Le parkour

Hejsan kompisar! Jag är så trött att jag håller på att dö, men jag måste plugga. Jag orkar inte! Men det är sånt som måste göras, och jag får väl lida lite. Maxis tittar på le parkour på youtube men han borde också plugga.
Nu måste jag plugga, so long kompisar :)

Stor larv

God morgon kompisar! Just nu är jag ensam (med hantverkaren) för Max har gått till skolan. Jag börjar inte förrän halv ett idag, skönt. Men jag måste hitta på något att göra undertiden. Ska äta frukost i alla fall, och kolla lite SATC.
Igår fick Max leka hjälte. Jag skulle ut i köket och ställa lite saker och ser en jättestor (den var JÄTTEstor) larv på golvet. Så jag sprang ut i hallen och Max fick döda den. Obehagligt! Tur att Max var här. Älskar dig!!

Fisksås och plugghästar

Hej kompisar! Max är en plugghäst idag (och har varit det alla andra dagar också) och jag har inte så mycket att göra. Ska fixa balbiljett och lite så. Men att Max är plugghäst gör inte så mycket, jag tycker om honom ändå.
Jag tittar på Halv 8 hos mig, och dom är i Dalarna idag. Och det både syns och hörs. Max envisas med att hjälpa till att blogga och skriver konstiga saker. Fisksås och fiskpinne. Jag tror att han vill att jag ska skriva att vi åt fiskpinnar till middag (eller aftonföda som han säger)
Men nu ska jag göra något kreativt.. tror jag.. hehe
Hejdå vänner

Bra eller vad?

Hejsan kompisar! Efter lite bilkörning och handling på Maxi är jag och Max hemma. Han har precis duschat och jag vill att han ska ställa sig köket (där han hör hemma) och laga mat till mig. Då det klagades på maten igår som jag gjorde så fick han bestämt göra mat idag. Han ska inte tro att han kommer undan! Hehe..
Kom på att så fort Max gick in i duschen blev jag kissnödig. Och då vårt andra badrum renoveras så finns det bara en.. Krisar lite nu alltså..
Puss kompisar!

Not gonna happen

Hej kompisar! Jag och Maxis sitter hemma och ska plugga. Men bloggen och facebook är roligare så jag är osäker på om vi får så mycket gjort..
Jag hade faktiskt roligt i skolan idag, det var ett tag sen. Rätt skönt är det att kunna skratta i skolan.
Men nu måste i alla fall jag få något gjort, får se hur det går. Puss kompisar!

Almost time for bed

Hej kompisar! Sitter hemma och somnar snart. Är jättetrött. Och jag tycker ändå att jag har fått sova i natt. Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det är ändå helt okej. Jag får vara trött och tjurig ifred. Men jag saknar min Maxis. Snart blir det att göra mat och titta på film. Och kanske lägga sig tidigt? Jag röstar för.
Men nu blir det mat! Hejdå kompisar!

Student

Hej kompisar! Idag är jag glad. Jag har äntligen fått min studentmössa! Den är så fin! Max är här och vi väntar på att maten ska bli klar. Jag är väldigt hungrig nu.
Bra saker idag,
1) STUDENTMÖSSAN!
2)Max är här :D
3) Blev godkänd på matteprovet
Dåliga saker idag,
1) Robin börjar på allvar tro att min plats är köket och slår mig ständigt med en tidning för att påpeka det
2) Han trodde inte på att jag skulle sticka pennan i hans öga så han fortsatte
3) Jag har ännu inte köpt varken balskor eller en bra bh

It´s okay, I'm a ninja

Hellu kompisar! Jag ska snart ge mig iväg för lunch med mamma och sen sjukgymnasten. Och hinna pussa på Max lite. Får ju passa på när jag har chansen, då vi inte ska ses förrän på fredag igen. Men sen kanske det är bra? Att man inte ses så ofta? Så att man kan känna saknad och så? Men vad vet jag.

A walk down memory lane

Kom nyss hem efter att ha gått en mysig runda i lilla Rydebäck. Gick förbi mitt gamla hus och blev fett besviken! Det är grått! Under de fem åren jag bodde där var huset gult. Nu är det grått. (Väldigt snyggt, men det hör inte hit, det huset ska förbli gult. Jag ska ju bo där när jag skaffar familj, och med familj menar jag sjutton katter) Gick även förbi Bästis gamla hus. Det hus som var så stort och mysigt är numer förvandlat till ett fult hus med massor av plåt på hela fasaden. Sjukt fult. Har så många minnen från hennes hus. Vårt popcorn krig, negerbollsbak, alla pajer till lunch, när jag cyklade in i trädet på baksidan, ja, väldigt många fler minnen. Kommer du ihåg älskling?

