TV-spel

Jag har aldrig fattat vitsen. Jag har aldrig haft tv-spel som liten. Det närmaste jag kom high-tech var liksom gameboy utan färg. Och smurfspelet på datorn. Killarna spelar ett konstigt slå-ihjäl-varandra- men-var-snäll-mot-mig spel-. Fattar inget. Det man hör från soffan in till Burles rum är Jonny och Jocke som skriker. Det går inte bra för dom.

Jag har heller aldrig vågat spela tv-spel särskilt mycket. När man kommer hem till någon som vill spela säger jag ofta nej. Jag har svårt för att förlora (ni som känner mig vet;)) därför avböjer jag. Jag spelade Guitar Hero för första gången för bara någon månad sedan. Jag klarade 21%. Sen spelade och spelade jag så mycket jag kunde i två dar hemma hos Fie. Jag klarade inte en hel låt.

Nej, kanske ska man bli social med dom andra.

:)


@ Burle

Hejsan. Jag sitter hemma hos Burle nu. Killarna hoppas studsimatta och jag blev trött på att få tennisbollar i huvudet så jag gick in. :) Vi har varit på Gröningen innan idag och solade. Vi solade och min bikintopp råkade gå sönder. Pinsamt till en början, men asså, jag kommer aldrig träffa dom igen och killarna har jag känt i över ett år, så jag brydde inte mig värtsa. Sen cyklade Jonny och jag hem till mig för att byta kläder och sen ta tåget hem till Burle. Vi har spelat lite Wii. oh ja. jag sög. Jag fick in en bra träff. Lukas (Burles 9åriga lillebror vann över mig) Lyckat!

Jaja, nu får jag väl gå ut till de andra. :)


18 månader.

Idag firar jag älskling 18 sjuktligt underbara månader! Vi har haft picnic i Kärnanparken och haft mysigt. Nu är han på toa.
Dagen för övrigt har varit helt okej. Paddling först, jag blev sjösjuk och Robin hade klausterfobi (stavning?) så vi fick vända rätt snart. Kom till skolan döhungrig eftersom vi inte hade hunnit äta lunch vi som paddlade och tvingade Tord att släppa oss tidigare. Det gjorde han :)

Jag har funderat, varför är inte min blogg känd? Jo såhär ligger det till.
1; Jag är inte femton och är gravid med tvillingar ( och anonym)
2; Jag är inte fjortis som Paulina eller Dessie
3: Jag är inte rik som ett troll, moderat och helt galen som Blondinbella
4; Jag har inte sjuk humor, komplett galen som Egoina.
Alltså, för att min blogg ska bli känd måste jag bli allt detta. Jobbigt, jag måste åka tillbaka i tiden två år och bli gravid. Funkar det hör ag av mig.

Arg!

Oh! Varje gång jag ser den förbannade Systembolagets reklam om tonårigar som "inte riktigt visar hur det ska gå till" på en fest! Jävla skitreklam! Det är fan inte lätt som tonårig att bli tagen på allvar om nånting om till och med reklamerna ska förlöjliga en. Jävla piss reklam!

Suck, jag bara gnäller idag känns det som. Ont i huvudet och ryggen. Suck. I morgon ska jag paddla, jävla skit. Jag hatar at paddla. Speciellt eftersom vi ska paddla kajak och risken att man trillar i är stor. Och kallt kommer det va.
Och kissnödig är jag!

Dumma dag!

Yes :D

Jag klarade graderingen :D:D Sjukt glad :D Iiiih!

Sen var resten av dagen ganska seg. Är bara äckligt trött på typ allt..

Jag tycker synd om älskling. Jättesynd! Älskling, jag hejar på dig alltid <3 Du är bäst! :*

Som ni märker har jag faktiskt inget att blogga om. Kommer kanske senare :)

Typiskt

Det va ju själve fan vad man ska bli blödig när man tittar på Grey´s Anatomy.  Efter att jag hade sett ett avsnitt för någon vecka sen satt jag och grät och sa till Jonny att han aldrig fick dö, och idag skickade jag ett sms om att jag alltid vill vara med honom.  <3 Och det tänker jag vara!

Ikväll är det finaaaaaal :D  Manchester United mot Barcelona. Jag och Jonny har slagit vad. Om United vinner, får jag massag, tills jag säger stopp och om älsklingen min vinner får han ett självutvalt pris. (Vad det är tänker jag inte säga)
Hoppas United vinner, jag vill ha massage ;)
Tyvärr leder Barca med 1-0. Icke bra. HEJA UNITED!!!!




