Hur mycket som helst.

Sagan om Paris kommer inte ta slut. Jag har hur mycket som helst att berätta om det och en massa bilder att visa. Men det tar sin lilla tid. Just nu har jag supermycket att göra i skolan som sluter om en vecka. En massa saker ska in. Sen åker jag en weekend till Dublin med Johanna och Cajsa :D Superbra!
Nu är det religion som gäller och jag ska plugga natten lång...

No more Paris

Hemma från en underbar vecka i Paris. Denna semestern var väldigt välbehövd.
Paris har helt fantastiska byggnader och arkitekturen är helt otrolig. Trots en buss som luktade fotsvett. 32 grader, stekande sol och flertal skavsår på fötterna är jag mycket nöjd. Bilder kommer när jag orkar ladda upp dem.
Måste erkänna dock, Paris är modets och matens huvudstad och kommer dit och blir 10 år igen. Jag äter cheeseburgare på resturangerna och shoppar bara på ställen jag vet. Jag handlade byxor på H&M. Så jäkla onödigt. Men till mitt försvar var dom väldigt fina. Men Paris är en helt underbar stad och dit vill jag igen.

..

Ett nytt kapitel, en ny look.

Summer 2010

Jag och bästa vän Gabbe har nu kommit på vad sommarens mode kommer att vara.





Gabbe kör stenhårt på jeansshorts, gärna i olika färger








Medans jag kör lite på avklippta jeansben på armarna.



Gärna i olika färger



Fast sen är ju avklippta jeansben utanpå sina egna tights en riktig het grej i sommar



Enjoy your summer ;)


Sex and the City

Johanna är här och vi tittar på SATCfilmen nu. Den är så bra!
Jag kände att jag behövde uppdatera lite men när jag satte mig här så försvann allt. Typiskt..

Klockrent

Förlåt, men jag älskar när offentliga personer stavar fel. Stavfel och särskrivningar är något av det värsta jag vet. Senast jag kollade stavades förföljt så och inte förfölt. Har jag fel? Kissie är priceless ;)

Grusskor

Det var fotbolls turnering i skolan idag. Det var faktiskt helt okej. Jag gillar inte fotboll, men eftersom jag hade några glada divor i mitt lag så behövde jag inte göra så mycket. Förra året blev det ingen direkt fotboll i finalen utan "vi slåss om saken" lät bättre. Därför blev det ingen riktig final, utan det blev grillning i stället. Jag hade nog hellre slåtts om saken. Äcklig Dennis Hot-Dog och kletiga hamburgare är ingen höjdare efter två timmar av fotboll. Icke. Sen blev det prisutdelning. Varför vissa fick priser undrar jag. Men heja Larsen som med halsfluss var domare. Tummen upp!
Den nya praktikanten började ta i mitt hår och då blev jag rädd och sprang iväg. Inte ok!
Men en positiv sak var ju att jag faktiskt hade riktiga fotbolls skor. Inte grässkor dock men dobbar hade dom!

Lilla Rydebäck blir känt

Nu tittar jag på Svenska Hollywoodfruar och pluggar. Jag har ätit pannkakor idag så jag är lycklig. På träningen idag höll sadisten i det. Fruktansvärt jobbigt. Jag gillar inte henne alls. Men jag börjar komma närmre de andra tjejerna där, känns skönt.
Idag i Svenska Hollywoodfruar så är Maria hemma hos sin syster i Rydebäck. Bredvid mig! Jag bor granne med hennes syster, hehe ja. Och nu blir lilla Rudebäck lite känt. Fy vad härligt!

Rätt skönt

Igår var det Valborg. Den firades hemma hos Viktor med Maxmat, cider, chips och youtube. Jag gillar det. Skönt att inte gå ut.
Jonny ligger och sover fortfarande, jag var inne och väckte honom vid 11 men han ville inte gå upp då. Men nu är det simpsons så jag är nöjd.
Idag ska jag hälsa på min kära syster en runda så vi får väl se vad som händer :)

RSS 2.0