Hantverkarna

Godmorgon kompisar! Eller ja, jag har varit vaken sen sju. Hantverkarna kom då och börja borra så hela huset skakade. Sådär kul.. Nu förstår jag den där teatern, Hantverkarna som jag såg förra året. Den handlade om ett par som skulle renovera, men hantverkarna lurade dem och tillslut så mörade paret alla. Det var dålig (jag vet att din pappa var med i den Max, men den var inte bra) men jag förstår deras känsla. Jag ville själv gå upp och få dom att sluta och aldrig mer fortsätta.
Nu får jag väl göra frukost och sen plugga lite. Hejdå kompisar!

I run with scissors, it makes me feel dangerous

Hejsan kompisar. Jag är hemma nu och drar mig för att plugga. Ja, jag vet att jag måste. Har haft världens konstigaste magont idag, men det börjar gå över nu. Skönt.
I morse kom hantverkarna och stängde av vattnet. Inte populärt. Och jag är ledig i morgon, störigt att de kommer halv 8.. Där rök den sovmorgonen. Men jag har mycket tid att plugga i alla fall, och det är bra.
Jag vet att det bara är måndag idag, men jag längtar till helgen! Och till nästa vecka. Bara mys med Max då, och det gillar vi :)Puss kompisar!

It's about time

Godmorgon kompisar! Sitter och väntar på att klockan ska bli typ 6. För då kommer Max. Bara tusen år dit!
Men, helgen har varit bra. Fantastisk utgång i fredags, mysig middag med familjen igår, och idag kommer Max.
I brist på annat att göra så letar jag efter fina citat som jag möjligtvis ska tatuera in. Jag tänkte ha en text eller liknande på revbenen. Så jag letar inspiration. Några tips?
Nu ska jag plugga lite, hejdå kompisar!

Tekniska föreningen

Nyss hemkommen från årsmöte och två intressanta föreläsningar på Tekniska Föreningen. Nej, jag har inget som helst intresse för teknik, men en av föreläsarna var chefen över kriminaltekniska roteln i Helsingborg. Och det däremot intresserar mig otroligt mycket då jag ska läsa till just det efter gymnasiet. Pratade med honom efteråt och han var väldigt trevlig och hjälpsam. Och det gillar vi.
Nu är det snart läggdags, ska försöka komma upp i tid och hinna plugga lite innan jag ska träffa Bästis klockan elva. Sen blir det utgång! Längesen nu. Med Bästis och bästa gänget (Max får vara med i bästa gänget när han fyllt 18).
Nu har jag dödligt ont i magen (sällan) så ska försöka göra något åt det. Puss kompisar!

Just take a moment

Hej kompisar. Får jag lov att vara seriös nu ett tag? Jag håller på att skriva en textanalys om dödshjälp nu. Jag är för dödshjälp, på ett visst sätt. Jag tycker att om man är sjuk och aldrig kommer bli frisk eller väldigt gammal och inte orkar leva, tycker jag att man kan få bestämma över sitt öde själv. Vad tycker ni? Har man rätten att bestämma över sitt eget liv? Och har man då alltid rätten att bestämma över sitt liv? Fundera över det.
Men till något helt annat (att vara helt stenseriös är inte min grej). Pluggar så sjukt mycket nu att jag snart stupar. Men för att slappna av lite så blir det att träffa världens bästa Max i morgon. Och lite häng med Filip innan dess. På onsdagar har jag ju bara en lektion, så jag hinner med båda :) Puss kompisar!

Vuxenpoäng igen?

Hejsan kompisar! Nu är jag hemma från skolan och sitter och väntar på ett viktigt telefonsamtal. Jag ska bli intervjuad av någon från Malmö Högskola. Bara jag som tycker att telefonintervju låter vuxet? Men hon ska ringa nu vilken minut som helst. Spännande.
På filosofin nu så ska vi skriva och framföra ett argumenterande tal om något vi tycker är viktigt. Någon ska vara för, och någon emot. Själv har jag invandring tillsammans med Fida. Philip och Jesper höll sina tal idag om läxor. Jag kan inte annat än att hålla med Jesper om att läxor är bara jobbigt och onödigt! Det känns inte bra att gå i skolan 6 timmar och sen komma hem och veta att det väntar flera timmar till med bara plugg. Konstigt att man har ångest?
Vi hörs kompisar!

