IPHONE!

Ädr nu hemma hos frida. jag är riktigt glad nu! jag har fått en ny mobil! En iphone, en vit! Med rosa skal! Lyyyyyycklig! Nu ska jag och frida in till stan för att träffa hennes kompisar. Om dom är lika sjuka som henne undrar jag hur det kommer sluta. men det löser sig hoppas jag :)


Fotont

Jag har ont i foten idag. Jag gissar att det beror på rodeln igår. När jag och Johanna trillade så slog jag ju i foten i banan. Så ja, ont har jag i alla fall. På träningen idag hade vi sadisten. Så det var tufft. Svettigt värre alltså. Vi körde idioten. Jag hatar det! Sen skulle jag cykla hem! Nej, nu är jag trött.

Som att ha blivit påkörd av en buss

I morse när jag vakande, kände jag efter hur jag mådde och ja, som rubriken säger så inte så bra. Men jag hade inte tid att tänka på det jut då för jag skulle iväg med kyrkan. Först var vi i kvistofta och sjöng och så åt mat och sjöng en egengjord låt för Ploff som slutar nu. Sen åkte vi iväg för att åka, eller säger man köra rodel? Ni vet en sån som de åker på vinter os, man sitter i en kälke och åker ner för en backe? Jaja, det gjorde vi iaf. Först åkte jag med Rebecka och sen med Johanna. Det gick lite för fort då. Vi kom för snabbt i en kurva och lutade oss liite för mycket och rodeln välte och det gjorde vi med. Johanna landar med benet över bromsen och kan inte stanna, Vi glider ner för backen flera meter innan Johanna kan bromsa. Lyckligtvis slog vi inte oss så mycket. Men skitig blev man. Sen blev det grillning och allsång på en fin strand. En otroligt lyckad kväll med massor av skratt. Tack!

Godmorgon

Idag är det en solig fredag och jag har stydiedag. Skönt. Fast inte för att jag är så värst ledig. Jag ska först äta hemma hos frida, hennes mamma gör mat just nu, sen ska jag hem till mamma och skicka ett engelskaarbete, gå till Hörnan för att hämta mina skor som kommit sen träffa Jonny och sen hem till Gabbe för förfest sen in till stan och parta sen åker jag hem till Frida och sover. Busy day alltså ;)


Sleepover

Nu när mitt hat mot det svneska samhället har lagt sig har det varit en hyffsat bra dag. Vi fick massa gott idag på engelsakn för att "fira" att det var sista lektionen. Det gillas ;) Sen har jag varit med Frida och gått långa rundan i Rydebäck. Efter både skratt och allv ar har vi begetts oss hem till henne för att se film och jag fick en söt blå klänning an Lina. Nog för att jag hatar Lina idag litegrann så hjälpte det att få en klänning. Den är supersöt och inte rosa. Tyvärr.. Frida kom på att hin inte förberätt sin redovisning inför i mrogon så det gör hon nu, medans jag fördriver tid på faceboooooook och här :) Nu blev hon klar så nu loggar jag ut. Som rubriken lyder är det sleepover!

Förbannad

För det första blev mitt busskort stulet på träningen. Moget säger jag bara!
Sen, nu tittar jag på Efterlyst som vanligt varje onsdag och blir bara mer och mer arg för varje minut. Ett gäng på ett femton tal killar har misshandlat två killar. Moget! Så sjukt fegt! När jag tittar på Efterlyst så blir jag mer och mer säker på mitt karriärval. Jag ska bli polis. Utan tvekan.

RSS 2.0