HEJA UNITED!!

Bara dumt.

Idag sa Erik att min hy var lika vit som Helosansalva. Varför liksom?

I alla fall, kort dag. Men upp tidigt för att gå ut med min damphund. Jonny kom igår kväll och sov hos mig för jag var rädd för åskan. Visst är min pojkvän bäst? Det är han!
Jag blev klar med bilden, eller i alla fall att skissa klart. Jag började färglägga och ska måla klart nästa vecka.

Sen blev det stan med Fie. Jävla otur att jag glömde plånboken hemma, men det var bara upp och hämta den. Sen köpte jag älsklings present :*


I morgon är det graderig. Kommer inte klara det :S

Roligt eller bara knäppt?

Haha. läste Egoinas blogg (kolla länkar) om att hon hade varit ute och en tjej hade sagt att Egoina liknade just Egoina. Tjejen fattade inte att det var Egoina hon pratade med. Kul att bli igenkänd?
"Hej, du, du är rätt lik hon Veronica"
"Oh tack, det är nämligen jag som ÄR Veronica"

Idag hade vi fotbolls turnering i skolan. Oh shit va dålig man är. Rädd för bollen och stora tvåor. Mitt lag förlorade. Men inte på grund av mig, jag gjorde en instas till ngot som kunde blivit mål (om inte målvakten hade varit i vägen)
Men ja, det var rätt kul.

Fie har nu blivit stor och tatuerat sig. Modigt värre. Hon vile inte skicka bild eftersom det blödde, men imorgon ska jag se!
Idag måste jag plugga engelska. Men det ska nog gå fort eftersom jag i princip är färdig. Ska bara skriva det sista.

Blä, helt trött idag.

Moget!

Fy. Jag satt och läste en blogg precis, det var fina bilder på cheesecakes och te och extremt goda sallader och då kommer en reklam om svamp i underlivet. Moget äckligt att se på mat just då.

En sak jag glömde säga innan, FIE ÄR TILLBAKA :D  Bax from the Turkeyland! Och hon var brunare än mig (såklart) och hade med sig fina presenter. Till sin pojkvän Stefan hade hon köpt ett väldigt coolt/rockigt/fint armband ( jag funderar stakt på om älsklingen min ska bli smyckekung) och till lilla mig hade hon köpt.. *trumvirvel* EN HELO KITTY TRÖJA!!! Jag blev stormförstjust och den ska ramas in! Tack Fie Fie :D

Project Runway, suck. Alla gråter..Jag fattar inte?

En sista sak innan jag stänger av för att kolla på SATCså måste jag säga detta.

Älskling, jag vet inte vad jag skulle gjort utan dig. Att veta att du finns för mig oavsett vad betyder så sjukt mycket. Jag älskar dig så mycket. Alltid vi <3 Det finns så mycket att säga älskling, men inga ord. Ville bara säga att jag älskar dig. <3  <3 Vi <3

I´m going Kenza!

Hejsan. Skolan var helt okej, styrketräning som vanligt. Efter ett tag kom Sandra och gjorde mig sällskap. När vi hade duschat efter träningen kom det små barn som skulle ha gympa på Kaisho. En tjej fråga sin kompis om hon var ledig eller singel. Kompisen förstod inte skillnaden så den lilla tjejen berättade stolt att om man var ledig så var man inte ihop med någon, och om man var singel så var an ihop med någon. Ganska lustigt ;)

I engelskan ska vi antingen göra en talk show eller en lite teater. Jag, Fie, Macki och Sandra valde talk show. Vi tänkte göra "Fråga Olle", fasr på vårt sätt. Jag och Fie ska vara gärster och vi kom fram till att hon ska vara Blondinbella och jag ska vara Kenza. Roligt.

Sen kom älskling om hälsade på en runda. Det var mysigt :*

Jag är sur. Antagligen får jag inget jobb från kommunen och dessutom får jag ingen lön på konfalägret. Vafan, hur ska jag klara mig i sommar? Och egentligen hade jag bara velat skita i det, men det passar bra eftersom älskling också är borta dom veckorna :*

Fan va arg jag är.

