Det här med att göra slut.

Jag läser mycket blogar, och får läsa om massor av olika människors liv. En blogg jag älskar att läsa, hade för ett tag sedan något hemskt att tala om i bloggen. Hennes pojkvän hade dumpat henne.
När jag läste det blev jag ledsen. Jag följde slaviskt blogen för att vänta på en uppdatering. För någon dag skrev hon att hon hade börjat äta igen.

Jag känner igen mig så sjukt mycket. Varje gång jag och Jonny bråkar bryter jag ihop totalt. Jag sover knappt, jag äter inte och lever mer eller mindre som ett spöke i några dagar. Tur då att vi inte bråkar mycket.
När vi bråkade på riktigt första gången åt jag inget på flera dagar och gick till skolan i mjukisbyxor. (Jag är den typen som aldrig går utanför dörren i ett par mjukis. De finns inte) Jag brydde mig inte om något. Jag slutade plugga och bara grät. Mamma sa till mig att rycka upp mig och äta. Jag kunde inte. Jag bröt ihop helt och fullt. Jag har lärt mig att bara för att man bråkar betyder inte det att det ta slut. Jag kan hantera det bättre nu. Men jag äter fortfarande inte.

Jag känner medlidande för henne. Hade jag kunnat hade ja kramat henne.


Kladdig morgon.

I morse kletade Jonny sylt i ansiktet på mig. Moget roligt. Sen kletade jag tillbaka. Fast nu i efterhand var det hysteriskt kul att se jordgubbsylt i Jonnys ansikte.

Igår va vi på bio. Ingloriuos Basterds. Väldigt bra, men något udda.. För en film där Brad Pitt har huvudrollen, var han med väldigt lite. Jaja, den är värd att se.
En väldigt lyckad helg. Tack pälskis <3

Idag var jag i kyrkan och sjöng, det var riktigt kul, men vi får se hur det blir med det. Need a break..

Skola i morgon, redan ångest..

Storasyster

Min storasyster Johanna flyttar till Dublin i morgon bitti. Det slog mig inte förrän nu att hon faktiskt ska åka. Ett hårt slag av saknad rätt i magen. Klumpen är stor och tårarna är inte långt borta. Det känns rätt konsigt att hon flyttar. Visst, detta är inte första gången, men då har man alltid vetat att hon kommer hem. Nu gör hon inte det.

Johanna har alltid funnits där. Ni vet, sånt man inte berättar för mamma och pappa, berättar man för henne. Vi vet många hemligheter om varandra, och vi litar på varandra.

Jag har alltid sett upp till Johanna. Hon har alltid haft finare kläder än mig, fler par skor och alltid verkat cool.
Hon har en helt härlig, något utflippad personlighet, men hon är bäst. Vågat göra saker, som jag aldrig skulle vågat.

För mig är Johanna världens häftigaste person.

Jag älskar dig, Storasyster <3


Bästisdag!

Nu har Bästis precis moppedistat hem och jag sitter ensam.
Vi har haft lika kul som alltid, jag visade henne ett av mina favoritspel Bloons. Hon fastnade direkt och jag spelade snake på hennes mobil. Så längesedan det va! Bara mys idag! Älskar dig Bff<3

Skolan idag va väl okej. Planerade för historian. Det ska bli suerkul :D

Är det bara jag som tycker att Blondinbella har blivit väldigt piffad? Liksom, mycket puder och ett starkt rött läppsitft?
Liksom, vad hände med "Narturliga Bella"?


Jag är för trött för att blogga .

:)

Först vill jag bara säga Grattis till min blogg som idag fyller 1 helt år :D Grattis bloggen!!!

Sen vill jag säga att jag är trött och jag funderar på hur jag ska bryta benet någorlunda ickesmärtsamt sätt.
Vi har nämligen hajk om två veckor, det betyder vandra och paddla i tre dagar. Jag gillar det inte. Jag underade först på att bryta armen, men det ger inte så stor effekt som jag önskat. Så benet blir nog bäst. Eller svinifluensan eller vattenkoppor ( jag är nog den ända i min ålder som inte haft det än). Hör gärna av er om ni kan ge mig någon av dessa sjukdomar elle bryta mitt ben. Tack på förhand.