Plugging and Pretty Woman (nice svengelska va?)

God kväll kompisar! Är hemma hos mamma nu efter en väldigt bra helg. I fredags var det match, vinst med 27-15, ett mål och två utvisningar. Sånt som händer aight? Sen blev det Väla med Johanna och Jocke i lördags. Och senare på eftermiddagen åkte jag hem till Max. Vi såg världens sämsta film (jag borde få välja nästa gång) och bara hade det mysigt. Idag blev det att se OV vinna över Skara i kvalet till allsvenskan och sen hem till mamma. Nu sitter jag och pluggar (ovanligt) och tittar på Pretty Woman.
Nu ska jag fortsätta leka plugghäst (glasögonen på och allt). Hejdå kompisar!

Skurup

Hej kompisar. Är hemma och pluggar (igen) och ska om en timme iväg och spela match! Hatar att ha bortamatch på en fredag. Men det gör inte så mycket denna helgen. Bästis är ett fan av hemmakvällar numer och Max är inte anträffbar. Så då kan jag ju lika gärna spendera min fredagkväll i Skurup.
Idrottsspykologin kallar, puss kompisar

Världens bästa

Just nu älskar jag Bästis lite mer än vanligt. Min dåliga dag blev genast så mycket bättre när jag fick prata ut lite. Det behövdes efter idag. Men skit ner dig för att du skrämde mig på fb! Älskar dig hjärtat.

The family international

Hej igen kompisar. Jag har haft världens sämsta dag idag. Det blev bättre ett tag, men sen när jag kom på att det är en hel vecka tills jag och Max ska ses igen så föll allt igen. Orkar ente! Så jag har fortfarande världens sämsta dag. Jag kan inte koncentrera mig på mitt arbete. Håller på att skriva ett arbete om en sekt till engelska c. Jag tycker att sekter är väldigt intressant och jag gillar engelska men denna dagen suger. Så om jag kan ( tveksam eftersom jag måste plugga) ska jag lägga mig tidigt idag. Och bara sova bort denna skitdagen. So long kompisar!

Morgonblogg

Hej kompisar. Är i skolan nu och försöker få lite läxor gjorda, men det går väl sådär. När jag försöker koncentrera mig så börjar jag bara tänka på annat. Jag älskar hur en liten sak kan förstöra en hel dag.. Bara liiite irriterad. Hejdå kompisar

Pluggar

Sitter i skolan och pluggar med Fida. Måste skriva färdigt vårt tal till på fredag. Och vi jobbar på bra! Först gjorde vi matte och sen tränade vi och nu filosofi. Väntar bara på att Max ska sluta så vi kan åka hem till honom. han slutaer egentligen halv 3, men måste nog jobba med UF så det tar nog längre tid.
Och jag är sjukt irriterad på detta skitregn! Vi har haft så bra väder de senaste dagarna, och nu kommer ett jävla regn! Död åt väderleken..

Lättnad

Idag har jag betalat handpenningen på studentflaket så nu är det garanterat. Trots gnäll och onödiga problem så är det fixat. *Klapp på axeln*.
Och när det var fixat gick jag och Max och fika på Waynes. Och det gillar vi. Tycker om min Maxis. Och i morgon ska jag hem till honom, extra mys. Får ju passa på nu när vi inte kan ses i helgen.
Jag hatar att ha mycket att plugga, men får förhoppningsvis gjort mycket i morgon. Är ledig egentligen, men ska in och plugga lite matte, sen träna och basta med Fida, himla skönt, och sen plugga fram tills att Max säger att det är dags att ta sig till Landskrona. Sen är det lite segt att gå upp en timme tidigare än vanligt, men jag måste ändå till skolan och plugga, så det gör inte så mycket. Men nu måste jag fortsätta, puss kompisar

DÖÖÖÖÖÖ

Varför finns det ormar? Exakt vilken funktion fyller den i ekosystemet? Ingen säkert, den bara finns för att jävlas med mig. Min fobi för ormar är helt sjuklig. Jag får panik av att bara se en på tv eller i en bok. Kan inte ha fötterna på golvet eller nära en öppen yta. Jag måste erkänna att det är väldigt töntigt att vara så rädd, men jag kan inte hjälpa det. Får någon helg sen hade jag sett ormar på både tvn och datorn (dubbelt så hemskt) så Max fick bära mig till badrummet så jag kunde borsta tänderna. (Fantastiskt med en stark pojkvän alltså) Och även om jag nu vet att min fobi är onormal så är jag hellre rädd än gör något åt det. Ormar kan man ändå undvika liksom.