Just becuase

                                Just love <3                     

                        And me :)
                                   

                         



                                                                                        

En sak som jag tänkt på

Jo, det snackas väldigt mycket om femenism typ överallt. Män har tagit över samhället, kvinnorna syns för lite. Men vet ni vad, mänutrotare, vet ni vilket kön som syns på hårfärgsförpackningarna? Jo kvinnor! Ska inte män få färga håret? Jag blir så trött på allt det här femenisttjatet.

Nu har jag gjort färdigt läxan, poppat popcorn och nu kollar jag på Click. Den är inte superbra, men den funkar som söndagsunderhållning.

Back up planen blev picnic i mitt vardagsrum. Även det kan bli mysigt. Men jag hoppas på fint väder :)

Nu ska jag läsa andra bra bloggar.

:D

Home.

Hemma från en underbar helg med älskling. Tack <3
Vi har hittat på en massa bus. Vi har fått jäkligt mycket motion ( vilket vi har jämnat ut med ostbågar, glass och annat godis), vi har varit på bio, lagat mat tillsammans och lekt 20 frågor. Det är helt sjukt att jag inte kan lista ut Konserthuset på över 20 frågor. Jag fick alltså ge upp.. Men det gör inget. Jonny älskar mig ändå, jag har nämligen 108 i IQ. Det har jag räknat ut. Och det var svårt. Och jag älskar min kära älskling som jag firar 18 underbara månader med på fredag! Det ska firas med picnic om det är fint väder, och jag hoppas det blir det, för vi har inge back-up plan.
Love you <3

Hemma hos Jonny ligger det en lapp som handla om EU-valet. På framsidan står det, "En halv miljard påverkas av hur du röstar" Nej då, känn igen press. För en gångs skull är jag glad att faktiskt bara vara sjutton och inte behöva tänka på vem jag ska rösta på. Jag har också börat tröttna på Bondinbellas moderatproparganda.

Nu ska jag plugga. Ligger efter ganska så mycket. Och älskling pluggar också, så heja dig älskling :* Du är bäst!

:D

Helt ärligt,

så va Transformers riktigt bra. En robotfilm. Älskling blev glad i alla fall :)

Nu tittar vi på det helt hysteriska programmet Are you smarter than a 5th grader? Helt sjukt. Dumma amerikaner som inte vet vad 1+1 är. Ja, lite underållande är det ju.

Jag är hungrig och ostbågarna är slut så jag tänker snart tvinga upp älskling så vi kan äta.

Ikväll är det hem till Jocke som gäller, nice nice ;)

Nej, nu ska jag pussa på min älskling och sen tvinga upp honom. Man få börja snällt ;)

:D

Det har hänt!

Jonny har tvingat mig att se Transformers. Så det ska vi göra ikväll.
Han har dock lovat mig godis.

Nu ska vi snart bege oss till macken för att lämna tillbaka filmen vi hyrde igår. Vi såg Dumpad. Den var rätt mysko men ganska rolig. 

Snart ska vi gå, men Jonny tar tid.
Det är kanske läge för en bild?



Du gör mig så glad älskling <3

07.52

God morgon. Jag har en hel halvtimme att slå ihjäl. Det brukar bli så att jag går upp i tron om att jag kommer bli försenad men i stället sitter jag här med en hel halvtimme över. Jag hatar att vänta..

Idag ska vi ha thaiboxning. Det hade varit kul om jag hade kunnat vara med. Sjukgymnasten har sagt att jag ska undvika kampsport, lätt. Jag styrketränar på gymmet. Det är tråkigt.

Nej, jag orkar inte blogga nu. Jag ska titta på tv.

Puss :D


Söndag

Idag är det söndag, och det innebär skloa i morgon, och det innebär att jag måste göa min engelskaläxa. Suck!

Igår var det trevig middag och eurovisionmys hemma hos moster Jessika.  Jävla norge.. Vem hade skrivit texten? En femåring? Löjligt ju. Malta va ju döbra! Jonny hejade på Island. Vem trodde helt ärligt att Sverige skulle vinna med den låten? Ibalnd är det bara pinsamt att vara svensk.

Idag är det kyrkan. Ska repa lite. Det är allra sista gången idag, det är rätt skönt.
Sen så hoppas jag att  jag ska få prata med min älskling lite. Saknar honom massor! <3

Fie, hela inlägget blir inte till dig, men du får lite.
Min söta vän Fie har nu åkt till turkiet för att sola, bada, och bli uppraggad av turkar. Du får se upp stefan, Fie kanske kommer hem med en turk! 
Jag saknar henne mega! Vi har en tävling om vem som kommer vara brunast när hon kommer tillbaka. Jag tror att jag kommer vinna, brun utan sol kallas det! Hahah! Älskar dig hjärtat!

