Ehm

Vad är grejen med mellanlandningar? Jag fattar inte det. Jag tänker inte flyga till Mallorca och mellanlanda tre gånger. Glöm det! Jag är redan så flygrädd så jag vägrar! Varför ska det vara så svårt att hitta en bra resa som inte är galet dyr? Hjälp!! Jag blir bara irriterad och kommer snart ge upp och skita i allt.

BAL

Hejsan kompisar! Bordsplaceringen till balen är ute och jag har redan lusläst den så jag var alla sitter! Jennys bordkavaljer är tydligen snygg enligt henne och jag kan inte uttala namnet på min.. det känns underbart!!! Men ser ändå fram emot balen väldigt mycket och min dejt i morgon (förutom min bordsherre då) heter Jenny Lindskog! Älskar att jag alltid kan lita på att hon ställer upp som min dejt till diverse saker jag behöver en dejt till! Nu blir det glass och vila inför i morgon!  TAGGA!

Seriously

Vad har vi gjort Island? Helt seriöst? Detta är andra gången de skickar ett askmoln på oss. Och jag ska till Irland snar, det är bäst för det dumma molnet att det är borta då! Jag blir så trött.

Engelska äckel C

Orkar inte!! Hej föresten kompisar! Det är inte min dag idag. Jag har fet huvudvärk och måste plugga engelska. Tänkte först göra en Egoina och bara berätta lite om en ganska jobbig grej som hände innan idag. Jag har redan er uppmärksamhet, eller hur? Men nej, jag gör en Veronica och berättar vad som hände. (Ni gillar mig mer va?) Såhär, idag på boxningsträningen så råkade en kille i min klass slå på min hand så jag slog mig själv i ansiktet. Slaget var inte hårt, men jag satte mig ner på golvet. Då börjar jag storgråta och springer in på toaletten i omklädningsrummet. Där kräks jag. det var hemskt och jag har ingen aning om vad som hände. Skolsköterskan tyckte att jag skulle åka in på akuten men jag hade ingen lust att sitta där i timmar så mamma fick hämta mig och vi körde hem. På order av min moster (som jobbar inom sjukvården) fick jag inte lov att somna utan bara ta det lugnt. Konstig dag idag.
Nu ska jag fortsätta plugga, puss kompisar!

Mätt

Hejsan kompisar! Nu har jag pluggat duktigt i någon timme och nu tänker jag faktiskt inte plugga mer. Jag har ätit för tre dagar idag, så jag är sjukt mätt. Så nu ska jag inte äta något alls på väldigt länge.
I morgon ska jag träffa Filip och på lördag ska jag till min Max. Mysigt alltså.
Men nu tycker jag att Max ska sluta plugga så jag har någon att prata med. Puss kompisar!

Glädjas för mig!

Idag fick jag reda på att jag blev godkänd i MatteB. Underbart skönt är det! Har alltid haft det kämpigt med matten, så att bara bli godkänd är bra för mig. Hurra för mig!
Max är här idag och vi gjorde pizza middag. Egen hemmagjord, den är allra bäst!
Igår såg jag en kille som hade så mycket häng att han inte nådde ner till sina bakfickor. Det såg väldigt roligt ut! Heheh..

Glädjas åt Finland?

Nej, jag tänker nog faktiskt inte det. Men tvåa i VM är inte fy skam, även om svenskarna kanske inte är så glada just nu.
Snart är det läggdags för mig del, behöver lite sömn efter i helgen. Men Max och jag har nog hitta en resa nu i juli och det känns skönt! Vill bort bort bort!
Godnatt kompisar!

Hockey!

Vad gör vi? Jo vi åker lite skridskor och vinner VM! Max är inte här så jag kan se hockeyn. VM-final, Sverige-Finland. SPÄNNANDE!
Helgen har varit mycket bra! Fest hemma hos Larsen i fredags, åkte sen hem till min Max och sov där. I lördags spelade vi bowling (jag vann på fusk, och inte fusk från min sida! Utan från Max som gjorde sig för att jag skulle vinna, och det gillar vi inte!!) Sen gick vi och åt. När vi kom hem fick jag se lite Eurovision, och sen såg vi The Holiday. Och jag fick även se det sista av röstningen. Kul att vi äntligen fick en bättre placering än typ sist. Och förra året ska vi inte ens prata om. Azerbaijan (stavas det så?) var inte alls på något sätt en värdig vinnare, men vad gör man? Nästa år ser vi till att vinna eller?

Attention*piiip*

På order från Bästis måste jag blogga. Dock har jag inte särskilt mycket att säga. Förutom att Egoina retar mig mer och mer. Om du nu ska envisas med att skriva att du varit på sjukhuset, men också envisas med att inte skriva varför kan du väl hitta på något? Du gör det enbart för att du vill dina söta lööööverz, som du envisas med att kalla oss, ska börja fråga och du verkar intressant. Hitta på någon anledning! Du hade ont i foten, eller att du har stukat lillfingret! Sluta söka uppmärksamhet. Du har en stor blogg redan vad mer vill du ha? Get real.
Sådärja, nu har jag äntligen fått det sagt.
Nu är stora frågan, hockey (Sverige-Kanada) eller Vänner? Svårt val.. Max är ju inte här så hockeyn lockar måste jag säga

Inför Eurovision

Varför finns det programmet? Varför har Christer Björkman en skitful silvrig kavaj? Varför är Christine Meltzer med? Varför vann Eric Saade? Varför är Lotta Engberg hög? VARFÖR?

In twilight, this gut I know, the palest skin you ever saw

God kväll kompisar! Det är fredag kväll, jag sitter hemma framför datorn.. Filip ville inte gå ut med mig, han skulle tydligen jobba (som om det är viktigt liksom), Max är inte anträffbar förrän i morgon och Bästis har dissat mig för att gå på bio med sina föräldrar. Men det gör kanske inte så mycket eftersom det är Twilight på tv.
I morgon ska jag till min far och äta middag men innan dess ska jag ut och springa i min nya träningsjacka och mina nya shoes!

I'm going crazy

Max och jag letar resor för fullt. Det är inte lätt ska jag säga. Jag går helt crazy över detta och jag tror att Max snart kommer tröttna på mig och ställa in allt. Kanske får lugna mig lite..
Nu ser jag Desperate Housewives och äter chips och dipp! Det gillar vi. Men vad vi gillar mest med idag är att Max kom hit och överraskade mig :) Älskar min Max!
Nu måste jag återgå till tvn, det är väldigt spännande!

Need a vacation

Hej kompisar! Idag klarade jag mitt matteprov, det känns underbart! Sen hade vi thaiboxning och jag har ett fett blåmärke på skenbenet.. Ont som tusan gör det. Men det får man ta.
Igår satt jag och min Max och kollade resor. Jag vill utomlands typ nu! Tanken är att vi ska försöka resa i september, när vi har ett år men vi får se hur det blir. En resa blir det i alla fall, förr eller senare.
Nu väntar lite plugg, så puss på er kompisar!

RSS 2.0