Puss på dig! Jag älskar dig <3

Nu ska jag förbereda min frukost.

Hejdå.<3


En gen är DNA va?

Som rubriken lyder gick det inte så bra för mig och Sandra på medicinen. Det är inte alltid lätt. :) Skolan idag var mycket bra. Samhällskunskapen var väl sådär, inte jättekul att anteckna massa om välfärden i en halvtimme, men dte gick. Träningen sådär, knäet vill inte. Det blir att träna mycket lår framöver. Annars har det varit bra.
Fick reda på idag att vi ska förmodligen till Bornholm i mitten av september på skolläger. Vad gör man nuförtiden på ett skolläger? Jag vet iaf vad Linus kommer göra ;)

Och jag vill bara hälsa massvis med pussar till min söta pojkvän som ligger hemma och är sjuk. Jag älskar dig Sötnöt. 
<3 

Nä, nu är jag lite hungrig. Ska nog göra något åt det :) 

hejdå så länge :* 

Jävla internet!

Oh, hade precis skrivit färdigt mitt inlägg så vill inte mitt internet fungera! Dumma dumma den!
Som jag skrev i det förra inlägget så har jag massvis med läxor, ovh tack gd för våra lediga onsdagar. Ska in med Sandra och plugga då. Det blir nog bra.
Nu är jag trött, och ska äta lite. Sen kommer min mamma och hämtar mig :)

Kram på er alla!

RSS 2.0