Änglar och demoner

Den gar jag precis varit och sett med mamma och storasyster. Sjukt bra. Den fick så dålig kritik i metro och city, men enligt mig var den minst lika bra som Da Vincikoden. Det vill säga grymt bra. Jag älskar Tom Hanks, världens bästa manliga skådespelare. Och Stellan Skarsgård var inte dum han heller. Se den!

Nu är jag hemma och tittar på Helens små underverk. Har sett den en gång innan, den är rätt rolig.

Älskling, jag har din penna som gisslan. För att få tillbaka den kostar det en miljon pussar!
Och du, du är mitt allt <3 Jag älskar dig :* <3

Fie, nästa inlägg bir till dig, precis som jag lovat! <3

Tack Bästis :*

Det stavs Beyonce visst. Tack bästis för infon :d

Idag har jag jävlar varit ambitiös! Jag åkte till skolan en timme tidigare än vanligt för att träna på katan till min gradering. Det gick sådär, menajga tränade iaf :)  Sen hade jag bara en lektion, så nu är jag hemma.
På bussen hem hände en rätt kul sak. Jag och Frida pratade om att hon äntligen skulle få gifta sig med sin flickvän och jag skulle vara präst. Jag sa att jag skulle bli en präst som alla kan gå till, så viger jag dom. När Frida går av ringer hon mig. Det hade nämligen suttit en nunna på bussen och hört vårt lilla samtal. Vad gör man då liksom?? 

Nu ska jag lägga in lite ny musik i min i-pod sen plugga. Suck.

In the middle of a gunfight

... in a center of a resturant.
Min favvo My Cheical Romance låt.

Anyway, idag har det varit skola. Sen hämtade mamma mig hos pappa och nu har vi precis ätit middag. Nu tittar jag på Cold case.

Helgen har varit bra :)  Detaljer behöver inte ni veta, men huvudsaken är att alla mår bra :D

Hmm, har inte så mycket att blogga om idag. Min bästis åker till huvudstaden på tisdag för att se Byonze (stavas det så?) och kommer hem lördag morgon! Jag har paxat henne på söndag :*

I morgon ska jag leka med världens bästa pojkvän :*

:D

Hungrig!

Jag är hungrig. Döhungrig faktiskt. Jag förväntar mig kebab ikväll.

Idag har jag vaknat upp med en söt pokvän som tog upp hela sängen, han påstod dock att han gorde dte för att hämnas för att jag tg allt täcke. Påhitt enligt mig. Sen var jag i skolan. Det var tråkigt. Men lilla Fie gör det ju lite bättre. Min alkis <3

Sen har jag varit på pumas utförsäljning och shoppat loss. Det blev, ett par skor, tre tröjor, en skjorta och strumpor :D Jag är lycklig :D

I morgon väntas tidig uppgång för jag ska ta bussen till Rydebäck kvart i 8. Konfirmation.. suck. Jaja, sen ska jag skynda hem och göra ve mig, sen åka till mörarp för 18år kalas :D

Nu väntar jag på mat!


(Gäsp)

Klockan är nu 20.35 och jag har skittråkigt. Extrem home makeover är inte skitbra.
Suck..

I skolan idag skulle vi på samhällen låtsas att Sverige blev invaderat av de elake ryssarna, så vi var tvugna att fly. Vi fick till uppgift att skriva upp alla människor och saker vi ville ha med oss. Jag skrev upp hela släkten (nästan) bästis och älskling. Och saker var det typ, mobil, och p-piller och andra nödvändiga saker. Men sen blev det svårt. Vi fick sen stryka alla utom 4 saker och personer. Jag fuskade. Jag tog med mig 5 personer. Ha! Jag tog med mig, mamma, pappa, storasyster, älskling och bästis. Saker var, mobil ( sjukt beroende) min älskade nalle Knutte, ett fotoalbum och det sista kommer jag inte ihåg.
Sofie tog med sig sprit, din jävla alkis :D Älskar dig ändå, det vet du!
 Men vafan väljer man? Dom personer d inte väljer dör.. Jag gillade inte den uppgiften.
Sen pratade vi om vad som skulle få oss att lämna Sverige. Jag sa att om jag fick välja mellan att flytta till Danmark eller dö, så valde jag dö. Jag antar att jag inte kommer välja det om jag faktiskt måste fly en dag, men då måste danskarna lära sig svenska. Kim skulle fly landet om kungen blev (ett ord jag inte vågar skriva på bloggen, jag vet ju inte vilka som läser) men för att nu ska kunna gissa skriver jag fint att Kim skulle flytt landet om kungen konverterade till en annan religion..