ingen rubrik

Efter en ganska så mysig helg så var det svårt att gå upp i morse. Jag hade ställt klockan på halv 8 men kom inte upp förrän tio i. Hatar att gå till skolan. Ville ligga kvar under täcket och mysa med Max.
Och jag har överdrivet mycket att plugga. Älskar inte mitt liv så mycket nu. Hejdå kompisar!

HIMYM

Max är här, kan inte säga fortfarande då han har åkt hem om, så han är här igen. Och det gillar vi väldigt mycket. Helgen har varit så himla mysig. Först får jag rosor och sen bjuder jag honom till Köpenhamn. Väldigt mysigt. Och jag trotsade kylan och åt glass! Delvis äcklig glass, men ändå. Nu är det ju faktiskt vår! Den bästa helgen på länge. Jag älskar dig.
Idag var jag på brunch med Cajsa på The Tivoli. Så himla gott, och hej matkoma. Men det är inget om man jämför med den picnic vi hade i Dublin förra året. Vi hade köpt så sjukt mycket mat och tvingade i oss allt. Inte bra. Awesome resa, men mycket mat.
Nu tittar vi på HIMYM men snart blir det film!
Puss kompisar!

6 månader

Idag firar jag och Max 6 månader. Mysigt. Dagen till ära ska jag ju som sagt överraska honom med två saker. Det ena fick han igår, jag har under en längre tid lovat att göra muffins till honom, och passade på igår. Men den stora grejen är idag! Jag vågar skriva det nu då Max inte ska få en chans att läsa. Jag ska ta med honom till Köpenhamn! Bara gå och mysa och så. Det gillar vi.
Men Max är inte så dålig han heller. Igår när han kom hem till mig så hade han både rosor och choklad med sig. det är inte helt fel.
Men nu måste jag klä på mig! Puss kompisar!

Erkänn, vuxenpoäng

Jag samlar vuxenpoäng. Jag tittar på Debatt på ettan. I hela 45 minuter ska jag vara vuxen. Anledningen till att jag tittar på det är varken att det handla om Big Brother eller Kissie. Nej nej, min, absoluta idol (i Sverige) ska vara med. Morgan Alling. En sådan fantastik skådespelare och artist. Fastande för honom och hans sommarprat för nästan exakt ett år sedan, i bilen på väg hem från Sälen.
Och nu bara stör jag mig på Debatt. Det handlar ju om Kissie just nu, och folk tycker att hon provocerar jättemycket och att hennes blogg är "underhållande" för att hon är så korkad? Och de tror verkligen att hon ska ta åt sig! Det är ju det som är så himla löjligt! Hon gör ju bara det mer ju mer ni ger henne uppmärksamhet. Sluta läs hennes blogg, sluta prata om henne. Ge upp? Fan vad tröga ni är!
Men nu är det dags för Morgan. Nu ska jag ge han min fulla uppmärksamhet. Hejdå

One step closer.. to failure

Hej bloggen. Idag har varit en effektiv dag. Spelat curling på morgonen, det är det tråkigaste som finns att göra men vi var tvungna. Sen lunch på Haket med Sandra och sen tog tåget till Malmö för att titta på Högskolan där. Jag vill ju gärna gå där sen, och plugga till kriminolog. CSI ni vet. Märkte dock att intagningspoängen var högre än jag trodde, men det ska nog lösa sig. Ska söka till Lund och Sundsvall också. Sen blev det shopping (inte för min del, men fönstershopping räknas väl) och en väldigt lång fika. Har precis skapat mig ett konto på studera.nu så den 15 mars kan jag börja ansöka till skolorna. Ett steg närmre alltså..
Klockan är just i denna sekund 18.33.50 och Max har fortfarande inte slutat. Men sen vet jag också att det är väldigt viktigt så jag försöker att inte tänka så mycket på det.
Men i helgen är det bara jag och Max. Har två överraskningar till honom. Jag vill berätta men Maxis är en snäll pojkvän och faktiskt läser bloggen. Berättar senare ;)
Men nu ska jag plugga, hejdå kompisar!

RSS 2.0