Skolan var tråkig idag, gick hem en lektion tidigare för vi har eget arbete. Jag åkte upp till farmor och farfar och hälsade på :) Det blev massa mackor, bullar och saft. Mums.

Sen övningskörde jag lite och fick faktskt till en lyckad start och när jag bromsade gick det superbra varje gång. Jag är nöjd :D

Nu är det My name is Earl

0-1

Suck.  Gais vann med 1-0 mot stackars HIF. Inte för att just det spelar någon roll, någon måste förlora, men att Gais är så sjukt fula och rädda för att förlora, mutar de domaren och spelar fult.
Jag har aldrig i hela mitt liv buat, aldrig någonsin. Men idag fick jag nog. Kupade händerna runt munnen och skrek "BU"! Jag var arg och ringde Bästis för att skälla. Nu har den mesta ilskan gått ur mig.

Jag är trött nu och ska snart sova. Ligger nog på spikmattan ett tag.
Jag har nämligen blivit frälst!  Spikmatta är grejen.

Att människor orkar

Jag läser mtcket bloggar och älskar skvaller. Brangelina är favoriten att läsa om. Men att folk orkar att sprid ganska ointressant skvaller om Sveriges största bloggerskor/bloggare är löjligt. I bloggvärlden är alla fiender med alla. Det var inte bara jg som reagerat på Blondinbellas tröja. Det är en sak, att kommentera ett klädesplagg, men att göra en sto uppståndelse kring att Dessie röker eller inte, oh shit. När ska ngon börja blogga om något er intressant? Världen ungefär. Vad tycker ni är viktigast, att veta om Dessie röker eller inte, eller vad som pågår just nu i världen.

Jo, skvaller är något jag läser mycket, men om Dessie röker eller inte, det är väl bara löjligt?



Just don´t get it.

Jag har aldrig förstått grejen med att gå ut i kläder som är genomskinliga.
Såhär, jag var inne på Blondinbellas blogg och såg att hon hade gått ut på krogen med en tröja som var i svart spets, alltså såg man bh:n rätt bra igenom. Tycken man att det är snyggt?
Jag vet ju att vissa i alla fall har ett linne under om man har en långarmad genomskinlig tröja.
I just don´t get it.

Var på teater idag med mamma och johanna. Det var en allmän repetion på Lillan. Det var bra och jag längtar tills den börjar visas på teatern. Sen gick vi i stan och fikade och handlade lite skoljsaker till mig :) Snart ska vi äta tacos!

I morgon blir det fotboll. HIF möter Gais. Jag och pälsis ska dit! <3


Och idag/natt kommer Bästis hem :D <3

Day One

Skola. Det gick väl bra Inga ettor för dom är lediga på onsdagar. Tur dom har..
I alla fall blev det ett tufft träningspass med nya tränaren Roger, som också är min mattelärare.
Sen fick vi lite papper och annat, lite övrig information. En bra sak är att vi kommer jobba otroligt mycket i skolan, har fyra pass historia i veckan och samma sak med svenska så jag kommer inte ha särskilt mycket läxor. Känns skönt.

Längtar tills i morgon, inte för att skolan drar igång på riktigt utan att jag ska träffa pälskis! Vi kommer ju inte alls ha mycket tid tillsammans nu när skolan börjar för oss båda.  Ledsamt.
Jag älskar dig min pälsk <3


Nu ska jag göra lite mat!!!!

Freedom is over.

Shit! I morgon börjar jag tvåan och det suger. Nja, att ta studenten om två år känns väldigt lockande men jag vill inte gå i skolan. Det blir kanske bättre sen..

I dag har jag myst med min pälskis. Vi såg Eurotrip och var ute och gick lite och bara mös. Jag kommer att sakna min pälskis supermycket. Visst kommer vi träffas, men inte så ofta som vi nu har gjort. :( Vi ommer inte kunna soa tillsammans lika mycket som innan :(

Anyway, ska snart sova. Måste ju lägga mig i tid. Bussen till skolan går tjugo i tio, så jag måste upp i alla fall halv nio. Suck..



Btw, till Bästis på Kreta, Kom hem!

