:D

Det blev finfina skor och jag har valt outfit (så glammigt det låter) tills i morgon. Då blir det fest hos Burle. Men innan det ska jag hem till Bästis och mysa. Ansiktsmasker, jag får äntligen prova den med choklad som jag har fått av pälskis. Och sen ska vi göa ve oss inför kvällen. Jag är supertaggad! Det var så längesedan bara jag och Bästis hade mysdag/kväll. Det bli antagligen lite filmtittande också om jag känner oss rätt ;)

jag och pälskis har kommit på en sak. Ända sedan jag kom hem från Barca har vi knappt varit ifrån varandra. Nu är det svårt att sova tan honom. Men vi kom på det, vi kan varken sova med eller utan varandra. Jag  har en tendes att ta all ptas och allt täcke. Men det finns nog inget mysigare än att vakna med pälskis bredvid sig :*

Hos pälsk

Nu sitter jag hemma hos pälsk. :)
Igår va vi på bio och åt på Big Buddha. Massa mys :D
Igår på bion satt nog de mest IQ-befriade varelser på denna jord. Jag ska återberätta så gott jag kan.

De hade precis visat trailern för den nya filmen 2012 ( jordens undergång) och man får se hur jorden dränks i vatten.
Tjej 1. Googlar på sin Iphone på 2012 och säger att jorden kommer dränkas.
Tjej 2. -Men det finna ju inte tillsräckligt med vatten. Kolla, om jorden är här ( håller upp ena handen åt höger) och vattnet här (håller upp andra handen åt vänster) och om man börjar springa där vattnet börjar så överlever man.

Väldigt smart tänkt. Bara så du vet så flyter det inte omkring vatten i rymden :)
Suck..

Idag ska jag och älsk pälsk gå i stan, jag ska titta efter nya skor.

:D

Det är sjukt

vad man missar när man är borta. Varför har ingen uppdaterat mig om att Blondinbella numera är Brunettbella? Besviken...

Hemma nu :D Kom i går kväll, pratade i telefon med pälsk så jag orkade inte sätta igång datorn. Jag har haft det jättebra. Sett massor av fina djur, äckliga djur och andra djur. Var på delfinshow och en rovfågelshow. Riktigt imponerande :)
Sen va vi en tur på Liseberg. Vi åkte fyra karuseller och köade sammanlagt i 2 timmar och tjugo minuter. Suck.

Idag ska jag träffa pälsk! Vi firde ju 20 månader igår och idag ska vi på bio :D Year One med Jack Black :D Me happy!

Nu ska jag ladda ner lite musik och invänta klockslaget 11. Då får jag ringa och väcka pälsk :D

Kålmorden!

Jadu. I morgon bitti åker jag, syster och mamma till Norrköping för att titta på djur. Vi sticker till Kålmården. Sist jag var där var jag liten. Då hoppade jag tjugosju meter upp i luften när vi var och tittade på tigermatning och en tiger ställer sig framför mig och ryter allt vad den kan.

Så det blir 4 dagar utan bloggande. Tyvärr :/

Jag har sett Harry Potter idag :D mycket mycket bra :D !!

På onsdag har jag och pälsk 20 månader, det betyder att det är bara 4 månader kvar tills två år. Galet men sant. Jag älskar dig Jonny <3

Festivalhetsen förbi

Nu är festivalen slut, och det har varit en underbar men blöt festival.

Igår tvingade jag med mig älskling för att se Emil Jensen. Och han va bra, precis som alltid. Det tyckte älskling också.
Sen sprang vi i ösregn till Steakhouse för att träffa de andra killarna. Sen skulle de vidare till Moneybriter, då gick vi hem.
Tack för en väldigt bra festival! <3
Love you Pälsk <3

Äntligen,

har Bästis skaffat blogg (www.gabriellecigen.blogg.se) visit!

Har precis kommit hem från första festival-dagen. Jag och Bästid har haftsjukt kul och sett Rixfm, och köpt fjortisbrillor. ( Ni vet såna som bara är ränder i stället för glas) Sjukt kul. Har även hunnit pússa på min älskling. Ikväll sover jag hos Bästis och det blir tidig morgon eftersom hon jobbar. Sen ska jag leka med älskling.