Det känn helt orealistiskt att man kan bygga ett hus med typ tjugo rum på bara en vecka..

Det är slut..

Ostbågarna är slut.. Jag tittade långt ner i påsen, och ja, dom var slut. Typiskt. Och läsken tog slut precis! Min värld rasar samman! ( Och ja, det är ett problem för mig)

Och! Jag har inget att ha på mig på konfirmationen på lördag. Jag har köpt supersnygga jeans, dock med väldigt myket hål i, och jag får inte ha dom! Så nu vet jag inte alls vad jag ska ha på mig. Störigt..

Nu är jag trött, ska snart börja plugga lite.

...

Jag är sen..


Dö! Dö säger jag!

När ska alla hockeylag dö? Helt ärligt! Jag kommer utrota alla hockeylag som finns. Dom tar upp dyrbar tv-tid! (Märks det att jag verkligen inte har någon hobby?) Jag skulle se Simpsons, vad var det på sexan då? Jo hockey. Jag skulle kolla på 2 and a half men, vad var det på sexan då? Jo HOCKEY!! AAAAAHHHH!!!!!! Jag blir galen!

Ha! Jag ska döda internet också. När jag skulle publicera detta inlägg, dog internet. Skit också. Men jag hatar endå hockey!

Jag är trött idag. Men på ett bra sätt. Jag börjar halv 11 idag, men jag fick gå upp redan halv  8 eftersom min älskling sov hos mig. Det var mysigt. <3 Nu ska jag äta lite ostbågar :D

Jag är faktiskt rolig

När jag ligger i sängen och klockan är tio i tolv. Då har jag humor. Jag tänker på en massa roliga saker som jagvill skriva på bloggen, men glömsk som jag är glömmer jag ju bort vad det är. Typiskt..

Idag har jag fan varit duktig. Två träningspass. Först på morgonen som vanligt, sen skulle vi ut och springa den sista. Jobbigt som fan och jag däckade i badkaret . Så nu har jag ätit rostemackor med blåbärssylt. Mums!

Jag har inget plugg, så jag hr inget att göra. Älskling ska ha nationellet prov i kemi i morgon, så han pluggar. Han är så duktig <3

Och igår kväll läste jag en blogg. En riktigt rolig sådan. Hon hade iaf kommenterat olika talkshows.
Och The tyra banks show var en av dom. Och så hade hon skrivit att Tyra sitter i sin talkshow och säger att alla ska vara nöjda med sig själva och älska sig jälv, men sen står hon i Top model och skickar hem folk för att dom är tjocka.
Min första reaktin var att hon har rätt. Men se tänkte jag till lite och och tänkte att hon har fel. ja, Tyra är nog en ganska jordnära tjej som faktiskt tycker att alla ska vara nöjda med sig själva, men i Top model gör hon sitt jobb. Det är inte Tyra som har betämt att det inte får finnas Plussize models. :)

Det är 25 dagar kvar, och jag har en överaskning :*


Gissa vad?

Vet ni vad som händer om 26 dagar?  Haha, det är hemligt!


Hemma.

Hemma igen fån Torekov. Vet inte riktigt hur det känns. Jag älskar att vara där. Men visst, det ska bli skönt att sova i sin egen säng :)

Jag har haft en traumatisk upplevelse.. den handlar om en orm.
Jag och älskling skulle gå och spela minigolf och bestämmer oss för att gå en genom skogen, för det går snabbast. Och precis när vi ska gå in i skogen, säger Jonny till mig att titta ner. Och över min tå (jag hade som tur var skor på mig) ringlar en decimeterlång orm. Jag tror hela campingen hörde hur jag skrek och jag var i chock och fick sätta mig ner och gråta färdigt. Tur att man har en sån underbar pojkvän som sitter och tröstar en. Älskar dig mest i hela världen :*
Och sen till råga på allt, tror inte min mamma mig. Och säkert bara för att jävlas skickar hon en bild på en äckligt stor huggorm.

Ja, nu ska jag göra annat. Puss

RSS 2.0