Min morgon

Jag har ägnat morgonen åt att titta på barnprogram och Våra bästa år. Jag har tittat på det nu i några veckor, för det går inget bra på tv vid tio. Så det har jag gjort, och ätit lite Geisha. (Till mitt försvar så har jag ätit frukost)

Idag ska jag träffa pälskisen ♥ (Jag hittade den roliga knappen med massa roliga symboler igår kväll)

Nu ska jag skynda in i duschen.
För att prova en ny ska så ska jag lägga in Dagens outfit senare :)

Johan Glans

Sitter och tittar på hans Skåne World Tour på youtube och kom och tänka på en sak som Johanna sa för ett tag sen.

Komiker är skittråkiga utanför scen. För liksom, när dom kommer på något skämt så måste dom ju hålla dom för sig själv tills han har framfört dom inför publik.
 Bra Johanna.


Och,  jag märkte att ni inte förstod bilden med Hooters.
Tyckte bara att det var lite lustigt att dom har en storslagen filmpremiär mitt emot Hooters. Klass på det.

Bara en sak...



Lägger ni märke till Hooters i bakrunden?

Pannkakor!

Dagen började såhär:
Jag vaknade, fick för mig att göra pannkakor till frukost, väckte min pälsk och frågade om han vile ha. Givetvis ville han det och jag ställde mig och gjorde pannkakor till oss. Smart som man är så glömde jag kolla om vi hade margarin, det hade vi inte så ja fck ta Bregott men det fungerade lika bra :)

Sen åkte jag in till mammas jobb för vi skulle till Colorama för att titta på en ny tapet till mig. Det blev en randig. Blå, vit och röd :) Sen blev det Ikea för att titta på en ny säng och spegel till mig. Hittade dock inget idag. Men sen hittade jag fina saker på Väla. Tights, en miniräknare och en kalender.
Sen åt vi pizza och kebab på Haket. Världens godaste. Sen körde mamma in på Råå. Jag lev rädd och trodde att hon skulle släppa av mig där och lämna mig för att dö, men i stället så övingskörde vi! Det gick mycket bättre idag. Jag hittade ett bra läge driket så det var bara att tuta och köra :)

Såhär, alla bloggar har en grej som dom gör. Antingen så är det frågestund, eller veckans blogg eller andra påhittiga saker så nu är det min tur. Eller jag ska försöka.

Dags för frågestund. Fråga va ni vill, ni har 24 timmar på er :) Have fun!

Söndag

Idag har jag övningskört för första gången. Det tog väldigt lång tid innan jag hittade ett bra läga mellan gasen och kopplingen.. Men tillslut gick det bra och jag körde runt några gånger på parkeringen. Jag är bra ;)

Pälskis ligger i min säng och gnäller över Tyra Banks Show. Det förstår jag. Vissa människor tänker inte alls.
Men nu tittar vi på Simpsons :)

Vi vet inte vad vi ska göra idag. Känns sådär, men det är söndag. Vad gör man på en söndag?

Sommar med Göran

Äntligen!! Jag har lyckats övertala pälskis att se den med mig!

Igår var jag på väla och shoppade kläder, två träjor och ett par jeansoch några trosor och lite annat till mig. Jag älskar Ginas rea. Sen åkte jag hem till pälskis och vi tittade på Pocahontas och Herkules! Sen åkte vi hem till mig och sov här.

Nu ska jag försöka tvinga ner pälskis i stan för att kanske shoppa lite mer ;) it never ends.. Mohahaha!

My super sweet 16 teen

Är inte det programmet det löjligaste som kan visas på tv? Tittar nu och en kille som heter Jordan ska ha sin lilla fest. Kosta vad det kosta vill, jag är stenrik och bortskämd! Jag vill anlända i en helikopter och en röd matta ska vara utrullad fram till lokalen. Alla ska stå vid sidan av mattan och heja på mig men ingen får stå på mattan.
Va?! Fick jag bara EN bil? Fy fan vad jag hatar mina föräldrar...

Jag vill spy på honom. Vill slå honom och spotta på hans päls. Förlåt för att jag brusade upp sådär, men killen borde skeppas bort till Sydafrika och se hur bortskämd han är där..


I alla fall blir det en lugn hemakväll med kebab!!!!!!!!! Gott gott.

