Gissa vad som händer den 19 november?!

Jo, jag och Johanna drar till Malmööööö och ser Lady Gaga! Ballt va?!

Bläää

Bläääääää! Oh fy va tråkigt det är att ha prov på torsdag! Orkar inte alltså. Nej, för det betyder att jag inte har tid att träffa min Maxis. Bästis ska jag på shoppingtur efter skolan och det behövs. Fredag blir det utgång med tjejerna och på lördag ska jag äntligen träffa Max! En hel vecka har det gått då. Känns kul.. Men hey, jag ska sätta MVG på detta provet så då får man offra lite. Eftersom student nalkas i sommar lägger jag ner mycket tid på skolan nu och försöker få så bra betyg som möjligt. Det gör att vissa saker försvinner för stunden och jag har hemskt dåligt samvete men skolan är viktig just nu. Det betyder också att bloggen blir lidande men jag uppdaterar så ofta jag kan. Ibland orkar jag inte ens starta datorn. Vi hörs kompisar :)

Guess who's back

Jag! Det är helg och jag har tid att blogga igen. Det har varit jättemycket att göra i skolan och har inte haft tid till något. Så därför ska jag träffa Max idag för vi har inte träffats på en vecka. Wiiiho! Men innan han kommer ska mitt rum städas.. Max har inte stött på min stökiga sida än och jag tänker inte låta honom göra det heller.

Back on Monday

Hejsan alla sötnosar! ( Alla ni 20 stycken som läser min blogg, supergulliga ni är). Idag har varit en ganska bra dag. Börjar dagen med att vakna upp bredvid Max. Det är ett väldigt bra sätt att börja dagen på. Sen skola och var duktig och pluggade massa historia. (Vilket är det enda jag kommer göra denna veckan, bye bye liv ett tag) och sen upp till sjukgymnasten och fick knät tejpat igen. Känns bra. Och ja just det, jag har benhinneinflamation. Det känns underbart! Övertränad? Neeej inte alls.. Älskar att ha hårdträning fem dagar i veckan.
Och Ren! Passar det inte så åk hem! Fatta hur många som skulle vilja ta din plats?! Tröga top modelbrudar alltså.. Nej nu får jag sluta blogga, har inte riktigt tid till det. Ha överseende med att uppdaterigen antagligen kommer suga under denna veckan. Jag är tillbaka på måndag! ♥

Socialt värre

Max kom hit för en stund sen och spelar spel på min mobil. Fast jag sitter bara på facebook ändå så jag är väl inte mycket bättre :) Vi tittar på Top Model (Max tvingade mig att se det) och jag får damp på alla tjejer. Orka  att alla är så hysteriska! Jag förstår inte det alls. Och Tyra är dödligt snygg. Dumt..

Dagen tips

Höhö älskar dagens tips. Youtuba "Dagens tips". Ni kommer inte ångra er.
Nu tittar jag på Soran Ismails underbara resa genom Sverige på Youtube. Han är så rolig!
Nu sitter jag och väntar på att Max ska komma hit. Han har varit i Göteborg i helgen och jag har saknat honom. Men snart (hoppas jag) kommer han hit och ikväll ska vi på bio. Buried. Det är en skräck/thriller typ och så fort jag sa att det var okej att vi skulle se den ångrade jag mig. Så jag har tvingat honom att sova här. (Inte för att det krävdes mycket tjat men ändå)

Vinst!

Wiiiiiho! Vinst idag med 26-7. Hehe det känns bra! Två mål, ett gult kort och en utvisning är ändå rätt bra! Nu är jag totalt slut och väntar på att pappa ska kalla på mig och det är mat. Pappa gör pizza och jag hungrig! Ikväll blir det bara till att vara hemma och mysa med daddy och försöka plugga lite. I morgon blir det mer plugg och kanske bio på kvällen med Max. Ska nog gå ut i köket och skynda på honom. heja heja heja!