Nu tittar vi på How I Met Your Mother. jag älskar det programmet. Nu ska jag dricka vatten, och sen joina min Bästa Bästis :D

It´s raining men

Det regnar. Det är tråkigt. Men vi har det mysigt. Jonny sitter och håller upp donglen så jag ska kunna få lite mottagning, och snart ska vi se film. Tur att jag hade datorn med mig.

Idag har vi varit på Hallands Väderö. Mysigt men tyvärr ingen sol. Jag är trött på Sverige-sommar och ska flytta utomlands. Goodbye Sweden, Hello a warm country ;)

Nu tjatar Jonny på mig att vi ska se film så jag får väl offra mig.

Nu ska vi se chickflick ;)
Hehe

Torekov

Jag sitter här i husvagen nu och bloggar. Nej, nu börjar jag på allvar bli en riktig Blondinbella. Jag har med mig datorn överallt. Nej, det får va slut på det nu. Det kommer sluta med att jag tar med mig datorn med på toaletten och lägger in en bild på mitt bajs.

När vi va och handlade innan idag så hade vi två korgar. Det såg ganska roligt ut när vi kom till kassan och en ena krogen var fylld med mat, och den andra med choklad. Krängarna nummer 1. ;)


Och jag har lärt mig att ladda ner från youtube så nu ska jag fylla daorn med musik!!! Spotify släng dig i väggen!


Nu ska jag spela Bubblez.

Faktum.

Nu har även jag och Jonny-älsklingen också har kommit till stadiet som alla anda bloggerskor hamnar i, datorn tar över.
Idag tog jag med min laptop till Jonny för att vi skulle föra över lite spel och och så till min dator, och det slutade med att jag sitter i ena änden av rummet och bloggar, och Jonny sitter och spelar dataspel i andra sidan av rummet. Så mycket älskar vi varandra. För att jämna ut detta så måste jag säga att innan idag har jag och Jonny prata om allarliga saker (samlar lite vuxenpoäng nu)

Jag är hungrig så jag ska försöka få älskling-pälskling att göra en macka till mig ;)

Längesedan

Tillbaka. Det var längesedan jag skrev ett inlägg, för jag har faktiskt inte orkat. Men nu är jag här :)

Är hemma hos Jonny nu, har precis ätit frukost.

Igår hade Tessi 18års fest, mycket trevligt, men tidig hemgång. Tack för igår.

Idag ska vi nog inte göra mycket. Jag ska dock ta mig till Rydebäck för att packa, för i morgon åker jag till Torekov. Mys.

Och nu är det bestämt! Jag och Jonny ska till Liseberg. Äntligen. Vi var på Tivoli för några dagar sedan och jag vågade åka den livsfarliga karusellen, Demonen. Den har en loop och snurr. Livsfarlig, men jag klarade det. Jag åkte den två gånger.

Nu ska jag spela mitt nya absoluta favotir spel, Bubblez. ( Jonny tror att jag är beroende. Vadå? Jag spelade bara tjugofem nivåer på en dag)

Kanske dags för ett inlägg.

Hemma. Kom i natt och orkade inte sätta igång datorn. Men nu är det dags.

Lägret var helt okej. Inte tråkigt, inte det roligaste jag någonsin gjort heller. Det funkade.

Sen var det bara hem om innan man skulle sättta sig på flyget till Barca!
Jag som flygrädd har fasat för denna resan. Men det gick ovanligt bra när vi flög ner. Planet gick helt rak och ingen turbulens som man kände  av.
Det har varit väldig bra. Mycket sol, bad, shopping och god mat :D
Bara väldigt härligt :d
Dock när vi flög hem igår hade jag flera timmar innan en magkänsla om att detta inte skulle gå bra. Jag sätter mig på planet och det startar. När vi kommer upp i luften börjar det blåsa väldigt mycket och planet skakar. Inte för att någon tar notis om detta, utan det är bara jag som sitter och gråter i stolen. Jag säger inget men tillslut ser Anders att jag gråter och jag får sitta hos honom hela resan. Det är ett mirakel att han inte brutit några ben i handen, så hårt som jag klämde. Jag var lycklig när vi landade.


Idag har jag massor att ståi. Jag ska klippa mig, sen till UM, och sen äntligen träffa älskling :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!!!!!!!

Nu ska jag äta frukost!

RSS 2.0