Innan idag var jag på stan med Johanna och hennes "pojkvän" Marcus. Mycket trevligt idag :)

Bästis har åkt till kreta nu, jag väntar på ett sms så jag vet att hon har landat ordentligt. :) Kommer sakna dig underbara Bästis <3

Puss på min pälskis också :*

Still alone

Ja. Men innan jag börjar gnälla på min ensamhet måste jag bara fråga. Vad händer i Heingborg just nu? Är inte Eskilscupen över? Skitungar har invaderat mitt konsum och massa barn överallt. Kaxiga 10 åringar.

Det blev tacos till middag. Dock inga grönsaker, det kom jag på utanför affären. Men de blev köttfärs, ost, mild salsa och guacamole(stavning?) Mums. Jag köpte popcorn också. Men det orkar jag inte poppa nu, fortfarande mätt efter maten.

Jag hatar att vara ensam. Leka någon?

Min pälskis, du är så underbart fin <3 Jag älskar dig mest i hela världen! <3
 

Lonley, i am so lonley

Hejsan.
Ja, som rubriken lyder är jag ensam. Har precis kommit hem från Bästis som skulle på sin fotbollsträning.
Vi har solat idag. Min rygg är röd. Men vi lämnade stranden ganska fort eftersom nykelpigor har bestämt sig för att invadera Helsingborg. När man hittar en nyckelpiga i sin pommes åker man fort hem.
Jag åt alltåså inte upp mina pommes och är hungrig nu. Ska snart gå och handla mat, är sjukt sugen på kebab, och kanske lite gott till ikväll. Det är så att Mumien, återkomsten går på tv ikväll, ( jag är ett stort fan av Mumienfilmerna så jag är i extas) så det är bara att bunkra upp med godsaker :)

Pälskis är på lan, vilket betyder att jag sover ensam i natt. Jag hatar att sova ensam. Dumma lan...


Nej. Mat. Nu.

Jag ska sluta berätta saker

i bloggen. Typ om min chokladvinst. Bästis skäller på mig och jag kommer aldrig mer våga äta choklad..

Anyway, pälskis sover så jag bloggar lite. Men fyfan vilka drömar jag har haft i natt. Jag skojar inte, helt sjuka. Och jag avskyr at drömma en mardröm, vakna, somna om ch drömma drömmen igen. Det gjorde jag i natt. Dock var jag inte lika rädd andra gången eftersom jag visste vad som skulle hända. Jag drömde att jag (och tusen andra) gick ett spöktåg (fast jag visste inte i första drömmen att det var ett spöktåg) Jag var sjukt rädd :(

Snat väcker jag nog älskling med frukost framdukat och sen kanske vi åker ner på stranden. Det är ju ett väldigt fint väder. :)

Dam dam dadam, dam dam dadam ( brudmarsch)

Oh ja, Jonny friade förra vecken. Dock med en plastring från en automat, men ändå. Jag antar att det är nu man förstår att "det är tanken som räknas". Jag tyckte det var gulligt. Nu börjar den dock tappa sin guldfärg och jag får gröna ringar på fingret.

Jag var ¨på Liseberg igår. Jätteroligt! Jonny vann en stor anka och två kilo Gaisha till mig. Dcok delade vi på chokladen, så ett kilo mumsigt choklad. Perfekt för min laktosmage.
Jag åkte Kanonen. Jag vågade titta genom hela, men jag åker den aldrig mer. Mina ben satt helt fast, men överkroppen rörde sig och jag slog i byglen och sätet hela tiden. Jag hade ont sen..
För övrig var dagen mycket bra :D Tack pälskis :* <3

Nu har vi ätit mat och tittar på tv. Snart är det Sex uducation, ska bli spännande.

Vi har också varit duktigt och tagit oss ner till stranden innan idag och solade någon timme. Skönt med lite värme igen.

:)

Mycket bra fest igår. Marcus fick tårta av mig och Bästis. Hahah, en lite försenad födelsedagspresent. Roligt folk och bra stämmning. Jag och pälskis tog tåget hem kvat över 12. Det var skönt att vara hemma någerlunda tidigt.
Idag gick vi och hälsade på min farmor och farfar. :)

I morgon ska jag åka med tåget tidigt till pälskis för vi ska äta frukost tillsammans. Jag ska göra pannkakor. Jag gör faktiskt rätt goda pannkakor Hemligehten är lite mer socker i smeten ;)

På tisdag åker jag och pälskis till Liseberg :D :D :D Haha!


Pälskis, jag älskar dig. <3


RSS 2.0