Lagom trött

Usch va trött jag är. Varit uppe sen halv 8 då mamma kom och skulle lämna pengar till mig. Idag har jag körlektion kvart över tio, skola halv 1, plugg fram tills halv 7 då jag ska möta mormor och Johanna för att gå på teater och sen ska jag till Landskrona för att sova hos Max. Bra dag idag alltså :) Ser även fram emot helgen (faktiskt). Ska bara va hemma och plugga och på lördag har jag match. Skönt att vara hemma en helg och umgås med pappa. Gör det för sällan tycker jag. Nu ska jag äta frukost och sen hoppa in i duschen :)

Typiskt

Bloggen dampade och la inte upp mitt senaste inlägg. Jag har i alla fall haft det bra i skolan dag. Råkade slå Hagel på ett ställe där det gör ont på killar. Sorry :) Men förutom den lilla incidenten så va det väldigt bra idag. Hann tillochmed pussa på Max en liten stund i morse :) Det gör vi tummen upp för! (Y). Har precis kommit hem efter powerwalk och god mat med syster. Tack du :) Nu är det dags för Efterlyst så ni kan ju vänta er något inlägg om en stund :)

Bra även idag

Såå, nu har jag ätit pannkakor som pappa lagt och gjort teori på körskolan. Nu ska jag sätta mig med historian som ska lämnas in nästa vecka. Stort arbete och lite tid. Sånt gillar vi! Idag hörde jag en tjej säga detta : "Att nu ska jag fan bli skinny bitch alltså" Och så gick hon hem och åt nutellamackor. Nej vänta, det var ju jag..

Det går bra nu

Är på bättre humör idag. Det var helt ok i skolan och hos sjukgymnasten gick det bra. Har gjort teori och på torsdag ska jag förhoppningsvis boka min uppkörning! Fatta nära nu! Glaaaaaaad! Och det betyder att jag tänker sno mammas bil och köra race! (Nej, självklart kommer jag inte det mamma, jag är inte galen) Träffade även Max en stund och pappa gjorde goda köttbullar :) Det går bra nu.

Känns som ett hopplöst fall liksom

Max har varit här så jag har inte ens startat datorn. Det är en störig dag idag. Vi förlorade matchen, jag kommer aldrig ha en karriär, livrädd inför framtiden och jag har en sjukt irriterande finne på läppen.

Fredag!

Det betyder utgååång! Och fredagar betyder även att det lördag i morgon och jag ska träffa Maxis :) Men för att fokusera på idag så blir det paaaarty! Förfest hos mig och sen får vi se. Nu måste jag skynda att städa mitt rum och sen kommer Bästis! Wiiiiho!!

Haha!

Först och främst vill jag bara säga: Bra jobbat Veronica! Höhö. Har äntligen fått killen från Dickens att lämna mig ifred. Det tog ett tag för honom att fatta (sådär 3 månader) men hey, bättre sent än aldrig.
Dagen har varit bra. Körlektion först, sen skolan. Lära-känna-varandra-dag-som-jag-helst-kräker-på. Men eftersom jag har ett tejpat knä och inte kan böja det ordentligt behövde jag inte vara med utan bara räkna poäng. Och sen fick jag en kanelbulle!! Sen blev det Väla med min älskade Bästis och köp en massa bra saker :) Hihi glad nu. Funderar på att åka hem till Maxis och sova där inatt men inte helt säker. Men ja, en dusch blir det nu sen får jag se.

Jag vill också!

Jag vill ha lika cool stil som Kenza. Jag vill vara lika ambitiös som Blondinbella. Jag vill vara lika snygg som Tyra. Jag vill till och med kunna ha kattöron på mig som Foki utan att se dum ut.

Tejp

Idag har jag varit hos sjukgymnasten för att kolla mitt knä. En rejäl tejpning fick jag och fick halta på väg till bilen. Känns underbart alltså. Men känner nu att tejpen börjar tänja ut sig så det ska nog inte bli några problem. Ska ut på middag med mamma och syster sen tror jag och det lär bli mysigt :)
Och puss på min Maxiboy som fyller år idag! ♥

<3

Ifall ni undrar har Maxiboy och jag varit tillsammans en månad i dag. Viktig information. ♥

Man ska lära sig

Maxis sov som sagt här i natt. Mysigt alltså. Men, gryymt trött och nästan vägrade gå upp när klockan ringer. Dels för att jag knappt sovit då jag är rädd för att få en smäll när jag somnat och dels för att jag tänker verkligen inte gå upp när någon (läs:Max) armbågar en sidan för att vakna. Inte ok alltså. Jag ska minsann armbåga dig i sidan! Men det blev lite bättre när han fattade att man inte kan slå folk sådär utan att pussar är det bästa sättet. Så det så!
Annars va det väl ok i skolan. Prov i etik, som jag klarade och sen historia resten av dagen. Rätt skönt ändå. Hann även med en tripp ner till körskolan för lite teori. Känner mig duktig!

:D

Gissa vem som kom?! Jo Maxis! Hihi det är bra tycker jag. Han hade dock inga kanelbullar med sig med det gör inget :) Han är här och det är det som räknas. Nu smygläser han vad jag skriver så nu ska jag sluta nu.
Kom att tänka på en sak, Bästis kom på ett jätteroligt smeknamn till Maxis men det är faktiskt elakt. Eller, det betyder en annan sak också. En tjejsak.. haha men roligt är det :)
Max ♥

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag och har dagen till ära ätit en. Fast jag vill ha fler. Men Max vägrar komma hit och ge mig en. Han påstår att det är långt att åka från Landskrona till Helsingborg. Dåligt alltså. Är det för mycket begärt att tvinga honom komma till mig och ge mig mat? Han kan ju få belöning..  Nej, nu ska jag dregla över bilder på kanelbullar och göra läxa. Tråkigt..

Nattinatt

Så, då går söndagen mot sitt slut och jag ska röra mig mot sängen. Kom hem från syster för bara någon timme sedan. Hos henne blev det toast och Sex and the City. Känns bra. Nu har jag gäspa ständigt i nästan en halvtimme så nu ska jag bädda ner mig. Godnatt folkens :)

På g!

Drar hem till syster! Hörs senare!

Ännu en helg har passerat

Det är söndag, eftermiddag och jag är trött. Jag och Max somnade nog inte förrän efter 4. Vaknar mitt i natten av att Max slår mig på näsan. Tack för den. Nu är jag rädd för att sova tillsammans med honom. Vaknar sedan tjugo i tolv av att Max tittar på mig. Läskigt..  Nu har Maxis åkt hem och jag ska fördriva en söndag själv. Yay!

Fantastisk kväll

Tack för gårdagen älskade Bästis. Bästa kvällen på länge!
Bästis hade tur med pojkarna igår och jag var road.

En konversation som uppstod mellan mig och en kille på Steakhouse..

Killen lägger armen om mig och frågar..

K: Har du pojkvän?

J: Ja det har jag

K: Ska jag backa?

J: Ja helst..

Dock tog det ett tag innan killen fattade att han skulle ta bort armen men tillslut fattade han. Hans kompis tog mig på rumpan och det var INTE ok! Nej nej, den är till för Max endast! Men det var väldigt roligt och grymt kul att bara ha en bästisutgång! Jag älskar dig! <3


Jag vet i alla fall

Efter dessa dagar med tråkiga nyheter kan jag bara säga att jag inte för en sekund ångrar mitt val. jag lämnar det bakom mig nu, och tänker fokusera på framtiden (som förhoppningsvis blir som jag vill) och tänker inte lägga mer tid på idioter. Jag har världens bästa familj och vänner och självklart min Maxiboy. Idioter har ingen plats i mitt liv just nu.

Idag blir det i alla fall utgång med Bästis. Bara hon och jag. Känns bra! Och i morgon kommer Maxis hem till mig och det är skönt, behöver lite pussar tror jag.

Men just nu, PARTY!

!



     Fy tusan vad jag älskar dig!


RSS 2.0